Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 9.4.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Liverpool - Porto // - 1,5 AH bet365 - 1,90

Liverpool očekuje paklenih mjesec dana, mogu osvojiti sve a također sezonu mogu okarakterisati kao neuspješnom. Zato vjerujem kako žele da igu korak po korak te da sve redom, tako da kažem riješavaju, jer još uvijek koliko toliko imaju sve u svojim rukama. Upravo zbog toga očekujem da pitanje prolaska riješe već u ovoj prvoj utakmici kako bi mogli da se koncentrišu do polufinala isključivo na PL. Imali su sreću u žrijebu, izbacili su Porto prošle godine bez većih problema, Porto je na jedvite jade izbacio ekipu Rome...

Mislim da nisuz dorasli za osam najboljih i to bi Liverpool MORAO iskoristiti već u prvom meču, inače bi mogli biti u velikom deficitu, ne zbog rezultata nego zbog umora igrača.. A svi znamo da City može napraviti tri jake ekipe i rotirati ih, što u Liverpool baš i nije slučaj.

Bet365 me je iznenadila sa kvotom, mislim da bi ovo trebalo doći bez problema.

11.jpg.051352f5e5c6e195508e46b39c9556da.jpg

Liverpool - Porto Porto over 5.5 suteva 1,57 bet365

Napokon opet LP! Prve uktamice cetvrtfinala nas cekaju. Ja osobno tek uzvratne utakmice cekam za jaci ulog za recimo kartone ili golove, no ovaj put sam nasao finu granicu od samo 5.5 suteva za Porto. Zadnje vrijeme sam cesto igrao suteve kod bet365 na autsajdera (nude samo engl ligu), jer su granice poprilicno niske bile (primjer: M.City - Brighton, na Brighton 4.5). Fine pare sam zaradio, sad idem jedan dio ulozit u ovaj tip. 

Dakle tipujem da ce Porto imati vise od 5 suteva na utakmici. bet365 jako humano "pika" suteve, uvijek sam gledao utakmicu uzvio ako sam odigrao na suteve i cesto ja osobno ne bih rekao da je jedan udarac, udarac bio kojeg bi se moralo prenijeti u statistku (npr. ako je sut blokiran, ili jak ubacaj sa strane ako leti prema golu i blokiran je, isto kao sut broji). To je jedan mali, dodatni plus, dakle prije ce pikati nego ne. 

Pogled na statistku:

• Liverpool prima doma 7.5 suteva na gol u ligi prvaka
  • Porto u gostima sa 8 udaraca u LP 

Ove podatke sam uzeo od whoscored.com, inace mislim da ako se bet365 pita, mogli bi barem nadodati 1-2 udarca na ovu statistiku. 

Minus je da je prva utakmica, ekipe nece juriti na protivnicki gol. No opet Porto nije neka bunkeraska ekipa, vidim dosta kontra napada sa njihove strane. I granica sa 5.5 nije prevelika, pa cak da ne vidimo ni jedan sut u prvom pol. opet bi tip mogao proci. I nekako je dobro sto Porto igra u gostima jer ce probati nekako zabiti taj jedan gol, jer su i oni svijesni da ce primit barem 1-2. Ja idem sa 10/10.

PS: Kvote nije nesto, ali sta je tu je ;) 

Fognini-Vesely   1   1.55

Haase-Jaziri  Jaziri uzima set 1.60

Bedene-Paire  1  1.85

wwin  4.59

Susret u okviru 1.kola ATP turnira Marrakech a sastaju se Talijan Fabio Fognini i sa druge strane Čeh Vesely.ovdje Fabio vazi opravdano za favorita ali ove sezone i nije u nekoj formi ipak ovdje bi trebao dobiti i konačno odigrati jedan pošten turnir. Dakle Fognini se trenutno nalazi na 18 poziciji najbolji renking 13 mjesto omjer ove sezone 4/7 na sljaci u Juznoj Americi se nije proslavio izgubio na sva tri turnira u 1.kolu ali gubio od ozbiljnih zemljasa Bedene,Munar,Auger,na turniru u IW izgubio od Albota dok je u Miami izgubio od Bautista Aguta očekivano,ovdje igra prvi put na ovome turniru,Fabio dosta čudan teniser specijalista za sljaku svakako kada igra svoj najbolji tenis na ovoj podlozi moze dobiti bilo koga iz samog vrha tenisa,a dobio je i Nadala recimo,mislim da je vrijeme da se vrati u pravu formu a ovdje ce imati idealnu priliku za to.

Sa druge strane Vesely se trenutno nalazi na 101 poziciji njegov najbolji renking 35 omjer ove sezone 8/8 ima jednu polufinale sa početka sezone Canberra challenger,on je več duze vremena van forme,bio je teniser koji je dosta obečavao pogotovo na ovoj podlozi ali se izgubio ovdje ima čak dva polufinala i oba puta gubio od Ćorića prosle godine je morao da preda meč Edmundu u 1.kolu zbog povrede. H2 3-1 u korist Fognini koji je dobio oba meča na sljaci,moze se reci da su oba tenisera trenutno van forme Vesely več duze vrijeme iako daje neke znakove nesto boljih rezltata ne sumljam ukoliko Foginini odigra onako kako moze da ovdje rutinski moze dobiti.

Susret u okviru 1.kola ATP turnira Marrakech a sastaju se Malek Jaziri i sa druge strane Robine Haase,ovdje su kladionice postavile Haase kao poprilično dobrog favorita ali apsulutno se ne slazem da je ovdje Haase uopste favorit i Jaziri ima realne šanse za pobjedu a uzeti ćemo ovdje nesto sigurniju opciju a to je da Jaziri uzima jedan set u meču. Dakle što se tiče Jaziri on se trenutno nalazi na 65 poziciji najbolji renking karijeri 42 omjer ove sezone 3/9 dosta loše,osvrnuti ću se samo na turnire na sljaci koje je odigrao Jaziri Cordoba izgubio od Cuevasa očekivano rekoa bi,Buenos Aires pruzio dosta dobar otpor Ferreru pogotovo u 1.setu kojeg je izgubio u tb,u Rio izgbio od Delbonisa i Sao Paulu izgubio od Djere sa 2-1 dakle gubio na sljaci od tenisera iz samog vrha na ovoj podlozi. Lost 4 in a row when Opponent is a Big Server ali ovdje servis neče igrati tako vaznu ulogu.

Sa druge strane Haase se trenutno nalazi na 62 poziciji renking karijere 33,omjer ove sezone 7/9 dosta losa sezona za njega,odigrao je jedan meč na sljaci ove sezone gdje je ajmo reci očekivano izgubio od Browna iako je po kladionici bio favorit u tome meču,ovdje ima jedan nastup i to prosle godine gdje ga je dobio Basic u 1.kolu a znamo da Basic na sljaci nije toliko opasan ni blizu kao na brzim podlogama. Lost 4 in a row in Morocco. Lost 4 in a row on Clay. H2 2-1 u korist Haase stim da je Jaziri predao jedan meč,Jaziri dobio na betonu u Dubaiu a Haase dobio prosle godine u dvorani Pariz sa 2-1,Jaziri brani QF od prosle godine ovdje i mislim da moize minimalno do jednog seta protiv Haase koji je van forme totalno.

Susret u okviru 1.kola ATP turnira Marrakech a sastaju se Bedene i sa druge strane Paire ovo će biti dosta zanimljiv meč mozda i derbi 1.kola da se tako izrazim ali ovdje Bedene po mome nekom misljenju favorit iako je meč dosta otvoren Bedene moze se reci blagi favorit. Dakle što se tiče Bedene on se trenutno nalazi na 68 poziciji renking karijere 43 omjer ove sezone 6/6 od toga na sljaci 6/2 a dva poraza ima od iskusnih i ozbiljnih zemljasa Cuevas i Schwartzman dok je morao da preda meč u polufinalu u Riu Djere zbog problema sa desnom negom ali sve je uredu jer je poslije igrao poslije igrao ATP Miami gdje je očekivano ajmo reci izgubio od Francuza Mannarino,ovdje igra prvi put zanimljivo imam osjecaj da je ovdje igrao ali vjerovati ćemo statistici na tennis explorer.

Sa druge strane Paire se trenutno nalazi na 65 poziciji najbolji renking 18,omjer ove sezone 10/12 nakon četri poraza u nizu na ATP levelu otisao je malo na ch level sto se ispostavilo kao dobar potez i stigao je odma do finala gdje je izgubio od Andujara odma nakon tog finala prijavio je i Sophia Antipolis ch gdje je ispao odma u 2.kolu Marcora. Paire ovdje ima polufinale iz 2017 ali prosle godine je ispao odma u 1.kolu. Lost 4 of last 5 at ATP level. Lost 7 in a row when priced as Underdog ($2.00 to $2.999). H2 3-3 na sljaci 2-1 u korist Bedene,kao što sam rekao zanimljiv meč gdje Bedene ima prednost odigrao je dosta dobro na sljaci u Juznoj Americi,Paire imao dosta problema na pomenutom ch gdje je igrao finale protiv dosta losijih tenisera od Bedene,i Slovenac bi ovdje ukoliko bude onaj pravi trebao upisati pobjedu protiv nezgodnog Paira.

Tottenham - Manchester City // betbuilder bet365 - 2,00

Ekipa Citya u ovom momentu je vjerovatno najbolja ekipa na svijetu. Jurišaju ka tituli u Premier ligi a također i u Ligi prvaka imaju dobre šanse da dođu barem do polufinala, što svakako ne bi zadovoljilo čelnike kluba. Cilj je titula, baš kao i u preostala dva takmičenja a s obzirom da su osvojili Liga kup Engleske mogli bi postati prva ekipa u hostiriji sa 4 trofeja u jednoj sezoni.

City će tako i u ovom meču pokušati nastaviti pobjedonosni niz koji traje još od 29. januara a upravo taj dan su poraženi od ekipe Newcastlea. Ono što je zanimljivo je činjenica da ekipu Ctya niko nije uspio nadigrati ove sezone, jer su i čak u poraženim mečevima bili bolji i dominantniji.

City je čak čak 22 pogodka u ovoj sezoni postigao prije 20 minute meča, a to je taktika Guardiole sa kojom želi odmah u startu ubiti nadu protivničke ekipe i riješiti pitanje pobjednika u ranoj fazi meča.

S obzirom na sve navedeno, očekivati je veliku dominaciju ekipe Citya. Kao što je bio slučaj u prošlim mečevima, očekujemo i sada sličnu situaciju - presing od samog starta i jurišanje ka pogodku u ranoj fazi utakmice. Uz pomoć betbuildera kod bet365 kladinice smo sastavili koeficijnet od 2,00 prema koje City mora postići gol u prvom dijelu meča i slaviti u barem u jednom poluvremenu.

Ukoliko bidemo imali sreće, ovo duplanje bi bez većih problema moglo proći u prvom dijelu meča što je sjajno s obzirom na to da u zemaljskim kladionicama kombiniranje tipova ovakve vrste nije dozvoljeno.

%C2%B8bet-640x187.jpg

prije 5 sati, nba1911 said:

Liverpool - Porto Porto over 5.5 suteva 1,57 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Napokon opet LP! Prve uktamice cetvrtfinala nas cekaju. Ja osobno tek uzvratne utakmice cekam za jaci ulog za recimo kartone ili golove, no ovaj put sam nasao finu granicu od samo 5.5 suteva za Porto. Zadnje vrijeme sam cesto igrao suteve kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 na autsajdera (nude samo engl ligu), jer su granice poprilicno niske bile (primjer: M.City - Brighton, na Brighton 4.5). Fine pare sam zaradio, sad idem jedan dio ulozit u ovaj tip. 

Dakle tipujem da ce Porto imati vise od 5 suteva na utakmici. bet365 online kladionica" rel="">bet365 jako humano "pika" suteve, uvijek sam gledao utakmicu uzvio ako sam odigrao na suteve i cesto ja osobno ne bih rekao da je jedan udarac, udarac bio kojeg bi se moralo prenijeti u statistku (npr. ako je sut blokiran, ili jak ubacaj sa strane ako leti prema golu i blokiran je, isto kao sut broji). To je jedan mali, dodatni plus, dakle prije ce pikati nego ne. 

Pogled na statistku:

• Liverpool prima doma 7.5 suteva na gol u ligi prvaka
  • Porto u gostima sa 8 udaraca u LP 

Ove podatke sam uzeo od whoscored.com, inace mislim da ako se bet365 online kladionica" rel="">bet365 pita, mogli bi barem nadodati 1-2 udarca na ovu statistiku. 

Minus je da je prva utakmica, ekipe nece juriti na protivnicki gol. No opet Porto nije neka bunkeraska ekipa, vidim dosta kontra napada sa njihove strane. I granica sa 5.5 nije prevelika, pa cak da ne vidimo ni jedan sut u prvom pol. opet bi tip mogao proci. I nekako je dobro sto Porto igra u gostima jer ce probati nekako zabiti taj jedan gol, jer su i oni svijesni da ce primit barem 1-2. Ja idem sa 10/10.

PS: Kvote nije nesto, ali sta je tu je ;) 

Ne znam koliko je to sigurno jer što se tiče šuteva u okvir gola Liverpool dozvoljava svega 2,5 šuteva u okvir gol u Premier ligi te su izjednačeni sa Cityem u tom segmentu.. Ali ako kažeš da bet365 račune svaki udarac upućen ka golu, moglo bi proći jer ovo su isključivo udarci u okvir gola tj. stative i odbrane golman i golovi.

4.thumb.jpg.d4ba003e5c1aefe1e3137c3de0121db2.jpg

Liverpool - Porto | Pobjeda Liverpoola + više od 9 kornera (2.14) bet365

Liverpool je još jednom pokazao da nije spreman odustati od naslova Premier lige kada su postigli dva gola u posljednjih deset minuta u pobjedi od 1-3 protiv Southamptona u petak navečer. To znači da su se sada vratili na vrh Premier lige, nakon što su odigrali jednu utakmicu više od rivala Manchester Cityja, ali će se nekoliko dana pažnja okrenuti Ligi prvaka, gdje se Liverpool nada proći bolje nego prošle sezone.

Igranje u gostima je bilo teško za Liverpool u Ligi prvaka u proteklih 11 mjeseci, ali su ostvarili najbolji nastup u pobjedi od 1-3 protiv Bayerna u osmini-finala, što ih je dovelo do ove faze natjecanja. Izvlačenje je bilo svojevrsno za Liverpool, jer se suočavaju sa jednom od slabijih momčadi koje su ostale u natjecanju, tako da će se morati pred susret u Portugalu potruditi da naprave što veću prednost na svom terenu. Redsi su pobijedili pet utakmica na Anfieldu u Ligi prvaka prije nego što su odigrali remi bez golova protiv Bayerna u prvoj utakmici osmine finala u veljači. Liverpool je sada ostvario pet uzastopnih pobjeda na svim natjecanjima, što im je izgradilo samopouzdanje u posljednjim tjednima sezone, iako je Jurgen Klopp pomalo zabrinut zato što su primili barem gol u svakoj od tih pobjeda. Pobijedili su tri posljednje utakmice zaredom na Anfieldu, dok su također postizali mnogo golova u posljednjim utakmicama. Andrew Robertson je suspendiran i očekuje se da će James Milner zamijeniti lijevog beka. Alexander Oxlade-Chamberlain i Joe Gomez se još uvijek oporavljaju od ozljede.

Mnogi neće očekivati da će Porto postići isto što i 2004. godine kada su osvojili Ligu prvaka pod vodstvom Jose Mourinha, ali tek povratak u četvrtfinale natjecanja mora se smatrati velikim postignućem. Glavna ambicija je osvojiti titulu u portugalskoj Primeira ligi, gdje se bore sa Benficom u utrci koja je mnogo bliža nego li i ona u Premier ligi u Engleskoj, ali Porto će osjećati da nemaju što izgubiti u ovom četvrtfinalu.

Pobjeda u produžecima protiv Rome u drugoj utakmici osmine finala je odvela Porta dalje, gdje su pobijedili prošlogodišnje polufinaliste sa 4-3 u ukupnom rezultatu, nakon čega su zaradili svoje mjesto u prvih osam momčadi u Europi. Oni su bili neporaženi u šest gostujućih utakmica u Ligi prvaka prije tog poraza od 2-1 u talijanskoj prijesolnici u prvoj utakmici protiv Rome. Porto je neporažen u šest utakmica na svim natjecanjima od njihovog poraza od 1-2 protiv Benfice i pobijedili su pet tih utakmica, što im je dalo samopouzdanje uoči ove prve utakmice. Izgubili su samo jednu od posljednjih 19 gostujućih utakmica na svim natjecanjima, iako je Portov niz od tri uzastopne pobjede u gostima, mimo tog poraza u Rimu, prekinut sa remijem od 1-1 protiv Brage u prošlom susretu. Hector Herrera i Pepe su suspendirani. Alex Telles je također pod velikom sumnjom.

Moguće postave

Liverpool: Allison; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Milner; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mané
Van terena: Gomez (ozljeda noge), Oxlade-Chamberlain (ozljeda mišića), Robertson (suspendiran)
Pod znakom sumnje: Lallana (ozljeda mišića)
Propušta sljedeću utakmicu ako dobije žuti: -//-

Porto: Casillas; Maxi, Felipe, Militão, Alex Telles; Danilo, Otávio, Corona; Brahimi, Marega, Soares
Van terena: Herrera (suspendiran), Pepe (suspendiran)
Pod znakom sumnje: Alex Telles (ozljeda kuka)
Propušta sljedeću utakmicu ako dobije žuti: Danilo, Militão, Otávio

Uz sve navedeno, Porto također nema pobjede u 18 gostujućih utakmica u Engleskoj, dok također imaju razočaravajući rekord u nokaut fazama ovog natjecanja, što nam automatski sugerira da bi Liverpool mogao dominirati u ovom prvom susretu četvrtfinala, kao što i koeficijent sugerira. Međutim, ja želim povećati ovaj koeficijent, a to mi bet365 kladionica dozvoljava sa kombinacijom raznoraznih oklada na ovu utakmicu. Ovog puta ću kombinirati kornere u kojima su ova dva tima eksperti. 

Kao prvo, Liverpool je ekipa koja u Premier ligi, odmah nakon Manchester Cityja, pravi najviše kornera, čak 6.64 u prosjeku po utakmici, dok na drugoj strani imamo Porto, koji je prvi u Primeira ligi što se tiče ove statistike, gdje prave po 6.86 kornera u prosjeku po utakmici.Ukupan broj kornera koje ove dvije ekipe prave zajedno u prosjeku po utakmici iznosi 13.5, međutim da budem što sigurniji u ovoj kombinaciji, jer vjerujem da ćemo gledati jednu zabavnu napadačku utakmicu sa obje strane, očekujem da će po koeficijentu 1.66 biti više od devet kornera na ovoj utakmici.

Ova kombinacija nam daje ukupni koeficijent od 2.14, što ima ogromnu vrijednost s obzirom na to koliko je ovo realna i razumljiva oklada. Od Liverpoola se očekuje dominacija, dok je i Porto protiv Rome pokazao da zna igrati napadački nogomet. Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.808fcbf73336fcae728b732e44297efc.pngScreenshot_3.thumb.png.ff71b7f937c997741a558d72016b3084.pngScreenshot_4.png.68e6a3f9ce62a34d86baff49f3b92613.png

(Koeficijenti 9.4. u 10:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Tottenham - Manchester City | Više od 15.5 šuteva (2.00) bet365

Oba kluba su pod opsadom u Premier ligi. Spursi se bore sa Manchester Unitedom, Arsenalom i Chelseajem za treću i četvrtu poziciju koje vode u Ligu prvaka, dok se City bori sa Liverpoolom za prve dvije pozicije. Samo tri boda razdvaja ostala četiri tima u top šest na tabeli Premier lige, sa samo još šest utakmica do kraja ovog natjecanja, a Mauricio Pochettino i njegova momčad su pod velikim pritiskom.

Na vrhu svega toga, oni igraju sa najboljim timom u Europi u ovom trenutku, Manchester Cityjem. Građani i Pep Guardiola vode veliku borbu za titulu Premier lige sa Liverpoolom, ali se ne smiju opuštati ni u Ligi prvaka također. Ova utakmica će biti vrlo dobra za gledati. City se mučio u gostima, pogotovo u Europi, ali mislim da su oni ovdje mnogo bolji i kvalitetniji tim od Tottenhama. City je pobijedio posljednje četiri međusobne utakmice zaredom protiv Tottenhama. Posljednje dvije utakmice su bile na ovom stadionu i City je pobijedio u obje te utakmice. City je također pobijedio posljednjih 14 utakmica zaredom, dok su ostvarili pobjede u 22 od posljednje 23 utakmice. U gostima, oni su pobijedili posljednjih sedam utakmica, deset od posljednjih 11.

Na drugoj strani je Tottenham bez pobjede u pet od posljendjih sedam utakmica. Očekujem pobjedu Manchester Cityja u ovom susretu, međutim, primijetio sam da je bet365 kladionica ubacila šuteve, gdje nam na Manchester City nude granicu od 15.5 šuteva, što mi se čini prilično razumljivim, s obzirom da je City imao 151 šut u osam utakmica odigranih do sada u Ligi prvaka. To je u prosjeku 18.87 šuteva po utakmici. City također daje po 3.25 golova po utakmici u Ligi prvaka i čini mi se da bi u ovoj utakmici mogli gledati golijadu. U četiri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima je palo tri i više golova. 

Screenshot_5.png.af44f75497e55886b39413f4c1cf1537.png

(Koeficijenti 9.4. u 11:36 CET) 

Igrači nekadašnjeg engleskog hita odbijaju trenirati. Klub sve bliže gašenju

VEĆ dva mjeseca igrači Bolton Wanderersa nisu dobili plaću na vrijeme i sada igrači ne žele trenirati.

Neki igrači kasno su dobili uplate nakon neizvjesnosti oko preuzimanja kluba koji se bori za ostanak u Championshipu, drugom kvalitativnom engleskom rangu.

Zaposlenicima u nekad stabilnom Premierligašu rečeno je da će novi vlasnik osigurati da se plaće isplate u petak ako dođe do preuzimanja.

Boltonu, koji je trenutačno 23. u Championshipu, zbog financijskih je problema zatvoren trening-centar i pitanje je hoće li se klub spasiti od gašenja koncem sezone.

Situacija u klubu je mučna - 9. ožujka protiv Millwalla domaća ligaška utakmica bila je pod znakom pitanja jer klub nije imao dovoljno financijskih sredstava za plaćanje osiguranje na stadionu.

Vlasnik Ken Anderson, protiv kojeg navijači već dulje protestiraju i traže njegov odlazak, želi prodati i spasiti klub, ali za sada nema uspjeha na tom planu.

Klub koji je nekada vodio Sam Allardyce, a čiji su dres među ostalima i nosili Hierro, Okocha, Kampo, Giannakopoulos, Djorkaeff, Speed, Jääskeläinen, Nakata, Anelka, Gudjohnsen i Gary Cahill, ima velike probleme na travnjaku, a još veće izvan njega.

Najveći uspjesi u 145-godišnjoj povijesti Boltona su osvajanje četiri trofeja FA kupa 1923., 1926., 1929. i 1958. godine. 2006. i 2008. je igrao kvalifikacije Kupa UEFA, a ispao je od Lokomotiva iz Plovdiva i Rabotničkog.

Bolton - Middlesbrough 2 (1.90) bet365

Još jedna utakmica Boltona. Prošli put sam predlagao pobjedu Ipswicha po koeficijentu 3.00. Nadam se da je netko to ispratio, jer je Ipswich pobijedio sa 1-2. S obzirom da sve navodi na to da će Bolton biti ugašen ako novi vlasnik ne preuzme klub, vjerujem da se ništa nije drastično promijenilo u ovih nekoliko dana. Iako je Middlesbrough u očajničkoj formi, oni se i dalje bore za ta mjesta koja vode u play-off i ovo je savršena prilika da se vrate na pobjedničke staze. Bolton je pred gašenjem, dok igrači ne dobijaju plate, tako da mislim da ovdje sve ide u korist Middlesbrougha. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.865ae5529202442c52e8315601e5d83c.png

(Koeficijenti 9.4. u 13:11 CET) 

Sunderland - Burton 1 (1.83) bet365

Po meni prilično jasna situacija ova dva tima. Sunderland se bori za drugu poziciju sa Barnsleyom, gdje imaju isto (79) bodova, međutim, Sunderland ima čak dvije utakmice manje. Zbog toga vjerujem da će oni iskoristiti obje ove utakmice zaostatka i uzeti maksimalan broj bodova, kako bi napravili što veću bodovnu razliku ispred Barnsleya, pogotovo jer je do kraja još samo pet kola, a u njihovom slučaju sedam. Oni su u prilično dobroj formi u posljednje vrijeme nakon što su u posljednjih pet utakmica ostvarili tri pobjede zaredom. Oni su kod kuće četvrta najbolja momčad i jedna su od tri momčadi ove sezone koje nemaju poraza na svom terenu. Oni u 19 utakmica imaju 11 pobjeda i osam remija. U ovom susretu su im potrebna sva tri boda, s toga se nadam da će znati iskoristiti ovu utakmicu.

Screenshot_8.thumb.png.57d133b987a7a9deb336c30a3e8a0590.png

izvor: bet365

Na drugoj strani, Burton koji je u prilično dobroj formi nakon što je ostvario četiri pobjede u posljednjih pet utakmica se nema zašto boriti. Oni nemogu ispasti, a ne mogu se značajno ni poboljšati na tabeli, tako da vjerujem da će ovdje izgubiti utakmicu. Oni također nisu baš dobri ni u gostima, nakon što su ostvarili samo pet pobjeda u 19 utakmica u gostima. Posljdnju utakmicu u gostima su izgubili od Charltona. Kada su omjeri ova dva tima u pitanju, Burton je pobijedio posljednja dva susreta, ali tada su se ova dva tima borila u Championshipu. Sada Sunderland ima mnogo bolji tim i u boljoj su formi, tako da mislim da bi trebali ostvariti pobjedu, pogotov jer im bodovi za drugu poziciju jako trebaju. Mislim da će ovo biti pobjeda domaćina, a i koeficijent je odličan. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.6f7964124cffa914310f5c56629b4cd5.png

(Koeficijenti 9.4. u 13:26 CET) 

Blackburn - Derby 2 (2.60) bet365

Derby se sada nalazi izvan play-off zone, ali ima dobre izglede da skoče na mjesto iznad, jer Bristol City koji se nalazi dva boda iznad njih ima tešku utakmicu ovog vikenda protiv West Broma, još jedna momčad koja se nalazi u prve četiri momčadi na tabeli i vjerojatno će izgubiti bodove. Ako Derby uspije iskoristiti ovu utakmicu protiv Blackburna oni bi se mogli naći u Premier ligi ili barem borbi za Premier ligu.

Screenshot_11.thumb.png.3d411ccc7545f3eb4fc6904dd80cf239.png

izvor: bet365

Blackburn je prolazio kroz krizu. Izgubili su četiri od posljednjih pet utakmica u ligi i nisu u poziciji ili situaciji da se dovedu u izazov za prvih šest mjesta, međutim nalaze se i osam bodova iznad zone ispadanja, tako da će igrati nešto rasterećeniji u ovom susretu. Možda igraju kod kuće, međutim, ta prednost domaćeg terena se nije baš pokazala za njih ove sezone.

Derby je bez pobjede u posljednjih pet utakmica i postigao je devet golova u posljednje dvije. Također su uspjeli zabilježiti tri od posljednjih pet pobjeda u međusobnim omjerima protiv Blackurna. S druge strane, Blackburn je izgubio devet od posljednjih 11 utakmica i četiri od pet kod kuće. Ekipa je također bez pobjede u deset od svojih 11 utakmica. Po mom mišljenju Derby ima veliku priliku da pređe Bristol Cityja u ovoj utakmici, s obzirom da imaju lakšu utakmicu, dok Bristol igra protiv West Broma. Očekujem da će Derby izbjeći poraz, ali mislim da su sposobni i za pobjedu u gostima u ovoj utakmici. Zbog toga ću odigrati pobjedu Derbyja sa nešto manjim ulogom. Sretno svima!

Screenshot_12.thumb.png.be5961a4dda353921a42652c230a31af.png

(Koeficijenti 9.4. u 14:18 CET) 

prije 7 sati, crash1 said:

Ne znam koliko je to sigurno jer što se tiče šuteva u okvir gola Liverpool dozvoljava svega 2,5 šuteva u okvir gol u Premier ligi te su izjednačeni sa Cityem u tom segmentu.. Ali ako kažeš da bet365 online kladionica" rel="">bet365 račune svaki udarac upućen ka golu, moglo bi proći jer ovo su isključivo udarci u okvir gola tj. stative i odbrane golman i golovi.

4.thumb.jpg.d4ba003e5c1aefe1e3137c3de0121db2.jpg

Da, ta tvoja statistika se odnosi na suteve u okvir gola. I to se moze odigrati, no tu je granica 2.5 a posto znam kako racunaju suteve, moja varijanta je dosta bolja (nrv sa manjom kvotom). Ja ostajem kod opcije, ako jedan igrac Porta nabije loptu na semafor iznad gola, da se to pika kao udarac :D 

Bristol City - WBA // Over 9,5 kornera bet365 - 1,72

Meč koji je od mnogo veće važnosti za Bristol. WBA je već jednom nogom u doigravanju s obzirom da su treći i da imaju 10 bodova više od Derby koji je na sedmoj poziciji. Ekipa Bristola je na granici, zauzimaju šestu poziciju i svaka utakmica im je od velike važnosti i svaki bod bi mogao biti presudan s obzirom da imaju bod manje od Aston Ville i dva boda više od Derbyaa koji zauzima sedmo mjesto.

4.thumb.jpg.58b7460cadaf31a368b1e70645014ca2.jpg

Izvor: bet365 

Domaćini su u odličnoj formi u zadnje vrijeme, upisali su dvije pobjede i dva remija u četiri zadnja meča. Pobjede su dobile na važnosti zbog toga što su slavili protiv drugoplasiranog Sheffielda i Middlesbrougha kojem je taj poraz možda bio i presudan u borbbi za play off.

Sa druge strane WBA može u miru čekati rasplet situacije i nadati se što lakšem protivniku. Ukoliko budu četvrti  će igrati protiv pete ekipe koja bi mogla biti upravo Bristol. Očekujem borbu sa obje strane, obje ekipe će ići po pobjedu, Bristol bi trebao držati konce igre u svojim rukama zbog domaćeg terena i većeg važnosti meča za njih.

3.jpg.282de0fa225d82c80b5dfa410c6e492a.jpg

U bet365 kladionici u ponudi je granica na 9,5 kornera a s obzirom da očekujem jurišanje po pobjedu sa obje strane i činjenicu da obje ekipe izvode po 5 kornera u prosjeku ali i dopuštaju protivniku isto toliko, trebalo bi bez problema preći preko ove granice. Koeficijent jeste malo manji nego obično, ali ja mislim da bi ovo trebalo i moralo proći.

99.thumb.jpg.08439fb14347a66338b111fec96a84ca.jpg

prije 6 sati, IzudinB said:

Liverpool - Porto | Pobjeda Liverpoola + više od 9 kornera (2.14) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da je @IzudinB sve rekao za ovu utakmicu. Očekujem da Liverpool riješi pitanje prolaska u prvoj utakmici te također očekujem veći broj kornera. Jasno za očekivati je dominaciju Liverpoola te da većina tih kornera bude pred Portovim golom. 

PugWerM.png

Za drugu utakmicu (Tottenham - Manchester City) se još premišljam oko tipa. Čekam sastave ali privlaće me specijalne oklade. Naime, City ima uzvrat kod kuće i remi iz njihove perspektive nije neuspjeh tako da mi je oklada na City riskantna. Broj udaraca u okvir gola kao i eventualno broj kornera mogli bi biti zanimljivi ovdje... 

Danas je na rasporedu i prva utakmica finala eurokupa gdje Valencia docekuje Albu

Domacin voli ovo natjecanje,dosad su ga osvajali najvise puta,imaju prednost domaceg terena,u dobroj su formi,odlicne partije pruzaju kod kuce i mislim da ce danas uspjet povesti protiv Albe,rekao bi da je zasluzeno finale za ova dva kluba ipak prednost dajem domcinima,mislim da ce iskustvo u ovakvim utakmicama presuditi a ni kvota nije losa

Nimes - Rennes oba tima daju gol (1.61) bet365

Duel dva tima sa sredine tabele, koji objektivno nemaju šansu da se domognu europskih takmičenja, a u posljednje vrijeme su uglavnom efikasni - na utakmicama Nimesa u prosjeku pada 2.9, a na utakmicama Rennesa 2.7 golova, po čemu su četvrti, odnosno osmi tim u Ligue 1. Nimes je u svih prethodnih 5 utakmica kod kuće postigao gol, dok je Rennes u posljednje dvije utakmice u gostima postigao 6 golova. Ni jednima ni drugima odbrana nije jača strana, Rennens je primio gol na 7 utakmica zaredom, a Nimes u 9 od posljednjih 11 utakmica, tako da očekujem jedan otvoren duel, sa bar po jednim pogotkom na obe strane.

prije 11 sati, crash1 said:

Tottenham - Manchester City // betbuilder bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 2,00

Ekipa Citya u ovom momentu je vjerovatno najbolja ekipa na svijetu. Jurišaju ka tituli u Premier ligi a također i u Ligi prvaka imaju dobre šanse da dođu barem do polufinala, što svakako ne bi zadovoljilo čelnike kluba. Cilj je titula, baš kao i u preostala dva takmičenja a s obzirom da su osvojili Liga kup Engleske mogli bi postati prva ekipa u hostiriji sa 4 trofeja u jednoj sezoni.

City će tako i u ovom meču pokušati nastaviti pobjedonosni niz koji traje još od 29. januara a upravo taj dan su poraženi od ekipe Newcastlea. Ono što je zanimljivo je činjenica da ekipu Ctya niko nije uspio nadigrati ove sezone, jer su i čak u poraženim mečevima bili bolji i dominantniji.

City je čak čak 22 pogodka u ovoj sezoni postigao prije 20 minute meča, a to je taktika Guardiole sa kojom želi odmah u startu ubiti nadu protivničke ekipe i riješiti pitanje pobjednika u ranoj fazi meča.

S obzirom na sve navedeno, očekivati je veliku dominaciju ekipe Citya. Kao što je bio slučaj u prošlim mečevima, očekujemo i sada sličnu situaciju - presing od samog starta i jurišanje ka pogodku u ranoj fazi utakmice. Uz pomoć betbuildera kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladinice smo sastavili koeficijnet od 2,00 prema koje City mora postići gol u prvom dijelu meča i slaviti u barem u jednom poluvremenu.

Ukoliko bidemo imali sreće, ovo duplanje bi bez većih problema moglo proći u prvom dijelu meča što je sjajno s obzirom na to da u zemaljskim kladionicama kombiniranje tipova ovakve vrste nije dozvoljeno.

%C2%B8bet-640x187.jpg

Iskreno ja msln da bi Tottenham moga vcrs sokirati bookiese alii razne kladionicare taj City,zašto? Pa ajmo malo od tome.Ja san iskreno veliki miljenik Pep Guardiole i njegove filozofije nogometa i kako njegove momcade igraju ali sa druge strane imamo Mauricia Pochetina koji je također više nego inteligentan menadžer dosta je dobro gura dok u jednom periodu nije ima Kanea i Allia,ali zašto mslm da City možda vcrs posrne.Prvi razlog je raspored svakako jer time što su ostali na tri fronta velik je to zalog,sa jedne strane mogu oboriti rekorde,msln da niko nije osvojia sva 4 glavna trofeja u sezoni(community shielde ne racuna) jer budimo realni sezona je duga,još igrači koji nastupaju za repke moglo bi tu svasta,primjerice City je zadnju utakmicu igra prije 3 dana dok je tottenham prije 6.Tu pricamo naravno o velikim dozama priprema za utakmicu pa umor,definitivno ide na stranu Tottenham.Druga stvar je liga prvaka.Guardiola nakon Barce nijedan put nije uspia osvojiti ligu prvaka,to samo govori o fokusu njegovom o domacem prvenstvu i kupovima,iskreno nije to isti City u ligi prvaka i PL.Treci razlog koji je po meni dosta bitan cak bitniji od drugog je Kun Aguero,dosta pratim PL i gledam masu utakmica vikendom ali kad god Aguero ne igra muce se sa realizacijom,em kad su isli protiv Chelsia u gostima forsirali su sterlinga u samoj spici,prilika na izvoz a zavrsnice nigdi,kad je Aguero ka da osjeti da bolja koneckija i kemija medu igracima mslm ima smisla posto je sa njima vise uprvoj postavi a on je danas upitan tako da sritno ko odluci igrati ode nesto

Tottenham vise od 1 gola,kvota odlicna

Oni pvdje jednostavno nemaju sta izgubiti,njima je prva utakmica od velike vaznosti,ovdje ako ne ostvare dobar rezultat u uzvratu nemaju sta traziti,kao sto je vec receno aguero ne igra i kao sto je isto receno realizacija je dosta slabija bez njega,tottenham se bori za ligu prvaka ali imaju nekoliko laganih utakmica do kraja tako da bi tu trebali skupiti bodove tako da veceras nece sigurno kalkulirat,igraju na novom odlicnom stadionu,prema naprijed igraju dobro,ali su u stanju stvarno primiti od svakog gol,tako mislim da ni veceras nece uspjet sacivat mrezu netaknutu,ali mislim da ce uspjet utrpat 2 komada

Liverpool - Porto / pobjeda Liverpoola i manje od 5 golova na utakmici (1.66) bet365

Kao i većina, očekujem rutinsku pobjedu Liverpoola, ali s obzirom na relativno mali koeficijent, ovo mi se čini kao solidna kombinacija. Liverpool je prošle godine u osmini finala savladao Porto 5:0 u gostima, dok je revanš na Anfieldu završen bez golova, a mislim da će Portugalci ove godine ipak pružiti nešto veći otpor. Liverpool je prije nekoliko dana imao tešku utakmicu protiv Southamptona u gostima, paralelno sa Ligom prvaka vode napornu borbu za titulu sa Cityjem u Premier ligi, i mislim da bi se to moglo odraziti i na njihovu partiju večeras, iskreno, ne očekujem nekakvo 'razbijanje', tako da ne vjerujem da će biti više od 4 gola. Liverpool je ove sezone kući protiv Bayerna odigrao bez golova, minimalnim rezultatom su savladali Napoli, Zvezdu su dobili 4:0, a jedino protiv PSG-a (3:2) je bilo više od 4 gola. Iako su autsajderi, i Porto će sigurno tražiti svoju šansu, vjerovatno će defanzivnijom postavkom pokušati da izbore makar minimalan poraz, i ukoliko ne padne rani gol, sumnjam da ćemo vidjeti neku goleadu sa 5+ pogodaka.

61f46bad-c3e5-44e9-8c93-056aa0e76597.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use