Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

  • Goksim pinned this topic

Getafe - Real // bet365 - 2,20

Najveće iznenađenje ove sezone u La ligi je svakako ekipa Getafea. Na početku sezone im se predviđala borba za opstanaka a sada, par kola prije kraja prvenstva drže četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka i sami odlučuju o svojoj sudbini. Da ovo mjesto nije slučajnost pokazali su u prošlom kolu kada su direktnog konkurenta ekipu Seville pregazili sa 3:0. Getafe igra u izvrsnoj formi, u prošlosti su znali uzimati bodove Realu koji je imao i jaču ekipu nego sada a u prilog im ide podatak da su na zadnjih sedam domaćih utakmica slavili šest puta i upisali samo jedan poraz.

Real je već uveliko mislima u narednoj sezoni. Ova sezona će biti za zaborav, bez trofeja i bez nade za boljim s toga su Perez i Zidane najavil rekonstrukciju tima na ljeto. Dakle, do kraja prevensta Real će formalno odraditi utakmice, jedva će dočekati ljeto kako bi se spremili za narednu sezonu i krenuli u lov po trofeje. Oni se nalaze na trećoj poziciji, Atletico na drugoj poziciji je nedostižan i lako je zaključiti da Real u ovoj i u preostalim utakmicama nema rezultatski imperativ.

Ekipa Getafea igra fantastičan nogomet, posebno pred domaćom publikom gdje su u zadnjih 7 utakmica postigli čak 16 pogodaka. Real tokom cijele sezone ima problema u odbrani a posebno će ih imati danas s obzirom da će meč propustiti kapiten Ramos.

Bet365 kladinica nudi koeficijent od čak 2,20 prema kojem Getafe mora postići barem jedan gol i pri tome slaviti u jednom poluvremnu. Mislim da su sposobni za tako nešto.

get-640x151.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Rayo Vallecano (19:30) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.81)
Prosjek ekipe 1: 3.12
Prosjek ekipe 2: 2.61
CyufQHP.png

Real Sociedad - Villarreal (20:30) bet365
Sudac: José Munuera Montero (6.06)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.88
1iBAEBq.png

Getafe - Real Madrid (21:30) bet365
Sudac: Ricardo De Burgos (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.91
Prosjek ekipe 2: 2.00
Krzc5Tb.png

(Koeficijenti 25.4. u 13:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, IzudinB said:

Real Sociedad - Villarreal (20:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: José Munuera Montero (6.06)
Prosjek ekipe 1: 2.16
Prosjek ekipe 2: 2.88
1iBAEBq.png

Čini mi se prilično dobra granica. Samo pet bodova dijeli ove dvije ekipe na tabeli i oba tima u ovaj susret ulaze sa drugačijim ciljevima. Real Sociedad se još uvijek bori kako bi stigli na mjesta koja vode u Europsku ligu i oni u ovaj meč dolaze sa pet bodova manje u odnosu na sedmoplasirani tim Athletic Bilbao. Villarreal još uvijek nije siguran od zone ispadanja, jer imaju samo dva boda više nego timovi u crvenoj zoni pred ovaj susret i zbog toga u ovom meču očekujem kartonijadu.

Jose Munuera Montero je jedan od najrigoroznijih sudaca u La Ligi ove sezone. Njegov prosjek kartona po utakmici iznosi 6.06 što ga čini trećim najrigoroznijim sucem u ligi. On je prvobitni i glavni razlog zbog kojeg preporučujemo više od 5 kartona u bet365 kladionici po koeficijentu 1.80.

Montero.png.0abb9167408b209bff31edf471df3cd9.png

Jose Munuera Montero je ove sezone znao pokazati čak i do devet kartona uz poneki crveni na jednoj utakmici. S obzirom da se timovi u ovom trenutku bore za bodove, kao što sam već i spomenuo, vjerujem da će se igra rasplamsati na terenu. Ovo su dva tima koji dobivaju dosta žutih kartona ove sezone, pogotovo Villarreal, kojem su mnogo više potrebniji bodovi nego domaćinu u ovom susretu. Vjerujem da će oni biti tim sa više kartona, međutim, granica od 5 kartona u bet365 kladonici se čini vrlo izglednom. Inače su granice na ovakvim utakmicama šest i više. Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Zurich - Basel 2 (1.61) bet365

Polufinale švicarskog kupa. Ova dva tima igraju zajedno u švicarskoj super ligi. Zurich se nalazi na osmoj poziciji, sa samo dva boda iznad zone ispadanja. Za one koji ne znaju u ovoj ligi se nalazi samo 10 timova. Zurich je u užasnoj formi i oni imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Ostvarili su samo osam pobjeda u 30 utakmica do sada ove sezone. Zaista katastrofalna forma ovog tima. Na drugoj strani imamo Basel, koji se nalazi na drugoj poziciji i oni su sigurni, međutim, Young Boys ih je nadmašio za titulu i ovo im je šansa da osvoje neki trofej u ovoj sezoni. Obezbjedili su Ligu prvaka i sada imaju samo jedan cilj, a to je osvajanje ovog kupa, jer se u finalu nalazi Thun, tim koji je treći na tabelu ligi i nije baš u zavidnoj formi ove sezone, tako da će oni praktički već osvojiti samo ako dodju u finale. Očekujem pobjedu Basela i njihov prolazak u finale ovog kupa. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.56eafa8ab540dfb8d5919a8e1220d462.png

(Koeficijenti 25.4. u 14:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Plock - Korona | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Situacija u ovoj skupini za ispadanje je vrlo jasna. Plock igra protiv prve ekipe na tabeli u ovoj skupini za ispadanje. Korona je regularni dio sezone završila na desetoj poziciji sa 40 bodova. Oni su krenuli sa užasnom formom u ovoj skupini za ispadanje. Samo posljednja dva tima ispadaju i na tim pozicijama se trenutno nalaze Arka i Sonsowiec. Arka je najbliža sigurnoj zoni gdje imaju samo četiri boda manje od Plocka, koji je trenutno u odličnoj formi nakon što su pobijedili tri utakmice zaredom i to dvije u gostima, a jednu kod kuće. Oni nisu baš bili u nekoj zavidnoj formi ove sezone, jer su skoro završili na posljednjim mjestima na tabeli, ali se njihova forma znatno poboljšala u posljednje vrijeme i to ih je izvuklo u ovom dijelu sezone. Korona ima 10 bodova više i oni su sigurni za sada, ali s obzirom da između ova dva tima skoro uvijek bude tri i više golova na utakmici, to mi se čini najboljom opcijom u ovom trenutku. U četiri od posljednjih pet susreta ova dva tima bilo je tri ili više golova. Sretno!

Screenshot_25.thumb.png.8d733b9052f9f959f7380936159f1b93.png

(Koeficijenti 25.4. u 15:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Yeni Malatyaspor - Galatasaray 2 (1.75) bet365

Još jedno polufinale kupa, ali ovog puta u turskoj. Ovo je druga utakmica, a rezultat u prvoj je bio 0-0. Završnica sezone u Turskoj također, ostalo je još nekoliko utakmica do kraja, a Galatasaray i dalje ganja Basaksehira na toj prvoj poziciji gdje imaju tri boda manje od njih. Oni će do kraja sezone čekati njihov kiks, ali će morati pobijediti svaku utakmicu kako bi uspjeli i iskoristiti taj kiks ukoliko se desi. U svakom slučaju, Galatasaray ima rezervni plan, ako ne osvoje prvenstvo, idu na kup, gdje će u finalu igrati protiv Akhisarspora i gotovo sigurno bi osvojili ovo natjecanje, jer je Akhisaspor najgori tim u ligi i već su vjerojtano ispali, iako imaju pet bodova manje od sigurne zone. Galatasray je ekipa koja je u mnogo boljoj formi od Yenija koji se nalazi na osmoj poziciji u ligi i koji ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet u ligi. U toj prvoj utakmici je Galatasaray dobioo crveni karton, ali su bili mnogo bolji ipak, samo nisu imali mnogo sreće, tako da sada očekujem njihovu pobjedu. Sretno!

Screenshot_26.thumb.png.b10928a3a51c25fcb8b8fd089f50acf6.png

(Koeficijenti 25.4. u 15:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

VEČITA BORBA - SAD JE BITI ILI NE BITI! Zvezda u poteri za titulom, Partizan čuva Evropu, SKAUTI GIGANATA STIŽU NA DERBI!

Pogled na tabelu Superlige jasno nam govori u kakvom raspoloženju fudbaleri Crvene zvezde i Partizana dočekuju večerašnji (19 sati, stadion "Rajko Mitić") 160. večiti derbi. Crveno-beli su, praktično, imali titulu u rukuma, ali su porazom na Banovom brdu zakomplikovali sebi život.

Situacija u Humskoj je podjednako kritična, ali iz potpuno drugog razloga. Partizan se bori za jedno od dva mesta koja vode u Evropu, a na koja pravo polažu i Čukarički i Mladost.

Atmosferu na „Marakani“ jedino remeti povreda Ričmonda Boaćija, koji neće igrati. Veliki je to udarac za crveno-bele, jer je Boaći na čak tri derbija dosad bio strelac.

Odmeniće ga u startnoj postavi junak legendarne pobede protiv Liverpula, Milan Pavkov, koji je na 35 ovosezonskih utakmica 13 puta bio strelac. Sada iz Liverpula niko nije najavljen na "Marakani", ali stižu skauti Milana, Fenerbahččea, Anderlehta, Borusije iz Menhengladbaha i mnogih drugih klubova.

Pavkov je, odlukom trenera Vladana Milojevića, preskočio meč protiv Čukaričkog kako bi u potpunosti bio spreman za megdan sa najljućim rivalom.

Što se Milojevića tiče, njemu će ovo biti šesti derbi, dok je na klupi Partizana debitant - Savo Milošević.

Milošević, treći trener crno-belih u ovoj sezoni, kaže da ne oseća pritisak, ali možda i ne bi trebalo - Zvezda je od poslednjeg deset derbija dobila samo jedan, tri je izgubila, a šest je bilo je bilo nerešeno. U poslednja dva crveno-beli su bili favoriti, ali su oba ta duela završena sa po 1:1.

Milošević je rekao i da se Mark Valijente nije oporavio, kao i da bi u ovom trenutku verovatno prihvatio remi, ali... znate i sami. Ko god da istrči na teren da bi igrao derbi, u glavi ima samo jednu misao: trijumf.

Plej-of Superlige, raspored 33. kola.

Radnički - Čukarički 15.30

Mladost - Vojvodina 18

Napredak - Proleter

Crvena zvezda - Partizan 19

IZVOR: https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/fk-crvena-zvezda-partizan-veciti-derbi-fudbal-prenos-skauti/pex2h9f

Crvena Zvezda - Partizan 1 (1.50) bet365

Po mom mišljenju Zvezda ovdje dobija susret. U mnogo su boljoj formi, a i Radnički Niš im diše za vratom gdje imaju samo tri boda manje od njih. Partizan također ganja bodove, ali su u gostima očajni gdje imaju četiri poraza zaredom u posljednjih pet utakmica. Nemaju pobjede u gostima u posljednjih pet utakmica. Posljednja pobjeda u ligi u gostima im je bila protiv Bačke sredinom drugog mjeseca ove godine. Očekujem pobjedu domaćina! Sretno!

Screenshot_27.thumb.png.b7fa0ffbfe5b107f072246ba663ffcc8.png

(Koeficijenti 25.4. u 15:41 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Rayo Vallecano AH -1.5 Sevilla (1.68) bet365

Sevilla ima “zicer” na svom terenu, koji ne bi smjela da ispusti, jer kiks u jednoj ovakvoj utakmici bi ih definitivno mogao izbaciti iz trke za 4. mjesto u Ligu prvaka. Nakon ispadanja iz Lige Europe igraju poprilično solidno u La Ligi, pogotovo na svom terenu, dok je Rayo očajan u gostima, gdje su vezali 6 poraza, a osim toga, ekipa su sa najgorim gostujućim učinkom u La Ligi, i samo čudo ih može spasiti od ispadanja. Pobjeda Seville ne bi smjela doći u pitanje u ovoj utakmici, a vjerujem da će slaviti sa najmanje dva gola razlike.

Link to comment
Share on other sites

Spartak Subotica - Bačka Palanka 2 (1.85) bet365

Koeficijent je znatno pao na pobjedu gostiju, što je čest slučaj u ovakvim situacijama kada su u pitanju ovdašnje lige. Naime, nakon podjele bodova i razdvajanja prvenstva na play-off i play-out grupe, gdje je Spartak za dlaku ostao bez plasmana u play-off, do kraja sezone nemaju praktično nikakvih ambicija jer šanse da im opstanak bude ugrožen su skoro nikakve, s obzirom na to da su prvi u play-outu, sa 9 bodova više od zone ispadanja. S druge strane, Bačka je direktno ugrožena jer ima samo jedan bod više od mjesta koje vodi u baraž za opstanak, odnosno dva više od prvog kluba koji direktno ispada. U ovakvoj situaciji, forma obično ne igra nikakvu ulogu, i klubovi lako postignu "dogovor", a usluga se vrati u bodovima naredne sezone, i mislim da će to i ovdje biti slučaj. Sam pad koeficijenta je indikativan, i obično nagovještava ishod utakmice u ovakvim slučajevima, tako da vjerujem da će Bačka ovdje uzeti sva tri boda.

Link to comment
Share on other sites

Crvena zvezda - Partizan - both teams to score @2.10 bet365

Prije nekoliko sekundi su izašle službene postave za derbi. U Zvezdinom sastavu nema Vujadina Savića, standardnog stopera, što će biti hendikep za Zvezdu. Slažem se sa Izudinom, Zvezda bez sumnje favorit, ali u posljednjih nekoliko derbija Zvezda je uvijek oprezno ulazila u utakmice, a Partizanovi igrači puni elana. 

Partizan je inače ove sezone veoma loš, dok je Zvezda napadački daleko najbolja ekipa u ligi sa 85 postignutih golova (poređenja radi Partizan ima 49 golova). Crveno-beli su primili samo 19 pogodaka, a ponajviše zahvaljujući odličnom stoperskom tandemu Savić-Milunović, a s obzirom da Savić u ovoj utakmici neće igrati kao što sam gore napisao, tu vidim šansu Partizana da postigne pogodak. Zbog toga, iznenađujuće veliki mi je koeficijent od 2.10 na ovakvu opkladu. 

Zvezda bi bez problema trebala postići bar jedan pogodak s obzirom na veoma ofanzivnu postavu, sa dva napadača i dva ofanzivna vezna. 

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • 21.9.2024. Bundes liga Bochum-Kiel 1x Domaćin neće izgubiti  
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use