Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.5.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Barcelona - Liverpool | Barcelona over 1.5 gol (1.72) bet365

Jedna od najboljih utakmica ove sezone. Barcelona ove sezone želi donijeti treble svojim navijačima. Oni su već osigurali prvi i glavni dio tog treblea. U prošlom kolu je Barcelona sa pobjedom protiv Levantea i jedinim golom na toj utakmici kojeg je postigao Messi, zvanično osvojila La Ligu. Kako je sjajno sada biti igrač Barcelone, još ako dovrše treble bit će to sjajna sezona.

Liverpool trenutno ima 91 bod na tabeli Premier lige, samo jedan bod ispod Manchester Cityja, sa dvije utakmice do kraja sezone. Šanse za osvajanje titule ove sezone za Liverpool su zaista niske, jer Manchester City sljedeću utakmicu igra protiv Leicestera, dok posljednju utakmicu igraju protiv Brightona i teško da će izgubiti bodove u te dvije tekme. Pep Guardiola i njegovi momci su odlučili obraniti svoju ligašku krunu, a sve što trebaju učiniti jeste pobijediti sljedeće dvije utakmice. Čini se da je Liga prvaka jedina preostala nada za Redse.

Međutim, čini se da je ovo godina španjolske momčadi, pogotovo njihovog talismana, Lionel Messija. On je daleko najbolji igrač ove sezone i želi podići krunu Lige prvaka. Pomaže činjenica da Barcelona nije izgubila utakmicu na Nou Campu u Ligi prvaka od 2013. godine. Ove sezone Barcelona nije izgubila niti jednu utakmicu u ovom natjecanju, dok se Liverpool dosta mučio u gostima. Liverpool je nekako iscrpljen nakon neumorne potjere u Premier ligi sa Manchester Cityjem.

Zatim, Barcelonin duo Gerard Pique i Clement Lenglet su bili zaista sjajni u posljednje vrijeme, tako da će morati da se testiraju protiv nevjerojatnog trija Liverpoola. Međutim, prava bitka će se voditi sigurno između Virgil Van Dijka i Lionel Messija. Primanje golova u ovoj utakmici bi značio propast za Barcelonu, jer bi ih čekalo teških 90 minuta na Anfieldu. U ovoj utakmici očekujem da će Barcelona da brani svoj gol, ali da će ostalo prepustiti svom napadu kojeg vodi Messi kako bi stigli do prednosti od barem dva gola u ovom susretu. Zbog toga ću igrati da će Barcelona postići dva gola na ovoj utakmici, dok nisam siguran da li će Liverpool to uspjeti i kako će Pique i Lenglet uspjeti da zadrže trio Liverpoola. No to me uopšte ne zanima i igram na Barcu da će postići ta dva gola, jer mislim da oni moraju ganjati vodstvo od barem ta dva gola pred utakmicu na Anfieldu, inače će im biti zaista teško proći dalje. Moraju osigurati što bolji rezultat na svom terenu i pred svojim navijačima.

Screenshot_15.png.014fa858f1e0654396a0f1615e76b69e.png

(Koeficijenti 30.4. u 23:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Gyirmot - Csakvari 1 (1.61) bet365

Gyirmot je tim koji se nalazi na vrhu tabele. Trenutno su na četvrtoj poziciji i imaju samo dva boda manje od drugoplasiranog Kaposvara i jedan bod manje od trećeplasirnog Vasasa. Oni se bore za tu drugu poziciju koja vodi u veću ligu i nakon dva poraza zaredom i tri u posljednje četiri utakmice željet će da se vrate na pobjedničke staze, pogotovo je im u zraku visi promocija u veću ligu. 

Screenshot_17.thumb.png.8f9ffcaaa006f9af6349e6337f4f6a75.png

Sa četiri utakmice preostale do kraja prvenstva, vjerujem da su ovo utakmice u kojem domaćin mora uzimati bodove, inače će izgubiti korak za Kaposvarom. Gosti se nalaze na sredini tabele i oni ne mogu ispasti, a ne mogu se boriti ni za mjesta koja vode u veću ligu. Za njih je zlatna sredina ove godine i vjerujem da će tu i ostati. Gyirmot ove sezone ima najbolji napad u ligi nakon što su postigli čak 70 golova u 34 utakmice do sada. Jedina mana im je što su poraženi u tri posljednje utakmice na svom terenu, tako da ovo predlažem sa oprezom i manjim ulozima. Sretno!

Screenshot_16.thumb.png.ee8bed287fb8ed289e0a391f7ed85320.png

(Koeficijenti 1.5. u 00:56 CET) 

Sport - Kaposvar 2 (2.00) bet365

Pitao sam se da li da pišem o ovoj utakmici iz mađarske lige ili o Gyirmotu, ali sam odlučio pisati o objema, jer mislim da imaju potencijal, pogotovo ova utakmica, jer se Kaposvar, kao što sam spomenuo u objavi prije, nalazi na drugoj poziciji sa 62 boda, bod više od Vasasa i dva boda više od Gyirmota. Oni su trenutno u dobroj formi jer su ostvarili dvije pobjede zaredom nakon tri poraza zaredom. Vratili su se na pobjedničke staze i sada imaju šansu da zadrže svoju poziciju protiv tima koji se bori, točnije koji pada u zonu ispadanja, jer njihov protivnik Sport ima sedam poraza u nizu.

Screenshot_17.thumb.png.cb9d0daf867a7bff907fa79cf4d31b37.png

Domaćin Sport nije pobijedio utakmice već u osam utakmica zaredom i sedam od tih osa su bili porazi, dok je bio jedan remi bez golova i to kod kuće. Ovdje očekujem pobjedu gosta, koji je također odličan u gostima. Treći su najbolji tim u gostima i osvojili su pola bodova do sada ove sezone u gostujućim utakmicama. Odličan mi je koeficijent i mislim da ima vrijednost. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.b9b504853781358970bd43ec2fe3795d.png

(Koeficijenti 1.5. u 01:04 CET) 

Perugia - Cittadella | Više od 2.5 gola (1.95) bet365

Borba za mjesta koja vode u doigravanje. Perugia koja se nalazi na devetoj poziciji, ima isto bodova kao i Cittadella na toj osmoj poziciji koja vodi u doigravanje. Niti jedan tim nema baš sjajnu formu u posljednje vrijeme, jer su nanizali nekoliko loših rezultata. Perugia prima više golova nego što postiže, dok su poraženi u tri od posljednjih pet utakmica, a u tih pet utakmica nemaju pobjede. Ovdje im je pobjeda hitno potrebna, ali nisam nešto baš siguran da je mogu ostvariti, pogotov jer Cittadella ima jednu od najboljih obrana u ligi, točnije treću najbolju obranu u ligi nakon što su primili 36 golova u 33 utakmice.

Screenshot_22.thumb.png.c9ae1748fa0631b166e43152d30d7f49.png

Izvor: bet365

Međutim, kada Perugia igra kod kuće, njihove utakmice obiluju golovima, gdje u prosjeku na njihovim domaćim utakmicama bude 2.9 golova, dok kada Cittadella igra u gostima na njihovim utakmicama bude 1.6 golova u prosjeku. Zbog toga sam se odlučio odigrati na golove. Iako u Perugije bude dosta golova na domaćim utakmicama, oni imaju tendenciju da dosta golova i primaju ove sezone, tako da mi se čini logičnim odigrati više od 2.5 gola u ovom susretu. Ekipe su mi nekako izjednačene i obje jako trebaju bodove, tako da sam siguran da se niti jedna ekipa neće predati baš tako lako. Očekujem golove u ovoj utkmici baš kao što je to bio slučaj u posljednja dva susreta ova dva tima, gdje je palo tri ili više golova. Na ovom stadionu je posljednji put bilo 1-3 za Cittadellu.

Screenshot_21.thumb.png.dbd0f588549e54b333db6525c3bdc34f.png

(Koeficijenti 1.5. u 13:03 CET) 

Brescia - Ascoli 1 (1.33) bet365

Brescia se u ovom trenutku nalazi na prvoj poziciji sa 63 boda, baš kao i Lecce u ovom trenutku. Bore se za tu prvu poziciju i titulu Serije B. Prva dva tima prolaze direktno i ovo je must win za Bresciju, pogotovo, jer igraju protiv nešto slabijeg tima i jer imaju utakmicu manje tako da je ovo prilika da naprave bodovnu razliku i zacementiraju svoje mjesto na prvoj poziciji.

Screenshot_22.thumb.png.45e66706ac48427174403f295b99bc37.png

Brescia je ove sezone najbolja kada igra kod kuće, gdje su doživjeli samo jedan poraz. Dok je Ascoli na drugoj strani ostvario samo tri pobjede u gostima, gdje su primii 28 golova u 16 utakmica do sada. Ovdje očekujem potpunu dominaciju domaćina koji se bori za titulu u ovoj ligi. Međutim, ponovo apelujem da budete oprezni sa ulozima, jer su se utakmice ova dva tima do sada nepredvidljivo igrale, ali s obzirom da se Brescia sada bori za prvu poziciju, vjerujem da su u stanju u ovoj formi pobijediti tim Ascolija.

Screenshot_23.thumb.png.53b7a5a573db7d61d1f6ecb30dbb85c2.png

2042987759_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.a8e8e2f2fe7705610929004882f6471c.png

(Koeficijenti 1.5. u 13:11 CET) 

Padova - Lecce 2 (1.95) bet365

Koeficijent na Padovu padaju, nisam siguran zašto ali po meni je bez razloga. Možda zato što je Lecce u posljednjih pet utakmica u gostima poražen u tri, međutim, posljednju utakmicu u gostima su pobijedili i to će im dati samopouzdanje pred ovaj susret, jer igraju protiv najgoreg tima u ligi, dok sam maloprije spomenuo da se bore sa Brescijom za to prvo mjesto sa samo nekoliko utakmica do kraja sezone. Ovo je još jedna must win utakmica za Lecce koji ima četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Zaista su u izvrsnoj formi i mislim da će se to nastaviti i ovdje.

Screenshot_22.thumb.png.b4ac5f1fbffbbf7dcfbf3ba7c31c42df.png

Padova se nalazi na posljednjoj poziciji i oni će vjerojatno ispasti iz lige ove sezone. Imaju čak 11 bodova manje od sigurne zone i njihova sudbina je već riješena. Imaju samo četiri pobjede ove sezone u 33 utakmice do sada, dok su odigrali 14 remija i 15 poraza u ostalim utakmicama. Imaju jedan od najgorih napada u ligi, dok mogu reći da ne primaju toliko golova koliko njihova forma to sugerira, tako da vjerujem da će ovo biti neki možda minimalni poraz od Leccea. U svakom slučaju dajem veliku prednost Lecceu jer se bore za titulu i to prvo mjesto. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.59b22a9b0848f54700a94fcd652dc009.png

847512771_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.4541bfbaf7a017e7e9b8339ae68fbf3d.png

(Koeficijenti 1.5. u 13:22 CET) 

Swansea - Derby 2 (2.80) bet365

Utakmica sezone za Derby. Oni igraju protiv Swanseaja u gostima, Swanseaja koji se ove sezone više nema zašto boriti. Ugodno su se smjestili na sredini tabele i tu će vjerojatno i ostati, tako da motivacije za posljednje dvije utakmice i nemaju. Dok je na drugoj strani ovo utakmica sezone za Derby. 

Screenshot_26.thumb.png.f1d671683d79e049202db65ac36fd941.png

Oni se trenutno nalaze na toj šestoj poziciji koja vodi u doigravanja za Premier ligu, ali imaju isto bodova kao i Middlesbrough, dok imaju samo bod više od Bristol Cityja. Ova dva tima koja sam spomenuo igraju također utakmice u gostima, Middlesbrough nešto laku utakmicu ima, međutim, niti jedna utakmica u gostima nije lagana, pogotov ne u ovoj ligi. Međutim, ja vjerujem da sa nedostatkom motivacije Swanseaja, Derby može izvući pobjedu u ovom susretu. Njima će se cijela sezona raspasti ako ne pobijede u ovom susretu, pogotovo ako njihovi direktni rivali ostvare bolje rezultate. Tako da je ovo must win za Derby i očekujem da će uspjeti to i uraditi. Sretno!

Screenshot_25.thumb.png.25025a0a209cd6724071b70871c8d915.png

1091037930_DirektanLInkzabrzuuplatuBUTTOn.png.f4300b20e5c05b80b2a8a0b1cd742aff.png

Sretan 1. Maj! 
Nadam se da svi uživate u roštilju a kasnije i u utakmici Barcelona-Liverpool ;)

Danas je na rasporedu 3.HNL gdje nas očekuje luda završnica budući da veći broj klubova može završiti prvenstvo na prvom mjestu. 

Tablica

Dubrava - Orijent 1 (1,61)

Opatija - Vinogradar 2 (1,55)

Mislim da iznenađenja ne bi smjelo biti. I Dubravi i Vinogradaru bodovi trebaju. Opatiji utakmica nema neku važnost dok bi se Dubrava pobjedom zacementirala na drugo mjesto a potencijalno bi se mogla nadati i prvom iako ne ovise samo o sebi. 

prije sat vremena, IzudinB said:

Brescia - Ascoli 1 (1.33) bet365 online kladionica">bet365

Brescia se u ovom trenutku nalazi na prvoj poziciji sa 63 boda, baš kao i Lecce u ovom trenutku. Bore se za tu prvu poziciju i titulu Serije B. Prva dva tima prolaze direktno i ovo je must win za Bresciju, pogotovo, jer igraju protiv nešto slabijeg tima i jer imaju utakmicu manje tako da je ovo prilika da naprave bodovnu razliku i zacementiraju svoje mjesto na prvoj poziciji.

Odličan tip. Pratim!

Koeficijent nije ogroman, ali budući da je kraj sezone blizu i budući da se radi o talijanima mislim da ovdje domaćin ne bi smio kiksati. Zna se što ulazak u Serije A nosi. Gostima utakmica nema nikakvu važnost a zadnjih godina kada je takav slučaj kod talijana u ogromnoj većini slučajeva pobjeđuje onaj kojem bodovi i trebaju. 

prije 2 minute, Goksim said:

Sretan 1. Maj! 
Nadam se da svi uživate u roštilju a kasnije i u utakmici Barcelona-Liverpool ;)

Danas je na rasporedu 3.HNL gdje nas očekuje luda završnica budući da veći broj klubova može završiti prvenstvo na prvom mjestu. 

Tablica

Dubrava - Orijent 1 (1,61)

Opatija - Vinogradar 2 (1,55)

Mislim da iznenađenja ne bi smjelo biti. I Dubravi i Vinogradaru bodovi trebaju. Opatiji utakmica nema neku važnost dok bi se Dubrava pobjedom zacementirala na drugo mjesto a potencijalno bi se mogla nadati i prvom iako ne ovise samo o sebi. 

Liga prvaka mi je pomutila um i potpuno sam zaboravio na ovu ligu. Vidio sam prije par dana da će biti zanimljiva završnica. Hvala ti što si napomenuo, a evo ispod i koeficijenata u bet365 kladionici.

Screenshot_28.thumb.png.9cbc9c3175a225b17c9abfbf39438c62.png

(Koeficijenti 1.5. u 14:17 CET) 

On 29. 04. 2019. at 10:31, IzudinB said:

FC Barcelona (ESP) - Liverpool FC (ENG) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Björn Kuipers (NED)
Screenshot_2.thumb.png.7120e7305afb76b03d6ff3cb4acb0896.png

(Koeficijenti 29.4. u 17:30 CET) 

Liverpool igra izuzetno korektno. Pokazao je to već u većem broju utakmica koje su im bile izuzetno bitne. Povijesno korektna su ekipa a pod vodstvom Kloppa to je dodatno došlo do izražaja. Utakmicu sudi Kuipers koji je iskusan sudac i koji u dosta utakmica nije baš lagan na kartonima a očekujem da tako bude i danas. Mislim da će znati kontrolirati momčadi u kojima poznaje sve igrače kojima je već godinama sudio a sigurno uživa i njihov respekt. 

Sa druge strane, ulog je velik, kartoni se brišu kako bi svi mogli nastupiti u finalu...

Ono što mi se sviđa jest manje od 25,5, prekršaja kod unibet kladionice. Očekujem korektnu utakmicu gdje će Barcelona dominirati posjedom i svojim stilom igre. Kuipers će sigurno dodatno puštati prednosti u situacijama gdje će moći i nekako mi se granica od 25,5 prekršaja čini velikom. 

Također, bet365 je postavio granicu od 21,5 udaraca na utakmici što mi se čini malo i očekujem da ovo bude prebačeno do 70-80 minute. (pod Specials)

prije 13 minute, IzudinB said:

Liga prvaka mi je pomutila um i potpuno sam zaboravio na ovu ligu. Vidio sam prije par dana da će biti zanimljiva završnica. Hvala ti što si napomenuo, a evo ispod i koeficijenata u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Screenshot_28.thumb.png.9cbc9c3175a225b17c9abfbf39438c62.png

(Koeficijenti 1.5. u 14:17 CET) 

Screenshot_29.thumb.png.535680d95d9476fc47a3374069f77f0f.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use