Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 8.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Ajax - Tottenham // bet365 1,90

Ajax je ove sezone na domaćem terenu poražen samo jednom i to protiv Reala, 1:2, a upravo taj rezultat bi bio dovoljan ekipi Tottenhama. Isto tako u korist im ne ide podatak da su na strani ove sezone, ostvarili sve svoje velike pobjede a da su kod kuće po pravilu igrali dosta skromnije. Tako su na adomaćem terenu na zadnjih 10 mečeva primili čak 10 pogodaka, što je za ekipu koja igra u polufinalu Lige prvaka i koja će možda po prvi pu tu sezoni morati igrati na rezultat, ipak previše.

Ekipa Ajaxa je toliko nadigrala ekipu Tottenhama u prvom dijelu meča da su domaćini imali mnogo problema da uopšte prenesu loptu na protivničku stranu, jer je bilo evidentno da ekipi nedostaju Son i Kane koji se konstantno vraćaju po loptu i kreiraju akcije za razliku od "teškaša" Llorentea. U ekipu se sada vraća Son te bi igra Tottenhama trebala da izgleda sasvim drugačije, a s obzirom na to da Ajax prima mnogo pogodaka kući, Tottenham itekako ima dobre šanse za prolazak.

Ovo je prvi put u knockout fazi da Ajax drugi meč igra pred domaćom publikom i po prvi puta oni su ti koji moraju braniti prednost, odnosno oni su ekipa koja je pod pritiskom dok Tottenham igra rasterećeno jer nemaju šta izgubiti. Bez obzira na talenat, Ajax je mlada ekipa a u ovim mečevima iskustvo zna presuditi. Podcijenjen je Tottenham, ali ja im vjerujem.

1062445474_190.thumb.jpg.cfbb5f5b0ffaf5732b5215e82f925956.jpg

prije 19 sati, IzudinB said:

AFC Ajax (NED) - Tottenham Hotspur FC (ENG) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Felix Brych (GER)
Screenshot_20.thumb.png.e187f76d09c6637cdf4903641b6a54ff.png

(Koeficijenti 6.5. u 17:06 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Utakmica i sudac rođeni za over na granici od 4.5 kartona. Neću pisati nešto posebno detaljno zato što mislim da nije potrebno, utakmica sezone, desetljeća čak bih rekao za obje momčadi. Čak ni najzagriženiji navijači Ajaxa i Tottenhama nisu mogli vjerovati da će doći ovako daleko a sada znamo da nakon srijede jedna od ove dvije momčadi ulazi u finale Lige Prvaka. Rezultat iz prve utakmice nije ništa odlučio i definitivno možemo očekivati utakmicu punu ritma, pressinga, tranzicija i nervoze. Brych je jedan od rijetkih overaša sudaca koji sudi završnice europskih natjecanja, definitivno dobar izbor za ovakvu utakmicu i definitivno potencijal za over posebno na ovoj granici i sa ovim koeficijentom. Treba naglasiti da su se žuti kartoni iz prethodnih utakmica obrisali prije prve polufinale utakmice tako da nema razloga za štednju.

Palmeiras - San Lorenzo 1 (1.40) bet365

Copa Libertadores. Igra se šesto kolo, gdje će Palmeiras ugostiti San Lorenza i ova utakmica se igra u 2:30 ujutro sa srijede na četvrtak, tako da ću ove parove stavljati u srijedu kako bi svi vidjeli prije nego što počnu utakmice. Mislim da će ovo Palmiras dobiti u svakom slučaju, jer su u mnogo boljoj formi u ovom trenutku. Imaju četiri pobjede i jedan poraz u posljednjih pet utakmica. Primili su samo jedan gol u tom procesu, dok su postigli čak 12. Jedinu utakmicu su izgubili protiv upravo San Lorenza.

Screenshot_5.thumb.png.b57d5f40015956c2dadec9afafbd8aa8.png

Izvor: bet365

San Lorenzo se nalazi na drugom mjestu u ovoj skupini i oni imaju dva boda manje od Palmeirasa. Zbog toga mislim da će ovo biti pobjeda domaćina. San Lorenzo je uspio ostvariti pobjedu u prvom duelu na svom terenu protiv Palmeirasa, ali je i u toj utakmici Palmeiras bio mnogo bolji i konkretniji. Imali su čak pet kornera više od San Lorenza dok su također imali i četiri šuta više, ali eto nisu imali sreće. Mislim da će se oni sada osvetiti i ostvariti tri nova boda u ovom susretu, a već su se kvalificirali za play-off u ovom natjecanju, međutim, željet će pred svojim navijačima ostvariti tri nova boda i završiti kao prvoplasirana ekipa u ovoj skupini. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.30b1a07cc2047dbc5b4c382f070df77c.png

525219953_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.b01038fa73f3d4b9a96d525fe30af328.png

(Koeficijenti 7.5. u 14:40 CET) 

Cruzeiro - Emelec 1 (1.53) bet365

Također još jedna utakmica iz Copa Libertadoresa. Ovdje se igra također šesto kolo gdje će već plasirani Cruzeiro ugostiti Emeleca. Ovdje je Cruzeiro najbolja ekipa u ovoj skupini, oni su postigli 10 golova, dok nisu primili niti jedan u ovih pet utakmcia do sada što su odigrali. Najbolja ekipa u ovoj skupini i definizivno jedna od najboljih na ovom natjecanju. Imaju pet pobjeda u pet utakmica što sam već i rekao.

Screenshot_7.thumb.png.acab757f472e37d8e73250fafbbcdd8d.png

Očekujem da će pobijediti Emeleca, iako se oni bore za to drugo mjesto, vjerujem da Cruzeiro neće dopustiti poraz na svom terenu pred svojim navijačima. Nisu primili gol, što znači da imaju sjajnu obranu. Ja nisam siguran da li će oni primiti gol u ovoj utakmici, za one nešto hrabrije možete odigrati da će pobijediti bez primljenog gola, međutim, koeficijent mi se čini dobar i na samu pobjedu domaćina, tako da mi se to čini mnogo sigurnijim, jer Emelec se bori za tu poziciju pa možda uspiju postići barem jedan u ovoj utakmici. U svakom slučaju očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.8e997fc1900d16a7ff3c903e489193db.png

1320052756_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.ed9ebc30f394d8c5e4020935b7fa7e4e.png

(Koeficijenti 7.5. u 15:47 CET) 

Chicago Fire - New England 1 (1.65) bet365

Koeficijent na domaćina je u velikom padu. Bio je 1.83. sada je 1.65. Ovdje je liga skoro počela i nema se što mnogo pametovati. Oba tima se nalaze u istočnoj konferenciji. Chicago na 10-oj poziciji, a New England na 12-oj poziciji. Chicago je nešto bolji i ima dva boda više dok imaju utakmicu manje, međutim, postigli su 12 a primili 13 golova ove sezone do sada.

Screenshot_9.thumb.png.5ec096a09662c88c63074e43324e4f9d.png

Što se tiče New Englanda, oni su najgori tim u ovoj konferenciji do sada ove sezone. Imaju najgoru obranu koja je primila 25 golova u 11 utakmica. Zbog toga mislim da će Chicago pred svojim navijačima ovdje usjeti da ostvari pobjedu protiv tako loše obrane. Iako im napad nije sjajan, vjerujem da mogu postići barem dva gola ovoj ekipi. Kod kuće su šesta najbolja ekipa u ligi do sad ove sezone. Izgubili su samo jednu utakmicu kod kuće od pet odigranih. Što se tiče New Englanda u gostima, oni su osvojili samo dva boda na gostujućim terenima ove sezone. Izgubili su tri od mogućih pet utakmica u gostima do sada. Primili su 15 golova u gostima do sada ove sezone i to je po tri u svakoj utakmici. Očekujem barem dva od domaćina u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.c2af647be910337ce70a3effafa2b85d.png

2064452227_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.686e1bc3c75fc2854cbe31c8decb8301.png

(Koeficijenti 7.5. u 15:59 CET) 

Ajax - Tottenham | Pobjeda Ajaxa + prvi do tri kornera (3.94) bet365

Vrijeme je da prestanemo zvati Ajax 'autsajderom' u ovom natjecanju i dati im pravo poštovanje koje zaslužuju. Pobijedite jednom, to može biti slučajnost. Pobijedite dva puta, možda sreća, ali kada to uradite tri puta zaredom, onda je to niz koji možda i nije slučajan. Spursi su pokušali najbolje iskoristiti prednost svog domaćeg terena u prvoj utakmici, ali je nizozemska ekipa ostvarila pobjedu od 0-1. Sada imaju gol u gostima i veliku prednost.

Tottenham će imati težak zadatak protiv mlade momčadi Ajaxa, koja je upravo osvojila svoj domaći kup u stilu, sa pobjedom od 0-4. Momčad je stvarno postavila svoje poglede na visoke tonove i samo su četiri pobjede daleko od treblea. Međutim, ako Barcelona prođe u finale, bit će to vrlo teško osvojiti, ali nada zadnja umire.

Dok engleski tim može naći utjehu u činjenici da su zaista ostvarili svoje snove sa polufinalnim nastupom u ovom prestižnom natjecanju, tu je također i zadovoljstvo u tome što su srušili Cityja u četvrtfinalu, ali sada moraju prihvatiti činjenicu da bi se njihovo putovanje moglo završiti u ovoj utkamici. Iako je teško povjerovati, Spursi su izgubili posljednjih pet susreta u nizu i devet od posljednjih deset. Također su primili dva ili više golova u sedam od ovih deset utakmica.

Ajax je, s druge strane, pobijedio posljednjih šest utakmica u nizu, te su neporaženi u posljednjih deset. Također su uspjeli pobijediti 15 od posljednjih 17 utakmica, dok su izgubili samo jednom tijekom ovog procesa, a remizirali su i jednu utakmicu protiv Juventusa. Tim je također postigao golove u posljednje 22 utakmice kod kuće, a to su uradili dva ili više puta u 19 tih utakmica. Impresivno, postigli su tri ili više golova u 16 tih utakmica. Spursi nemaju izbora nego da napadnu u ovoj utakmici, tako da će se ostaviti dosta prostora u njihovoj obrambenoj liniji, što će Ajax vjerujem iskoristiti.

Screenshot_10.thumb.png.212422c6495366f958f048056ab897bf.png

Ajax će mislim stići i prvi do tri kornera u ovoj utakmici. Oni prave najviše kornera u svojoj ligi, pogotovo kada igraju kod kuće. Koeficijenti na pobjedu i kornere su zaista vrlo dobri u bet365 kladionici i ukupan koeficijent ove oklade u kombinaciji iznosi 3.94. Po meni vrlo realna oklada sa ogromnim koeficijentom. Ajax mnogo bolji i u mnogo boljoj formi, a prvi do tri kornera su stigli u 24 od 32 utakmice odigrane u ligi do sada. U prošlom susretu su oba tima imala po tri kornera, ali je Ajax bio taj tim koji je prvi stigao do ta tri kornera čak i u gostima. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.40e15ffaf7a5fb1bf8707850f58b8bc3.png

Screenshot_12.png.83531a3c27b4547a82a1d753e5059ebf.png

1937341612_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.f10fece54504cc0f023e4ec79495e7d0.png

(Koeficijenti 7.5. u 16:17 CET) 

prije 20 sati, zviz said:

Utakmica i sudac rođeni za over na granici od 4.5 kartona. Neću pisati nešto posebno detaljno zato što mislim da nije potrebno, utakmica sezone, desetljeća čak bih rekao za obje momčadi. Čak ni najzagriženiji navijači Ajaxa i Tottenhama nisu mogli vjerovati da će doći ovako daleko a sada znamo da nakon srijede jedna od ove dvije momčadi ulazi u finale Lige Prvaka. Rezultat iz prve utakmice nije ništa odlučio i definitivno možemo očekivati utakmicu punu ritma, pressinga, tranzicija i nervoze. Brych je jedan od rijetkih overaša sudaca koji sudi završnice europskih natjecanja, definitivno dobar izbor za ovakvu utakmicu i definitivno potencijal za over posebno na ovoj granici i sa ovim koeficijentom. Treba naglasiti da su se žuti kartoni iz prethodnih utakmica obrisali prije prve polufinale utakmice tako da nema razloga za štednju.

Slažem se. Imamo dosta preduvijeta za over i mislim da će momčadi danas imati pristup "cilj opravdava sredstvo". Također, oklada X2 i over kartona imaju smisla a koeficijent za ovaj double kod bet365 je jako lijep. Naime, ako bi Ajax poveo pitanje prolaska moglo bi biti riješeno. Ako pak Tottenham bude imao neriješeni rezultat duži period utakmice, ili bude vodio, onda će pitanje prolaska biti još neizvjesnije a samim tim i nervoza na terenu veća. 

Evo i više o sucu

prije 16 minute, Goksim said:

Slažem se. Imamo dosta preduvijeta za over i mislim da će momčadi danas imati pristup "cilj opravdava sredstvo". Također, oklada X2 i over kartona imaju smisla a koeficijent za ovaj double kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 je jako lijep. Naime, ako bi Ajax poveo pitanje prolaska moglo bi biti riješeno. Ako pak Tottenham bude imao neriješeni rezultat duži period utakmice, ili bude vodio, onda će pitanje prolaska biti još neizvjesnije a samim tim i nervoza na terenu veća. 

Za spurse ništa nije gotovo ako i prime gol jer bez obzira dal ga prime il ne oni moraju zabit dva gola ( ako žele ici dalje bez produžetaka ).

Sad dal ce oni primit gol to neznam, al mislim da su i oni svjesni da teško mogu sačuvat praznu mežu i da ce morat ic na dva gola.

Vidim da je bet365 stavio Tottenham 3,5 udarca u okvir gola kv, 1,72 i mislim da je to jako realno

prije 9 minute, fran said:

Za spurse ništa nije gotovo ako i prime gol jer bez obzira dal ga prime il ne oni moraju zabit dva gola ( ako žele ici dalje bez produžetaka ).

Sad dal ce oni primit gol to neznam, al mislim da su i oni svjesni da teško mogu sačuvat praznu mežu i da ce morat ic na dva gola.

Vidim da je bet365 online kladionica">bet365 stavio Tottenham 3,5 udarca u okvir gola kv, 1,72 i mislim da je to jako realno

@fran hvala što si mi skrenuo pažnju na ovo. Kartoni su mi i dalje prvi bet ali mislim da je granica od svega 3,5 udarca u okvir gola Tottenhama podcjenjivanje Engleza. 

Imaju zaostatak iz prve utakmice i moraju se postaviti ofanzivnije i tražiti gol. Kao i jučer očekujem ofanzivnu postavu i dosta prilika sa obje strane. Također vjerujem da će T'ham uputiti barem nekoliko udaraca izvan 16 metara a nešto bi trebalo ići u okvir gola. Uz to tu su i prekidi, ubacivanja sa krila ili iz kornera gdje se lako može uputiti udarac u okvir gola. Generalno, 4 udarca u okvir gola jedne momčadi koja lovi zaostatak na utakmici nije puno. 

laVJssj.png

Ovo kombiniram sa Chelsea koji mi je oklada dana za četvrtak ali više o tome sutra. ;)

Češke Budojevice - Churdim | Češke Budojevice EH -1 (2.05) bet365

Češke Budojevice su najbolji tim u ovoj češkoj ligi sa 20 pobjeda u 26 utakmica do sada. Oni u ovoj ligi ove sezone imaju najbolji napad i jednu od dvije najbolje obrane u ligi. Jedino je Hradecova obrana primila manje golova, točnije dva gola manje. Većinu svojih bodova su osvojili kod kuće gdje imaju 12 pobjeda i jedan poraz u 13 utakmica do sada. Postigli su 31 gol, a primili samo osam, što je za svaku pohvalu. Imaju pet pobjeda u posljednjih pet utakmica na svom terenu. Zaista su u fenomenalnoj formi ove sezone pogotovo na domaćem terenu.

Screenshot_15.thumb.png.95be28cbfab8d1133cdbe3881a2b26c9.png

Churdim se nalazi na donjem dijelu tabele. Oni su na 13. poziciji od mogućih 16. Samo 15 i 16 pozcija vode u nižu ligu. U ovom trenutku imaju četiri boda više od zone ispadanja i imaju tri poraza u posljednje četiri utakmice. U gostima su jedan od najgrih timova u ligi. Primili su čak 30 golova u 13 utakmica od sada ove sezone i mislim da će im Češke Budojevice postići barem dva gola u ovoj utakmici i pobijediti sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.6ed6824592eef64d9dae3f85e93aa223.png

2003691990_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.6fb65cc07fd25e8b3c741f470e592fb0.png

(Koeficijenti 8.5. u 09:29 CET) 

Sarajevo - Široki // DNB Široki bet365 - 3,25

Finale kupa BiH, igraju se dvije utakmice. Ovo je susret trenutno dvije najjače ekipe u BiH, dva velika rivala ali i dva kluba među kojima vlada velika netrepeljivost zbog nemilih događaja iz prošlosti. Sarajevo je favorit ovdje, opravdano, oni su najbolja ekipa u državi, ekipa koja ima glavu i rep, krenuvši od organizacije, mlađih uzrasta, sponzora pa sve do prvog tima. Ukoliko ovako nastave vjerujem kako bi ih u skorije vrijeme trebali gledati u grupnoj fazo nekog evropskog takmičenja.

Iz Širokog su razočarani zbog odabrisa arbitra za ovaj meč, koji je u prošlosti  često znao oštetiti ovu ekipu te su mišljenja kako se sve radi da bi Sarajevo došlo do titule. 

Sarajevo je vrlo blizu duple krune ali forma u kojoj igra Široki, im daje pravo da se nadaju kako mogu slaviti u kupu. Široki je tako neporažen u zadnjih 11 utakmica a na strani su u zadnjih sedam mečeva upisali četiri remija i tri pobjede. Mislim da su sposobni zabiti barem jedan pogodak kako bi na uzvratu na Pecari imali aktivan rezultat.

dnb.thumb.jpg.3801e46003c1d5fd2607b5f748065c31.jpg

prije 3 minute, crash1 said:

Sarajevo - Široki // DNB Široki bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 3,25

Finale kupa BiH, igraju se dvije utakmice. Ovo je susret trenutno dvije najjače ekipe u BiH, dva velika rivala ali i dva kluba među kojima vlada velika netrepeljivost zbog nemilih događaja iz prošlosti. Sarajevo je favorit ovdje, opravdano, oni su najbolja ekipa u državi, ekipa koja ima glavu i rep, krenuvši od organizacije, mlađih uzrasta, sponzora pa sve do prvog tima. Ukoliko ovako nastave vjerujem kako bi ih u skorije vrijeme trebali gledati u grupnoj fazo nekog evropskog takmičenja.

Iz Širokog su razočarani zbog odabrisa arbitra za ovaj meč, koji je u prošlosti  često znao oštetiti ovu ekipu te su mišljenja kako se sve radi da bi Sarajevo došlo do titule. 

Sarajevo je vrlo blizu duple krune ali forma u kojoj igra Široki, im daje pravo da se nadaju kako mogu slaviti u kupu. Široki je tako neporažen u zadnjih 11 utakmica a na strani su u zadnjih sedam mečeva upisali četiri remija i tri pobjede. Mislim da su sposobni zabiti barem jedan pogodak kako bi na uzvratu na Pecari imali aktivan rezultat.

dnb.thumb.jpg.3801e46003c1d5fd2607b5f748065c31.jpg

Jel se očekuje veća posjeta na danjašnjoj utakmici i dobra atmosfera?

Nedavno sam čitao tekst da je Sarajevo klub u prvoj ligi sa namanjim brojem gledatelja po utakmici što je izuzetno iznenađujuće ako znamo da su najkvalitetnija momčad... 

prije 4 minute, Goksim said:

Jel se očekuje veća posjeta na danjašnjoj utakmici i dobra atmosfera?

Nedavno sam čitao tekst da je Sarajevo klub u prvoj ligi sa namanjim brojem gledatelja po utakmici što je izuzetno iznenađujuće ako znamo da su najkvalitetnija momčad... 

Mala je vjerovatnoca da ce biti dobra posjeta na stadionu kad uzmemo u obzir termin odigravanja tekme, jer u Sarajevu je radno vrijeme di 16 h a negdje do 17 h, onda se stvaraju velike guzve, bas u pravcima prema stadionu odnosno Vogosci. Treba uzeti u obzir da je i mjesec Ramazana u toku, tako da oni i koji poste a nije ih mali broj ne vjerujem da ce ici na tekmu a onda sa nje trcati da bi stigli na Iftar (veceru).. sretno danas sa svim prijedlozima

Widzew Lodz - Ol. Grudziadz // bet365 - 3,75

Direktan okršaj u borbi za plasman u Pvu ligu. Razlika između ove dvije ekipe je svega dvba boda, odnosno razlika između prvih 5 ekipa je tek tri boda. Tako da u preostala dva kola niko ne smije kiksati jer se može desiti da prvolplasirana ekipa sada na kraju zuavrši kao šesta. Ovakve utakmice mi se čine kao odlične za golove, ma koliko god one važne bile jer nikome ne odgovara ni neriješen rezultat u ovoj situaciji a garant za prvu ligu im je isključivo pobjeda.

Domaća ekipa je u boljoj formi, istina je da remiziraju često ali ne gube sve bodove. Tokom cijelog prvenstva su bili među prve tri pozicije i mislim dsa bi bio veliki neuspjeh da se ne plasiraju. Gosti također traže svoju priliku za plasman, ali vjerujem kako je Widzew spospbniji da dođe do pobjede iključivo zbog domaćeg terena i fanatičnih navijača. Gosti se neće predati, tako da očekujem barem jedan pogodak i od njih.

widzew.thumb.jpg.d623b1029c2c3e2e8d32b1cf4cd91a7f.jpg

stats.thumb.jpg.04029aa22db19f050cca7683b2bc7322.jpg

wdzew.thumb.jpg.d32272e4bcdabc025023bf5c66650640.jpg

Silkeborg - Thisted 1 (1.45) bet365

Koeficijent je u padu i siguran sam da će još pasti do početka utakmice. Silkeborg igra protiv Thisteda. Da malo objasnim situaciju. Silkeborg je tim koji se nalazi na prvoj poziciji u ovoj ligi sa samo četiri utakmice ostale do kraja sezone, uključujući i ovu. Oni imaju samo jedan bod više od Viborga i siguran sam da žele ostati na vrhu tabele još nekoliko kola do kraja sezone. Prvi tim i jedino prvi tim direktno ide u veću ligu, dok se drugi i treći bore u doigravanjima.

Screenshot_2.thumb.png.77accb225ef067aa036e3019a8d2b29d.png

Silkeborg igra protiv Thisteda koji se nalazi na 11-oj poziciji koja vodi u manju ligu. U ovom ligi ima samo 12 timova tako da posljednja dva idu u nižu ligu. Thisted je imao dvije pobjede u posljednje tri utakmice, ali sada igraju u gostima i tamo nisu baš sjajni ove sezone pogotovo u posljednjih pet utakmica gdje su ostvarili četiri poraza zaredom. Thisted također ima jednu od dvije najgore obrane ove sezone u ligi i mislim da oni nemaju što tražiti u ovoj utakmici. Iako se bore da izađu iz te zone forma u gostima mi govori kako to neće uraditi u ovoj utakmici.

Screenshot_1.thumb.png.5d8e7b6e83e6664c36f5489b285d339c.png

1567611416_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.5823119a953b97220230db063002abc1.png

(Koeficijenti 8.5. u 14:44 CET) 

Usti n. L. - Varnsdorf 1 (1.61) bet365

Još jedna kvota u padu. Prvo je bila 1.90, a sada je pala na 1.61. Zaista veliki pad kvote, a i s razlogom, jer se domaćin bori za mjesta koja vode u doigravanje. U ovoj ligi prva tri mjesta vode u doigravanje i na tim mjestima se nalaze Češke Budojevice, Jihlava i Brno. Brno je trećeplasirana ekipa i oni se nalaze samo dva boda iznad Ustija, koji ima četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Oni nemaju poraza u posljednjih šest utakmica, a posljednji poraz su doživjeli od prvoplasirnih Čeških Budojevica. Usti ove polusezone koja je počela od marta nemaju poraza, osim tog protiv Čeških Budojevica. Odigrali su 10 utakmica u ovoj polusezoni i imaju samo jedan poraz u tih 10 utakmica. Kod kuće su bili sjajni ove sezone, gdje su ostvarili devet pobjede od mogućih 13, dok su remizirali dvije i izgubili dvije utakmice. Postigli su 24 gola u 13 utakmica na svom terenu.

Screenshot_4.thumb.png.5e8f4595ca00e59ba4eaf5c9eb3fdfd4.png

Što se tiče gostiju, oni su imali nekoliko loših rezultata u posljednje vrijeme i pali su na tabeli. Sa tri poraza u posljednje četiri utakmice oni su pali na sedmu poziciju i sad im se ne piše baš tako dobro. U gostima su bili prilično dobri ove sezone, ali tri poraza u posljednje tri utakmice u gostima mi baš i ne ulijevaju nadu u ovoj utakmici za Varnsdorf. Očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.048c88b3562f5b3460da3cfe967f4cf7.png

1229267350_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.0ceebdcfa2c4bbf414e037441b70d737.png

(Koeficijenti 8.5. u 14:56 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use