Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 14.3.2009. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Istra 1961 - Lokomotiva (2.HNL)  1 (1,60)

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,867.0.html

Ančić - Ljubičić 1

Iako je h2h 4:1 za Ljubičićia Ljubo je pred zalaskom karijere te je pad forme i više nego eidentan. Za razliku od njega Ančić igra možda i najbolje do sada i mislim da će Ančić proći dalje. Oba igrača se dobro poznaju, međutim glavni razlog zbog kojeg tipujem na Ančića jest forma i igra koja je kod Ančića jako dobra, dok za raliku od njega Ljubičić ne igra baš najbolje...

Cibona - Partizan 2/1 (6,00)

Očekujem vrlo tvrdu, tešku i neizvjesnu utakmicu. Cibona ima prednost domačeg terena i zato mislimd aće upisati pobjedu, ali kao i uvijek sa Cibonom pobjednik se neće znati do posljednje sekunde. Budući da mislim da se nitko tijekom utakmice neće odvojiti na veću razliku za manji ulog mislim da se isplati probati 2/1. Dakle da će Partizan na pol. voditi a da će Cibona pobjediti. Mislim da je ovo puno vjerojatnija opcija nego što to koef. sugerira...

bwin daje 1,90 da će Zettel biti na postolju. Ova utrka će odlučiti tko će uzeti mali kristalni globus u veleslalomu a borba se vodi između Zettel i Poutiainen. Zettel sa postoljem i matematički osigurava mali kr. globus, a najbolja je veleslalomašica i često je na postolju u veleslalomu.

Zettel na postolju 1,90

Ovo je jedina disciplina koja baš ne leži Lindsey Vonn, a budući da je ona već i osigurala gotovo sve što je mogla uzeti može se očekivati da će danas odvoziti revijalnu utrku, kao i jučer u slalomu. Mislim da bi se moglo probati neki duel protiv Vonn za koju očekujem da će biti 15-plasirana ili lošija...

Vonn, L C - Suter, F 2 2,05

20:15 KK Vojvodina-KK Hemofarm 2

Treba znati da je utakmica Olimp-Zadar trebala biti igrana u Nedjelju,ali određeni elementi su prebacili tu tekmu da se igra prije Vojvodine-Hemofarma,to vam govori da Hemofarm "mora" pobjediti,ukoliko Zadar dobije Olimpiju,što je vjerojatno.Još jedna bitna stvar je i ta da je Vojvodina nedavno svoje najbolje igrače otpustila,tako da sve osim pobjede Hemofarma, bilo bi veliko cudo!!!

PAOK Solun - GS Lamia 1 @ 1.80

Evo nešto i od mene, malo grčke odbojke.

GS Lamia bila je jedan od boljih grčkih sastava sve dok nisu otpustili Kubanca Ernandeza koji je bio pola ekipe i jedan od najboljih igrača u grčkoj ligi. Nakon toga bilježe dva teška poraza, od ove godine jako lošeg prvaka Iraklisa i to kod kuće te na strani od osrednjeg AO Kifisiasa. Ni PAOK nije baš nešto ove godine, ali mislim da će iskoristiti priliku i prekinuti niz od tri poraza od kojih su dva ipak od najbolje grčke momčadi Panathinaikosa te prošlogodišnjeg prvaka koji se nakon očajne sezone pomalo budi pod vodstvom novog trenera.

3-2 FT  ;)

Još bih probao:

SLUC Nancy - Roanne 2 @ 3.00 u francuskoj košarci gdje mi nije baš jasno zašto je na Roanne takav koeficijent protiv Nancyja koji ima tri uzastopna poraza, a oba su u situaciji da je svaka pobjeda bitna za osiguranje play-offa. Današnji value bet, a odmah idem napisati i analizu.

70-79 FT  ;)

Hrvatski value bet: Metković - Zamet X2 @ 7,50 Jednostavno, Metković ima četiri ozlijeđena igrača a Zamet se grčevito bori za opstanak. Na ovakvom koeficijentu naprosto vrijedi probati.

35-29 FT  >:( nije bilo šanse

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use