Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Arsenal FC (ENG) - SSC Napoli (ITA)
Referee: Alberto Undiano Mallenco (ESP)
Screenshot_2.thumb.png.74648eebad702e8078f7227c373c7748.png


Villarreal CF (ESP) - Valencia CF (ESP)
Referee: Michael Oliver (ENG)
Screenshot_5.thumb.png.fae5f957c6a36b07ee8f021eacf8d995.png


SL Benfica (POR) - Eintracht Frankfurt (GER)
Referee: Anthony Taylor (ENG)
Screenshot_3.thumb.png.61d4ac9988073b429cf96c290d848946.png


SK Slavia Praha (CZE) - Chelsea FC (ENG)
Referee: Felix Zwayer (GER)
Screenshot_4.thumb.png.2abe6a067a8b19ae2acc7231d3b30d95.png

(Koeficijenti 11.4. u 14:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Napoli // Oba tima daju gol & over 2,5 bet365 - 2,00

Arsenal se do sada u EL pokazao kao nepredvidljiva ekipa, te su tako često gubili u gostima što je bio slučaj protiv BATE Borisova i nedavno protiv Rennesa. Ipak, uvijek kada su maksimalno angažovano ušli u meč, bez problema su slavili te su tako nadoknadili i zaaostatk od dva gola nakon gostovanja kod Rennesa.

U ekipu se vraća Sokratis koji je bio suspendovan dok Koscielny ima 50-50 šanse za nastup, kako je rekao Emery. Ista situacija je i sa Xahkom. Emry bi tako trebao zaigrati sa tri štopera a ukoliko Koscielny ne bude spreman, Monreal će započeti na njegovom položaju.

Arsenal će morati krenuti po pobjedu u ovom meču s obzirom da su na gostovanjima i protiv slabijih ekipa imalo mnogo problema, a kamo li protiv Napolija koji je poznat kao jak domaćin. Arsenal ima određenih problema sa zadnjom linijom odnosno sa defanzivnim dijelom tima općenito.

Dva defanzivca iz sredine Xhaka i Torreira će propustiti meč što otvara mogućnosti i za Napoli.

Kod bet365 kladinice sam odigrao opkladu prema kojoj obje ekipe daju gol te da će zbir golova biti već od 2,5 prema koeficijentu od 2,00.

7-1-640x78.jpg

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Frankfurt // Pobjeda Frankfurta u bilo kojem poluvremenu bet365 - 2,00

Oper fenomenalna kvota na ekipu koja po meni ima veće šanse kako u ovom meču tako i za prolazak dalje. Igra Frankfurt odlično i ove sezone, uživancija ih je gledati.. U bundesligi igraju sjajno, izborit će Ligu prvaka kako sada stvari stoje, Luka Jović je odličan, Rebić, Haller, Gaćinović.. Sjajna ekipa, nema govora. Sa druge strane se Benfica mučila i protiv Dinama i protiv Galatasaraya.. 

Dinamo je bio blizu prolaza, Gojak je imao 10000% priliku sa kojom bi izbacio Benficu ali... Mislim da im je prioritet domaće prvenstvo jer vode veliku borbu sa Portom, imaju isti broj bodova a Porto će ispasti od Liverpoola te će pažnju usljeriti samo na ligu. Tako da očekujem sličnu stvar i sa Benficom i vejrujem kako Frankfurt može slaviti večeras.

Pobjeda u bilo kojem poluvremenu kod bet365 kladionice ima kvotu od čak 2,00 dok u drugim kladionicama ne vjerujem da ovakav tip uopšte ima u ponudi.

2.thumb.jpg.546d69a94c657b5d1341a20f95e8a83d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Slavia - Chelsea // Pobjeda gosta bet365 - 1,70

I ovdje je dobar koeficijent.. Slavia jeste pokazala zavidne partije ali po meni su oni imali više sreće nego pameti pa su dogurali dovdje. Chelsea je ponovo počeo da igra dobro, očekujem rotiranje u ekipi što znači da bi Loftus Cheek i Odoi trebali zaigrati od prve minute a to su igrači koji bi po meni trebali igrati u prvoj postavi Chelseaja. Tako da, bez obzira na moguće roticije očekujem jaku ekipu Chelseaja i vjerujem kako se potajno nadaju trofeju što bi im pomoglo za plasmanu LP jer se još ništa ne zna u domaćem prvenstvu i što bi tako barem nekako uspjeli spasiti ovu lošu sezonu :D

Ja zaista moram odigrati na Chelsea po ovoj kvoti, moram :D 

22.thumb.jpg.4dfda852967d67a0a22288a4423d9b85.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Frankfurt Manje od 2.5 gola (1.90) bet365

Benfica još uvijek nije izgubila utakmicu na svom stadionu u Lisabonu ove sezone, ali Eintracht Frankfurt će za njih biti mnogo teži test u odnosu na sve ostale utakmice prije ove. U svakom slučaju, Benfica ulazi u ovu utakmicu kao neporažena ekipa u 12 od posljednjih 13 europskih utakmica, a dodatno su povećali svoje samopouzdanje sa pobjedom od 1-4 protiv Feirensea u ligi prošlog vikenda.Što se tiče europskih utakmica ove sezone, Benficine utakmice su uključivale mnogo golova. Njihova obrana je bila relativno jaka i pet od posljednjih šest utakmica u Europskoj ligi je završilo sa manje od dva gola postignuta.Kada je riječ o utakmicama protiv njemačkih klubova, Benfica je sa njima igrala 46 puta, gdje su poraženi 19 puta, remizirali 14 i pobjedili 13.Iako je njihov ukupni rekord negativan, kod kuće su bili mnogo bolji, a ostali su neporaženi u 19 od 22 utakmice protiv njemačkih momčadi. Međutim, ove sezone su već izgubili od njemačke momčadi Bayerna sa 0-2 na svom stadionu u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Eintracht Frankfurt je više nego impresivan u Europi i Njemačkoj ove sezone. Ovo će biti prvi put u povijesti da će Eintracht Frankfurt igrati u četvrtfinalu Europske lige. U europi su još uvijek neporaženi od početka sezone. Oni su nadigrali svoju skupinu H pobijedivši svih šest svojih utakmica kod kuće i u gostima protiv Lazija, Marseillea i Apollona. U nokaut fazi su uspješno eliminirali Shakhtar Donetsk i Inter prije nego što su izvukli Benficu u četvrtfinalu.Ukupni rekord Eintracht Frankfurta u Europskoj ligi bio je vrlo pozitivan. Do sada su uspjeli ostvariti 15 pobjeda, četiri remija i samo jedan poraz. Njihov jedan i jedini poraz u ovom natjecanju se dogodio u studenom 2013. godine kada su izgubili od Maccabi Tel Aviva sa 2-4.Trenutno je Eintracht Frankfurt u nevjerojatnom nizu od 14 utakmica bez poraza u Europskoj ligi, a ako ostanu neporaženi ovdje, izjednačit će rekord od 15 utakmica bez poraza koje je postavio Atletico Madrid.

Ovo će biti prvi duel između ova dva tima u Europi. Benfica ima mnogo više iskustva, ali Eintracht Frankfurt igra fantastičan nogomet ove sezone i oni su ozbiljni favoriti da idu do kraja u ovom natjecanju.

U ovom duelu očekujemo veliku borbu i utakmicu sa malo golova i vjerujemo da će se sve riješiti u drugoj utakmici. Frankfurt u ovaj susret ulazi nakon pet pobjeda zaredom i sa ovom formom će oni teško izgubiti, pogotovo jer Benfica mora da se bori i u ligi.

Moguće postave

Benfica: Svilar – Almeida, Ruben Dias, Jardel, Grimaldo – Pizzi, Fejsa, Appelt, Silva – Seferovic, Joao Felix
Van terena: Conti, Ebuehi, Gabriel
Pod znakom sumnje: Salvio

Frankfurt: Trapp – Hinteregger, Hasebe, N’Dicka – Da Costa, Rode, Fernandes (c), Kostic – Rebic – Paciencia, Jovic
Van terena: Chandler (knee)
Pod znakom sumnje: Gacinovic, Haller, Tawatha, Torro

Screenshot_1.thumb.png.31e8b0891b2f9e03a6daeecbd054614d.png

(Koeficijenti 11.4. u 14:09 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 09. 04. 2019. at 14:40, IzudinB said:

SK Slavia Praha (CZE) - Chelsea FC (ENG)
Referee: Felix Zwayer (GER)
Screenshot_4.thumb.png.2abe6a067a8b19ae2acc7231d3b30d95.png

Čini mi se vrlo niska granica za ovako važnu utakmicu. Četvrtfinale je Europske lige i timovi će ostaviti srce na terenu kako bi ostvarili što bolji rezultat. Ovdje bi morala ova granica od 3.5 da ide over, a to uglavnom mislim zbog suca koji je u posljednje vrijeme u ovim europskim natjecanjima davao uglavnom po sedam kartona po utakmici, što možete vidjeti na statistici ispod. Chelsea ne prima dosta kartona ove sezone, a u Europskoj ligi su dobili samo sedam kartona u 10 utakmica. Međutim, oni će biti bez 5-6 standardnih igrača i vjerujem da im neće biti baš tako lako pobijediti Slaviju u Češkoj.

Na drugoj strani, Slavia je do sada dobila 28 kartona u 10 utakmica u Europskoj ligi, što je 2.8 u prosjeku po utakmici, međutim mislim da bi zbog važnosti ove utakmice i zbog želje za što boljim rezutlatom biti i malo agresivne igre, a ukoliko Slaviju krene u ovoj utakmici, očkekujem i nekoliko kartona i za momčad Chelseaja, međutim u prošlom susretu je Slavia imala tri kartona u regularnom vremenu protiv Seville. Dok je u utakmici prije te imala također tri kartona. U svakom slučaju ovo mi je niska granica za Felixa Zwayera koji u Bundesligi ima prosjek skoro svake sezone oko 4 i više kartona po utakmici. Mnogo je žutih dijelio ove sezone pogotovo u europskim natjecanjima, tako da očekujem over 3.5 kartona u ovom susretu.

Screenshot_6.png.c205d9a443d471b4b05d47d59cee1900.png

Link to comment
Share on other sites

On 09. 04. 2019. at 14:40, IzudinB said:

Villarreal CF (ESP) - Valencia CF (ESP)
Referee: Michael Oliver (ENG)
Screenshot_5.thumb.png.fae5f957c6a36b07ee8f021eacf8d995.png

Najveća granica danas na kartonima od sve četiri utakmice. No mislim da je to i sa pravom, jer između ova dva kluba uvijek bude žutih, pa čak i crvenih kartona vrlo često. Villlarreal i Valencia su timovi koji inače dobijaju mnogo žutih kartona u La Ligi, ali i kada igraju međusobno. Villarreal se ove sezone bori za opstanak u La Ligi, međutim oni su uspjeli doći do četvrtfinala Europske lige i u prošlom kolu su pobijedili Zenita. Oni u La Ligi imaju 30 bodova, isto kao i Valladolid i njihov će glavni cilj ove sezone biti da ostanu u La Ligi, nakon katastrofalne sezone. Međutim i ovo je vrlo važna utakmica za njih, jer bi preko Europske lige mogli igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, čak i ako bi ispali iz La Lige. To bi bio zaista šou, ali u svakom slučaju, vjerujem da oni neće pustiti Valenciju da prođe bez borbe. Jedna su od momčadi koje dobijaju najviše žutih kartona u La Ligi ove sezone.

Na drugoj strani imamo Valenciju, koja također ne može da se pohvali sa dobrom disciplinom ove sezone. U posljednje vrijeme su poboljšali svoje rezultate, međutim, u prošlom kolu su poraženi od Rayo Vallecana i to je ugrozilo njihove šanse za četvrtu poziciju koja vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Zbog toga vjerujem da će Valencia smatrati ovo natjecanje kao glavni cilj, jer ih ono može odvesti u Ligu prvaka. Njihove utakmice su također propraćene sa dosta kartona ove sezone kao i skoro svake, a u nekim utakmicama između ova dva tima znalo je biti čak i 12 kartona i po jedan crveni na obje strane.

Što se tiče suca, možda vam se na prvi pogled neće svidjeti, međutim Michael Oliver ima rigorozan rekord u europskim natjecanjima. U engleskoj ligi ne daje mnogo kartona, samo 3 po utakmici, dok možete vidjeti da je u europskim natjecanjima potpuno drugačija situacija. Znao je podijeliti šest, sedam, osam, pa čak i devet žutih sa crvenim kartonima. Zbog toga mislim da bi i večeras moglo da bude preko ove zadane granice. Sretno!

Screenshot_7.png.d6b4424b7902ec5dcbee234a96933ef2.png

Link to comment
Share on other sites

Rodez - Boulogne 1 (1.70) bet365

Bliži se kraj sezone i 29 kolo se igra u Francuskom nacionalu. Rodez će ugostiti Boulognea. Rodez se nalazi na prvoj poziciji sa 63 boda, pet više od Chamblyja koji se nalazi na drugoj poziciji. Rodez je ove sezone najbolji tim u ovoj ligi sa najmanje poraza i najviše pobjeda. Ostvarili su 19 pobjeda u 29 utakmica do sada i imaju najbolju obranu u prvenstvu koja je primila samo 18 golova. Nemaju poraza u posljednjih pet utakmica i u odličnoj su formi, pogotovo kada igraju kod kuće, gdje imaju pet pobjeda u posljednjih pet utakmica. Ukoliko žele zadržati prednost nad Chamblyjem, oni moraju ostvariti pobjedu u ovom susretu. 

Screenshot_9.thumb.png.bb5d68b2f84d859ec37c04a49b5d5081.png

izvor: bet365

Bolougne nema motiva za ovu utakicu. Oni su 10 bodova ispod zone koja bi im mogla značiti promociju u veću ligu, tako da će igrati rasterećeno i bez motivacije. Ne mogu ispasti, barem za sada, jer imaju osam bodova više od zone ispadanja, tako da ovo sve ide u korist Rodezu. Očekujem njihovu pobjedu! Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.d93fc679b311af4993f7293b484db955.png

(Koeficijenti 11.4. u 15:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Napoli | Pobjeda Arsenala u bilo kojem poluvremenu (1.66) bet365

Arsenal je domaćin Napoliju u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Sudeći po posljednja dva kruga, Topnici moraju pobijediti pred svojim navijačima, jer su izgubili oba gostujuća meča protiv BATE Borisova i Rennesa do sada u nokaut fazi. Ekipa Unaija Emeryja je pokazala mnogo bolje nastupe na svom terenu, gdje su srušili BATE i Rennes sa po 3-0 u 1/16 finala i osmini finala ovog natjecanja. Arsenal je također igroa neusporedivo bolje na domaćem terenu i u Premier ligi. DOmaćini su dobili 14, remizirali dvije i izgubili samo jednu od posljendjih 17 utakmica u ligi na Emirates stadionu. Oni, međutim, neće ući u ovaj susret u dobrom raspoloženju nakon razočaravajućeg nastupa u porazu od 1-0 protiv Evertona u nedelju na Goodison Parku.

Napoli je odavno izgubio bitku za titulu Serije A i oni u osnovi nisu imali nikakvog imperativa u bilo kojoj utakmici u posljednjih nekoliko tjedana. Nedostatak motivacije bio je glavni razlog za nešto slabije rezultate, jer je Napoli osvojio samo osvojio samo jedan bod u dvije utakmice u ligi protiv Empolija i Genoe. Carlo Ancelotti je izašao sa izmiksanim sastavom protiv Genoe u nedelju. Napoli je imao zaista jaku sezonu u skupini Lige prvaka sa vrlo jakim ekipama, to jest sa Liverpoolom i PSg-om, ali su došli na treće mjesto nakon poraza u posljednjem kolu na Anfieldu. Gosti su prošli Zurich sa dvije pobjde u 1/16 finala prije nego što su pobijedili Salzburga sa 4-3 u posljednjem kolu, zahvaljujući pobjedi od 3-0 u prvoj utakmici na stadionu San Paolo. Po meni je ovdje Arsenal veliki favorit i mislim da će oni u utrci za Europsku ligu biti mnogo motiviraniji, jer se bore i u Preimer ligi, pa ako ne bi uspjeli završiti u prva četiri mjesta, Europska liga bi im bila spas. Ekipa Unai Emeryja je bila besprijekorna pred svojim navijačima na svim natjecanjima, tako da pobjeda Arsenala u ovom susretu dobra opcija, dok je još bolja da će pobijediti u bilo kojem poluvremenu po koeficijentu 1.66. Sretno svima!

Screenshot_12.thumb.png.c8e25dc40f2bb2ec6733cd03659fa910.png

(Koeficijenti 11.4. u 15:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Trinec - Plzen | Over 5 (2.60) bet365

Extraliga, polufinale, peta utakmica, rezultat u seriji je 2-2, igra se na četiri dobivene. Luda serija. U četiri utakmice isto toliko gostujućih pobjeda i čini se da domaći teren ništa ne znači, zapravo predstavlja dodatni uteg za domaću momčad.

Plzen je bez većih problema dobio prve dvije utakmice serije i činilo se da bi mogli kod kuće čak i zaključiti seriju, ali Trinec odgovara sa odlične dvije gostujuće utakmice i vraća seriju na početak.

Ono što mene zanima je over 5. U sve četiri utakmice serije prebacili su taj over. Igra se otvoreno i napadački, a to i ne treba čuditi jer Plzen igra na pogon Gulaša i Kovara koji su među 3-4 najbolja igrača lige, a Trinec ima čak i veći izbor kvalitetnih napadača: Ružička, Vrana, Hrna, Werek, a imaju još i rezervi jer Marcinko nije još upisao bod u ovom doigravanju, a radi se o ponajboljem igraču Trineca.

Nadam se golu u 1/3 koji će otvoriti utakmicu i onda bi morali u over jer tako nešto sugeriraju i ove prve četiri utakmice ove serije.

Screenshot_1.thumb.png.f98acd88f7e270276003bd31f520f8b8.png

(Koeficijenti 11.4. u 17:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

GK - vratar
DF - defanzivac
MF - veznjak 
FW - napadač
1. kolona - broj odigranih utakmica u ligi
2. kolona - broj postignutih golova
? - ne igra (povrijeđen, suspendovan)
- pod znakom pitanja (lakša povreda)

️ BENFICA:

? Conti (df 4/0)
? Pires (mf 17/0)
Salvio (mf 11/1)
? Taarabt (mf 2/0)
? Jonas (fw 17/10)

️ EINTRACHT FRANKFURT:

? Tawatha (df 3/0)
? Chandler (df 0/0)
Hinteregger (df 9/1)
Russ (df 5/0)
Toure (df 4/0)
Stendera (mf 7/0)
Rode (mf 9/0)
Gaćinović (mf 23/0)
Haller (fw 27/14)

️ VILLARREAL:

? Bonera (df 5/0)
? Llambrich (df 8/0)
? Fuego (mf 3/0)
? Trigueros (mf 20/0)
Funes Mori (df 24/2)
Jaume Costa (df 18/0)

️ VALENCIA:

? Sobrino (gk 2/0)
? Domenech (gk 2/0)
? Kondogbia (mf 18/1)
? Soler (mf 24/0)

️ ARSENAL:

? Bellerin (df 19/0)
? Holding (df 10/0)
? Welvbeck (fw 8/1)
Koscielny (df 12/3)
go*** kozojebačko Xhaka (mf 25/4)

️ NAPOLI:

? Albiol (df 16/1)
? Diawara (df 13/0)
Verdi (fw 16/3)

️ SLAVIA PRAG:

? Souček (mf 26/9)
? Hromada (mf 0/0)
? Tecl (fw 9/3)
Zmrhal (mf 21/4)

️ CHELSEA:

? Ampadu (df 0/0)
? Van Ginkel (mf 0/0)
Marcos Alonso (mf 28/1)
? Maurizio Sarri je najavio da će rotirati sastav.

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Napoli oba tima daju gol (1.57) bet365

Ofanzivno nastrojene ekipe, Arsenal igra odlično na svom terenu u posljednje vrijeme (10 pobjeda u prethodnih 11 utakmica), s druge strane, Napoli igra promjenljivo u gostima, ali su u stanju da svakome postignu gol, napadački trio Insigne - Mertens - Callejon je prijetnja za svaku odbranu, i sigurno će ići na to da postignu barem jedan gol na Emiratesu.

Slavia Prag - Chelsea 2 (1.90) bet365

Slavia igra odličnu sezoni u EL, u prošlom kolu su napravili veliku senzaciju izbacivanjem Seville, ali mislim da su Bluesi isuviše ozbiljna prepreka, a u ovoj fazi takmičenja, imaju već više solidne šanse da se preko EL domognu plasmana u Ligu prvaka, s obzirom na to da ih u Premier ligi očekuje velika borba za to 4. mjesto. U osmini finala su ubjedljivo savladali Dinamo Kijev ukupnim rezultatom 8:0 (5:0 u gostima), za očekivati je da Slavia pruži mnogo veći otpor, ali ipak vjerujem u pobjedu Sarrijeve ekipe uprkos rotacijama (Hazard, Kante i Higuain počinju sa klupe).

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • 21.9.| EPL | West Ham - Chelsea, Pedro Neto ne daje gol - 1.25 - Germania  
    • 21.09. Nogomet Engleska 3.liga /Wrexham vs Crawley / Wrexham pobjeđuje / 1,35 PSK
    • West Ham - Chelsea 2 (2.05) ili Palmer daje gol (2.30) bet365 Danas ce na London stadionu, West Ham i Chelsea otvorit 5. kolo engleske Premier lige. Gosti ulaze u ovaj susret s više samopouzdanja nakon pobjede od 1-0 protiv Bournemoutha. Iako predstava Chelseaja nije bila najblistavija, ključan trenutak dogodio se u završnici utakmice kada je zamjena Christopher Nkunku postigao jedini pogodak. Chelsea se trenutno nalazi na 8. mjestu Premier lige s dvije pobjede, jednim remijem i jednim porazom u prva četiri kola. S druge strane, West Ham je dosad uspio ostvariti samo jednu pobjedu. Prošlog vikenda su izbjegli poraz zahvaljujući kasnom izjednačujućem pogotku u gradskom derbiju protiv Fulhama. Danny Ings, kao zamjena, postigao je gol u sudačkoj nadoknadi na asistenciju Jarroda Bowena. Čekićari su trenutno na 14. mjestu na tabeli. Julen Lopetegui nema novih problema s ozljedama uoči nadolazeće utakmice protiv Chelseaja. S nestrpljenjem čeka rezultate kasnih fitness testova za Niclasa Fullkruga i Emersona Palmierija. Prema izvještajima, obojica su upitna za ovaj vikend, ali će konačna odluka o njihovom nastupu biti donesena pred samu utakmicu. West Ham (4-2-3-1): Areola; Coufal, Mavropanos, Kilman, Wan-Bissaka; Alvarez, Rodriguez; Kudus, Paqueta, Summerville; Bowen. Za razliku od svog kolege na klupi West Ham Uniteda, Enzo Maresca dočekao je pozitivne vijesti uoči gostovanja na London stadionu. Trener Chelseaja možda će biti bez samo trojice prvotimaca. Reece James i Omari Kellyman su i dalje izvan terena, ali Malo Gusto i Romeo Lavia bi trebali barem biti u kadru za utakmicu. Također, Enzo Fernandez i Kiernan Dewsbury-Hall oporavili su se od bolesti zbog koje su propustili prošlotjednu pobjedu protiv Bournemoutha. Chelsea (4-2-3-1): Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Sancho; Jackson. Domaći teren igrao je veliku ulogu u posljednjim međusobnim susretima ova dva rivala, budući da je pet od posljednjih šest utakmica završilo pobjedom domaćina. Ipak, ovaj put postoji razlog za vjerovati da bi se taj trend mogao prekinuti. West Ham je u posljednjem kolu protiv Fulhama izgledao slabo, što potvrđuje podatak da su dozvolili čak 21 udarac prema svom golu. S druge strane, Chelsea dolazi na ovaj susret ohrabren pobjedom protiv Bournemoutha. Pobjeda Chelseaja djeluje kao logičan ishod s kvotom 2.05, dok bi alternativno bilo pametno kladiti se da će Cole Palmer, Chelseajev glavni kreator igre i izvođač penala, postići pogodak po kvoti 2.30. (Koeficijenti 20.9. u 22:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use