Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 13.3.2009. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

po meni je zanimljiv strasbourg u francuskoj košarci kao single za manji ulog, a u nizozemskoj drugoj ligi apeldoorn koji igra s fortunom sittard kojoj je i tako svejedno jer se od slijedeće godine spaja s rodom (ako me sjećanje dobro služi), koeficijent u supersportu je 2.00... ali opet, em je petak 13., em je petak dan nepredvidivih drugih liga (mislim da će u njemačkoj biti iznenađenja danas). također i ascoliju trebaju bodovi a i h2h je čudan (3za3 iako ja u to ne vjerujem), daje se 2.00...

Ja danas igram finski i njemački hokej:

Finski:

Jyvaskyla - TPS   1   1,55

-počinje playoff u finskoj, jyvaskyla bila najbolja u regularnom djelu sezone i time ostavrila prednost domaćeg leda u svim serijama u kojima će igrat (vrlo važno) stoga očekujem da će krenit s pobjedom, TPS je morao razigravat da uopće uđe u ovaj playoff

Espoo - Lahti   1   1,65

-Espoo je odigrao odlično ovaj kraj sezone i uspjeli su doći do drugog mjesta na kraju regularnog djela pa sad i oni imaju prednost domaćeg leda ispred svih u bilo kojoj seriji osim protiv Jyvaskyle (ako do toga dođe). Lahti većinom bodove skuplja kod kuće gdje padaju i najbolji i to skoro pa redovito, ali sada igraju u gostima i Espoo bi trebao dobiti sve domaće utakmice ako misle proći ovu seriju sa neugodnim domaćinom LAHTIJEM

Njemački:

Eisbaren - Hamburg   1    1,50

-njemački hokej ne pratim baš toliko ali znam da je Eisbaren tamo najbolji domaćin, uz to su ove sezone uspjeli biti prvi u regularnom djelu sezone znači imaju prednost domaćeg leda u svim serijama u playoffu i upravo zbog toga su glavni favoriti za naslov. Hamburg je razigravao za ulazak u playoff i sad kad su ušli dobili su Eisbaren  :P

P.S.- Jučer nisam ništa igrao, a svi domaćini u swedskoj su dobili (skoro svi i u kupu uefa), baš kada nisam išao ništa igrat :( mislim da su ovo ziceri danas i ja ću ih svakako uplatit....

CFR Cluj - Rapid 

Veliki derbi Rumunjske lige, gdje se odlučuje tko hvata priključak za Dinamom iz Bukurešta , a tko će malo zaostati. Nakon zimske stanke odigrana su dva kola, u kojima je Cluj pobijedio Otopeni i Buzau sa po 1:0, a Rapid , G.Bistritu 3:1 u gostima, pa zatim Farul 1:0 kod kuće.

Kod Cluja danas neće biti Gabia Muresana i Dubarbiera, dok Rapid ima više problema te će im nedostajati gotovo cijela zadnja linija: Maftei, Fernandes i M.Constantin, a napadač Césinha je također ozlijeđen.

Cluj kod kuće imaomjer 7:3:0 i gol razliku 14:3, a Rapid u gostima 4:2:3, uz gol razliku 10:8.

Domaćini očekuju oko 15 000 navijača, a dodajmo da je i predsjednik kluba obećao svakom igraču po 5000 eura ako danas pobijede!

Postave:

CFR Cluj: Nuno Claro - O.Viera, Cadú, Alcantara, Panin - Culio, Peralta, Dani, Alvaro Pereira - Mara, Yssouf Koné; Antrenor: Ales Jindra

Rapid Bucharest: Andrade - Iencsi, Joao Paulo Andrade, Mardare, Perja - St.Grigorie, C.Lazar, Spadacio, Bozovic - Pitbull, Djalovic

Trenutno najveći koeficijent na Cluj ima PSK @2.00

Unirea - Pandurii 

Unirea se bori za prvaka i zaostaje 3 boda za Bukureštanskim Dinamom, ovu polusezonu su otvorili prilično loše s obzirom na očekivanja, naime dva puta su remizirali 0:0 sa Brašovim i sa Argesom. Njihov današnji gost ima u to isto vrijeme dva poraza 3:0 od D. Bukurešta i 1:0 od Timisoare.

S obzirom na te očajne rezultate, te činjenicu da se bore za opstanak, trener je odlučio danas dosta prvotimaca ostavit kod kuće te pružit priliku rezervnim igračima. Dakle kod kuće su ostali: Păcurar, Iordache, Vancea, Mândrean, Pârvu, Luţu, Grecu, Arrieta i Tilincă.

Unirea kod kuće ima omjer 5:2:2 i gol razliku 15:8, dok Pandurii u gostima ima 1:3:6 i gol razliku 5:15.

Prva ovosezonska utakmica kod Panduriia završila je 5:1 za Unireu.

Postave:

Unirea Urziceni: Arlauskis - E.Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu - Paduretu, Todoran, Burns, Apostol - Danalache, Bilasco

Pandurii: Mingote - Popete, A.Rus, Chibulcutean, Cardoso - Hidisan, Murgan, Thiago Tremonti, Fl.Stanga - Vasilache, Al.Piturca

Sve kladionice imaju @1.55 na Unireu

Ja mislim da cu odigrat listic sa ova dva para, tecaj je zajedno oko 3.00

"Uzeto sa www.kladionice.com.hr"

može se probati i lens-ajaccio (iako je druga francuska liga  :-\) jer lensu nedostaje cijeli niz igrača, sedam iz prve postave, ali kao što rekoh, to je druga francuska liga

također imam i tip od jednog odličnog tipstera za overe koji ima zbilja odličnu statistiku, a kaže da će u nizozemskoj drugoj ligi utakmica den bosch - go ahead eagles sigurno završiti preko 2,5 gola

možda cork city protiv st. patricka, cambuur dvojka protiv telstara ali za manji ulog

Ja danas igram finski i njemački hokej:

Finski:

Jyvaskyla - TPS   1   1,55

-počinje playoff u finskoj, jyvaskyla bila najbolja u regularnom djelu sezone i time ostavrila prednost domaćeg leda u svim serijama u kojima će igrat (vrlo važno) stoga očekujem da će krenit s pobjedom, TPS je morao razigravat da uopće uđe u ovaj playoff

Espoo - Lahti   1   1,65

-Espoo je odigrao odlično ovaj kraj sezone i uspjeli su doći do drugog mjesta na kraju regularnog djela pa sad i oni imaju prednost domaćeg leda ispred svih u bilo kojoj seriji osim protiv Jyvaskyle (ako do toga dođe). Lahti većinom bodove skuplja kod kuće gdje padaju i najbolji i to skoro pa redovito, ali sada igraju u gostima i Espoo bi trebao dobiti sve domaće utakmice ako misle proći ovu seriju sa neugodnim domaćinom LAHTIJEM

Njemački:

Eisbaren - Hamburg   1    1,50

-njemački hokej ne pratim baš toliko ali znam da je Eisbaren tamo najbolji domaćin, uz to su ove sezone uspjeli biti prvi u regularnom djelu sezone znači imaju prednost domaćeg leda u svim serijama u playoffu i upravo zbog toga su glavni favoriti za naslov. Hamburg je razigravao za ulazak u playoff i sad kad su ušli dobili su Eisbaren  :P

P.S.- Jučer nisam ništa igrao, a svi domaćini u swedskoj su dobili (skoro svi i u kupu uefa), baš kada nisam išao ništa igrat :( mislim da su ovo ziceri danas i ja ću ih svakako uplatit....

Katastrofa, oba dva para iz finske sam fulo!!!!

može se probati i lens-ajaccio (iako je druga francuska liga  :-\) jer lensu nedostaje cijeli niz igrača, sedam iz prve postave, ali kao što rekoh, to je druga francuska liga

također imam i tip od jednog odličnog tipstera za overe koji ima zbilja odličnu statistiku, a kaže da će u nizozemskoj drugoj ligi utakmica den bosch - go ahead eagles sigurno završiti preko 2,5 gola

možda cork city protiv st. patricka, cambuur dvojka protiv telstara ali za manji ulog

auh, tu sam nešto lošiji, fulo sam sve, ali ajde bar ajaccio vodi protiv lensa, ako ne neko igro pa mu prođe, može bit vrlo dobar

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use