Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 22.4.2019.

IzudinB

Recommended Posts

C.Zvezda - Buducnost Tip 1 1,40  max bet, 10/10

Moram odmah reci da je ovo je za mene tip godine. Zasto ? Pisao sam na pocetku ove serije da Zvezda nece dati nikakve sanse gostim na domacem terenu i idalje stojim iza tih rijeci. Prva utakmica +19, druga utakmica +38. Ocekujem i ovu zadnju odlucujucu razvaljivanje, bar preko 10. Vidjelo se u sve cetiri finalne utakmice sta znaci domaci teren za nase klubove i ABA ligu. Jedan od razloga zasto vjerujem u pobjedu Zvezde ovdje i osvajanje je i sudjenje koje je u cijeloj finalnoj seriji islo na ruku domacim ekipama. Nekako imam osjecaj da ova utakmica nece ni zavrsiti ako Buducnost budem nekim slucajem imala vodstvo pred sam kraj, ocekujem upad navijaca i opsti haos. Vjerujem opet da nece doci do toga jer Buducnost nece voditi mozda ako prvi ubace poene. Vjerovatno su svi citali i gledali Repesinu izjavu o ispljuvanom sakou, i Lazicevu poruku nakon danasnjeg treninga da su jedva sacuvali zivu glavu u Podgorici. U areni je jednostavno ne moguce igrati protiv Zvezde, padali su tu proslih godina najjaci europski klubovi mislim da ce i Buducnost hladno !

Wolfsburg - Frankfurt // over 3,5 golova bet365 - 2,62

Vukovi ganjaju pobjedu jer bi tako došli nadomak kvalifikacija za EL, dok Frankfurt ne smije izgubiti i također traže pobjedu kako bi zadržali poziciju koja vodi u LP. Frankfurt je odigrao težak meč sa Interom, vjerovatno je umor prisutan kod igrača. Odličan napadački arsenal imaju gosti ali i domaćini koji ove sezone u prosjeku protivniku postižu 1,62 gola po meču dok je Frankfurt među najboljim u ligi po tom segmentu jer daju skoro 2 gola po meču.

wolf.jpg.459e41fb4668758f88dac186a3e50cd5.jpg

Očekuje golijadu ovdje, imamo sve predispozicije za to.

frank.thumb.jpg.28fb50947605f4b6a3a958349400df4b.jpg

Crvena Zvezda vs Buducnost 1 Aba League, finalna, peta, odlucujuca utakmica

Odavno je poznato da je Balkan najgore mesto za zivot na kugli zemaljskoj. Na Balkanu je sve najgore. Najgore zemlje, najgori ljudi, najgori mentalitet, najgora muzika, najgori filmovi, najgori stadioni, najgori pogled na zivot...jednostavno, na Balkanu samo sranja mozete da vidite. Uostalom, bas na Balkanu je i zapoceo Prvi Svetski rat, sto i nije cudno, jer samo u Sarajevu moze nekom da padne na pamet da upuca Prestolonaslednika. Zasto je Balkan najgori deo Evrope? Pa iz istog razloga sto je i Afrika i Juzna Amerika otpad sveta. Ljudi nemaju pojma, nemaju mozga, nista ne znaju, nisu vredni, ne obrazuju se, pamte kao kokoske, uglavnom su sa seljackim mentalitetom i pogledom na zivot kao na cirkus. Sta moze da uspe na Balkanu? Mogu li balkanci da naprave auto? Kako stoje sa tehnologijama? Mogu li da naprave kompjuter? Telefon? Televizor? Svemirski programi, istrazivanja svemira, kako stoje sa time balkanske zemlje? Kako stoje sa rock'n'-rollom, postoje li rock grupe koje slusa ceo svet? Kako stoje sa modom, dizajnom? Mislim na svetskom nivou, naravno. Da li su sve balkanske zemlje iste? Nisu, naravno. Najgore balkanske zemlje su Srbija, Bosna i Crna Gora, a vi ih poredjajte kako vam se svidja, ako vam je to uopste vazno. Posebna stvar je pogled na sport. Kakav je status atletike ili plivanja kao bazicnih sportova, recimo u Bosni? Koliko ima atletskih staza ili bazena u Velikoj Obarskoj, na primer? Koji je rezultat sampiona Bosne u bacanju koplja? Baca li neko u Bosni kladivo, pliva li neko deonicu na 1.500 metara, kakvi su rezultati na svetskom nivou? Ima li nekoga u Crnoj Gori da se bavi desetobojem. Da li znate onu pricu o srpskom rekordu u skoku u vis sa motkom? Pre nekoliko godina, dodje u Beograd neka provincijska rukometna ekipa na pripreme. Cak nisu bili ni na profesionalnom nivou. Izmedju ostalog, pripreme su obavljali i na “zvezdinom” stadionu, zajedno sa atleticarima. Prilikom trcanja na atletskoj stazi je bio postavljen i deo gde se trenira skok u vis sa motkom, deo sa zaletistem i sundjerima. Mada mi uopste nije jasno kako je moguce da u Srbiji neko moze da trenira skok u vis sa motkom, u blizini se nasla i motka. Nakon zavrsetka treninga, jedan od ovih provincijalaca, pita lokalne atleticare cemu sluzi ta motka. Ovi mu odgovore da se sa njome skace u vis. Ovog seljaka to zainteresuje, i predlozi da proba da skoci sa njom. Osim par atleticara koji su predlozili da ne pokusava, jer moze da se povredi, ostali nisu ni reagovali na budalu. Medjutim, seljak osta uporan, i nakon nekoliko sati pokusaja da uopste bilo ko podigne lestvicu, jer niko nije imao ni pojma kako se ona postavlja, nekako je podignu. Provincijalac (koji je inace rukometas, ne zaboravite) ne odustaje, i dalje uporan kao mazga, te se nakon pola sata usudi da pokusa. Zaleti se on, i.....oooppps, preskoci on lestvicu na tih nekoliko metara visine. Svi u cudu, kako je moguce? Seljak u delirijumu, pita kolika je visina koju je preskocio. Niko nema pojma, niko se ne razume kako se meri visina lestvice. Onako iz zahebancije, pozovu oni domara, cuvara stadiona, sta li, i pitaju ga kako se meri visina. Domar ih najpre odhebe, ali nakon insistiranja, odluci da se pomeri. Dodje na atlersku stazu i izmeri visinu; SRPSKI DRZAVNI REKORD, star nekoliko desetina godina. Niko ne moze da veruje, da li je moguce, dosao seljak iz provincije, prvi put video motku u zivotu, sta zna seljak sta je motka, i oborio drzavni rekord. Rekord, na zalost nije priznat, prvo jer u Srbiji ni ne postoji osoba koja je u stanju da izmeri visinu lestvice, a zatim nije priznat jer podvig niko nije ni video. Ja ipak mislim da je ove iz srpskog atletskog saveza ipak bilo sramota da javno objave tih nekoliko bednih metara sto je ovaj nesrecnik preskocio. Kako bi tih nekoliko metara odjeknulo u Francuskoj, na primer, gde skakaci sa motkom lete pedeset metara u vazduh. Kad sam vec kod Srbije, da napisem nesto i o organizacionom sistemu sporta u Srbiji (citaj i u Crnoj Gori, Bosni, sve je to isti qurac)

Finansiranje sporta je u Srbiji najidiotskiji sistem koji postoji na svetu, a to nije ni cudo, kada oni zive barem cetrdeset godina u zaostatku sa normalnim svetom. Cak su i u jednoj Bugarskoj ili Rumuniji (eejjjj, bugari i rumuni,...ccccc) sportski klubovi privatizovani, sve te razne Steaue, Ludogoretci, Dinami...sve je to u privatnim rukama, kakve god da su to ruke. U Srbiji nista nije privatizovano. I dok u marginalnim sportovima, klubovi nemaju cak ni za sampon, da se sportisti okupaju posle treninga, u fudbalu i kosarci se slivaju milijarde, na klasican, balkanski, da ne kazem srpski nacin. Nema veze sto to nigde ne postoji, sto ne postoji takav nacin finansiranja ni u jednoj zemlji na svetu, vazno je da se rulja, stado, stoka zabavlja. Uzmimo Zvezdu ili Partizan u fudbalu, jer su to dva obicna qurca, kada je sport u pitanju, obicna farsa, karikatura klubova na balkanskom nivou. Fudbal, a pogotovo basket, cak ni u Italiji nisu profitabilni sportovi, odnosno vlasnicima klubova ni tamo ne donose profit, a kamoli u seljani kakav je Balkan. Ulaznica za utakmicu nacionalnog prvenstva u fudbalu, recimo izmedju Zvezde i Surdulice kosta oko 1,5 eura. Posto tako interesantne utakmice gleda tek oko 200 gledalaca, racumica kaze da klub mesecno “zaradi” (i to ako igraju dve utakmice mesecno kod kuce) celih 600 eura. Neka i od televizijskih prava za taj spektakl dobiju jos toliko, to je jos 600 eura mesecno. Neka prodaju nekim budalama cak 100 dresova mesecno po 6 eura, to je jos 600 eura mesecno. To je celih 1800 eura sto taj klozet od kluba stvarno zaradi. A to nije dovoljno ni da se plate tetkice sto ciste one svinjce od toaleta na stadionu. Pa kako onda prezivljavaju tolike godine, kako je to moguce? Rulja, stoka, stado na tribinama, tvrdi da su zaradili od Lige Prvaka. Kazu i da su oni pobedili Liverpool, a Liverpool je medju cetiri najbolje ekipe u Ligi Prvaka, sto znaci da je Zvezda jos bolja, barem medju dve najbolje ekipe u Evropi......neeeee, tako je samo u mozgovima tih ljudi.

Stvari zapravo stoje ovako. I Zvezda i Partizan su najgori klubovi u Evropi, i to po svemu. Dva najgora stadiona u Evropi, dve najgore trave u Evropi, najgori olos po klubovima, najgluplji, najlosiji, najnesposobniji ljudi na Balkanu su u oba ova kluba. To su dve crne rupe koje su do sada progutale nekoliko stotina milijardi necega, dinara, dolara, eura, uopste nije vazno cega. Crvena Zvezda 26 GODINA NIJE IGRALA GRUPNU FAZU LIGE PRVAKA, sto znaci da je zaradila qurac, a kroz klub je u tom periodu proslo barem nekoliko hiljada (skupih) igraca. Cak ni jedan Frosinone nije u stanju da sastavi kraj sa krajem, mada mu u goste dolaze i Juventus, i Ronaldo, i Inter, Milan ili Napoli. I Zvezda i Partizan funkcionisu kao nacionalni, politicki projekti, tako sto se novac iz drzavnih kompanija izvlaci i usmerava u ove klubove. To se vrsi na specifican nacin, tako sto se kompanije ucenjuju, a to znaci da klubovi poput Rijeke u fudbalu, ili Cedevite u kosarci mogu samo da sanjaju takve budzete. Ta dva kluba koja pocivaju na privatnom kapitalu, nikada nece biti u stanju da se dokazuju sa nacionalnim budzetima cak i takvih drzavica kakve su Crna Gora ili Srbija. Zato nije ni cudo da Zvezda nekoliko sezona igra Euroleague, a Cedevita sestu godinu uzastopno ne moze da prodje polufinale Aba Lige. Rijeka u fudbalu, ili Cedevita u basketu nisu ni gradski, a kamoli nacionalni projekti kao srpski klubovi. Pogledajte timove Zvezde i Buducnosti u kosarci. Ragland, Rivers, Perperoglu, Faye, Zirbes, Ojo, Baron, Jackson, E. Clark, C. Clark, Bell, Cole, Williams....koliko to kosta? Ko to placa? Klubovi zaradjuju od ulaznica???? Klubovi zaradjuju od prodaje dresova???? Od reklama, mozda, tv prenosa, placa ih CNN, BBC, ESPN, placaju ih Nike, Adidas, Coca-Cola, mozda? Ne, ne, ne i neeeeeee, drzavni projekti kakvih nema nigde na svetu. Ako ovaj post procita navijac Zvezde, on ce reci da to nije tacno, jer su ranije sve davali Partizanu. Ako ovaj post procita navijac Partizana, on ce reci da prava Zvezda i ne postoji, jer je bankrotirala, a ova je lazna i nepostojeca Zvezda. Isti je slucaj i sa Buducnosti. Predsednik Crne Gore izuzetno voli kosarku, cak je i igra rekreativno na basketu cetvrtkom, pa uopste nije cudno sto je i Buducnost drzavni projekat. Navijacima i Partizana i Crvene Zvezde i Buducnosti ostaje da se nadju negde i pobiju oko toga kome je drzava vise dala. Tu se negde i zavrsavaju njihove mentalne mogucnosti. Na svu srecu, celnici Euroleague, znaju kakvo je blato Balkan, pa su dali samo jedno mesto tim razbojnicima, a najradije bi i to mesto ukinuli. Zato nameravaju Euroleague da prosire, a jedno mesto je vec rezervisano za sampiona Engleske !?!?! Ej, Engleskoj u basketu, eeeeejjjj zemlji u kojoj ne znaju ni sa koliko se lopti igra basket, a balkancima najverovatnije izbacivanje zauvek. Eto, to je zapravo istina sta “svet” misli o “nama” i nasem pogledu na zivot, sport.

Sada kada sam vas upoznao sa situacijom u “nasim” klubovima, valjda vam je jasno da finalna, peta utakmica u Beogradu zapravo i nije utakmica, vec rat, oruzani sukob, gradjanski rat, masakr, apokalipsa. Ko izgubi, propada. Ceo projekat, pada u vodu, rusi se kao kula od karata. Ko pobedi, taj je preziveo, taj pise istoriju. Ko izgubi, vidimo se za nekoliko desetina godina. Utakmica u Beogradu je bitka na zivot i smrt, borba smrtnih neprijatelja. Kada bi policija dozvolila da na utakmice dolaze gostujuci navijaci , i kada bi im dozvolila da se nakon utakmice nadju negde u parku, taj sukob se ne bi zavrsio ni posle cetiri godine, a ako bi se i zavrsio, zavrsio bi se tenkovima i borbenim avionima. Kakve su bile prethodne utakmice? Pa, ocekivano. Svako je pobedio na svom terenu. Kako bi drugacije? Na gostujucem terenu ne mozes da pobedis. Ili izgubis, ili se utakmica prekida ako povedes. Sve cetiri utakmice su prosle u atmosferi linca, uvreda, mrznje, pljuvanja, ulaska na teren. Saopstenja i uvrede iz tabora oba kluba nisu ni prestajala tokom sezone, a posebna prica je bacanje predmeta na teren. Pocelo je standardno, kovanice, metalni novac, petarde, zatim se preslo na mobilne telefone, delove iscupanih sedista, a zavrsilo se bacanjem eksera, srafova, srafcigera, cekica, a jedan genije je uspeo da baci svinjske papke na teren. U Beogradu, navijacka rulja je mrznju usmerila ka predsedniku Crne Gore, dok je u Podgorici mrznja upucena ka porodici Covic, porodici predsednika kluba. Prica ide ovako. Nebojsa Covic, predsednik Zvezde je pre crveno-belih imao u vlasnistvu kosarkaski klub u predgradju Beograda, nekadasnji Refleks, odnosno FMP Zeleznik. Nekada je to bio jedan od najorganizovanijih klubova u Evropi, imao je svoju dvoranu, svoj trenazni centar, svoj hotel, restoran, odlicnu omladinsku skolu, jednom recju primer kako funkcionise moderan klub. Kroz taj klub je proslo na hiljade mladih igraca, a urbana legenda kaze da se supruga Nebojse Covica u to vreme uopste nije gadila mladih sportista. Urbana legenda kaze da se u to vreme odvaljivala od qurca, ali da nije u pitanju bio suprug. To je znao ceo Beograd, pa kako ne bi znali ni navijaci Partizana, te su redovno na derbijima urlali pesmice koliko ih grlo nosi tipa “...Cooooviiiic Vesnaaaa jeeeeebbbbe se k'o besnaaaaaaa....” Zbog zenine sklonosti ka mladim ljudima, ispastala je cela porodica, najcesce kada su svi bili na tribinama ili parketu. Filip Covic, sin predsednika Nebojse Covica je vredjan barem petnaest godina, a vrhunac je bio na cetvrtoj utakmici u Podgorici, kada su navijaci Buducnosti preko celih tribina izneli transparent sa natpisom “...Covke (Covicu) da li si zaista siguran da je Filip (Covic) tvoj sin...”

Evo, kolege kladionicari to vam je Balkan, otpad Evope, najgore mesto za zivot na ovoj planeti. Najgori ljudi, najgori mentalitet, seljana u pravom smislu reci. Cim to pisem, spreman sam i na uvrede, neslaganja, jer pljujem po “nasima”. Recimo da ovo sto ja pisem nije tacno, da preterujem, da “mi” nismo bas takva rulja, stoka. Zato racunajte da nista nisam ni napisao. Procitajte sta su zvanicno izjavila dvojica aktera nakon poraza svojih ekipa na gostujucim terenima.

Jasko Fijasko, Jasmin Repesa, trener Buducnosti nakon poraza svoje ekipe u Beogradu:

“...sa 57 godina prosao sam mnogo, prosao sam sve, teske terene i zahtevne utakmice, medjutim ovakav linc, ovakvu mrznju, nisam doziveo nikada u svom zivotu...Ovo ovde, u ovoj zemlji nema veze sa sportom, nema veze sa zivotom, morao sam baciti odelo, jer je ispljuvano sto nikada nisam doziveo. Strasno je sta se desava u ovoj zemlji, sve ima granica dokle moze da se ide, medjutim ovo je psihijatrija najviseg reda, neka se analizira ko je tome kumovao...ne vidim smisao da se ove utakmice uopste igraju, ovo nije teren, ovo nije sport, ovo nije normalna zemlja...sve je predaleko otislo...ja ovo ne mogu i necu da razumem...trebalo je da vam na konferenciju donesem odelo...”

Nebojsa Covic, predsednik Zvezde, nakon poraza svoje ekipe u Podgorici:

“...ja sam 52 godine u kosarci i nikada nisam doziveo da igraci izlaze na zagrevanje, a da ljudi iz loze i prvih redova, dakle znameniti ljudi prilaze, udaraju i pljuju igrace...meni licno je za trecu utakmicu spremna kanonada linca i to ne pljuvanjem, nego srafovima, srafcigerima...tacno je bilo razradjeno da kada izadjem iz tunela ko i kako da me nabode, a ako stignem do klupe koje sve srafove bi trebalo da dobijem u glavu...transparenti o mojoj supruzi i mom sinu su finansirani od strane Dragana Bokana (predsednik Buducnosti)... mi smo sleteli u Podgoricu u devet sati uvece i tamo smo bili kao u logoru...bila nam je uskracena sloboda kretanja, bezbednost......a za cetvrtu utakmicu mi je spremljena jos gora stvar, jer oko tima Buducnosti imate osobe koje traze po trideset zemalja zbog ubistava...”

Dakle, kolege kladionicari, ako medju vama ima onih koji ce se naljutiti sto pljujem po “nasima”, ili ukoliko mi administratori zameraju na neprimerenim recima, kao sto vidite ja sam mala maca, prava kamilica naspram ovih ludaka.

Koliko sam siguran da ce Zvezda pobediti; da nisam ostavio pare za ManCity vs ManUtd, ovo bi bio moj zivotni tiket. Da mi bet365 ponudi opciju da ce mec biti prekinut ili da ce se dogoditi ubistvo u dvorani, pre bih to odigrao. Ovako, postoje samo dve opcije. Pobeda Zvezde ili prekid meca. Ne bih iskljucio ni napustanje terena ekipe Buducnosti. Inace, da se finalna utakmica igra u podgorici, takodje bi igrao pobedu Buducnosti, ili prekid utakmice. Da nije u pitanju Balkan, mnogo bih vise u analizi pisao o kosarci, sastavima. Ovako, to je najmanje vazno. Dvorana je rasprodata u rekordnom roku, ulog nije samo Euroleagua, ulog je mrznja, linc, psihijatrija sto kaze Jasko Fijasko. Ako je to uopste i vazno, ekipe su po kvalitetu pribliznog nivoa, Buducnost je na pocetku sezone na klupi imala jednog od najboljih trenera Evrope, pa su pucali sebi u noge, smenili Dzikica i doveli Jaska Fijaska. Kao sto su po kvalitetu rostera pribliznog nivoa, tako je i kada su u pitanju treneri. Samo ovoga puta, mrtva je trka ko ima goreg trenera na klupi. Naravno, ekipe su krcate strancima, kojima balkansko bure baruta uopste nije jasno, i koji nista ne razumeju.

Moguci rizik da tiket propadne. Nema. Ako Zvezda pocne da gubi, utakmica ce biti prekinuta, a posle cu da citam pravila svih kladionica po kojima sam “trpao” novce.

I za kraj imam poruku za Jaska Fijaska, ako cita ovaj forum.

“Jasko, pretpostavljam da u Buducnost nisi dosao da gajis kamilicu. Pretpostavljam da nisi dosao za kikiriki, vec za novac. Ako si ozbiljan trener, a znas i sam da nisi, pretpostavljam da se uvek prethodno informises gde dolazis, u kakvu ligu, u kakvu zemlju. Ako si ozbiljan trener, a znas i sam da nisi, trebalo bi da znas posle cega nema kajanja. Kada si dolazio/vracao se na Balkan, nadam se da nisi ocekivao da ce te na gostujucim terenima docekati sa hlebom i soli. Ako jesi, onda si u velikom problemu.

I za kraj, da ne ulazim u politiku, ovo je ipak kladionicarski portal, Crna Gora i Srbija su nekada bili zajednicka drzava, kao uostalom i gotovo sve zemlje danasnjeg Balkana.

Derby - QPR 1 (1.65) bet365

Derby ima utakmicu manje od Middlesbrougha i samo tri boda manje od njih na osmoj poziciji. S obzirom na to da igraju kod kuće i da je QPR poznat po lošim rezultatima u gostima, Derbyjevi navijači su već počeli sanjati o doigravanjima za Premier ligu. Činjenica je i da je MIddlesbrough momčad koja je trenutno najgora po principu nastupa koje igraju i mogli bi imati problema protiv Notthinghama u ovom kolu. Zbog toga se Derby nada da će osvojiti sva tri boda protiv QPR koji ima najgoru obranu u cijeloj ligi. Oni su primili 67 golova do sada, samo pet manje od Ipswicha koji se nalazi na posljednjem mjestu u ovoj ligi. Također je prošlo neko vrijeme otkako su pobijedili posljednju utakmicu u gostima. Da budem precizan, QPR je posljednji put u gostima ostvario pobjedu u prosincu prošle godine i prije toga u listopadu.

Screenshot_3.thumb.png.237df5281e28ab88d12ae554713f2d55.png

Izvor: bet365

Derby je neporažen u 19 od posljednjih 21 utakmicu kod kuće. Impresivno, oni su postigli 10 golova u posljednje dvije utakmice kod kuće. Na drugoj strani, QPR je bez pobjede u 16 od posljednjih 19 utakmica i u posljednjih 10 u gostima zaredom. Oni su ostali bez pobjede u 14 od posljednjih 15 utakmica u gostima. S obzirom da Derby ima utakmicu manje od Middlesbrougha, mislim da će oni ganjati nova tri boda u ovoj utakmici od prve minute, dok imaju tu prednost domaćeg terena što je veliki plus, jer je Derby ove sezone od svoja 64 boda, kod kuće osvojio čak 40, što ih čini jednu od prvih šest ekipa koje su najbolje u ligi na domaćem terenu ove sezone. Oni su zaista fenomenalni kod kuće i zbog toga očekujem pobjedu!

Screenshot_2.thumb.png.7dc00e135e6a9cc846ead39019dad8ed.png

(Koeficijenti 22.4. u 11:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Aston Villa - Millwall  / Aston Villa over 1,5 goals ( 1,57 ) bet365

Aston Villa je na petoj poziciji i još samo mora potvrditi mjesto koje vodi u doigravanje za Premier ligu. Aston Villa puno zabija ali i puno prima ( 79:58 ) U zadnjih šest utakmica doma zabili su 14, a primili 7 golova. Prosjek zabijenih golova doma im je 2,29. Stvarno igraju u fantastičnoj formi i imaju devet uzastopnih pobjeda.

Millwall je u zadnjih šest utakmica u gostima zabio 8 i isto toliko primio. Trenutno se nalaze 3 boda više od zone ispadanja tako da ce dati sve od sebe da danas izbore povoljan rezultat.

U gostima igraju puno lošije ( doma imaju 29, a u gostima 14 bodova ) ali zato su u zadnjih sedam utakmica u gostima zabili barem jedan gol ( Sheff Unitedu zabili su jedan gol, Leedsu dva gola, Hullu jedan gol ) dakle to su sve ekipe u gornjem djelu tablice.

Iz tog razloga igram da Aston Villa daje minimalno dva gola jer lako moguče da primi  gol jer Millwall im je definitivno sposoban uvalit barem jedan.

Aston Villa - Millwall 1 (1.60) bet365

Aston Villa ima svoje mjesto u doigravanju. Oni ućivaju u odličnoj formi ove sezone i imaju zdravo vodstvo u prvih šest ekipa. Imaju četiri boda manje od WBa na toj četvrtoj poziciji, dok imaju čak pet bodova više od Middlesbrougha i teško će pasti na tabeli, jer sljedeću utakmicu igraju protiv Millwalla, a da izgube bodove protiv ovog tima su vrlo male šanse. Štoviše, upravo sada su u pobjedničkom nizu i nema bolje momčadi od njih u ligi u ovom trenutku ako gledamo na trenutnu formu. Međutim i Millwall se bori za opstanak u ligi. Oni imaju samo tri boda više od Rotherhama i utakmicu manje, ali imaju po dva boda manje od Readinga i Wigana. Iako je Millwall nedavno odigrao neke dobre nastupe, vjerujem da to neće biti u stanju da urade u ovoj utakmici protiv tima koji je u odličnoj formi, pogotov kod kuće gdje je Aston Villa ostvarila četiri pobjede u posljednjih pet utakmica.

Screenshot_3.thumb.png.9e41b2f708cd969fb099cbbf8c94961f.png

Aston Villa je trenutno najbolja momčad u ovoj ligi. Oni su ostvarili osam pobjeda zaredom i neporaženi su u posljednjih devet utakmica. Kodk uće su pobijedili četiri u nizu i pet od posljednjih šest utakmica. Važno je napomenuti da jemomčad uspjela postići dva ili više golova u 13 od posljednjih 15 utkamica kod kuće. S druge strane, Millwalll je bio bez pobjede u osam od posljednjih deset utakmica, a u četiri od posljednjih pet u gostima. Mislim da će ovo biti lagana pobjeda Aston Ville na svom terenu.

Screenshot_5.thumb.png.977ab6ca86241eab58b89aa3bbca482f.png

(Koeficijenti 22.4. u 12:35 CET) 

Blackburn - Bolton 1 (1.45) bet365

Bolton je favorit za ispadanje ove sezone. Oni se trenutno nalaze na 23-poziciji u ligi i teško će se izvući pogotovo jer se raspadaju kao klub, što sam već govorio prethodnih tjedana. Igrači ne primaju plaće i to je veliki problem. Povrh toga, igraju protiv znatno boljeg tima Blakcburna u gostima. Važno je da niti jedna momčad nije primila više golova od Boltona u ovoj ligi, tako da ovdje veliku prednost dajem domaćinu.

Screenshot_3.thumb.png.27325424283b659047ab4e46f2c8c524.png

Blackburn je već matematički osigrao još jednu sezonu u ligi. Uz neke teške utakmice na horizontu, domaća utakmica protiv Boltona će biti sigurno iskorištena kako bi se uzela sva tri boda. Štoviše, momčad je u formi sa dvije pobjede zaredom protiv timova koje su znatno bolje na tabeli. Ovdje imaju prednost domaćeg terena i mislim da će to i iskoristiti.

Screenshot_6.thumb.png.aacb53acbb6fa457157a1c3032044ad4.png

(Koeficijenti 22.4. u 12:42 CET) 

Portsmouth - Coventry 1 (1.70) bet365

Zanimljiva situacija ova dva kluba. Portsmouth je tim koji se bori za tu drugu poziciju u ovom trenutku, jer imaju samo dva boda manje od Barnsleya i utakmicu manje od njih, tako da ako ostvare pobjedu u ovoj utakmici, oni će se naći na tom mjestu koje direktno vodi u veću ligu. U izvanrednoj su formi u posljednje vrijeme nakon što su ostvarili šest pobjeda zaredom u ligi. Kod kuće nemaju poraza još od prvog mjeseca ove godine kada su nesretno izgubili od Blackpoola sa 0-1 na ovom stadionu. Portsmouth je također ekipa koja ima drugi najbolji napad u ligi nakon Lutona koji se nalazi na prvoj poziciji. Postigli su čak 77 golova u 42 utakmice do sada.

Screenshot_8.thumb.png.f8995b12503e4afa90a08e867cc3ab48.png

Na drugoj strani imamo Coventry, koji se bori zamjesta koja vode u doigravanja, ali imaju čak pet bodova manje od Doncastera koji se nalazi na šestoj poziciji. Imali su nešto bolje nastupe u posljednje četiri utakmice, ali i tu su samo ostvarili dvije pobjede i dva remija. Ovdje očekujem pobjedu domaćina, upravo zbog toga što se bore za tu drugu poziciju, koja će im sigurno dati ogromnu motivaciju, jer svatko bi volio da se kvalificira u veću liga a da ne mora ići u ta zloglasna doigravanja. Portsmouth je ove sezone dokazao da može da se nosi sa najboljim ekipama u ovoj ligi i očekujem da pređu na tu drugu poziciju. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.31d751a702f29a9eeb5950cb7598c2d7.png

(Koeficijenti 22.4. u 12:56 CET) 

Brentford - Leeds  / BTTS ( 1,61 ) bet365

Ova je za Leeds od velikog značaja ako žele osigurat izravan upad u Premier ligu s time da moraju čekat kiks Sheff Uniteda.

Ovdje ne igram na Leeds bez obzira što Brentfordu nisu potrebni bodovi jer svi vidimo da nema puštanja u Championshipu.

Brentford puno daje i puno prima ( gol razlika 67-59 ). u zadnjih šest utakmica doma Brentford je zabio 14, a primio 5 golova. U tih šest utakmica doma osvojili su 13 bodova.

Leeds je na trecoj poziciji i imaju isto bodova kao Sheff United na drugom mjestu  Gol razlika im je 70:44. U zadnjih šest utakmica u gostima zabili su 7, a primili samo 3 gola. Sad tu vidimo da malo primaju, ali od zadnjih 6 utakmica imaju 3 poraza ( zadnju su izgubili od Wigana koji se bori za opstanak ) Možda nemogu podnjet pritisak pa im je forma u nekom padu.

U svakom slučaju ovdje igram oba daju gol jer Brentford stvarno jako puno zabija i može igrat neopterecen rezultatom, a vjerujum i da je Leeds u stanju zabit barem jedan gol

Charlton - Scunthorpe 1 (1.72) bet365

Još jedna zanimljiva utakmica koja mi je zapela za oko u trećem nivou engleskog nogometa. Charlton, koji se bori za mjesta koja vode u doigravanja za veću ligu, će igrati protiv tima koji se bori za opstanak. Pomalo riskantno, jer Scunthorpe ima samo jedan bod iznad zone ispadanja i poraz u ovoj utakmici bi mogao značiti pad u crvenu zonu, međutim ,svi timovi ispod njih igraju protiv boljih ekipa i teško će se dogiditi taj scenarij. Uglavnom zbog toga i zbog forme ovog tima koji će gostovati Charltonu, očekujem pobjedu domaćina.

Screenshot_8.thumb.png.b4182e635698f26090293729f9f79302.png

Domaćin ima čak 10 bodova više od šestoplasiranog Doncastera i oni se nemaju zašto brinuti, jer su već osigurali mjesto u doigravanjima, ali do rkaja sezone mogu pokušati uzeti tu drugu poziciju, jer imaju samo četiri boda manje od Portsmoutha i Sunderlanda. Jedan od razloga je i njihova forma kod kuće, gdje su treći najbolji tim u ligi, a od trenutnih 79 bodova, oni su kod kuće osvojili 47. Trenutno su i u najboljoj formi na svom terenu u cijeloj ligi gdje imaju četiri pobjede zaredom u posljednjih pet utakmica. Izgubili su samo dvije utakmice ove sezone na svom terenu. Mislim da gosti ovdje nemaju što tražiti. Očekujem nova tri boda za domaćina. Sretno svima!

Screenshot_9.thumb.png.df8b1b7cb605a20bf588bf9c4a59ad47.png

(Koeficijenti 22.4. u 13:02 CET) 

Crvena zvezda - Budućnost | Zvezda over 82.5 (1.86) bet365

Zaista je nelogičan tip kada se radi o finalu i meču koji odlučuje tko će biti prvak. ALi kada pogledamo mečeve iza, Zvezda je sa lakoćom davala koš i tokom svake utakmice imali su dosta dobre procente šuta za tri poena i bili su i blizu u Pg da prebace ovu granicu. Danas se očekuje ogromna podrška sa tribina, a to je dodatni vjetar u leđa svakako. Protivnika taj pritisak tjera na greške u napadu i dosta lakih poena se tako omogućava. Budućnost dosta puta udvaja Oja i višak je onda uvijek za šut za tri poena, a to je Zvezda do sada odlično kažnjavala i vidim ih ovdje preko 80 poena iako se radi o petom meču. U prva dva meča Zvezda je lagano prešla preko ove granice. Sretno!

Screenshot_11.png.f5db1ecc2d5bf4cce4357b525806be65.png

(Koeficijenti 22.4. u 16:21 CET) 

Vienna - Kac 1 (1.75) bet365

EBEL, finale, peta utakmica, rezultat u seriji je 2:2, igra se na 4 dobivene. Za sada svaka momčad uspješno brani domaći teren i vjerujem da će se to nastaviti i danas. Vienna je bila bolja u tri od četiri utakmice ove serije, ali KAC na domaćem ledu ima jako dobro suđenje, da se tako izrazim. U zadnjoj utakmici KAC je imao 7 minuta u nizu igrača više, čak i 5 na 3 situacije i tu su otišli na 3:0. Vienna se vratila na 3:2 i onda opet u završnici isključenje za Viennu kako bi KAC priveo utakmicu kraju. Vienna je za mene kvalitetnija momčad. Više su pokazali kroz regularnu sezonu i u finalu, KAC se uglavnom brani i čeka PP i vjerujem da uz normalno suđenje Vienna ovo pobjeđuje.

Screenshot_12.thumb.png.acf6516295f81c23a92d219aeb0bee44.png

(Koeficijenti 22.4. u 16:23 CET) 

Paris - Valenciennes 1 (1,80) bet365

1D0XSpy.png

Čudi me da nitko nije zamijetio i pisao o ovoj utakmici. U Ligue 2 do kraja prvenstva ostalo je svega 5 kola a tri kluba vode mrtvu utrku za doigravanje za Ligue 1. 

Ono što je izuzetno bitno napomenuti jest da će Lens i Lorient sutra igrati međusobno i da je ovo Parisu ogromna prilika da naprave razliku i potencijalno se riješe barem jednog konkurenta. Statistički Valenciannes nema previše motiva u ovoj utakmici. Osigurali su opstanak, odnosno minimalne su šanse da će ispasti, a gore ne mogu i nisam siguran što je razlog ovako visokog koeficijenta ali 1,80 mi se u ovoj situaciji čini must take. 

Paris je četvrti najbolji domaćin lige, Valenciennes 16. gost, odnosno jedna od momčadi koja većinu svojih bodova osvaja na domaćem terenu. 

xxisRGK.png

Napoli - Atalanta oba tima daju gol (1.57) bet365

Mislim da je ovo utakmica kao stvorena za BTS, Napoli bez velikog rezultatskog pritiska, inače ofanzivno nastrojena ekipa, dok je Atalanta drugi najbolji napad Serie A, sa čak 64 postignuta gola, samo 3 manje od prvaka Juventusa. Skoro sam siguran da postižu gol na San Paolu večeras, pogotovo nakon utakmice protiv Empolija (0:0) u kojoj im ni 32 šuta nisu bila dovoljna da postignu gol, i čisto sumnjam da im se mogu desiti dvije takve utakmice zaredom. Osim toga, Atalanta je tim koji je ove sezone postigao najviše golova u gostima u Serie A, čak 35 na 16 utakmica, a u isto vrijeme primili su i 24, i s obzirom na sve ova opklada i te kako ima value.

Chelsea - Burnley AH -1.5 Chelsea (1.68) bet365

Bluesi u borbi za Ligu prvaka, imaju isti broj bodova kao četvrtoplasirani Arsenal, te dva više od Uniteda koji je na 6. mjestu, do kraja su ostala još četiri kola i svaki kiks do kraja može skupo da košta. Burnley je serijom od tri uzastopne pobjede praktično osigurao opstanak, imaju utakmicu manje i osam bodova više od Cardiffa koji je u zoni ispadanja, i bilo bi pravo čudo da na kraju ispadnu iz lige. Chelsea je poprilično siguran na svom terenu u posljednje vrijeme, slavili su sa dva ili više razlike u četiri od posljednjih pet utakmica na Stamford Brigdeu, te u 9 utakmica ukupno ove sezone.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use