Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 19.5.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Danas se igra i zadnje kolo druge portuglaske lige pa imamo par susreta u kojima su momčadima pobjede jako potrebne.

PACOS FERREIRA - CD.COVA DE PIEDADE - 1 @ 1.35 bet365

Za goste totalno nebitna utakmica dok domačin iako ulazi u prvu ligu za potvrdu prvoga mjesta mora danas pobjedit protiv gosta kojem je ovo totalno nebita utakmica.

 

FARENSE - ACADEMICO - 1 @ 1.57 bet365

Domačinu treba pobjeda za potvrdu opstanka u ligi iako u nekim kombinacijama je i bod dovoljan ali protiv gosta koji nema nikakvih interesa mislim da domačin danas pobjeđuje.

Link to comment
Share on other sites

prije 7 sati, mario007 said:

Empoli-Torino 4.5+ kartona 

Hajduk-Istra 1961 4.5+ kartona 

Gorica-Osijek 4.5+kartona 

Pokusacu u kratkim crticama objasniti:

-kod talijana i jednima i drugima treba.Empoliju za ostanak,Torinu za Europu,morat ce i jedni i drugi ici jako i vidim over.

Sudac nam ne ide u prilog, Paolo Mazzoleni, jedan od najvećih skrtaca u povijesti Italije.

Ove godine imao je iznenadujuce dobar pocetak,ali kako je sezona odmicala vratio se u skrto go*** kakvo je inace. Ipak,u ovoj utakmici ce po meni trebati potegnuti osim ako ekipe nekim cudom u njih ne udje bundesligaski fair play.

https://us.soccerway.com/referees/paolo-silvio-mazzoleni/63196/matches/

 

-Samo cu kopirati ovo:

Sutra se na utakmici Hajduka i Istre može očekivati dosta žutih kartona, barem od gostujuće momčadi. Igor Cvitanović (trener Istre):

"Svih šest igrača kojima prijeti treći žuti karton sutra će zaigrati i želja nam je da ih se što je više moguće "očisti" od kartona. Oni koji u tome ne budu uspjeli, neće igrati posljednje kolo protiv Rudeša, kako bismo ih sačuvali za kvalifikacije, bez previše krzmanja otkrio nam je svoje planove Igor Cvitanović. - Do sada smo kartone dobivali stvarno za svašta, možda sada u Splitu bude drugačije pa nam ih suci u trenutku kada ih želimo odluče ne pokazivati, ali podrazumijeva se da ću u situaciji u kojoj se nalazimo tražiti od mojih igrača da ih dobiju. Ružno je to javno reći, ali sport je egzaktan i nema tu previše mjesta za laži. Nama su kvalifikacije u ovom trenutku prioritet i normalno je da ćemo napraviti sve što je u našoj moći da se riješimo potencijalnih opasnosti, poput one da te dvije utakmice ne možemo odigrati s najjačom momčadi."

-Gorica se bori za Europu,jedna su od najgrubljih ekipa Hnl-a,Osijek se također bori za Europu.

Sudi Bebek koji jest da je skrtiji no ikada,ali usprkos tome ocekujem prolaz. https://us.soccerway.com/referees/ivan-bebek/44455/matches/

Jbt to samo ima u našoj ligi da se otvoreno govori o ćiščenju kartona. U drugim ligama je kažnjivo ako dobiš karton na sumnjiv način ( Ramos ) a kod nas još otvoreno daju izjave o tome.

Link to comment
Share on other sites

Hamburg - Duisburg 1 (1.44) bet365

Hamburg se nalazi na četvrtoj poziciji sa tri boda manje u odnosu na Union Berlina. Pošto se u ovoj ligi računa gol razlika kada se timovi nadju sa istim brojem bodova, Hambrug nema nikakve šanse, jer imaju manje 20 golova razlike u odnosu na Union Berlin. Međutim, ipak mislim da će oni ostvariti pobjedu protiv Duisburga. Iako su poraženi tri utakmice zaredom, vjerujem da su bolji tim od Duisburga koji je već ispao iz lige.

Screenshot_28.thumb.png.6bd78b8dde001f2211e54c78e6179289.png

Izvor: bet365

Duisburg se nalazi na posljednjoj poziciji i ova ekipa ima najgoru obranu u ligi koja je primila čak 62 gola u 33 utakmice do sada. Opet budite oprezni sa ovom utakmicom. Hamburg je imao stvari pod kontrolom na početku sezone, ali su na kraju pomalo zakuhali stvari i sada se nadam da će barem sa pobjedom pred svojim navijačima da se izvinu na katastrofalnoj sezoni i na tome što se nisu kvalificirali za Bundesligu. Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.6277650b4b2fde2a4c8be48b8ff67f58.png

707016077_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.436c4471122b6922662be89ea66ff11c.png

Koeficijenti 19.5. u 11:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 40 minute, fran said:

Ne kužim razliku za Alternative handicap result Hajduk -1 kv 1,53

                                Alternative asian handicap Hajduk  -1 kv 1,22

Može screenshot ponude da shvatim što uspoređuješ. Jesu granice u hendikepu iste?

Ovako, asian hendikep na 0 gdje je koef 1,22 bi podrazumjevao da će Hajduk slaviti, dakle isto kao tip 1, dok bi alternative hendikep sa -1,5 značio da će Hajduk dobiti sa 2 gola ili više...

Link to comment
Share on other sites

prije 10 minute, Goksim said:

Može screenshot ponude da shvatim što uspoređuješ. Jesu granice u hendikepu iste?

Ovako, asian hendikep na 0 gdje je koef 1,22 bi podrazumjevao da će Hajduk slaviti, dakle isto kao tip 1, dok bi alternative hendikep sa -1,5 značio da će Hajduk dobiti sa 2 gola ili više...

1592301759_hajduk2.thumb.png.12d02ae917d8226515588e0057e84635.png774295310_istra2.png.8fa64f6a6d6f564eaa263c891eb6aa37.png

Link to comment
Share on other sites

prije 21 minute, fran said:

Znači obe varijante su -1 a ne -1,5

Da s tim da u prvoj varijanti postoji i opcija X pa tehnički -1 ne pokriva slučaj ako bude pobjeda domaćina sa točno jednim golom razlike. To bi onda bio tip X, a toga nema kod drugog screenshota gdje bi u slučaju točno jednog gola razlike oklada bila void, odnosno koef. 1,00.

Link to comment
Share on other sites

prije 4 minute, Goksim said:

Da s tim da u prvoj varijanti postoji i opcija X pa tehnički -1 ne pokriva slučaj ako bude pobjeda domaćina sa točno jednim golom razlike. To bi onda bio tip X, a toga nema kod drugog screenshota gdje bi u slučaju točno jednog gola razlike oklada bila void, odnosno koef. 1,00.

Da sad kužim, al ne vidim poantu da imaju u ponudi dve opcije za jednu te istu stvar.

Hvala

Link to comment
Share on other sites

Magdeburg - Koln 2 (1.85) bet365

Magdeburg je već ispao iz lige i nema se zašto boriti. Međutim i Koln je osvojio prvenstvo, tako da i kod njih motivacije možda u ovom trenutku nema baš mnogo, ali vjerujem da će željeti da završe ovu sezonu u dobrom raspoloženju. Pogotovo jer su mnogo kvalitetniji i  bolji tim od Magdeburga u svakom pogledu. Koeficijent je nešto veći, a siguran sam da je razlog tome što je Koln doživio tri poraza u posljednje četiri utakmice. Gubili su čak i utakmice kod kuće. Nisam siguran što se događa, možda je trener Kolna ubacivao neke igrače koji nisu igrali tijekom ove sezone, ali oni su ipak najbolji tim u ligi ove sezone, imaju najbolji napad nadaleko i napad koji je postigao 83 gola u 33 utakmice. To je zaista veliki broj golova i sa timom koji je već ispao iz lige i koji ima jednu od najgorih obrana u ligi vjerujem da bi mogli ostvariti pobjedu.

Screenshot_28.thumb.png.2d1f93cd86254c566beca2af348200a0.png

Izvor: bet365

Magdeburg ima četiri poraza u posljednjih pet utakmica i jedan su od najgorih timova kada igraju na svom terenu. Imaju samo dvije pobjede na ovom stadionu, a drugu pobjedu su ostvarili u prošloj utakmici na ovom stadionu protiv Furtha gdje su pobijedili 2-1. Koln je mnogo kvalitetniji tim i najbolja su momčad kada igraju u gostima ove sezone i mislim da treba biti oprezan sa ulozima, međutim, bilo bi iznenađenje kada ne bi pobijedili u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_29.thumb.png.d4fb6afb7b6503a17a31802dae430317.png

Koeficijenti 19.5. u 12:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Ko će do krune u okršaju „autsajdera“ (SK1 20:30)

Iako su mnogi očekivali da će se za evropsku krunu u Vitoriji boriti ekipe koje su to radile i pre godinu dana u Beogradu, finale ovogodišnje Evrolige proteći će i bez Reala i Fenerbahčea.

Anadolu Efes i CSKA pred polufinalne mečeve bili su proglašavani, prejako je reći autsajdere, ali nisu im se davale prevelike šanse. Čak i ako bi se dozvolilo da neko od njih pobedi jednog favorita, očekivanje je bilo da će onaj drugi u finalu ipak dovršiti projektovan posao. Međutim, u Vitoriji je viđen drugačiji scenario. Pivari su u turskom duelu razbili finalistu u poslednje tri godine, dok su Armejci na fenomenalan način okrenuli aktuelnog evropskog šampiona i pokazali da priče o slabom karakteru, ipak ne piju vodu kada ih vodi Dimitris Itudis.

U trećem učešću na Fajnal foru, prvom posle 18 godina, Anadolu Efes je prvi put dobio prvi meč i zaslužio da igra premijerno za krunu. Za tako nešto, kao i mnogo puta ove sezone, pobrinuli su se Vasilije Micić i Šejn Larkin. Sada sigurno nema dileme da je Micić najbolji plej ove sezone u Evroligi, dok Larkin igra košarku karijere. Ako njih dvojica budu u takvom modu, uz fanatičnu borbenost i disciplinu u odbrani i skoku koja ih je krasila protiv Fenera, ima četa Ergina Atamana velike šanse za konačan trijumf.

Ipak, iskustvo je na strani ruskog „večitog“ šampiona. Ekipa koja je najstandardniji član evropskog vrha u ovom veku, tri puta je u istom i osvajala titulu. Međutim, zanimljivo jedini njihov okršaj na Fajnal foru pripao je upravo turskoj ekipi. Mada CSKA je slavio u poslednjih osam međusobnih duela u Evroligi, a poslednji put turski predstavnik ostvario je pobedu pre šest godina.

Dan u Vitoriji biće izuzetno bogat. Od 10 časova igra se finale juniorskog turnira Evrolige u kojem se sastaju Real Madrid i Mega Bemaks. Prenos je na Sport Klubu 3, a na istom kanalu od 17:30 seniori kraljevskog kluba igraće za treće mesto protiv Fenerbahčea. Pred samo finale (20:30 Sport Klub 1) biće emitovan SK Studio posvećen Fajnal foru od 19:50 na Sport Klubu 1, kao i po završetku meča. Naravno, tročlana ekipa Sport Kluba iz Vitorije tokom dana će slati ekskluzivan materijal iz Vitorije, koji ćete moći da vidite kako u Studiju, tako i u informativnim emisijama ali i na sajtu sportklub.com

Izvor: http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a287015-Ko-ce-do-krune-u-okrsaju-autsajdera-SK1-20-30.html

Fenerbahce - Real Madrid | Over 166 (1.90) bet365

Nitko nije očekivao da će ovo biti utakmica za treće mjesto ali eto što je tu je. Mislim da će granica od 166 koševa biti pređena. Inače kada igraju ova dva tima jedan protiv drugog to uvijek bude spektakl, a dokazala nam je i posljednja utakmcia koju su igrali gdje smo vidjeli 187 koševa. MIslim da će se sada borba rasplamsati i da ćemo gledati nešto slično. Nisam siguran tko će ostvariti pobjedu, ali vjerujem da bi mogli ići over 166. SretnO!

Screenshot_30.thumb.png.01a1d3b924f7374ab317036ae64bb560.png

Koeficijenti 19.5. u 13:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 5 minute, IzudinB said:

Ko će do krune u okršaju „autsajdera“ (SK1 20:30)

Iako su mnogi očekivali da će se za evropsku krunu u Vitoriji boriti ekipe koje su to radile i pre godinu dana u Beogradu, finale ovogodišnje Evrolige proteći će i bez Reala i Fenerbahčea.

Anadolu Efes i CSKA pred polufinalne mečeve bili su proglašavani, prejako je reći autsajdere, ali nisu im se davale prevelike šanse. Čak i ako bi se dozvolilo da neko od njih pobedi jednog favorita, očekivanje je bilo da će onaj drugi u finalu ipak dovršiti projektovan posao. Međutim, u Vitoriji je viđen drugačiji scenario. Pivari su u turskom duelu razbili finalistu u poslednje tri godine, dok su Armejci na fenomenalan način okrenuli aktuelnog evropskog šampiona i pokazali da priče o slabom karakteru, ipak ne piju vodu kada ih vodi Dimitris Itudis.

U trećem učešću na Fajnal foru, prvom posle 18 godina, Anadolu Efes je prvi put dobio prvi meč i zaslužio da igra premijerno za krunu. Za tako nešto, kao i mnogo puta ove sezone, pobrinuli su se Vasilije Micić i Šejn Larkin. Sada sigurno nema dileme da je Micić najbolji plej ove sezone u Evroligi, dok Larkin igra košarku karijere. Ako njih dvojica budu u takvom modu, uz fanatičnu borbenost i disciplinu u odbrani i skoku koja ih je krasila protiv Fenera, ima četa Ergina Atamana velike šanse za konačan trijumf.

Ipak, iskustvo je na strani ruskog „večitog“ šampiona. Ekipa koja je najstandardniji član evropskog vrha u ovom veku, tri puta je u istom i osvajala titulu. Međutim, zanimljivo jedini njihov okršaj na Fajnal foru pripao je upravo turskoj ekipi. Mada CSKA je slavio u poslednjih osam međusobnih duela u Evroligi, a poslednji put turski predstavnik ostvario je pobedu pre šest godina.

Dan u Vitoriji biće izuzetno bogat. Od 10 časova igra se finale juniorskog turnira Evrolige u kojem se sastaju Real Madrid i Mega Bemaks. Prenos je na Sport Klubu 3, a na istom kanalu od 17:30 seniori kraljevskog kluba igraće za treće mesto protiv Fenerbahčea. Pred samo finale (20:30 Sport Klub 1) biće emitovan SK Studio posvećen Fajnal foru od 19:50 na Sport Klubu 1, kao i po završetku meča. Naravno, tročlana ekipa Sport Kluba iz Vitorije tokom dana će slati ekskluzivan materijal iz Vitorije, koji ćete moći da vidite kako u Studiju, tako i u informativnim emisijama ali i na sajtu sportklub.com

Izvor: http://sportklub.rs/Kosarka/Euroleague/a287015-Ko-ce-do-krune-u-okrsaju-autsajdera-SK1-20-30.html

Fenerbahce - Real Madrid | Over 166 (1.90) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nitko nije očekivao da će ovo biti utakmica za treće mjesto ali eto što je tu je. Mislim da će granica od 166 koševa biti pređena. Inače kada igraju ova dva tima jedan protiv drugog to uvijek bude spektakl, a dokazala nam je i posljednja utakmcia koju su igrali gdje smo vidjeli 187 koševa. MIslim da će se sada borba rasplamsati i da ćemo gledati nešto slično. Nisam siguran tko će ostvariti pobjedu, ali vjerujem da bi mogli ići over 166. SretnO!

Screenshot_30.thumb.png.01a1d3b924f7374ab317036ae64bb560.png

Koeficijenti 19.5. u 13:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Da se nadovežem. Igra se i finale večeras. Bit će to jedno vrlo zanimljivo finale gdje mislim da će CSKA Moskva dobiti utakmicu. Oni su povijesno mnogo bolji od Efesa, pogotovo kada gledamo međusobne omjere. CSKA Moskva je pobijedila posljednjih 10 utkamica protiv Efesa zaredom i mislim da će oni ovdje potvrditi svoju titulu. Koeficijent mi se čini razuman i možda ne treba podcijeniti Efesa, ali oni su i do sada odradili odličan posao i trebaju biti ponosni na sebe. Ove sezone su bili prilično dobri, ali CSKA i kvaliteta njihovog tima, kao i povijest mi jednostavno nedaju da favoriziram Efesa u ovom susretu! 

Screenshot_31.thumb.png.462e7d0ddac5f8e6bfb83fa613cac8f7.png

Koeficijenti 19.5. u 13:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Napoli - Inter | Prvo poluvrijeme X (2.30) bet365

Unatoč njihovom ispadanju iz Europske lige od Arsenala, Napoli će i dalje završiti ovu sezonnu na pozitivnoj noti. S obzirom na europsku ekspertizu Carla Ancelottija, oni su bili favoriti protiv Arsenala, ali je klub iz Premier lige ostvario konačnu pobjedu u dvije utakmice.Unatoč tome, Ancelotti je identificirao područja u ekipi gdje će mu biti potrebno pojačanje i uz podršku Aurelia De Laurentiisa, očekuje se da će Napoli potrošiti velike novce na ljeto kako bi doveli igrače i poboljšali svoju momčad. Njihov najbolji strijelac Andre Milik je bio jedan od najboljih igrača ove sezone za Napoli. Nakon bijedna 24 mjeseca van terena, prošao je kroz ovu sezonu neozlijeđen i potreban mu je još jedan gol kako bi postigao 20 ove sezone.Napoli ima domaći rekord od 12 pobjeda, četiri remija i dva poraza kod kuće ove sezone. U posljednje tri utakmice, pobijedili su Cagliari (2-1), zatim izgubili od Atalante (1-2) i remizirali sa Genovom (1-1). Igrač kojeg treba pratiti u ovoj utkamici jeste Dries Mertens. On će se vratiti u ekipu nakon što je propustio pobjedu nad SPAL-om zbog ozljede.

94919996_SerieA.thumb.png.651a1a69218dec4be9758691d17ad105.png

Izvor: bet365

U posljednjoj utakmici je Inter pobijedio tima koji je već ispao iz lige, Chieva sa 2-0. Trenutno ih vodi Lucano Spalletti, ali očekuje se da će biti zamijenjen Antonio Conteom. Bivši Chelseajev i menadžer koji je već osvojio Seriju A se očekuje da će voditi ekipu sljedeće sezone, a potpis Contea se smatra velikim ulovom, s obzirom na to da je Conte bio meta Rome, Milana i Juventusa.Glasine su da će Conte dovesti Romelu Lukakua, ali u međuvremenu Mauro Icardi i dalje ostaje glavna atrakcija u ovoj ekipi i igrač kojeg treba pratiti u ovom susretu. To bi mogla biti njegova posljednja sezona sa klubom nakon što je imao nezgodnu sezonu u klubu sa nekim problemima.Inter ima rekord u gostima od devet pobjeda, četiri remija i pet poraza. Postigli su 29 golova, a primili samo 19 do sada u gostima. U posljednje tri gostujuće utkamice su remizirali sa Udineseom (0-0), pobijedili Frosinone (1-3) i pobijedili Genou (0-4). Igrač kojeg treba pratiti također, uz Icardija, je Ivan Perišić. Posljednjih tjedana on je bio zaista odličan za Inter.

Napoli se već plasirao za Ligu prvaka i može se opustiti u preostale dvije utakmice, međutim, neće se predati tako lako. Ovo su dva ponajbolja tima u Italiji. I sigurni smo da će to biti stvar ponosa i časti te da će se obje ekipe boriti za to, barem Napoli, kojem bodovi nisu potrebni, dok Interu jesu za Ligu prvaka. Napoli će željeti da pred svojim navijačima odigraju što bolje i podare im noć za pamćenje, tako da vjerujem da Interu neće biti lako u ovoj utakmici. Mislim da će motivacija Intera biti jaka u ovoj utakmici, jer im je potrebna pobjeda kako bi ostali na toj trećoj poziciji. Ovo će biti jedna tvrda utakmica, a u skladu sa trendom, vjerujem da neće biti dosta golova. U posljednje tri utakmice ove dvije ekipe su postigle samo jedan gol, tako da ovdje u prvom poluvremenu ne očekujem niti jedan gol i vjerujem da će biti neriješeno prvo poluvrijeme.

Screenshot_32.thumb.png.071b0fc744a444735bd6f410ca968917.png

Koeficijenti 19.5. u 13:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Goksim said:

Da se nadovežem na ranije napisano. Sve kladionice imaju granicu od 5,5 osim unibet" rel="">unibet i bet365 online kladionica" rel="">bet365. unibet" rel="">unibet daje samo 1,41 za over a kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 je i dalje 1,61 pa je to i najbolja moguća opcija trenutno. 

ZRtA4r1.png

KB0Y5qD.png

oMCykpO.png

Nadam se da ste natrpali i ispratili. Evo kako to sada izgleda...

4wGgbR2.png

eJCMFNU.png

Link to comment
Share on other sites

Milan - Frosinone | Pobjeda domaćina u prvom poluvremenu (1.53) bet365

Milan se u ovom trenutku nalazi na šestoj poziciji i imaju samo jedan bod manje od Rome, koja je kiksala, dok imaju utakmicu manje to jest ovu danas koju igraju protiv tima koji je već ispao iz lige. Milan ima tri boda manje od četvrtoplasirane Atalante koja ima težak raspored do kraja, jer danas također i oni igraju protiv Juventusa. Ovo je šansa za Milan da pokuša preći na tu četvrtu poziciju i možda tako u posljednjem kolu ove sezone izbori Ligu prvaka, međutim, prvo moraju pobijediti Frosinonea.

Screenshot_35.thumb.png.1b140163e306469bd0f50b1bfb1d3291.png

Izvor: bet365

Frosinone u ovu utakmicu dolaze bez motivacije i već su se pozdravili sa ligom. Sada već mogu razmišljati o sljedećoj sezoni i nadati se da se mogu vratiti u Seriju A. Nakon četiri poraza u posljendjih pet utakmica, Frosinone se nema čemu nadati u ovom susretu. Milan mora pobijediti i mislim da će pokušati da riješe stvari već u prvom poluvremenu, tako da vjerujem da će oni ostvariti pobjedu u prvom poluvremenu, jer nema smisla igrati na njihovu pobjedu kada je koefiijent mizeran. No, očekujem da će krenuti u napad od prve minute i tako postići barem jedan gol u prvih 45 minuta. Njima su bodovi jako potrebni, pogotovo ako Atalnta izgubi od Juventusa. Sretno!

Screenshot_34.thumb.png.81826b39d2e6f892563f8f947d0cfe2a.png

Koeficijenti 19.5. u 13:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Juventus - Atalanta 1 (2.35) bet365

Možda je teško povjerovati, ali Juventus bio bez pobjede u šest od posljednjih sedam utakmica. Naravno, podigli su osmu krunu u nizu, ali ipak, tako razočaravajući niz zapravo nije način na koji žele završiti sezonu. Postavili su velike nade za iduću sezonu, a za njih je važno da momčad ove sezone završi u stilu. Trenutačno u Italiji možda ne postoji bolja momčad od Atalante, kako to sugerira statistika. Pobijedili su posljednje četiri utakmice zaredom, a niti jedna momčad nije uspjela parirati tom nizu. Sa Milanom koji im je žestoka konkurencija za četvrtu poziciju, Atalanta mora da ostvari neke bodove u ovom susretu. Ako to ne urade, Milan ih može stići, baš kao što sam napomenuo u mojoj prošloj analizi.

Screenshot_35.thumb.png.5032da3a0bc1b65dfea4ea1c1f98ef08.png

Izvor: bet365

Općenito, Juventus je najbolji tim u zemlji i to već dugi niz godina. Upravo su ostvarili osmu titulu zaredom, dok su ušli u razdoblje samozadovoljstva i odlučili su ga zaustaviti. Gdje to bolje može da se uradi nego na sopstvenom stadionu. Atalanta sada možda jeste u formi, ali njihova povijest u međusobnim susretima sa Juventusom mogu samo reći da je patetična. Juventus je zabilježio 23 od posljednjih 25 pobjeda u međusobnim omjerima i drže 100% rekord bez poraza na svom stadionu. Mislim da ovo neće biti nimalo laka utakmica za Atalantu i ovdje očekuejem da će Juventus pomoći Milanu da sustigne Atalantu u posljednjim kolima ove sezone. Sretno!

Screenshot_36.thumb.png.38b702f2750bb206e976ffae13e02427.png

1927456006_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.19ce6e0dd416b424a84c5b37e676bbb1.png

Koeficijenti 19.5. u 13:49 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Piast Gliwice - Lech Poznan 1 (1.34) unibet

Posljednje kolo i odlučujuća utakmica za prvaka Poljske, Piast ima istorijsku šansu da osvoji prvu titulu od osnivanja kluba (1945. godina), a za to im je neophodna pobjeda protiv Lecha. Ova sezona u Poljskoj bila je puna preokreta i uzbuđenja, djelovalo je da će novi prvak biti odlučen između Legije i Lechie, ali fenomenalnom formom u završnici sezone, i u drugom dijelu sezone uopšte, u prvi plan izbio je Piast.

Klub iz Gliwica ostvario je 6 pobjeda u posljednjih 7 kola, a u 16 utakmica ove godine ostvarili su 12 pobjeda, 2 remija i 2 poraza. Zahvaljujući podjeli bodova, te očajnoj formi Legie i Lechie u posljednja četiri kola (zajedno su ostvarili tek jednu jedinu pobjedu), sada imaju meč loptu na svom terenu. Imaju dva boda više od Legie, koja dočekuje Zaglebie u Varšavi, ali u slučaju istog broja bodova prednost ima Legia, tako da Piast mora pobijediti, kako ne bi zavisili od rezultata u Varšavi.

Piast odlično igra na svom terenu ove sezone (14 3 1) i daleko su najbolji u ligi po tom parametru, ali ono što je jako bitno spomenuti je to da sudbinu Legie u svojim rukama praktično drži Lech, a Lech i Legia su inače ljuti rivali u Poljskoj. Za Lech ova utakmica nema nikakav rezultatski značaj, a navodno, čak su navijači Lecha od svojih ljubimaca zahtijevali da izgube ovu utakmicu. S obzirom na sve, za mene je ovo apsolutni zicer dana.

 

23538716-201e-457e-a8c0-0ee10765664d.png

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Najveci zicer proslo Kolo Barcelona dobije crveni nije Ni pocela utakmica... Majko isusova .. Danas idem sa Bayernom  21.09.24 Werder Bremen - Bayern München 2 1.32
    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use