Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.4.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Inter Zaprešić - Rijeka 2 (1.44) bet365

Nakon katastrofalnog izdanja i ubjedljivog poraza na Poljudu (4:0), Riječki bijeli pokušače da se iskupe u polufinalu hrvatskog Kupa protiv Intera, gdje su veliki favoriti da se plasiraju u finale, u kojem ih čeka Dinamo. Slavili su na svih prethodnih šest gostovanja u Zaprešiću, i objektivno je očekivati da trijumfuju i sedmi put zaredom (odnosno osmi put u nizu, u svim utakmicama) protiv tima kojeg su nedavno demolirali na svom terenu rezultatom 7:0. U sastav rijeke se vraća iskusni štoper Robert Punčec i mislim da će ovdje sastav Igora Bišćana opravdati ulogu favorita i plasirati se u finale.

Atletico Madrid - Valencia manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Susret dvije najdefanzivnije ekipe u ligi - prosjek golova na utakmicama Valencije je 2, a na Atleticovim 2.1, a prethodna tri međusobna susreta završena su under 2.5, kao i posljednjih pet utakmica Atletica na Wanda Metropolitanu, te prethodne četiri ukupno. Valencia je u odličnoj formi u posljednje vrijeme, ostvarili su 6 pobjeda u posljednjih 7 utakmica u svim takmičenjima, bore se za 4. mjesto i plasman u Ligu prvaka, dok Atletico nema šanse za titulu, te do kraja će igrati isključivo za prestiž, odnosno da sačuvaju to drugo mjesto. Ulog je veliki za Valenciju i ne vjerujem da će krenuti napadački, vjerovatno će čekati svoje šanse iz kontranapada, dok Atletico takođe nije ofanzivno nastrojena ekipa, i sve u svemu, ne očekujem više od dva gola u ovom duelu.

Manchester United - Manchester City 2 (1.50) bet365

United će večeras neobičnom formacijom 5-3-2 pokušati da se odupre gradskom rivalu Cityju, ali činjenica je da nikada nisu bili veći autsajderi na svom terenu u utakmicama protiv "Građana" kao što je to slučaj u ovoj utakmici, a ni odavno u Premier ligi uopšte, bar ja se ne sjećam kad je neko na Old Traffordu bio izraziti favorit protiv "Crvenih vragova". Uprkos tome što su doživjeli renesansu pod vođstvom Ole Gunnara Solskjaera, u posljednje vrijeme su u jako lošoj formi, te su doživjeli čak 6 poraza u prethodnih 8 utakmica, a ni do te dvije pobjede nisu stigli na lak način. Trenutno su na 6. mjesto sa 3 boda manje i utakmicom manje od četvrtoplasiranog Chelseaja, ali kako stvari stoje, imaju najmanje šansi od četvorke koja se bori za preostala dva mjesta koja vode u Ligu prvaka.

S druge strane, City zaista 'melje' u posljednje vrijeme, jedini kiks im je poraz od Tottenhama u Londonu, koji ih je koštao polufinala Lige prvaka, ali ne računajući tu utakmicu, vezali su čak 17 pobjeda, dok im je jedini kiks u Premier ligi ove godine poraz od Newcastlea. Već neko vrijeme traje "mrtva trka" sa Liverpoolom, ni jedni ni drugi nemaju prava na kiks, s tim što bi City postao prvak u slučaju da do kraja sezone ostvare sve pobjede. Večeras su bez De Bruynea, ali razlika u kvalitetu, kao i u formi je očigledna, i lako može da se desi da ovdje ostvare ubjedljivu pobjedu.

72ad1c6a-781d-4073-85bb-03e38561030a.png

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ma svega toga sam i sam svjestan i sve stoji, uzivao sam u utakmici, ali molim te izvrti film u glavi od sinoc i isprati tog profesionalnog nogometasa, po ulasku odmah i kapetana Arauja, kojem je u tom trenutku bitno kakvu kapetansku traku ima na ruci, on se rikta a ovamo u obrani (sto mu je primarna djelatnost( ne zna osnove pozicioniranja i kretanja, ispada kao mlijecni zub djetetu. Ne mogu vjerovati kakva nezgrapna drljina od igraca. Za njega je Christensen John Terry!
    • Barcellona je timcina, tu nema sta da se prica.  Odlucivali su detalji. Po mom misljenju, detalji koji su prelomili jesu neiskoriscene prilike Barcellone. Po meni, gol je visio u vazduhu, Inter je bio u konopcima, lopte su prolazile tik pored gola, golman Intera je branio sve sto je trebalo, bilo je i stativa … plus jeftin gol koji su primili. To ne znaci da mi je zao, ili da nisam aplaudirao Interu iako sam bio sam u sobi. Barcellona je imala u gostima 71% poseda lopte, 22 ukupna suta, od toga 10 u okvir gola, sedam kornera, takozvanih “velikih sansi za gol” osam, xG neverovatnih 2,81 i jos neverovatniji “xG kod udaraca u gol” od 3,97 i to sve, da ponovim na utakmici na strani. Ja mislim da su oba trenera pravili greske, kao i uvek mislim da bih bolje vodio i jednu i drugu ekipu. Barcellona treba da zali sto nije iskoristila trenutke kada je Inter bio medju konopcima, a Inter treba da zahvali sreci, sudbini, karmi ili Bogovima koji su ga nagradili ne za ono juce, vec za celu sezonu. Ono sto mene cudi, jeste koliko je Inter izgledao lose fizicki pripremljen, koliko je izgledalo da im nedostaje vazduha, i kako su izgledali i trcali kao da imaju po 60 godina. A Barcellona deluje kao da je mogla da odigra jos jednu utakmicu. Zaboravio sam da napisem da sam juce pogodio vremensku prognozu za Milano, pa neka mi administratori i za to upisu pogodak.    
    • Necete zamjeriti ali ja se i danas moram sjetiti ovdje Araujove majke, oca, djece te blize i dalje rodbine do onih koje cak ni na svadbu nije zvao ili nece zvati.
    • Stvarno necu danas da se zayebavam, potpuno sam ozbiljan, danas sam hteo da pozovem kolege koji igraju narodne, seljacke ili tikete sa vise parova da ipak postave i jedinicu na Napoli koji igra u nedelju od 20.45. sa Genovom. To sam vec napomenuo juce, ali danas bih jos jednom da ponovim. Ne kazem da je to jedinica kao kuca, cak bi mozda mogao da zaluta i X, nereseni ishod, ali mislim da bi vec danas trebalo da se uplati ta jedinica, neka stoji “na cekanju”. Danas je sreda, utakmica se igra u nedelju, za ta cetiri dana se nista nece desiti, necete umreti ako imate jedan mec na cekanju. Do kraja sezone u Serie A je ostalo jos samo tri kola, Napoli igra kod kuce sa Genovom, pa ide Parmi, pa im dolazi Cagliari. Imaju tri boda prednosti i do sada nisu pokazivali u sezoni znake seljackog mentaliteta. Trenutna kvota kod bet365 je 1,33 dok je kod italijanskih vodecih kladionica 1,25-1,27 a one ipak ne bi placale svojim klijentima ono sto ne moraju. Ovde nije procena da li je Napoli bolji, ili da li treba igrati na njih tri kola pre kraja sezone kada imaju tri boda prednosti, vec da li kao juznjaci mogu da se izbore sa pritiskom. Ja mislim da, bez obzira da li osvojili titulu ili ne, prvaci vise nece biti u narednih sto godina. U nedelju cu najaviti ovaj mec, vise cu pisati o tome gde postoji eventualno prostora da ne dodje jedinica, a to je u glavama juznjaka, ali stvarno mislim da treba ranije uplatiti barem na jednom tiketu, jer ima sto razloga za to, a najveci je trenutna kvota, plus sto bi to bio poslednji mec na cekanju u nedelju od 20.45. pa ako biste imali samo taj mec na cekanju, za kreativne ili mastovite kolege mogucnosti da se branite su neogranicene. Danas sam hteo da postavim naslov “Najava meca izmedju Napolija i Genove” u Topicu od nedelje, i tako sebi zauzmem mesto, ali tog Topica nema, pa cu sacekati da se administratori probude, tamo negde oko rucka.  
    • 21:00 CET - Paris (Parc des Princes)  PARIS SAINT GERMAIN (FRA) - ARSENAL FC (ENG) Sudac: Felix Zwayer GER 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use