Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 19.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Empoli - Torino // Oba tima daju gol bet365 - 1,66

Empoli je u zadnja dva kola iznenadio sve i slavio protiv Fiorentine i Sampdorie i sada ponovo imaju realne šanse za ostanak u Serie A. Ako bi slavili u ovom meču čekali bi na kiks Udinesea i Genoe a ja sam ubjeđen kako će neko kiksati,  a mislim da će to biti Genoa :D U zadnjem kolu gostuju kod Intera i ako žele ostati u ligi moraju slaviti u ovom meču jer je teško očekivati da uzmu bodove u Milanu. 

4444.thumb.jpg.dac73d1df01efca19e745c760af9adac.jpg

Izvor: bet365

Torino igra odlično u zadnje vrijeme, bore se za Evropu, da su slavili protiv Juventusa sada bi imali otvoren put i ka Ligi prvaka a ovako će morati da se potrude kako bi izborili plasman u Europa ligu.

Dakle i zaa jedne i za druge igra isključivo pobjeda te očekujem golove sa obje strane.

bts.thumb.jpg.4b333354904b501abd1c991544095d48.jpg

Primera 

Real Madrid - Betis (12:00) bet365
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.18)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.40

Eibar - Barcelona (16:15) bet365
Sudac: Jose Luis Munuera Montero (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.94

Serie A

Chievo - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Gianluca Aureliano (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.94
Prosjek ekipe 2: 2.53

Empoli - Torino (15:00) bet365
Sudac: Paolo Mazzoleni (4.36)
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 2.43
uxzHqWO.png

Parma - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 2.47
3N2JiZK.png

AC Milan - Frosinone (18:00) bet365
Sudac: Gianluca Manganiello (4.14)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.76
Rnwp5JG.png

Juventus - Atalanta (20:30) bet365
Sudac: Gianluca Rocchi (5.08)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.65
hNsS5TP.png

Napoli - Inter (20:30) bet365
Sudac: Daniele Doveri (4.63)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.88
CQluP0Q.png

(Koeficijenti 16.5. u 21:47 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

•  

Sutra se na utakmici Hajduka i Istre može očekivati dosta žutih kartona, barem od gostujuće momčadi.

Igor Cvitanović (trener Istre): "Svih šest igrača kojima prijeti treći žuti karton sutra će zaigrati i želja nam je da ih se što je više moguće "očisti" od kartona. Oni koji u tome ne budu uspjeli, neće igrati posljednje kolo protiv Rudeša, kako bismo ih sačuvali za kvalifikacije."

prije 49 minute, DomoCRO said:

Sutra se na utakmici Hajduka i Istre može očekivati dosta žutih kartona, barem od gostujuće momčadi.

Igor Cvitanović (trener Istre): "Svih šest igrača kojima prijeti treći žuti karton sutra će zaigrati i želja nam je da ih se što je više moguće "očisti" od kartona. Oni koji u tome ne budu uspjeli, neće igrati posljednje kolo protiv Rudeša, kako bismo ih sačuvali za kvalifikacije."

Odličan info! Apsolutno ima smisla budući da i zadnje kolo nije bitno i ni o ćemu ne odlučuje dok će kvalifikacije, već za Istru po običaju, biti presudne...

prije 12 minute, JoKer said:

Da, ali nece to biti u nijednoj kladionici mislim..

Već je u ponudi u zemaljskim kladionicama. SuperSport je imao granicu 3,5 a sada je 4,5 i koeficijent je 1,75 za over. Nisam fan klađenja na kartone kod zemaljskih kladionica i mislim da svi znaju prednosti online kladionica međutim u ovom slučaju, ako znamo da će se igrači čistiti od kartona, oklada ima smisla iako je tih 1,75 nakon manipulativnog troška i poreza puno bliže svega 1,50...

OREŠČANIN NAJAVIO SUDAR S ISTROM NA POLJUDU 'Ne mogu znati što oni planiraju, ali utakmica može biti vrlo komplicirana, oni nemaju što izgubiti

U pretposljednjem kolu HT Prve HNL Hajduk će u nedjelju ugostiti Istru 1961 (16.30 sati). Igra se bez gledatelja zbog kazne koju je Hajduk dobio zbog incidenata na susretu protiv Rijeke na Poljudu. Još bod Hajduka dijeli od potvrde nastupa u Europi.

- Ovom utakmicom bismo mogli matematički osigurati ulazak u Europu, ostvariti cilj kojem smo se potajno nadali kada smo tek dolazili - rekao je na presici dan prije susreta trener Hajduka Siniša Oreščanin, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kakvu Istru 1961 očekujete?

- Ne mogu znati što oni planiraju, ali njima su ovo idealne utakmice kao pripreme za kvalifikacije za ostanak. Da sam u njihovoj poziciji meni bi ovo bile vrlo važne utakmice za pripremu za to – kazao je Oreščanin.

Brine li vas da se ne dogodi situacija ajmo svi dodat Caktašu zbog utrke za najboljim strijelcem lige?

- To neće biti problem. Ne razmišljamo o tome, nismo dosad nikada potencirali stvari na taj način. Dogodilo se kroz polusezonu da je momčad izbacila Miju. Igra je ta koja nosi da se on nađe u šansi, a on to dobro realizira.

Koga nema?

- Još imamo popodne, ali ono što znamo je da Vučur, Mikulić i Juranović nisu u kadru.

Momčad koja pobjeđuje ne mijenja se ili? A vraća se Ismajli, on mora uć'?

- Mora se samo umrit'. Gledamo kontekst utakmice.

Poljudski debi imali ste protiv Istre pred praznim tribinama, sada ćete i zatvorit domaći dio sezone na isti način?

- Puno će nam nedostajati podrška navijača. Poljud nam je 12. igrač, nisam time otkrio toplu vodu. Ta utakmica je bila zahtjevna. Niti želim niti mogu niti znam što se događa unutar njihovog kluba, ali po vrijednosti momčadi sigurno Istra vrijedi više, vidim pojedinačnu kvalitetu u njihovoj momčadi. Nastojat ću koliko god mogu dati na važnosti utakmici. Utakmica može biti vrlo komplicirana. Istra nema što izgubiti. Igraju pripremnu utakmicu za kvalifikacije, igrači se mogu nametnuti, a vidim u njih individualnu kvalitetu.

Kakve je osjećaj sada kada ste na korak do ušuljavanja u Europu?

- Dobar je osjećaj, ali pokušavam biti na zemlji. Imamo još dva tjedna, moramo ih odraditi jako dobro. Još nismo osigurali Europu. I nama je ovo priprema za dalje.

Jeste li već sada ponosni na ono što je momčad napravila?

- Nisam tip od velikih riječi, ja bih volio da netko drugi o tome govori. Zahvalan sam igračima i stožeru, ponosan na način na koji smo funkcionirali u ovih pola godine. A netko drugi mora ocjenjivati naš rad.

Treće mjesto bitno je i zbog kasnijeg početka priprema, sezone?

- Ajmo mi sutra nadamo se osigurati Europu, pa ćemo onda pričati o trećem mjestu. O tom potom.

Želja i vas i momčadi je svakako da domaći dio sezone zaokružite pobjedom?

- Naravno, žao nam je zbog publike koja neće biti na stadionu, ali čujem da će biti oko nas. Želim domaći dio prvenstva završiti dobrim rezultatom i pobjedom.

Koliko ste zadovoljni igrom Palaverse protiv Rudeša?

- Ja bih to okrenuo na momčad, dobro je odreagirala, a on je kao kotačić dobro odreagirao. Kada momčad dobro reagira, onda i on tu ima svoju bitnu ulogu kao što je bilo i protiv Rudeša.

Izvor: https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/orescanin-najavio-sudar-s-istrom-na-poljudu-ne-mogu-znati-sto-oni-planiraju-ali-utakmica-moze-biti-vrlo-komplicirana-oni-nemaju-sto-izgubiti/8885459/

Hajduk - Istra | Hajduk EH -1 (1.61) bet365

Meni je opet mnogo bolja oklada na to da će Hajduk ostvariti pobjedu sa više golova razlike. Stoji to da će se Istra čistiti od kartona, ali s obzirom da se ne kladim u zemaljskim kladionicama, ovdje mi je mnogo bolja oklada hendikep na Hajduk. Prije svega Hajduku bodovi trebaju, jer se bore za treću poziciju sa Osijekom. Možda ovo treće mjesto i nije toliko važno jer i četvrto vodi u kvalifikacije za Europsku ligu, međutim, vjerujem da im je to opet neka motivacija, dok moraju osigurati i Europsku ligu, jer Gorica ima šest bodova ispod njih, dok bi to sa pobjedom u ovoj utakmici mogli riješiti. Istra će igrati rasterećeno, ali su izgubili posljednje tri utakmice, koje su također igrali rasterećno. Po meni ovdje Hajduk lagano dolazi do pobjede na svom stadionu. Hajduk je na ovom stadionu u posljednje tri pobjed postigao dva ili više golova. Dvije utakmice su pobijedili sa dva ili više golova razlike. Sretno!

Screenshot_25.thumb.png.f80dfa9d9d3e7d94bc11ab78540c9429.png

1455372051_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.5c04839ad325b37d030e2934a4fad117.png

(Koeficijenti 18.5. u 16:10 CET) 

Legia - Zaglebie 1 (1.45) bet365

Legiia se nalazi na drugoj poziciji koja vodi u Europsku ligu, ali imaju samo dva boda manje od Piasta. Ovo je savršena utakmica za njih da pređu na tu prvu poziciju i stave pritisak na Piast. Nakon što su imali nekoliko loših rezultata u posljednje vrijeme, mislim da je ovo sada pravi trenutak da se vrate na pobjedničke staze. Nisu najbolja momčad kod kuće u ligi ove sezone, ali nisu izgubili dosta utakmica. Imaju jednu od najboljih obrana u ligi na svom terenu, točnije četvrtu najbolju u ligi i mislim da će u ovoj utakmici ostvariti pobjedu. Prva pozicija vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka i mislim da je to dovoljna motivacija za ovaj tim.

Screenshot_27.thumb.png.ae19a065e2386c0e5fa686742679204a.png

Iako je Zaglebie ove sezone odličan u gostima, oni su u posljednje vrijeme zakazali. Osvojili su više bodova u gostima ove sezone nego kod kuće, ali razlika tih bodova je samo dva. Drugi su najbolji tim u gostima ove sezone, odmah nakon Legije protiv koje igraju. Zaglebie se nalazi na toj šestoj poziciji i imaju čak pet bodova manje od pozicija koje vode u Europsku ligu, dok je ovo posljednje kolo u ovom play-offu. Legia ima šansu da ostvari pobjedu i pređe na prvu poziciju, a zatim čeka i rezultat između Piasta i Lecha. Koeficijent je u padu i mislim da će još više pasti do sutra. Sretno!

Screenshot_26.thumb.png.0267aa047db0f20be47131ee8d96ff38.png

147411297_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.cdcd75f3d69c02f743aa181d79af876c.png

(Koeficijenti 18.5. u 16:35 CET) 

Piast - Lech 1 (1.40) bet365

Još jedna utakmica iz poljske lige. Baš kao što se Legia bori za prvu poziciju, tako se bori i Piast i oni imaju jednu laganiju utakmicu u ovom posljednjem kolu. Koeficijent je po meni zicer, jer se bore za tu prvu poziciju i mjesto koje vodi u Ligu prvaka. To je po meni odlična motivacija za ovaj tim, koji je izgubio samo jednu utakmicu ove sezone na svom terenu. Oni imaju najbolju obranu u ligi kada igraju kod kuće, dok imaju najbolju obranu u ligi i generalno gledajući.

Screenshot_27.thumb.png.9bdd3cfccf4e3dc6e5fb13193b67eae9.png

Lech je tim koji se nalazi na sedmoj poziciji i oni se nemaju zašto boriti u ovom posljednjem kolu ove sezone. Kao gostujući tim oni su najgori u ligi ove sezone, gdje su doživjeli devet poraza u 18 utakmica, a pobijedili samo četiri. Ostalih pet je završilo remijem. U posljednjih pet gostujućih utakmica oni nemaju pobjede. Piast po meni ovdje ostvaruje pobjedu! Sretno!

Screenshot_28.thumb.png.b1abbd6b397a677896c63a10054ee47f.png

1286278952_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.08454a6c01bceaf679696bd69597da2a.png

(Koeficijenti 18.5. u 16:40 CET) 

Empoli-Torino 4.5+ kartona 

Hajduk-Istra 1961 4.5+ kartona 

Gorica-Osijek 4.5+kartona 

Pokusacu u kratkim crticama objasniti:

-kod talijana i jednima i drugima treba.Empoliju za ostanak,Torinu za Europu,morat ce i jedni i drugi ici jako i vidim over.

Sudac nam ne ide u prilog, Paolo Mazzoleni, jedan od najvećih skrtaca u povijesti Italije.

Ove godine imao je iznenadujuce dobar pocetak,ali kako je sezona odmicala vratio se u skrto go*** kakvo je inace. Ipak,u ovoj utakmici ce po meni trebati potegnuti osim ako ekipe nekim cudom u njih ne udje bundesligaski fair play.

https://us.soccerway.com/referees/paolo-silvio-mazzoleni/63196/matches/

-Samo cu kopirati ovo:

Sutra se na utakmici Hajduka i Istre može očekivati dosta žutih kartona, barem od gostujuće momčadi. Igor Cvitanović (trener Istre):

"Svih šest igrača kojima prijeti treći žuti karton sutra će zaigrati i želja nam je da ih se što je više moguće "očisti" od kartona. Oni koji u tome ne budu uspjeli, neće igrati posljednje kolo protiv Rudeša, kako bismo ih sačuvali za kvalifikacije, bez previše krzmanja otkrio nam je svoje planove Igor Cvitanović. - Do sada smo kartone dobivali stvarno za svašta, možda sada u Splitu bude drugačije pa nam ih suci u trenutku kada ih želimo odluče ne pokazivati, ali podrazumijeva se da ću u situaciji u kojoj se nalazimo tražiti od mojih igrača da ih dobiju. Ružno je to javno reći, ali sport je egzaktan i nema tu previše mjesta za laži. Nama su kvalifikacije u ovom trenutku prioritet i normalno je da ćemo napraviti sve što je u našoj moći da se riješimo potencijalnih opasnosti, poput one da te dvije utakmice ne možemo odigrati s najjačom momčadi."

-Gorica se bori za Europu,jedna su od najgrubljih ekipa Hnl-a,Osijek se također bori za Europu.

Sudi Bebek koji jest da je skrtiji no ikada,ali usprkos tome ocekujem prolaz. https://us.soccerway.com/referees/ivan-bebek/44455/matches/

Galatasaray - Basaksehir // Pobjeda domaćina bet365 - 1,75

Mislim da je ovo tip dana. Galata je proigrao u zadnje vrijeme, prije nekoliko dana su osvojili kup a Basaksehir je do prije mjesec dana imao prednost od osam poena koja je sada istopljena na "0" poena prednosti i prednost im je samo gol razlika. Galatasaray bi pobjedom u ovom meču vjerovatno postao novi prvak Turske, a s obzirom na to da imaju iskusnu ekipu, sa nekoliko odličnih nogometaša koji su posuđeni iz Engleske lige prije svega, i s obzirom na to da ih očekuje ogromna podrška sa tribina  očekujem pobjedu ovdje.

Fatih Terim, trener Galate je stari, iskusni lisac koji obožava ovakve "high pressure" utakmice vjerujem kako će primpremiti ekipu psihički i da će bez problema slaviti ovdje. Treba napomenuti da i druga pozicija vodi u Ligu prvaka što će biti ogroman uspjeh za ekipu Basaksehira.

galatasatay.thumb.jpg.5fd93bf4deb8166fb9f91dd1c9ee24e6.jpg

1286278952_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.08454a6c01bceaf679696bd69597da2a.png

Celtic - Hearts // Over 2,5 golova bet365 - 1,53

Klimnarock - Rangers // Over 2,5 golova bet365 - 2,00

Dvije utakmice koje ne odlučuju apsolutno ništa, a od četiri ekipe tri ekipe su na prva tri mjeta u ligi. Dakle ova dva meča su skup izuzetno kvalitetnih nogometaša koji igraju najbolji nogomet u Škotskoj i s obzirom na to da susreti nemaju rezultatski značaj, ovdje preporučujem golove i double tiket koji daje odličnu kvotu od 3,00.

Mislim da je to najbolje igrati kada igraju kvalitetne ekipe koje nemaju rezultatski značaj, dakle u finišu prvenstva jer smo mogli vidjeti pršlo kole Engleza i juče kod NIjemaca kišu golova i mislim da to treba iskoristiti. Celtic igra kod kuće, ove sezone su uupno postigli 75 golova dok su Rangersi najefikasnija ekipa u ligi postigavši 81 pogodak.

seltike.jpg.c0929501bbfbc8e50d2e7e4d2a9ef619.jpg

Bochum - Union Berlin // Pobjeda Berlina bet365  - 1,60

Ekipa Union Berlina u najmanju ruku ima plasman u doigravanje za BL jer bi i u slučaju poraza ovdje ostali na trećoj poziciji zbog bolje gol razlike od HSV-a koji će tako ostati i narednu sezonu u drugoj Bundesligi. Mislim da bi taj podatak trebao biti dovoljan da se ostvari ovdje pobjeda jer ipak u meč mogu ući koliko toliko rasterećni, i ganjati pobjetu protiv Buchuma kojem ova utakmica ne igra veliku ulogu jer se nalaze na sredini tabele i ne mogu "ni gore ni dole".

njemacka.thumb.jpg.604477aea4686c49cc01777bcfa0a8bf.jpg

U slučaju kiksa Paderborna, Union bi direktno prošao u BL a Paderborn igra sa Dresdenom koji je odlčan u zadnje vrijeme i sve je moguće u tom meču. Dakle, Berlin ide po pobjedu ovdje i nadaju se kiksu Paderborna.

berlin.thumb.jpg.393423ca7d6187b1e7782baab509b6c9.jpg

prije 7 minute, crash1 said:

Bochum - Union Berlin // Pobjeda Berlina bet365 online kladionica" rel="">bet365  - 1,60

Ekipa Union Berlina u najmanju ruku ima plasman u doigravanje za BL jer bi i u slučaju poraza ovdje ostali na trećoj poziciji zbog bolje gol razlike od HSV-a koji će tako ostati i narednu sezonu u drugoj Bundesligi. Mislim da bi taj podatak trebao biti dovoljan da se ostvari ovdje pobjeda jer ipak u meč mogu ući koliko toliko rasterećni, i ganjati pobjetu protiv Buchuma kojem ova utakmica ne igra veliku ulogu jer se nalaze na sredini tabele i ne mogu "ni gore ni dole".

njemacka.thumb.jpg.604477aea4686c49cc01777bcfa0a8bf.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

U slučaju kiksa Paderborna, Union bi direktno prošao u BL a Paderborn igra sa Dresdenom koji je odlčan u zadnje vrijeme i sve je moguće u tom meču. Dakle, Berlin ide po pobjedu ovdje i nadaju se kiksu Paderborna.

berlin.thumb.jpg.393423ca7d6187b1e7782baab509b6c9.jpg

Dresden - Paderborn 2 bet365 (1,45)

Upravo gledam razrade za Njemaču drugu ligu i još izglednija mi se čini pobjeda Paderborba u gostima kod Dresdena. Naime Pedrborn pobjedom osigurava nastup u Bundesligi sljedeće sezone dok bi eventualnim kiksom vjerojatno morao igrati dokvalifikacije za prvu ligu. Domaćinima ova utakmica nema nikakav značaj. Nadam se da neće biti kao sa Romom jučer...

prije 16 minute, Goksim said:

Dresden - Paderborn 2 bet365 online kladionica" rel="">bet365 (1,45)

Upravo gledam razrade za Njemaču drugu ligu i još izglednija mi se čini pobjeda Paderborba u gostima kod Dresdena. Naime Pedrborn pobjedom osigurava nastup u Bundesligi sljedeće sezone dok bi eventualnim kiksom vjerojatno morao igrati dokvalifikacije za prvu ligu. Domaćinima ova utakmica nema nikakav značaj. Nadam se da neće biti kao sa Romom jučer...

Slažem se sa @Goksim. Padeborn se nalazi na toj drugoj poziciji i imaju samo jedan bod više od Union Berlina dok imaju četiri pobjede u posljednjih petn utakmica. Jedan su od timova koji su postigli najviše golova ove sezone, odmah nakon Kolna i njihov napad je drugi najbolji u ligi. S obzirom da Dresdenu ne trebaju bodovi vjerujem da će se Padeborn potruditi da uzme sva tri boda u posljednjem kolu ove sezone.

Screenshot_21.thumb.png.096deb9821e1c90156c05dddd359944b.png

1301721362_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.aafe389ae37516bb9a04eefe59058567.png

(Koeficijenti 19.5. u 09:40 CET) 

prije 19 sati, Goksim said:

Odličan info! Apsolutno ima smisla budući da i zadnje kolo nije bitno i ni o ćemu ne odlučuje dok će kvalifikacije, već za Istru po običaju, biti presudne...

Pozzzz i od mene nakonnnnn dugo oo ???? moj tip danas 

Mijo Caktaš daje gol SS 2.0 kv

Nemam vremena za analize nisam dobar sa vremenom ali mislim da ce svi pomoći Caktašu da uzme trofej najboljega strijelca HNLa jer jedino to može biti mala utjeha za sezonu. 

Sretno svima ?

Ural - Lokomotiva Moskva 2 (1.40) bet365

Utakmica počinje za nekoliko minuta. Izvinjavam se što nisam ranije pisao, ali evo sada pa ko stigne neka uplati. Lokomotiva Moskva ima samo dva boda više od Krasnodara na toj drugoj pzoiciji i oni moraju ostvariti pobjedu u ovom susretu, pogotovo jer im je ovo pretposljednje kolo u ligi, dok ta druga pozicija direktno vodi u Ligu prvaka.Screenshot_24.thumb.png.4b7981b40278410e368a69f7be53861e.png

Mislim da je to dovoljna motivacija za pobjedu, nakon što su ostvarili tri pobjede u posljednje četiri utakmice. Ural se nalazi na 11-oj poziciji sa šest bodova više od Samare koja se nalazi u zoni ispadanja i oni su donekle i sigurni od ispadanja dok Samara gostuje kod CSKA i sigurno će izgubiti tu utakmicu. Očekujem pojedu gosta. SretnO!

Screenshot_23.thumb.png.9a861a3f9f5cf0f19ad86254ad9e6de2.png

946921327_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.7ddd1b6b3c67c10163cd86003a9d2a46.png

(Koeficijenti 19.5. u 09:59 CET) 

prije 7 sati, mario007 said:

Empoli-Torino 4.5+ kartona 

...

Pokusacu u kratkim crticama objasniti:

-kod talijana i jednima i drugima treba.Empoliju za ostanak,Torinu za Europu,morat ce i jedni i drugi ici jako i vidim over.

Sudac nam ne ide u prilog, Paolo Mazzoleni, jedan od najvećih skrtaca u povijesti Italije.

Ove godine imao je iznenadujuce dobar pocetak,ali kako je sezona odmicala vratio se u skrto go*** kakvo je inace. Ipak,u ovoj utakmici ce po meni trebati potegnuti osim ako ekipe nekim cudom u njih ne udje bundesligaski fair play.

...

Ovo je, uz Hajduk - Istra over, meni danas i najizgledniji par. Imamo sudar dviju momčadi koje neophodno trebaju bodove. Roma je jučer kisala nakon što je promašila nemoguće, nevjerojatno koliko su prilika imali i kako su traljavo odigrali...

Empoliju gori pod nogama i bodovi im trebaju za opstanak. Ako danas ne uzmu bodove pomalo se mogu pakirati za Serije B. Sa druge strane Torinu treba pobjeda kako bi igali u Europskoj ligi iduće sezone što je za njih ogroman uspjeh. Granica od samo 4,5 kartona je smiješna a razlog je sudac o kojem bi mogao dugo pisati. Paolo Mazzoleni je prije 4-5 sezona bio uvjerljivo najstroži sudac Serije A. Toliko je volio davati kartone da sam samo čekao kada će suditi, neovisno o kojoj se utakmcii radi, te trpao na overe kartona. Imao je niz od 8 utakmica sa overima. Ne znam što se dogodilo, i stvarno bi volio saznati, jer je na kraju jedne sezone te sa početkom druge napravio veliki zaokret u svom suđenju i počeo pokazivati drastično manje kartona. Unatoč tome što nije revolveraš kao nekad, očekujem da će zbog nervoze na terenu i važnosti utakmice morati izvaditi minimalno 5 kartona, a mislim i više... 

Napomena da zemaljske kladionice za ovu utakmicu imaju granicu od 5,5 kartona a bet365 granicu od 4,5 što je po mom mišljenju must take. bet365 računa i eventualni crveni kartona kao dva a broje i drugi žuti što obično nije slučaju kod zemaljskih kladionica. Porez na dobitak i manipulatvni neću ni spominjati ali poanta je, nemojte over igrati na većoj granici kod kladionica koje nemaju korektna pravila i koja vam još uzimaju porez i manipulativni, ovo se isplati odigrati kodd bet365 i unibet kladionice (kod Unibeta je koef 1,55)

WTSN93H.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use