Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 16.4.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Barcelona - Manchester United | Barcelona više od 17.5 šuteva (1.90) bet365

Barcelona je na putu da osvoji titulu La Lige i sve zašto igraju u ovom trenutku je Liga prvaka. Odmorili su neke ključne igrače u remiju bez golova protiv Huesce, što ih je možda pripremilo za susret sa Manchester Unitedom. Luis Suarez i Gerrard Pique su bili suspendirani za utakmicu u La Ligi, tako da će biti svježi i odmoreni pred ovaj susret. Lionel Messi i Sergio Busquets također nisu bili u timu za vikend, dok su Jordi Alba i Philippe Coutinho ušli sa klupe.Barcelona je neporažena u osam i imaju samo jedan poraz u 19 utakmica. Oni ne gube mnogo utakmica kod kuće i u ovu utakmicu ulaze sa četiri pobjede zaredom. Izgubili su samo dvije u posljednjih 25 utakmica kod kuće na svim natjecanjima. U 30 utakmica kod kuće u Ligi prvaka, Barcelona nije izgubila niti jednu utakmicu. Oni imaju osam pobjeda u posljednjih deset utakmica i postigli su dva ili više golova u tom procesu. Zbog toga vjerujem da će Bacelona ovdje ostvariti pobjedu, međutim s obzirom da nam bet365 kladionica nudi neke specijalne oklade na šuteve timova u ovoj utakmici, odlučio sam se za više od 17.5 šuteva Barcelone. Vjerujem da će Barcelona u ovoj utakmici napasti svim snagama. Oni nisu imali ovoliko šuteva protiv Uniteda u gostima, ali svi znamo da su prepustili inicijativu domaćinu na Old Traffordu nakon što su postigli prvi gol. Sada je situacija potpuno drugačija i imaju gol prednosti, tako da imaju prostora da naprave šou na Nou Campu. Barcelona u prosjeku po utakmici ima po 18.6 šuteva, tako da mi se ova granica od 17.5 sa koeficijentom od 1.90 na bet365 kladionici čini odličnom.

Moguće postave

Barcelona: ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Roberto, Rakitic, Arthur; Messi, Suarez

Man Utd: Dalot, Smalling, Lindelof, Young, McTominay, Fred, Pogba, Lukaku, Rashford, Lingard

Screenshot_10.png.0fc8cdaa271c9ec2ea20e3818a3ee8f3.png

(Koeficijenti 15.4. u 16:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Mislim da većeras možemo očekivati golove,barca ima veliku prednost iz prve tekme a gosti jednostavno nemaju šta izgubiti i moraju prije svega tražiti rani pogodak,jel protiv barce se braniti i čekati priliku za kontru je najgora moguća taktika,a još pogotovo obrana kakvu ima united koja od svakog prima je nagovještaj da ćemo večeras vidjeti golova

barca man.PNG

ovdje imamo malo otvoreniju utakmicu gdje je ajmo reć koliko toliko aktivan rezultat i za jedne i za druge,jel prije svega mislim da je ajax u stanju zabiti juveu u gostima,tako da vjerujem da će ovdje biti sve otvoreno do kraja utakmice,kladionice su malo ipak opreznije kad je ajax u pitanju pa je čak i solidan koeficijent na pobjedu juvea,uglavnom se kreće oko 1,7,mislim da ovdje dolazi pobjeda juve i odg i 3+

juve ajax.PNG

Brighton - Cardiff | Više od 1.5 gola (1.40) bet365

Ekipe su razdvojene jedna od druge na pet bodova, dok se domaćini nalaze na 17-oj poziciji, samo jedno mjesto iznad gostiju koji su u zoni ispadanja. Brighton je na ovom stadionu poražen sa 5-0 za vikend, što je njihov niz bez pobjede produžilo na tri utakmice u kojima nisu postigli niti jedan gol. Ekipa Chrisa Hughtona se također bori za rezultate kod kuće i u ovu utakmicu dolaze sa samo jednom pobjedom u posljednji šest utakmica. 

Screenshot_3.thumb.png.1efffbbf2a4d5b9cece2e80411ed2195.png

Izvor: bet365

Cardiff također dolazi u ovu utakmicu sa tri utakmice bez pobjede nakon što su u gostima poraženi protiv Burnleya sa 2-0 za vikend. Cardiff je sada najgora momčad u gostima u ligi, osam bodova su uzeli iz 16 utakmica u gostima do sada ove sezone. Iznimno je teško izabrati izravnog pobjednika u ovoj utakmici i zbog toga mislim da je opcija 1 x 2 oklada koju treba izbjeći u ovom susretu, upravo zbog toga što obje ekipe dolaze nakon niza poraza u ovaj susret. Brightonov rekord kod kuće nije za pisanje, kao i Cardiffovi rekordi u gostima, tako da je zbog toga najbolje igrati na golove.

Po meni je najsigurnija opcija da će biti više od 1.5 gola na utakmici, budući da je 69% utakmica Brightona i 73% Cardiffa u ovoj ligi imalo dva ili više golova. U međuvremenu, nije loša ni oklada da će obje momčadi dati gol, gdje je koeficijent nešto veći, upravo zato što se obje ekipe bore za bodove u ovom susretu. Ako Cardiff pobijedi, Brighton bi mogao biti u problemima do kraja sezone, međutim ukoliko domaćin ostvari pobjedu, mogli bi imati mnogo mirniji završetak sezone. Sretno!

Screenshot_2.png.4fbf24b762290e91d4f1400304364200.png

(Koeficijenti 16.4. u 12:35 CET) 

Juventus - Ajax | više od 24.5 šuta (1.66) bet365

Ono što me je privuklo ovom tipu jeste što je u lokalnim kladionicama granica 27,5 ili 28,5 što je znatno iznad ove granice, a može se reći i da ta granica ima value bet, a ova svakako da ima. Revanš mečevi su znatno bolji za ovu igru jer tu nema šta da se čeka, idete na sve ili ništa. A Ajax igra zaista nevjerovatno ove sezone i nikog se ne plaše, sa svakim klubom se nadigravaju i može se reći da su u potpunosti nadigrali Juventus u prvom meču, ali nisu imali sreće i večeras se sigurno neće predati. Prvi meč je završio na 25 šuteva, a Juventus nije šutnuo u drugom poluvremenu, ali ovdje se očekuje sada potpuno drugačija slika, jer igraju pred svojim navijačima i sigurno neće braniti rezultat.

Screenshot_6.thumb.png.5a7a4949c0bef4357b115117b6c2bca7.png

(Koeficijenti 16.4. u 14:53 CET) 

Barca - United // Pogba over 0,5 asistencija bet365 - 4,00

Ja zaista ne znam šta bih ovdje odigrao. Mislim da je sve moguće, jer ni Barca ne blista u posljednje vrijeme. Isto važi za Manchester ali ipak mislim da je koeficijent od 9,00 na njih prevelik, odnosno da je koeficijent na Barcu samo 1,36. Vidjeli smo u prvom meču koliko zapravo je i Barca loše odigrala, istina, sada igraju pred svojim navijačima ali ja mislim da će ovo za njih biti još veći pritisak, dok će gosti rasterećeno ući u ovaj meč jer niko od njih ne očekuje prolazak.

Očekujem tempiranje igre Barce, posjed u njihovim nogoama a United će vjerovatno pokušavati dugim loptama ili utrćavanjima sa krila. Duge lopte Pogbe od dolaska Solskjaera imaju oči, Rashford se vraća, Martial bi isto trebao od samog starta krenuti. Ponovo će ličiti na onaj United od prije mjesec-dva.

Pogba će biti ključni čovjek ovdje, ako on odigrao vrhunsku partiju United bi mogao i iznenaaditi. bet365 u ponudi ima asistencije igrača i na Pogbu nude kovtu od čak 4,00 što je s obzirom na broj njegovih asistencija do sada, isplatljivo za odigrati.

2.thumb.jpg.7e3d8b358bf851552eb555b40a53455d.jpg

Citam ove objave,pa sam se morao registrovati da udarim i komentar.Prvo za ovu utakmicu Barcelona 17,5 suteva,po meni je to manje i to ubjedljivo sto cu i singlirati danas..Barselona i njen sugavi fudbal ja tebi ti meni i tako 90min imaju rezultat i ne vidim ih preko cak ni 13 suteva.Druga stvar,kad vidim komentar Mancester dolazi na Camp nou bez ocekivanja da ce proci dalje ?? Prva stvar nisu izgubili 5-0 prvu utakmicu,a druga ne igra Barcelona sa Borcem iz Banja Luke pa da ih se moze otpisati.Juventus ce danas pobjediti Ajaxa,bar bi trebao sto ce takodje biti jedan singl,a odigracu i jedan tiket u koji cu ubaciti Brajton Kardif preko 3,5kartona :)
Ovako to izgleda:
Juventus-Ajax 1 1,75kv (Wwin)

Barcelona 17,5 suteva manje 1,8kv (bet365)

Brighton-Cardif 3,5 zk + 1,65 (Wwin)
Juventus-Ajax 4,5 zk + 1,55 (Wwin)

Shields under 11.5 (1.83) Betfair

Kod Baskonije se raća i Janning danas, kao i mladi Sedekerskis, koji se također vratio. Garino je poslije dosta ozljeda tijekom sezone konačno zdrav. Baskonia ima sada opcija za 2 i 3 i Jalen Jones će povratkom Shengelie prije dobiti minutažu na poziciji tri nego na četiri. Baskonia je u posljednje vrijeme odlično igrala i kada su Vildoza i Huertas bili zajedno na terenu, tako da očekujem da bez obzira što će biti kompletni ponovo neke minute igraju oba plejmejkera u petorci. Shields se dosta troši u obrani i mislim da je ova granica previsoka za njega.

Screenshot_10.png.0dc036decaf80adda3be3bb84d06a417.png

Grigonis under 9.5 (1.80) Betfair

Fenerbahce je u završnicama maksimalno skoncentriran na obranu. Zalgiris igra sa širokom rotacijom na pozicijama 2 i 3 i mislim da će teško Grigonis do dvocifrenog broja. Počeće sa Kalinićem u duelu koji je kandidat za najboljeg defanzivca i vrlo lako može i faulove zaraditi u tom duelu. Grigonis je dosta granicu digao dok su se Westerman i Wolters mučili sa ozljedama, a danas se očekuje i ovratak Jankunasa, tako da očekujem raspodijeljenu minutažu. Ne bi trebao preći ovu granicu. Sretno!

Screenshot_11.png.80bd72b27e30f21ce1905722ef27116e.png

Crvena Zvezda - Mladost Lučani / Zvezda HT/FT i manje od 6 golova na utakmici (1.50) bet365

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije, koeficijent na Zvezdu je drastično pao (nije mi jasno zbog čega, 1.04 je stvarno prenisko), crveno-bijeli su ogromni favoriti, to nije upitno, i u svakom slučaju očekujem rutinsku pobjedu, ali ne vjerujem da će to biti sa više od 5 golova razlike ili nešto slično.

Crvena zvezda: (4-4-2): Borjan – Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić – Ben, Čaušič, Vulić, Marin – Pavkov, Joveljić

Ovo je sastav Zvezde za danas, nema nekoliko inače standardnih igrača (Stojković, Savić, Jovičić, Jovančić, Boakye), ali cilj je svakako da se već u prvoj utakmici riješe sve dileme oko prolaska u finale (pošto je u prvenstvu praktično sve već riješeno, nakon pobjede nad Radničkim) očekujem pobjedu od 3-4 razlike, ali mislim da je ova margina golova dovoljna visoka.

prije 2 sati, IzudinB said:

Juventus - Ajax | više od 24.5 šuta (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ono što me je privuklo ovom tipu jeste što je u lokalnim kladionicama granica 27,5 ili 28,5 što je znatno iznad ove granice, a može se reći i da ta granica ima value bet, a ova svakako da ima. Revanš mečevi su znatno bolji za ovu igru jer tu nema šta da se čeka, idete na sve ili ništa. A Ajax igra zaista nevjerovatno ove sezone i nikog se ne plaše, sa svakim klubom se nadigravaju i može se reći da su u potpunosti nadigrali Juventus u prvom meču, ali nisu imali sreće i večeras se sigurno neće predati. Prvi meč je završio na 25 šuteva, a Juventus nije šutnuo u drugom poluvremenu, ali ovdje se očekuje sada potpuno drugačija slika, jer igraju pred svojim navijačima i sigurno neće braniti rezultat.

Screenshot_6.thumb.png.5a7a4949c0bef4357b115117b6c2bca7.png

(Koeficijenti 16.4. u 14:53 CET) 

•  

Slazem se potpuno! Isto tako bi igrao na over 8.5 suta za Ajax..

Brighton-Cardiff +3,5 zutih

Juventus-Ajax +4,5 zutih

-Direktni mec za opstanak,zadnja sansa da Cardiff nesto poduzme po tom pitanju protiv direktnog rivala koji im bjezi 5 boodova i nalazi se na njima zeljenoj poziciji.
Napomenuti cu da je Cardiff prije neki dan za vikend igrao isto bitan mec za ostanak protiv Burnleyja i tu smo vidjeli dosta faulova,prljavih poteza i na kraju 6 zutih kartona koje je Mike Dean podijelio.

Sudi Marriner,uzasan sudac sto se tice kartona,ali s obzirom na vaznost utakmice ja moram to probati.

-Eh ovo je bas prava kocka.
Dosta ce o ovom tipu ovisiti rezultat utakmice i razvoj situacije.
Ocekujem da bismo mogli gledati scenario slican 1.utakmici u kojoj ce Juve na guzove proci,a samim time imati cemo i vecu vjerojatnost za kartone.Obje ekipe imaju mesare i lude glave pa ce dosta toga ovisiti o sucu koji isto nije nesto ekstra.

Sudi Turpin ,isto nikakav sudac za over.
Covjek ima svoj francuski stil koji dozvoljava malo ostru igru i konstantan je sto se toga tice,nije ko neki Rocchi koji ce jednu utakmicu pokazati 10 zutih,a drugu jedva 3.
Kako god,ja sam misljenja sam da ce se danas malo vise hvatati za dzep i zato igram over.

Barcelona - Manchester United / pobjeda Barce i više od jednog gola na utakmici (1.53) bet365

United je "potrošio" svu sreću u Parizu i mislim da ovdje nemaju skoro nikakvih šansi. U posljednje vrijeme su jako pali u formi, u prethodnih 6 utakmica ostvarili su 2 pobjede i četiri poraza, a u posljednjoj utakmici protiv West Ham (2:1) dobili su uz mnogo, mnogo sreće, što je priznao i sam Solskjaer. De Gea ih je spasio čudesnim odbranama, a oba gola su dali iz penala. Međutim, svjesni i sami da to nikako nije igra kojom mogu parirati Barci, odbrana djeluje isuviše nesigurno i zaista ne vjerujem da večeras mogu izbjeći poraz.

Juventus - Ajax 1 (1.70) bet365

Ajax je igrao fenomenalno u ovoj sezoni Lige prvaka, kako u grupnoj, tako i u nokaut fazi, a i u prvoj utakmici protiv Juvea u Amsterdamu igrali su odlično, vršili su jak pritisak u drugom poluvremenu, ali ipak nisu uspjeli da stignu do pobjede. Ipak, mislim da će J uventus na svom terenu izaći napadački, sa namjerom da što prije postignu gol, i da "kopljanici" neće imati toliko prostora kao u prvoj utakmici. Dok se Ajax u nizozemskoj ligi bori za titulu, Juventus ima taj luksuz da ne mora brinuti o obavezama u prvenstvu, za vikend protiv SPAL-a su odmarali skoro sve standardne prvotimce, i odmorni ulaze u ovaj duel. Mislim da je "Stara dama" ipak prevelik zalogaj za Ajax, te da će Ronaldo i društvo slaviti u ovom okršaju.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use