Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Lecce - Cosenza 1 (1.75) bet365

Ovdje je sve jasno. Lecce se bori za prvu poziciju sa Bresciom i pobjeda im je mnogo bitna u ovoj utakmici. Imaju tri boda manje od Brescije, dok imaju bod više od Palerma i moraju dobiti utakmicu kako bi ostali barem na toj drugoj poziciji. Imaju drugi najbolji napad u ligi i jednu od najboljih obrana, tako da očekujem da će ovo oni riješiti mnogo lakše nego što nam to kvota nalaže, a to mogu reći jer vidim da je Cosenza u užasnoj formi u posljednje četiri utakmice. Dva poraza i dva remija. Cosenza je izgubila od Foggie koja se nalazi na 17-oj poziciji u zoni ispadanja, dok su kod kuće izgubili od Brescije koja se u ovom trenutku nalazi na prvoj pozciji. Vjerujem da je Lecce mnogo bolja i kvalitetnija ekipa kao što se to i vidi na tabeli i po rezultatima. Lecce je također druga najbolja momčad u ligi na svom terenu nakon što su ostvarili pet pobjeda u posljednjih pet utakmica na ovom stadionu. Očekujem pobjedu domaćina!

Screenshot_7.thumb.png.15fc9706802269999c387e3e66d771dd.png

(Koeficijenti 3.4. u 17:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Hajduk - Dinamo Zagreb / Draw No Bet Dinamo (1.53) bet365

Skoro sam siguran da Dinamo neće izgubiti na Poljudu, razlika u kvalitetu je stvarno velika, 'Modri' nakon ispadanja iz EL i izvijesnog osvajanja titule nemaju ambicija, ali šlag na tortu bi bila pobjeda protiv najvećeg rivala na njegovom stadionu. 'Bili' su se konsolidovali, vezali četiri pobjede, ali ono što je Dinamo prikazao ove sezone je sasvim druga dimenzija i ne vidim kako im Hajduk može igrački parirati.

Svakako, ne treba zanemariti prednost domaćeg terena, ali činjenica je da je Hajduk u prethodnih 12 utakmica na Poljudu samo jednom savladao Dinamo, koji je za to vrijeme (posljednjih pet i po godina) slavio čak sedam puta u Splitu, a generalno, negdje od 2010. naovamo, Splićani imaju jako loš učinak u 'vječnim derbijima'. To što su pod rezultatskim pritiskom, pošto su im neophodni bodovi za Ligu Europe, sigurno im ne ide na ruku, tako da će Dinamo biti i u psihološkoj prednosti, jer dolaze potpuno rasterećeni.

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Brighton 1 + prvi do tri kornera (1.57) bet365

Chelsea je uspio ostvariti pobjedu od 1-2 u gostima protiv Cardiffa u nedelju. Plavci su morali da se potrude za ta tri boda i zahvaljujući golovima Cesar Azpilicuete i Ruben Loftu Cheeka u kasnim minutama oni su to i uspjeli. Maurizio Sarri je odlučio da odmori Eden Hazarda i Ngolo KAntea u toj utakmici, ali Chelsea je teško igrao bez svog ključnog igrača koji je morao ući nakon osam minuta u drugom poluvremenu. Najvažnije je da je Chelsea uzeo što im je trebalo od Cardiff Cityja. Zadržali su korak za Tottenhamom, Unitedom i Arsenalom u borbi za topp četiri mjesta i mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Ova četiri tima su u razlici od jednog boda i bore se za dva mjesta u top četiri. Ovdje je Chelseaju imperativ pobjeda!

Na drugoj strani se Brighton vratio na svoje stare navike nakon što su ostvarili tri pobjede zaredom, oni su doživjeli razočaravajući poraz od Southamptona kod kuće. Oni se nalaze pet bodova iznad crvene zone i mogli bi se spremiti za borbu za opstanak. Chelsea će vjerujem nakon dobrog rezultata u gostima imati konačno malo bolje raspoloženje u momčadi pa će igrači Maurizija Sarrija sada vjerujem i mnogo bolje igrati. Očekujem dominaciju od starta utakmice, dok vjerujem da bi sa tom dominacijom Chelsea mogao da stigne prvi do tru kornera. Chelsea u prosjeku po utakmici pravi 5.55 kornera, tako da vjerujem da će protiv slabašnog Brightona uspjeti da to i urade, baš kao što su u 22 od 31 utakmice do sada. bet365 kladionica nam nudi kombinaciju ove dvije oklade i to mi daje mnogo bolji koeficijent za ovaj susret. Mislim da je vrlo logična i očigledna oklada. Sretno svima!

Screenshot_9.thumb.png.ec65e907c7ef565d4bc36d3123017cd7.png

Screenshot_8.thumb.png.f74bfb4902df498ba5b939ca8285af91.png

Screenshot_10.png.eb9c9ae9326319f616ae0264caec4aa8.png

(Koeficijenti 3.4. u 18:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Empoli - Napoli oba tima daju gol (1.66) bet365

Utakmica bez pretjeranog rezultatskog značaja za Napoli (imaju 10 bodova prednosti nad trećeplasiranim Interon), koji je u golgeterskoj formi, pošto su u prethodne dvije utakmice protiv Rome i Udinesea postigli osam golova, a u dosadašnjih 29 kola postigli su 56 pogodaka, samo 6 manje od vodećeg Juventusa.

Empoli u grčevitoj borbi za opstanak, nalaze se na 18. mjestu koje vodi u Serie B, dva boda manje od Bologne na 17. mjestu. Ipak, u posljednje vrijeme su efikasni na svom terenu, gdje nemaju poraz u posljednje četiri utakmice, u kojima su postigli 10 golova. Prethodna tri međusobna susreta između Empolija i Napolija na Carlo Castellaniju bila su izuzetno efikasna (2:3, 2:2, 4:2), a vjerujem da bismo danas mogli vidjeti još jedan efikasan duel, sa golovima na obe strane.

Link to comment
Share on other sites

Montpellier - Guingamp 1 (1.85) bet365

Guingamp je postigao samo dva gola u prethodnih šest utakmica, te su poraženi na 4 od posljednjih 6 gostovanja, dok Montpellier ima mnogo bolji učinak na svom terenu, gdje su poraženi samo tri puta u 14 utakmica ove sezone, iako su remizirali čak šest puta. Montpellier je postiao osam golova u protekle 4 utakmice, i mislim da imaju dovoljno napadačkog potencijala da savladaju goste koji se teško mogu spasiti ispadanja iz lige.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use