Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Watford - Fulham // Fulham DNB bet365 - 3,40

Vrlo zanimljiva utakmica u kojoj ću probati ganjati visoki koeficijent. Favorizujem ekipu Fulhama ovdje, prvo što nisu nikako do sada slavili u gostima a drugo što su poraženi na zadnjih osam utakmica. Sezona kakvu zaista nisu očekivali ne samo oni, nego i javnost u Engleskoj te su prema nekim prognozama bili rangirani u gornji dio tabele. Ipak, ja nekako vjerujem da se još uvijek mogu izvući iz ove situacije i sa pobjedom u ovom meču zadržali bi šanse za opstanak, a ne mogu ni zamislit koliki vjetar u leđa bi to bio za njih.

Watford je odlična ekipa i ove sezone. Ipak mislim da će se oni fokusirati na završnicu FA kupa i meč sa Wolvesima koji je na programu u nedjelju. I sa porazom protiv Fulhama ništa loše se ne bi desilo jer su oni na sigurnoj poziciji na tabeli.

2.thumb.jpg.f6ac25ad3ac1e7dcae998baef90c3113.jpg

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Girona | Atletico Madrid više od 2.5 kartona (2.20) bet365

Nakon nekoliko teških tjedana, Atletico Marid je odigrao odličan nastup za vikend. Oni su pobijedili petoplasiranog Alavesa sa 4-0 i time dokazali da ima još života u ovoj momčadi koja je pred kraj svoje ere. Ovo ljeto će biti mnogo promjena i sve ukazuje na to, ali oni se nastavljaju boriti i žele ostvariti pobjedu kako bi bili dobro raspoloženi pred susret sa Barcelonom kojeg igraju za vikend, kako bi možda napravili utrku za titulu nešto zanimljivijom. Ako je gledati povijest između ova dva tima, Atletico Madridu će biti vrlo teško pobijediti. Girona očigledno uživa igrajući protiv Atletica i oni generalno uživaju igrajući u gostima. Sa Antoine Griezmannom, Diego Costom i Alvaro Moratom bi Atletico trebao dobiti ovu utakmicu, međutim nikada ne treba otpisivati Gironu koja je sa Atleticom do sada odigrala pet utakmica i svih pet je završilo remijem. Kako stvari stoje Simeone će izvesti svoju najbolju momčad u ovoj utakmici, dok će biti bez Ariasa, Borje Garcesa i Lucas Hernandeza koji su ozlijeđeni.

Girona će biti vrlo težak test za Atletico Madrid s obzirom na tu činjenicu da ih do sada nisu uspjeli pobijediti. Remizirali su čak pet puta kao što sam već i spomenuo. Girona uživa u igranju sa Atletico Madridom i oni su pobijedili dva puta kod kuće tijekom cijele sezone, ali su pobijedli posljednje tri u gostima u La Ligi, uključujući pobjedu u Madridu na Bernabeu. Postigli su tri gola u posljednjoj posjeti na Wanda Metropolitanu u siječnju kada su izbacili Atletico Madrida iz kupa Kralja. To bi im trebalo podići samopouzdanje pred ovaj susret, ali Atletico će se nadati da će konačno nanijeti taj poraza Gironi. Girona ima neke defanzivne mane i oni su primili dva ili više golova u šest od posljendjih deset ligaških utakmica, tako da će oni ovdje biti ogromni autsajderi. U ovoj utakmici će biti bez ozlijeđenih Adaya, Douglas Luiza i Mojice.

S obzirom da Atletico Madrid nema sreće sa Gironom, jer već u pet utakmica nisu ostvarili pobjedu protiv njih, vjerujem da bi oni mogli imati više kartona od Girone u ovom susretu. Atletico Madrid je imao više kartona u četiri od pet ovih susreta, dok su više od 2.5 kartona imali u tri od pet susreta protiv Girone. Vjerujem da bi i ovdje mogli imati više od 2.5 kartona, s obzirom da su oni ekipa koja dobijaju po 2.71 karton u prosjeku po utakmici. 

Screenshot_3.png.61c237fd92fdaf114ef1827aa89dcdf4.png

Što se tiče suca, Ignacio Villanueva po utakmici daje po skoro 6 kartona i to će ići u prilog ovoj okladi. Sretno svima!

Screenshot_4.thumb.png.78401f2137757f4df877fac39b1805d1.png

(Koeficijenti 2.4. u 13:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Slavia Prague - Karvina | Slavia EH -1 (1.40) bet365

Nevjerojatna sezona za Slaviju, jer u svakom natjecanju su oduševili. U prvenstvu se nalaze na liderskoj poziciji i imaju dosta pristojnu zalihu od sedma bodova. A što se tiče Europe, došli su u četvrtfinale, a prije toga su izbacili Sevillu što je možda najveći uspjeh kluba od kako postoje. A i kup žele da osvoje i danas će igrati u četvrtfinalu protiv Karvine i danas su najavili najjači tim jer se igra samo jedna utakmica. 

Sa druge strane imamo Karvinu koja se nalazi na posljednjem mjestu i njima je bitnija borba za opstanak nego kup, ali sigurno se neće lako predati. Ono što će biti veliki problem za goste, jeste da Karvina igra otvoreno sa dosta golova, a sa takvom igrom teško može dobro proći u ovoj utakmici. Očekujem da Slavia još jednom pokaže svoj kvalitet ove sezone.

Screenshot_5.png.9e315c78a69de24acddc4c304e5a504f.png

(Koeficijenti 2.4. u 14:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Benevento - Capri 1 (1.50) bet365

Stanje ova dva kluba je vrlo jasno. Benevento je ekipa koja se bori za mjesta koja vode u doigravanja, a pobjedom u ovom susretu bi mogli skočiti čak i na četvrtu poziciju, a time se uključiti i u borbu za pozicije koje direktno vode u viši nivo natjecanja, to jest Seriju A. Benevento ima utakmicu manje od Pescare i Verone dok imaju tri boda manje od Verone na četvrtoj poziciji. Imali su neke loše rezultate u posljednje vrijeme, ali su to većinom bile utakmice u gostima. Naime, Benevento je u posljednje četiri utakmice doživio tri poraza zaredom. Dva od ta tri poraza su bila u gostima. Kod kuće su nešto bolji, iako imaju četiri poraza u 14 utakmica. Uz ta četiri poraza imaju i osam pobjeda, dok su primili postigli 26, a primili 16 golova na svom terenu.

Carpi je posljednji tim na tabeli i najgori su tim u ligi ove sezone. Oni su osam bodova daleko od zone ispadanja a bliži se kraj sezone, tako da će za njih biti vrlo teško izvući sa ovog mjesta, dok mislim da su se oni već i predali nakon tri poraza u posljednje četiri utakmice. Imaju njagoru obranu u ligi i vjerujem da Benevento to može iskoristiti i okrenuti u svoju korist. Očekujem nova tri boda za Benevento! Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.8cc6f0c7a19998f82601ff94981ce44f.png

(Koeficijenti 2.4. u 14:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Wolves - Manchester United 2 (1.95) bet365

Manchester United se očajnički trudi da završi u top četiri i to bi bio ogroman poticaj u samopouzdanju za njih, ako bi novi trajni menadžer Ole Gunnar Solskjaer uspio donijeti nogomet u Ligi prvaka. Koeficijenti polako počinju da se smanjuju na njih u tom pogledu. Možda je teško vjerovati, ali Spursi su ostvarili samo jedan bod u posljednjih pet utakmica. Još dva ovakva tjedna i Crveni đavoli će se udobno smjestiti u prva četiri mjesta.

To je siguran sam lakše reći nego uraditi. Moraju se prvo obezbjediti nova tri boda protiv bijesnih Vukova, kojima je hobi zagorčavati život tradicionalnim Engleskim moćnicima. Arsenal i Chelsea su također u utrci za prva četiri mjesta, a preostalo je samo šest utakmica do kraja sezone u Premier ligi. United nema izbora nego pobijediti u ovom susretu. Oni su pod velikim pritiskom, ali to je upravo ono što su htjeli tijekom svojih dana pod vodstvom Jose Mourinha. Oni se bore za prva četiri mjesta i bore se u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Barcelone.  Manchester United je spreman osvetiti poraz protiv ovog istog tima, prije samo 15 dana, što ih je izbacilo iz FA kupa.

Vukovi su možda u dobroj formi, ali oni sigurno nisu opremljeni da ostvare dvije pobjede zaredom protiv Crvenih đavola. Očekujem krv i znoj na terenu i nova tri boda za United. Oni su puni samopouzdanja, jer su neporaženi u 17 od posljendjih 20 utakmica i pobijedili su devet od posljednjih 11 utakmica u gostima. Osim toga, zabilježili su i osam od posljednjih 10 pobjeda protiv Wolvesa. Očekujem pobjedu Uniteda! Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.3e3a7c179a34bde85f332ef5fd5ada75.png

(Koeficijenti 2.4. u 15:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cagliari - Juventus 2 (1.75) bet365

Za Juventus je ostatak utakmica u ligi samo formalnost. Oni su se već kvalificirali za Ligu prvaka sljedeće sezone, a sa samo 27 bodova preostalih za osvojiti, oni imaju 15 bodova prednosti na vrhu tabele. Što se njih tiče, samo još pet utakmica zahtijevaju njihovu najveću posvećenost, a tu su i one u Ligi prvaka. Juventus je malo smanjio svoj intenzitet u nedavnim utakmicama u gostima, a to ih je dosta koštalo. Morali su odustati od snova da sezonu završe bez poraza, nakon što su izgubili od Genoe na svom posljednjem gostovanju. Pred utakmicu sa Ajaxom u Ligi prvaka, Juventus na ovu utakmicu protiv Cagliarija gleda kao priliku za podizanje samopouzdanja.

Što se tiče Cagliarija, njima ne preostaje ništa zašto bi mogli igrati. Oni su potencijalno sigurni od borbe za ispadanje, a europska mjesta su za njih daleki san. Statistika u međusobnim omjerima između ova dva tima pokazuje ogromnu dominaciju Juventusa tijekom godina. Ekipa je pobijedila u posljednjih pet susreta zaredom i posljednjih sedam na ovom stadionu. Oni su također zabilježili posljednjih 14 pobjeda zaredom. Cagliari ih je pobijedio kod kuće prije 10-ak godina, a prije toga prije 20 godina. Štoviše, Juventus je apsolutno najbolja momčad u ligi ove sezone. Očekujem pobjedu Juventusa! Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.271ce8a67c00d21f690e5a0e55a4e074.png

(Koeficijenti 2.4. u 15:58 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Braga - Porto 1 (2.62) bet365

Porto je krajem siječnja izgubio u finalu Liga kupa od strane Sportinga na penale, ali imaju sjajnu priliku da idu do kraja u Taca de Portugal. Zmajevi imaju ogromnu prednost od 3-0 iz prve utakmice ovog polufinala protiv Brage, a pravo čudo bi im se dogodilo da ga ispuste u ovoj uzvratnoj utakmici večeras. Sergio Conceicao bi čak mogao odmoriti neke od svojih glavnih zvijezda zbog ove visoke prednosti iz prve utakmice. Porto ima izazovan raspored u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Liverpoola. Oni si ne mogu priuštiti grešku u posljednjih sedam utakmica u Primeira ligi, jer imaju isto bodova kao i Benfica u toj ogromnoj utrci za titulu.

Domaćini će bez sumnje biti motiviraniji u ovom susretu. Također žele okončati dominaciju Porta u međusobnim utakmicama. Braga općenito igra puno bolje na domaćem terenu, gdje su pobijedili 11, remizirali jednu i izgubili samo dvije od posljednjih 14 utakmica u ligi ove sezone. Nedostatak ambicije Porta za pobjedu i u drugoj utakmici će ovdje odigrati veliku ulogu, zbog čega vidim veliku prednost na strani domaćina. Koeficijent je odličan i neću ovo propustiti. Porto ima mnogo toga na rasporedu i siguran sam da će odmoriti neke igrače, tako da očekujem pobjedu Brage, međutim, možda neće biti dovoljna za prolaz, no u svakom slučaju pobjeda je pobjeda. Koeficijent je znatno pao na Bragu sa 3.00 na 2.62! Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.f3fd4201cbd574822ad6fbc3f81c05fe.png

(Koeficijenti 2.4. u 16:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Slaven Belupo // Pobjeda domaćina bet365 - 1,55

Možda je ova utakmica važnija ekipi Slavena koji je ipak uspio da se izvuče sa začelja te sada imaju pristojnu zalihu pred Istrom od 7 bodova, ali ipak sam mišljenja kako oni na ovom gostovanju nemaju šta tražiti jer je razlika u kvaliteti ogromna. Slaven Belupo ne zna za pobjedu u Rijeci još od 2009 godine a zadnji put bodove su uzimali čak prije četiri godine. I u peridou kada su bili najbolji, nisu pokazali mnogo u Rijeci.

Kvota je vrlo dobra, mislio sam igrati oba daju ali ipak mislim da je "kec" sigurniji.

1.thumb.jpg.c6b8a5667a7d4ffec80c6c241926b649.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lyon - Rennes // Pobjeda domaćina bet365 - 1,50

Odlična sezona je iza Lyona, pružali su odlične partije tokom cijele sezone u nekoliko navrata su iznenadili velike ekipe a ono što je najvažnije napravili su nekoliko vrhunskih igrača sa kojim će ukoliko ih zadrže u ekipi u narednoj sezoni biti još više konkurentniji. Šteta bi bila za njih da završe ovu sezonu bez trofeja a priliku za to će imati u francuskom kupu iako bi i tamo u finalu trebali igrati sa PSG-om. 

Već su jednom slavili protiv parižana i vjerujem kako žele ponovo da odmjere snagu sa njima u toj utrakmici koja bi im mogla donijeti trofej jer su ga i zaslužili.

2.thumb.jpg.8d945bd71e0d80e6e14d86eb6735562e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Milan - Udinese 1 (1.50) bet365

Udinese je ovo sezone poprilično loš na gostovanjima (1 4 8), gdje imaju treći najgori učinak u ligi, a za pobjedu ne znaju 10 utakmica u nizu, te su poraženi u četiri utakmice zaredom u gostima, uz 13 primljenih golova. Milan je igrao poprilično dobro u prethodnom periodu, i nakon dva uzastopna poraza, čime su prekinuli niz nepobjedivosti od 10 utakmica zaredom, ozbiljno im je ugroženo 4. mjesto, tako da im je pobjeda u ovoj utakmici imperativ. Udinese se bori za opstanak, ali razlika u kvalitetu je očigledna, vjerujem da će se Piatek vratiti u golgetersku formu i da će Rossoneri stići do tri važna boda.

Link to comment
Share on other sites

Villareal - Barcelona oba tima daju gol (1.61) bet365

Villareal igra bolje u posljednje vrijeme, vezali su četiri pobjede u svim takmičenjima prije poraza protiv Celte za vikend (3:2), iako su u toj utakmici imali dva gola prednosti nakon prvog poluvremena. Barca ima solidnu prednost nad Atleticom, sve misli usmjerene su ka četvrtfinalnom duelu Lige prvaka protiv Uniteda sledeće sedmice, tako da je Valverde i večeras rotirao sastav, pošto u prvih 11 nema Messija, Rakitića i Piquea. S obzirom na sve, očekujem jednu otvorenu utakmicu sa dosta golova, a vjerujem da ćemo vidjeti barem po jedan pogodak sa obe strane.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use