Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 23.4.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Dinamo - Osijek // Dinamo daje gol u oba poluvremena bet365 - 2,10

Dinamo ubjedlivo najbolji klub u Hrvatskoj ove sezone, ne pamtim kada je neka ekipa bila toliko ipred konkurencije u HNL-u. Prošlo kolo su osvojili prvenstvo, a za njih bi ne osvajanje duple krune bio veliki neuspjeh, tako da, protiv Osijeka pred domaćom publikom sasvim sigurno idu po pobjedu, do koje bi po meni trebali doći bez većih problema. Igra se samo jedna utakmica, i prilike za popravni nema. Osijek je na zimu prodao nekoliko najboljih igrača, te su od sigurne druge pozicije koju su tada držali, došli u situaciju da se ne plasiraju u Evropu naredne sezone.

Da li bi to bio neuspjeh, sumnjam, jer ukoliko je uprava odlučila da se riješi igrača na sredini sezone, te da napuni kasu, onda su svijesni mogućnosti da se ne plasiraju u Evropu tako da bi taj scenarijo trebali prihvatiti mirne duše.

Bjelica želi plasman u finale Kupa: 
Radujemo se polufinalu Kupa, novoj utakmici u kojoj nas čeka renomirani, dobar suparnik, klub moje mladosti. Mislim da smo u zadnjim utakmicama pokazali da nema psihološkog i fizičkog umora, što je na kraju krajeva i bio razlog rotacija u momčadi tijekom cijele sezone. Vjerujem da ćemo i u ovoj utakmici pokazati naše pravo lice i biti na visokoj razini. Puno rotiramo, a to daje momčadi određenu svježinu. Vjerujem da ćemo to vidjeti i u sutrašnjoj utakmici.

Od dolaska Skendera na klupu Osijeka momčad je pomlađena i očekuje se da će mladi igrači poput Žapera, Marina i Špoljarića dobiti priliku i u polufinalu Kupa. Očekuje se da će Osijek momčad postaviti u 3-5-2 formaciju, a moguće je da će u konkurenciji za nastup biti ponajbolji igrač Bočkaj koji se vraća nakon klupske suspenzije zbog izazivanja prometne nesreće u alkoholiziranom stanju.

Dinamo danas kreće sa najjačom ekipom, što nije bio čest slučaj u prvenstvu ove sezone ali to je još jedan dokaz koliko silno žele doći do dvostruke krune.

1033345889_DinamoOsijek.jpg.cb247701791febe07ae50dd392741648.jpg

4.thumb.jpg.35cfd6da159c639de47f52f6766acfde.jpg

Alaves - Barca // Pobjeda Barce bet365 - 1,40

Ovdje ne bih puno dužio, izenandio me ovako visok koeficijent na Barcu, moram priznati. Trener Alavesa je rekao kako su oni ispunili svoj cilj za ovu sezonu, te da je sve ostalo premija, Ipak, u zadnje vrijeme igraju loše, 3 poraza i dva remija na zadnjih pet utakmica i trenutno se nalaze na mjestu koje ne vodi u Evropu naredne sezone. 

Barca bi sa pobjedom u ovom meču matematički osvojila prvenstvo (ukoliko Atletico izgubi protiv sjajne Valencie u srijedu) i mislim da će to htjeti da urade što prije kako bi se posvetili Ligi prvaka. Bolje prilike od ove nisu mogli imati. Slabiji protivnik, loša forma protivnikaa uz to su u zadnjih pet mečeva protiv Alavesa slavili.

barca.thumb.jpg.e3de7872cc355bbaad71d12938559a15.jpg

Huesca - Eibar (19:30) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.63)
Prosjek ekipe 1: 3.13
Prosjek ekipe 2: 1.94
LeEfQJn.png

Valladolid - GIrona (20:30) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.20)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.09
VY7i44i.png

Alaves - Barcelona (21:30) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 1.94
WT2tIDJ.png

(Koeficijenti 23.4. u 13:39 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, IzudinB said:

Valladolid - GIrona (20:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.20)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.09
VY7i44i.png

Dva tima koja se bore na dnu tabele. Valladolid se nalazi na 18-oj poziciji sa 32 boda osvojena do sada u 33 utakmice, dok je Girona samo dva boda iznad njih i velika borba će se voditi za opstanak u ligi od kraja ove sezone u posljednjih pet utakmica. Girona je u očajnoj formi. Imaju pet poraza u posljednjih pet utakmica, dok je Valladolid ostvario samo tri remija u pet utakmica, dok su u tom procesu dva puta poraženi. Sada igraju kod kuće i imaju sve u svojim rukama. Ako pobijede izvuće se iz zone ispadanja, međutim, ako izgube njihova agonija će se produžiti. Zbog toga mislim da bi ova utakmica mogla ići over što se tiče kartona. Niti jedan tim nije za pohvaliti što se tiče kartona ove sezone, ali nikada se nisu borili za opstanak u La Ligi, a to mislim na međusobne omjere. Uglavnom su svoje utakmice igrali u Segundi, ali sada je potpuno drugačija situacija. Mislim da će ovdje Valladolid ostvariti pobjedu, ali neće to biti nimalo laka pobjeda. Očekujem veliki broj kartona. Vidjeli smo kada sam predlagao Getafea i Sevillu kako se tu rasplamsala borba i mnogo kartona je pokazano, još sudac nije bio baš sjajan za over. Dok ovdje imamo Martineza Munueru, koji zna pokazati čak i do 10 kartona po utakmici, pa poneki i crveni. Možda se ova granica čini visokom, ali vjerujte da je u La Ligi ovo standard.

Screenshot_17.png.696521b3d7ad402efb326744fc9f4cf6.png

Dinamo-Osijek @1.6 - OSijek ne daje

vec sam pisao da igraci Dinama do kraja sezone su odlucili rusiti neke rekorde, jedan od njih je ne primiti gol do kraja prvenstva. I ide im dosta dobro, zadnji put su gol primili od Gorice 17.3 nakon sto su dosli prazni iz Lisabona. Od tada Zagroac i Livakovic imaju praznu mrezu. 

Zadnje dvije utakmice Osijek Dinamu nije dao gol i vjerujem da nece ni danas kad je nesto ulog veci, samim tim i obrana ce biti ozbiljnija.

GL

Ajax - Vitesse | Pobjeda domaćina + prvi do 3 kornera (1.44) bet365

Ajaxu je ova sezona bila bajkovita do sada. Tim je samouvjereno u lovu na trostruku krunu - jedini tim koji ima isti cilj je Barcelona u Europi. Ajax, koji je morao prolaziti kroz tri kvalifikacijske runde u Ligi prvaka, a sada je u polufinalu, a nakon dvije pobjede u nizu protiv Real Madrida i Ajaxa, možemo se nakloniti Ajaxu zaista su uradili odličan posao. Svaka čast! Ajax je neporažen u 12 od posljednjih 13 utakmica, te u 20 od posljednjih 21 domaću utakmicu. U međuvremenu, Vitesse je bez pobjede u posljednjih šest utakmica, a u osam od posljednjih devet u gostima. Vitesse je bez pobjede u posljednjih šest utakmica zaredom, a čak ni njihovi hardcore navijači ne bi se kladili da će pobijediti ovu utakmicu. Dok su sada u zoni play-offa, to može biti privremeno, s obzirom da igraju u gostima protiv moćnog Ajaxa i da imaju samo jedan bod više od najbližeg suparnika Willema.

Međusobni omjeri između ova dva tima pokazuju da je Ajax posljednjih godina ima prednost nad Vitesseom. Tim je zabilježio 13 od posljednjih 20 pobjeda i 14 od posljednjih 18 na ovom stadionu. Ajax je također uspio da pronađe mrežu u posljednjih sedam utakmica na ovom stadionu, dok je Vitesse uspio postići samo jedan gol u posljednje tri posjete. Štoviše, Ajax je na vrhu tabele i imaju isto bodova kao PSV i oni moraju ostvariti pobjedu. Za titulu ove sezone im preostaje samo da pobijede sve utakmice do kraja sezone, što mislim da će i učiniti. Ujedno mislim da će Ajax stići i prvi do tri kornera u ovoj utakmici. Ovdje bi sve osim pobjede Ajaxa bilo iznenađenje po mom mišljenju, a shodno tome mislim da bi oni mogli da stignu prvi do tri kornera, što nam daje ukupan koeficijent od 1.44. Ajax je prvi do tri kornera stigao u 23 od 31 utakmice do sada ove sezone. Sretno!

Screenshot_19.thumb.png.c0514c9f4b3b359e3064a79f98bb6a88.png

Screenshot_18.thumb.png.6dd1104da24d791f2dc931134818eac1.png

Screenshot_20.png.5423048ac7315b2f42da01d8b106c5b7.png

(Koeficijenti 23.4. u 14:56 CET) 

Hamburg - Leipzig 2 (1.57) bet365

Leipzig ima veliku priliku da prođe u finale kupa Njemačke. Oni će igrati sa ekipom iz druge divizije, a jedini čimbenik protiv njih u ovoj utakmici je što igraju u gostima. Oba tima su glavni u svojim ligama. Razlika je u tome što se Leipzig natječe za ulazak u Ligu prvaka, dok njihovi protivnici žele mjesto u Bundesligi.

Dortmund je ispao iz natjecanja, a to je pola posla za ekipu kao što je Lepizgi, koja će definitivno imati u vidu naslov ovog kupa, s obzirom da ligaški trijumf ne dolazi u obzir. Oni bi poželjeli da Bayern kiksa protiv Werdera, a za njihove navijače to bi bio Božić.

Leipzig je veliki favorit za prolazak u finale, a najočitiji razlog je status liga u kojim timovi sudjeluju, ako i njihovih sezonskih ciljeva. Dok se Leipzig nalazi u prvoj ligi i natječe se za Ligu prvkaa, Hamburg pokušava da zaradi mjesto u sljedećoj sezoni Bundeslige. Trenutno su u 2. Bundesligi, gdje se nalaze na drugoj poziciji. Štoviše, međusobni omjeri ova dva tima jasno pokazuju trend gostujućih timova koji imaju prednsot. Niti jednom nije pobijedla ekipa koja je bila domaćin, osim možda jednom. Osim toga, gostujuća ekipa u međusobnim omjerima ova dva tima nikada nije prošla bez postignutog gola i što je još važnije Leipzig ima 100% pobjednički rekord na ovom stadionu i nikada nisu primili gol ovdje. Također su postigli dva ili više golova u svakom pokušaju. Očekujem da će Leipzig proći u finale. Sretno!

Screenshot_21.thumb.png.76fd435b9d5629c2fce1909b6d8c3a9e.png

(Koeficijenti 23.4. u 15:19 CET) 

Ajaccio - Brest 2 (2.30) bet365

Ajaccio je u užasnoj formi ove sezone i oni se nalaze samo tri boda iznad zone ispadanja. Igraju protiv jednog od najboljih timova u ligi i imaju tri poraza u posljednjih pet utakmica, dok u tih pet utakmica nemaju niti jednu pobjedu. Kako su loši tijekom cijele sezone, tako su loši i kod kuće. Ostvarili su samo pet pobjeda u 16 utakmica do sada na svom terenu, a ove sezone imaju ukupno osam pobjeda, znači da je većina pobjeda došla na domaćem terenu, međutim u posljednje vrijeme ni pred svojim navijačima ne igraju baš sjajno. U posljednje tri utakmice nemaju pobjede na svom terenu uz poraz i dva remija. Poraženi su protiv Grenoblea koji također nije u nekoj zavidnoj formi i nalazi se na sredini tabele. 

Screenshot_23.thumb.png.963115f8917c589a504d79abae73645e.png

Izvor: bet365

Mislim da će Brest ostvariti pobjedu u ovoj utakmici. Koeficijent je ogroman. Nisam siguran zašto je ovoliki, jer je Brest jedna od tri najbolje ekipe ove sezone u gostima. Možda zbog činjenice da imaju sedam bodova više od Troyesa, ali to mi nije nikakav razlog da ne bi ostvarili pobjedu u ovom susretu. Ostvarili su tri pobjede zaredom u posljednje tri utakmice u ligi i imaju najbolji napad ove sezone u ovoj drugoj francuskoj ligi. Još pet utakmica do kraja sezone, oni imaju šest bodova manje od Metza koji je na prvoj poziciji i siguran sam da će pokušati da ih iznenade i približe im se barem na tri boda, jer posljednu utakmicu u prvenstvu igraju upravo protiv Metza, pa bi to možda bila i odlučujuća utakmica za titulu. Očekujem pobjedu Bresta! Sretno!

Screenshot_22.thumb.png.2d2f046d2a36f354f0da4d8991f6b673.png

(Koeficijenti 23.4. u 15:29 CET) 

Troyes - Red Star 1 (1.61) bet365

Druga utakmica koja mi je zapala za oko u francuskoj drugoj diviziji. Troyes se nalazi na trećoj poziciji i bore se za ta mjesta koja vode u doigravanje za veću ligu, pa možda čak i drugu poziciju ako Brest o kojem sam već pisao bude kiksao koju utakmicu, ali da se to dogodi su minimalne šanse. Imaju tri boda više od Parisa ispod njih, dok četiri boda više od Lensa i Lorienta. Velika borba je za mjesta koja vode u doigravanje ove sezone u francuskoj drugoj diviziji. Troyes također ima četiri pobjede zaredom u posljednjih pet utakmica. Imaju jednu od najboljih obrana u ligi i igraju protiv posljednjeplasiranog tima Red Star u ovom kolu.

Screenshot_23.thumb.png.cb1a1e1d617d3613485cd82fdd137540.png

Red Star se nalazi na dnu tabele i imaju tri boda manje od Beziersa, dok imaju šest bodova manje od prvog sigurnog mjesta na tabeli. Oni će teško da se izvuku iz ove situacije, jer je preostalo još samo pet utakmica do kraja sezone. Počeli su igrati nešto bolje nakon što su pobijedili Beziersa, međutim, onda se desio remi protiv Nanyja i to ih je zadržalo na dnu tabele. Troyes ima četiri pobjede zaredom na svom terenu i mislim da će oni sada ponovo ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_24.thumb.png.ae175bcf969543ce15f3cd33305cb0bb.png

(Koeficijenti 23.4. u 15:37 CET) 

Sochaux - Chateauroux 1 (2.37) bet365

I treća utakmica koja mi se činila zanimljivom u ovoj francuskoj drugoj diviziji jeste ova Sochauxa protiv Chateaurouxa. Souchaux se nalazi u zoni ispadanja i imaju isto bodova kao i Nancy na toj poziciji iznad njih, koja je sigurna pozicija u ligi. Dok je njihov protivnik Chateauroux četiri boda iznad njih i prilično su loši kada su utakmice u gostima u pitanju. Chateauroux nema pobjede u posljednje četiri utakmice u gostima i oni su ove sezone od 16 utakmica u gostima ostvarili samo četiri pobjede. Postigli su ukupno samo 13 golova do sada na strani.

Screenshot_23.thumb.png.a41b4341b06c305128cd3b51bf5c16c8.png

Što se tiče Sochauxa oni nisu mnogo bolji od njih, ali kod kuće su ostvarili većinu svojih bodova, čak 20 od 33 i ovdje očekujem njihovu pobjedu. Sochaux ima šest pobjeda kod kuće, a prije dva kola su pobijedili i Parisa na ovom terenu sa 1-0. Parisa koji se bori za play-off ove sezone na vrhu tabele. Mislim da oni mogu potegnuti i pobijediti ovog protivnika. Vjerujem da će ih ta želja za opstankom pogurati, dok Chateaurouxova forma u gostima mi daje nadu da će ovdje domaćin izaći kao pobjednik. Bodovi su im prijeko potrebni i vjerujem da će ih i ostvariti. Sretno!

Screenshot_25.thumb.png.62c40e9153997b40324afb4f69d0f407.png

(Koeficijenti 23.4. u 15:57 CET) 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use