Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Chelsea - West Ham | Pobjeda Chelseaja u prvom poluvremenu (1.66) bet365

U premier ligi je ostalo još šest utakmica do kraja sezone, a četiri od šest najboljih momčadi su razdvojene samo po tri boda u borbi za mjesto u Ligi prvaka. Chelsea se trenutno nalazi na petoj poziciji, koja vodi u Europsku ligu i ima isto bodova kao i Arsenal. West Ham prolazi kroz razočaravajuću gostujuću formu i zbog toga su ispali iz FA kupa od tima koji se nalazi u nižoj ligi. Borba je bila tako intenzivna da nisu uspjeli postići niti jedan gol u pet od posljednjih sedam gostujućih utkamica. Postigli su oni tijekom ovog niza, ali protiv Wimbledona u domaćem kupu, utakmicu koju je West Ham izgubio.

714125785_Premierliga.thumb.png.319c41e2397b151182e63964c82be24a.png

Izvor: bet365

Chelseaju je ovdje potrebna pobjeda ili riskiraju svoj san u Ligi prvaka. Oni se nalaze ispod Arsenala, na petoj poziciji, imaju isto bodova a sa samo 18 bodova preostalih do kraja sezone, nema dovoljno vremena za nadoknadu potencijalnih pogrešaka. Međusobne utakmice između oba dva tima idu u korist Plavaca. Oni su zabilježili 17 od posljednjih 21 pobjeda i neporaženi su kod kuće od 2002 godine. Također, u šest od posljednjih osam susreta na ovom terenu, Plavci su postigli dva ili više golova, dok West Ham nije uspio pronaći mrežu u četiri od posljednjih sedam posjeta Stamford Bridgeu. Važno je napomenuti da je Chelsea neporažen u 23 od 25 utakmica kod kuće, dok su njihovi protivnici bez pobjede u posljednjih sedam utakmica u gostima zaredom. Očekujem pobjedu Chelseaja već u prvom poluvremenu s obzirom da im jako trebaju ovi bodovi! Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.acb696b9ec0a77e9a6b347774c887d94.png

(Koeficijenti 8.4. u 15:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Palermo - Verona BTTS (1.80) bet365

Stadion Renzo Barbera je rasprodan u ponedjeljak navečer u derbiju Serije B između Palerma i Verone. Ovo je borba za mjesta koja vode u Seriju A, a samo dva boda razdvajaju dvije ekipe koje se nalaze na trećem i petom mjestu u ligi. Domaćini su u nešto boljoj poziciji sa dva boda više, dok imaju i dvije utakmice manje od drugoplasiranog Leccea, a jednu od petoplasirane Verone. Lecce na drugoj poziciji ima samo četiri boda više od Palerma. Međutim, Palermo u posljednjih nekoliko tjedana i nije baš sjajno igrao. Oni su u posljednje dvije utakmice uzeli samo jedan bod. Nisu uspjeli pobijediti ekipu sa donjeg dijela tabele Cosenzu, gdje su remizirali sa 1-1 u prethodnoj utakmici kod kuće, dok su sredinom tjedna izgubili sa 3-2 od Pescare.

Screenshot_5.thumb.png.4647f078cb34de1ca253ce214003ea7f.png

Izvor: bet365

Palermo i Verona u posljednje vrijeme postižu golove sa lakoćom i to je razlog da vjrujem da bi večeras u ovom susretu moglo biti golova na obje strane. Obje ekipe se bore na vrhu tabele i siguran sam da niti jedna neće odustati tako lako. U svakoj od posljednjih pet utakmica Palerma je bilo golova na obje strane. Isti scenarij se dogodio u sve četiri posljednje utakmice Verone. Očekujem da će oba tima postići gol u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.1141ce9070e76ab59ccdc9008239d7a1.png

(Koeficijenti 8.4. u 15:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

On 06. 04. 2019. at 16:45, IzudinB said:

1. HNL

sOusulz.png

Koliko vidim veliki pad koeficijenta na Slaven Belupo. Trenutno je 1,57 na bet365 . Istra će, osim ako se ne desi neko čudo, igrati kao i prošle sezone klalifikacije za 1.HNL. Slaven Belupo današnjom pobjedom definitivno osigurava opstanak u 1.HNL a i X im ne bi bio loš jer bi bodovna razlika ostala velikih 8 bodova. Istra je pokazala koliko je slaba kad nije u prošlom kolu slavila na gostovanju kod zadnjeg Rudeša. Da jesu, ovdje bi se mogli ćemu nadati ali kako su i tamo poraženi mislim da su se i uprava i igrači pomirili sa kvalifikacijama za 1.HNL. 

Link to comment
Share on other sites

Rosenborg - Odds 1 (1.70) bet365

Aktualni prvaci počeli su braniti naslov na pogrešnoj nozi u novoj sezoni Eliteseriena u Norveškoj. Rosenborg je izgubio sa 2-0 od Bodo/Glimta u prvoj kolu nove sezone. Gosti bi u ovu utakmicu trebali doći sa mnogo boljim raspoloženjem nakon što su prošli vikend postigli tri gola Brannu. To je bila iznenađujuća pobjeda kod kuće na početku sezone za Odds koji je igrao protiv jedne od najjačih momčadi u zemlji. Jasno je da će im to podići samopouzdanje pred jednu vrlo tešku gostujuću utakmicu. Oba tima su zadržala svoje ključne igrače iz prošle sezone. Eirik Horneland će se tako osloniti na Nicklasa Bendtnera i Alexandera Soderlunda koji su bili starteri u spomenutom porazu protiv Bodoa prije osam dana. Rosenborgova čvrsta obrambena linija bila je ključni čimbenik na putu do osvajanja titule prošle sezone. Oni su imali najbolji obrambeni rekord sa 24 gola primljena u 30 ligaških utakmica u prethodnoj sezoni.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će obrambena linija domaćina ovdje reagirati na ekipu koja je pokazala jak napadački potencijal, postigavši tri gola u prvom kolu. S druge strane, moramo spomenuti da se Odds uglavnom borio na gostovanjima prošle godine. Imali su loš rekord od tri pobjede, četiri remija i osam poraza u gostima prošle sezone. S obzirom na rekord u međusobnim omjerima, vjerujem da će Rosenborg ovde ostvariti pobjedu i vratiti se obrani titule sa pobjedom na domaćem terenu! Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.a70c53e4fe5e6dd4c39fdffb0353fb04.png

(Koeficijenti 8.4. u 15:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 53 minute, Goksim said:

Koliko vidim veliki pad koeficijenta na Slaven Belupo. Trenutno je 1,57 na bet365 online kladionica" rel="">bet365 . Istra će, osim ako se ne desi neko čudo, igrati kao i prošle sezone klalifikacije za 1.HNL. Slaven Belupo današnjom pobjedom definitivno osigurava opstanak u 1.HNL a i X im ne bi bio loš jer bi bodovna razlika ostala velikih 8 bodova. Istra je pokazala koliko je slaba kad nije u prošlom kolu slavila na gostovanju kod zadnjeg Rudeša. Da jesu, ovdje bi se mogli ćemu nadati ali kako su i tamo poraženi mislim da su se i uprava i igrači pomirili sa kvalifikacijama za 1.HNL. 

Definitivno se slaže, koeficijent je već pao na 1,57 i mislim da je ovo zicer, što su i kladionice uočile pa su spustile koeficijent. Istra je uz Rudeš najslabija ekipa u ligi, prošle godine su se jedva izvukli a sada će im preostati grčevita borba za opstanak kroz kvalifikacije. Vjerujem kako će se fokusirati isključivo na to jer su vjerovatno i i svjesni pored činjenice što ne mogu opstati, daa igraju protiv ekipe kojoj bi pobjeda osigurala opstanak među najboljim ekipama.

1.thumb.jpg.2fd975f2c42231b1065d422e0ae0ae12.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hamburg - Magdeburg 1 (1.57) bet365

Hamburg je osvojio samo sedam bodova od posljednjih pet utakmica, dok je Koln osvojio 15 u tom periodu. Kao takav, Hamurg je izgubio teren u utrci za titulu u drugoj Bundesligi, a Koln ima sada šest bodova više. Hamburg ove sezone mora osvojiti svih 21 bod do kraja sezone inače gube u ovoj utrci. Magdeburg ima vrlo teško gostovanje večeras. Nalaze se u zoni ispadanja, imaju tri boda manje od Sandhausena, dok također imaju utakmicu manje.

Hamburg ovdje ima prednost domaćeg terena i siguran sam da će pobijediti tima koji se muči u zoni ispadanja. Ispod Hamburga se nalazi Union Berlin sa tri boda manje i njihova pozicija može biti ugrožena čak i za to drugo mjesto, ako naprave bilo kakav kiks. Oni ove sezone imaju jednu od najboljih obrana u ligi, dok su također pobijedili četiri od posljednjih pet utakmica kod kuće.

Magdeburg je bez pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica. Također su bez pobjede u 13 od 17 posljednjih utakmica u gostima. Hamburg protiv ovog tima ima stopostotan rekord i nikada nisu primili zvanično gol od ovog tima. Također, imajte na umu da je Hamburg dobio prvi susret ove sezone između ova dva tima, uprkos tome što su igrali u gostima. Ovog puta igraju na svom terenu i očekujem da sva tri boda ostanu kod domaćina. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.b07df54e588ddd3f4ee3dcb8ccf3b0d2.png

(Koeficijenti 8.4. u 17:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 40 minute, crash1 said:

Definitivno se slaže, koeficijent je već pao na 1,57 i mislim da je ovo zicer, što su i kladionice uočile pa su spustile koeficijent. Istra je uz Rudeš najslabija ekipa u ligi, prošle godine su se jedva izvukli a sada će im preostati grčevita borba za opstanak kroz kvalifikacije. Vjerujem kako će se fokusirati isključivo na to jer su vjerovatno i i svjesni pored činjenice što ne mogu opstati, daa igraju protiv ekipe kojoj bi pobjeda osigurala opstanak među najboljim ekipama.

1.thumb.jpg.2fd975f2c42231b1065d422e0ae0ae12.jpg

A zašto kladionice u Hrvatskoj ne spuštaju koef?? Mislim da se čak i povisio. Sad je 1,85. OPREZ

Link to comment
Share on other sites

Club Brugge - St, Liege |Više od 2.5 (1.50) bet365

Dva kluba koja se bore za titulu i ovo je veoma bitan meč za obje ekipe i očekuje se da će obje ekipe ići na pobjedu. Ono što me privuklo na ovaj par jesu golovi, jer Club Brugge igra vrlo otvoreno i njihovi mečevi su vrlo zanimljivi. U prosjeku na njihovim utakmicama pada 3.2 gola dok u St. Liegea 2.8 golova po utakmici. Na njihovim međusobnim duelima gledamo dosta golova u posljednje vrijeme, a u posljednjih 15 utakmica je palo 59 golova, gdje je prosjek 3.93 gola po utakmici. Sretno!

Međusobni mečevi: CLUB BRUGGE - ST. LIEGE
02.12.18 JL Club Brugge St. Liege 3 : 0
07.10.18 JL St. Liege Club Brugge 3 : 1
22.07.18 SC Club Brugge St. Liege 2 : 1
13.05.18 JL St. Liege Club Brugge 1 : 1
22.04.18 JL Club Brugge St. Liege 4 : 4
25.02.18 JL St. Liege Club Brugge 1 : 1
08.02.18 CUP Club Brugge St. Liege 3 : 2
31.01.18 CUP St. Liege Club Brugge 4 : 1
27.08.17 JL Club Brugge St. Liege 4 : 0
22.01.17 JL St. Liege Club Brugge 0 : 3
28.08.16 JL Club Brugge St. Liege 2 : 2
23.07.16 SC Club Brugge St. Liege 2 : 1
20.03.16 CUP Club Brugge St. Liege 1 : 2
13.12.15 JL St. Liege Club Brugge 2 : 0
30.08.15 JL Club Brugge St. Liege 7 : 1

Screenshot_10.thumb.png.e5e5c6c92380e9d890357269e3e6b4e4.png

(Koeficijenti 8.4. u 17:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rizespor - Besiktas 2 (2.15) bet365

Osim vrhunskih momčadi, Rizespor je sigurno jedna od ekipa koje su u vrhunskoj formi u ovoj ligi. Možda imaju mnogo toga za nadoknaditi da bi ispunili svoje europske snove, ali živahna momčad će dati sve što mogu od sebe do kraja. Njihova forma i posvećenost u nedavnim utakmicama su svjedočanstvo toj činjenici.

Screenshot_12.thumb.png.0a306072f365b72eef141263979ee9fe.png

Izvor: bet365

Bešiktaš ima sigurnu kvalifikaciju za Europsku ligu, ali sa samo pet bodova koji ih razdvajaju od Lige prvaka, tako da tim sigurno neće odustati od te pozicije u posljednjih osam utakmica do kraja sezone. Oni će se morati boriti sa Galatasrarayem u potjeri za ovim mjestom, ali igrači će biti spremni za izazov. Bešikaš je neporažen u 11 uzastopnih utakmica i bili su neporaženi u 17 od 19 posljednjih utakmica. Tim je također uspio pobijediti osam od posljednjih 11 utakmica. Također su zabilježili dva ili više golova u osam od posljednjih 10 utakmica. Važno je spomenuti da su ostvarili pobjede u posljednjih šest međusobnih utakmica protiv Rizespora i samo su jednom izgubili u posljednjih 10 godina. Štovieš, Rizespor je posljednji put ostvario pobjedu u ligi protiv Besiktasa davne 2006. godine i oni su bez pobjede od tada protiv ovog protivnika, a kod kuće, gotovo 11 godina.

Besiktas koji trenutno juri Galatasaraya, zbog mjesta koje vodi u Ligu prvaka, zasigurno će dodati nova tri boda na svoj račun. Sretno!

Screenshot_11.thumb.png.4977d45f2eceee1bc523a083b1b5b472.png

(Koeficijenti 8.4. u 17:47 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bologna - Chievo / pobjeda Bologne i više od 1 gola na utakmici (1.72) bet365

Ovo je za mene definitivno zicer dana, uprkos ubjedljivom porazu od Atalante u Bergamu prije nekoliko dana (4:1), Bologna je podigla nivo igre pod vođstvom Siniše Mihajlovića, popravili su se u napadačkom segmentu, a prije posljednje utakmice bili su u seriji od tri uzastopne pobjede. I u porazu od Juventusa prije mjesec i po dana (0:1) bili su čak terenski nadmoćniji, te propustili su nekoliko dobrih šansi, i neosporno je da su napredovali u odnosu na period pod vođstvom Pipa Inzaghija.

7637c138-70f4-4827-9da1-b5b85aa0b23b.png

Chievo je već odavno 'prežaljen', i sa samo jednom pobjedom u dosadašnjih 30 kola, i 11 bodova na kontu (tri boda su im oduzeta), ubjedljivo su posljednji na tabeli, sa čak 12 bodova zaostatka za pretposljednjim Frosinoneom, i samo je pitanje vremena kada će i matematički 'čekirati' kartu za Serie B. Jedinu pobjedu u sezoni ostvarili su upravo protiv Frosinonea (1:0) krajem prošle godine, dok su u gostima bez pobjede - u prethodnih 7 utakmica na gostovanjima, upisali su 5 poraza, a u čitavoj sezoni postigli su tek 9 golova, a sveukupno imaju nagori napad (21 postignut gol) i najgoru odbranu (61 primljen) u Serie A. U posljednje dvije utakmice protiv Sassuola i Chieva primili su čak 7 golova, poraženi su na 9 od prethodnih 15 gostovanja, i jasno je da svi u klubu iz Verone jedva čekaju da se završi ova mučna sezona.

Mislim da pobjeda Bologne ne dolazi u pitanje, bolju priliku od ove do kraja sezone sigurno neće imati, a očekujem najmanje dva gola na utakmici, s obzirom na katastrofalnu odbranu Chieva, i sve bolji napad Bologne.

c435392e-8700-4179-a90f-ed945e1e3b0d.png

Link to comment
Share on other sites

Cheteauroux - Lens // X bet365 - 3,10

Vrlo zanimljiv ali i vrlo važan meč za obje ekipe. Cheteraux se bori za opstanak, dok sa druge strane Lens zaostaje tri boda za mjestom koje vodi u doigravanje za prvu ligu. Domaćini su u zadnje vrijeme počeli igrati bolje, remizirali su čak tri puta u zadnjih 5 utakmica i dva puta su poraženi. 

Sa druge strane Lens je pao u formi, plasman u Ligue 1 bi im mogao izmaći iako su jedno vrijeme bili na vrhu tabele. Slavili su samo u zadnje dvije od 5 odigranih utakmica, što svakako ne može biti zadovoljavajuće za ovu ekipu. Sada gostuju kod Chetaurouxa koji je vrlo neugodan i koji također ima imperativ dobrog rezultat u ovom meču. 

tab.thumb.jpg.3c16591374b781eda9b4c9dd009745dc.jpg

Izvor: bet365

Bilo kakav kiks sa obje strane mogao bi biti ključan, tako da očekujem opreznu igru gdje bi se možda i jedni i drugi zadovoljili sa neriješenim rezultatom.

3.thumb.jpg.338f264ce50acb4f55bcb07179495048.jpg

Link to comment
Share on other sites

Cadiz - Real Zaragoza // X bet365 - 3,30

Još jedan meč koji bi mogao završiti bez pobjednika. Slična situacija kao i gore, stim što se ovdje domaćin bori za doigravanje. Zaragoza je koliko toliko na sigurnoj poziciji ali sa pozitivnim rezultatom u ovom meču gotovo pa sigurno bi ostali u ligi. Cadiz je u zadnjih 6 domaćih utakmica čak četiri odigrao neriješeno, dok je Zaragoza bez obzira na poziciju vrlo neugodan protivnik na gostovanjima gdje su osvojili čak 20 bodova.

333.thumb.jpg.11448ca6138ea507f0e9cce8fe5f3c91.jpg

Izvor: bet365 

U prošlom kolu savlaadali su Gimnastic sa 3:0 i vjerujem kako su ušli u dobru formu te kako mogu stvoriti probleme Cadizu i izaći neporaženi iz ovog meča.

KALDIZ.thumb.jpg.312810de4298657b2738b13cb54d86a5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Club Brugge - Standard Liege / više od 2 gola na utakmici i oba tima daju gol (1.80) bet365

Brugge je ofanzivno nastrojen tim, postigli su najviše golova u regularnom dijelu sezone (64 u 30 kola), a međusobni dueli protiv Standarda su posljednih nekoliko godina uvijek bili efikasni, na prethodnih 8 utakmica, 7 puta su obe ekipe postizale gol, a u posljednjih 15 utakmica postignuto je čak 59 golova.

4f316a45-1346-4a03-864d-d7fffa0d9a77.png

U posljednje vrijeme i Standard je poprilično učinkovit napadački, pošto su postigli 11 golova u prethodne 4 utakmice, a na posljednjih 7 gostovanja u ligi samo jednom nisu postigli gol. Brugge mora ići na pobjedu da bi ostali u trci za titulu, kao i Standard, i vjerujem da će i jedni i drugi krenuti otvoreno.

d277b88e-dbc3-469a-9fad-5d3ec472b1de.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use