Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 1.4.2019.


IzudinB

Recommended Posts

St.Etienne - Nimes // Pobjeda domaćina bet365 - 1,75

Odlična kvota, po kojoj moram odigrati na ekipu St.Etienna. Ekipa St-Etienna u ovom meču ima imperativ pobjede jer bi sa tri osvojena boda prestigli ekipu Marseilla koja se nalazi na četvrtoj poziciji. Tako bi ispunili svoj cilj koji su sebi zacrtali pred početak sezone a to je bio izlazak u Evropu. Četvrtaa pozicija bi im omogućila direktan plasman u grupnu fazu.

S obzirom na važnost meča i značenje pobjede, vjerujem kako će St. Etienne iskoristiti ovu priliku. Mnogo su kvalitetnija ekipa, igraju kod kuće dok je Nimes u zadnje vrijeme doživio pad u formi te su na zadnjih 5 gostovanja slavili samo jednom.

1.thumb.jpg.70fbd47a52caccec42c4c02a7afe3058.jpg

Link to comment
Share on other sites

Den Bosch - Jong PSV // over 3,5 bet365 - 2,20

Den Bosch se nalazi na petoj poziciji, igraju vrlo dobro ove sezone posebno u napadu. Postigli su čak 53 pogodka na 31 odigranoj utakmici.  Kod kuće su posebno efikasni a u prosjeku postižu dva gola po meču. Ipak, sa druge strane u dewfanzivi su loši jer su protivnicima dopustili čak 40 golova. U zadnjim utakmicama su tako dopustili Tlestaru da im zabije 4 gola, Nijmegen im je postigao 5 komada..

Jong PSV ima drugi najbolji napad u ligi, postigli su čak 66 pogodaka što je zaista impresivna brojka. Ipak, sa druge strane i oni su primili mnogo pogodaka, čak 50. Prosjek na njihovim gostujućim mčevima ove sezone je 4 gola po meču, tako da i večeras očekujem golijadu.

Očekivao sam manji koeficijnet, mislim da ovo treba iskoristiti!

2.thumb.jpg.807004f4eff913a03e5114030dfdd5db.jpg

Link to comment
Share on other sites

Aarhus - Vejle // Pobjeda domaćina bet365 - 1,80

Dvije ekipe koje u zadnje vrijeme igraju vrlo loše. U zadnja četiri kola osvojili su samo po jedan bod, sa obje strane, tako da u poprilično lošem raspoloženju jedni i drugi ulaze u ovaj meč. U prednosti je ekipa Aarhusa koja će se boriti za izlazak u Evropu dok će Vejle kako sada stvari stoje igrati play off za opstanak jer su ubjedljivo najlošija ekipa u ligi sa samo 20 osvojenih bodova.

U gostima su ove sezone odigrali 13 utakmica te su još uvijek bez pobjede. Upisali su 4 remija i čak 9 poraza. Domaćini bi pobjedom u ovom meču došli na poziciju koja vodi u dogravanje za Europa ligu. Iako je još mnogo ostalo do kraja prvenstva, ukoliko imaju ambicije za izlazak u Evropu, ovakve i slične mečeve moraju početi dobivati.

Kvota je odlična i vrijedi probati!

3.thumb.jpg.db7c50e34e6891ae213e78c472505ce2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lens - Le Havre // over 2,5 bet365 - 2,35

Sjajna kvota na golove u francuskoj drugoj ligi, u kojoj se u zadnje dvije sezone znatno povećao broj golova. Često dolaze mečevi 3+ ali u većini slučajeva kvote su slične kao i prije kada nije bilo toliko golova. Takav slučaj je i u ovom meču. Ovdje me privukla kvota i odlična forma obje ekipe u zadnje vrijeme. Očekujem golove sa obje strane i lagani prelazak margine 2,5.

Obje ekipe su u zadnjih 5 utakmica postigle po 7 pogodaka, a protivniku su dozvolie 4 odnosno 8 pogodaka. Dakle, u napadu postižu ali im je defanziva bolnma tačka te tako i primaju mnogo golova.

Lens će u ovom meču krenuti po poobjedu sa kojojm bi došli na poziciju koja ih vodi u doigravanje za plasman u prvu ligu.

5.thumb.jpg.51f243cbaae1f8e3e3793952c0eec849.jpg

Izvor: bet365

Inače na međusobnim mečevima uvijek bude zanimljivo sa mnogo golova.

4.thumb.jpg.77b4da58016049d3c9232251d9585cd1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Newcastle 1+prvi do pet kornera (1.75) bet365

Posljednja utakmica 31. kola Premier lige. Imat ćemo lige petice tijekom cijelog ovog tjedna i nadam se da ćemo uspjeti nešto i dobiti, jer nas očekuje prilično dobra ponuda. Što se tiče ove utakmice, Arsenal se nalazi na petoj poziciji u ovom trenutku i oni imaju samo jedan bod manje do Manchester Uniteda i Tottenhama na trećoj i četvrtoj poziciji, dok imaju isto bodova kao i Chelsea na šestoj poziciji, međutim, imaju utakmicu manje. Znači ovo je vrlo važna utakmica za Arsenal. Oni imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, dok nisu doživjeli poraza u tih pet utakmica, a jedini remi su odigrali protiv Tottenhama u gostima. Arsenal je imao malih problema u Europskoj ligi gdje su izgubili od Rennesa sa 3-1 u gostima, međutim, sve su to nadoknadili u drugoj utakmici na Emiratesu gdje su dobili sa 3-0 i prošli u daljnju fazu tog natjecanja. Nakon tog poraza oni su se vratili sa pobjedom u Premier ligi i to protiv Manchester Uniteda gdje su dobili sa 2-0. U odličnoj su formi pod vodstvom Unai Emeryija i siguran sam da će oni ostvariti nova tri boda protiv Newcastlea večeras, jer kao što vidite bodovi su im vrlo važni u toj borbi za prva četiri mjesta.

Newcastle je također u prilično finoj formi nakon što su ostvarili tri pobjede, remi i poraz u posljednjih pet utakmica u Premier ligi. Oni se nalaze na 14-oj poziciji sa 35 bodova i mogu reći da su sedam bodova iznad zone ispadanja i to je donekle i sigurna pozicija, jer su posljednja tri kluba na tabeli u razočaravajućim formama. Očekujem pobjedu Arsenala u ovom susretu, a zanimljiva opcija na bet365 koja se može kombinirati sa pobjedom jesu korneri i utrka do pet kornera. Arsenal je ove sezone prvi do pet kornera stigao u 16 od 30 svojih utakmica, međutim, s obzirom na to koliko je ovo važan susret za njih u borbi za Ligu prvaka, siguran sam da će oni uspjeti da dođu prvi do tih pet kornera. U svakom slučaju ovo nam povećava koeficijent. Čak je možda i bolja opcija da će stići prvi do tri kornera, s obzirom da je koeficijent tu negdje, to je na vama da odlučite. Sretno!

Screenshot_14.thumb.png.6598249afba4b7e7b718f352c3e79f25.pngScreenshot_15.thumb.png.e47ca650756872f56848ece326458afa.pngScreenshot_16.png.1cb9cceaf551063a8355f9648fedc3e8.png

(Koeficijenti 1.4. u 13:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

St. Etienne - Nimes 1 (1.66) bet365

Vrlo važan meč za St. Etienne. Oni iza sebe imaju može se reći dobru sezonu, a ona neće biti zapamćena ako ne izbore mjesto koje vodi na europska natjecanja. Poslije dva poraza i svakako najviše boli onaj protiv Marseilla, jer sa njima se bore za to četvrto mjesto. U posljednjem kolu su pokazali da se još ne predaju i deklasirali su Caen sa 0-5, a ovakav rezultat se ne gleda svaki dan na gostovanju. Sada igraju pred svojim navijačima gdje žele da prekinu negativan niz, jer u posljednje četiri utakmice su doživjeli čak tri poraza, a do tada nisu imali niti jedan, a to ne čudi, jer je St. Etienne vrlo opasan kod kuće. U goste im dolazi Nimes koji im je svakako dužan zbog ispadanja iz kupa, jer su ispali na produžetke i svakako će željeti da im vrate za to, ali najbitnija im je pobjeda zbog borbe za četvrto mjesto. Nimes ne igra nizašta do kraja sezone i mogu igrati opušteno, dok ne mogu ni napredovati, tako da St. Etienne to treba iskoristiti večeras. Ja sa Francuzima nemam dobro iskustvo kada igram fikseve, ali ovaj meč je od velikog značaja za domaćina i vjerovat ću da mogu pobijedit u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.a123f82882a1f2632cbab52d423c78e6.png

(Koeficijenti 1.4. u 15:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Almere - Helmond 1 (1.44) bet365

Prilično jasna situacija. Almere je porpavio svoju formu u posljednje vrijeme nakon što su ostvarili dvije pobjede zaredom. Oni se bore za play off pozicije i trenutno imaju dva boda više u donosu na 10-plasirani Maastricht koji se nalazi van ove zone. Samo prvih 9 ekipa se natječe u play-offu u ovoj ligi. Ovo je odlična utakmica za Almere da poboljša svoju poziciju i učvrsti se u ovoj zoni. Oni se možda do kraja sezone mogu boriti i za mjesta koja vode u polufinale play-offa. U polufinale Playoffa idu timovi do pete pozicije, a od šeste pozicije do devete kao što sam rekao u četvrtfinale Play-offa. Velika borba se tu vodi na tabeli i siguran sam da će oni ostvariti nova tri boda pred svojima navijačima. Mnogo bolji su kod kuće u posljednje vrijeme, gdje su u posljednje četiri utakmice ostvarili tri pobjede.

Igraju protiv preptosljednjeg na tabeli Helmonda, koji je izgubio pet utakmica zaredom u gostima. Helmond ove sezone ima samo tri pobjede i jedan su od najgorih timova u ligi. Imaju čak 19 poraza u 31 utakmici do sada. U gostima još uvijek nemaju pobjede, ali imaju pet remija, a postigli su samo devet golova u 15 utakmica u gostima. Očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu! Potrebni su im bodovi! Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.82a1245592f79741e7a9149b48ec9816.png

(Koeficijenti 1.4. u 16:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sparta Rotterdam - Maastricht 1 (1.30) bet365

Još jedna utakmica iz drugog nizozemskog prvenstva. U ovoj utakmici oba tima trebaju bodove, međutim, u mnogo boljoj formi je Sparta koja igra kod kuće u ovom susretu. Maastricht nema pobjede u posljednjih pet utakmica, dok su u gostima prilično dobri ove sezone, međutim u posljednjih pet utakmica imaju dvije pobjede, dva remija i poraz. Sparta Rotterdam je ujedno i najbolji tim kada igra kod kuće i postigli su nevjerojatnih 41 gol na svom terenu do sada u 15 utakmica. Primili su samo 14 golova, a ubjedljivo su prvi po ovoj statistici i kada su utakmice kod kuće u pitanju. Osvojili su 38 bodova, ostvarili 12 pobjeda, dva remija i samo jedan poraz kod kuće. Jedini poraz su doživjeli od Twentea, koji je prvi na tabeli. Oni se bore da zadrže svoju poziciju kao druga ekipa na tabeli, a imaju samo četiri boda više od Eaglesa koji im je za petama i pokušava da preotme poziciju. Ne mogu stignuti Twentea, međutim, siguran sam da žele zadžati drugu poziciju nakon što su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. U odličnoj su formi, što ne možemo reći za Maastricht u posljednje vrijeme i vjerujem da mogu računati na njih pred svojim navijačima. Sretno Sparta i sretno tko isprati! 

Screenshot_19.thumb.png.c1865d35d27471c780df527431efb50b.png

(Koeficijenti 1.4. u 16:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Waterford - Galway United 1 (1.22) bet365

Domaćin je ovdje veliki favorit za pobjedu i po meni je ovo zicer, iako je kup treba se paziti sa ulozima. Galway United je iz druge irske lige, tako da mislim da bi domaćin trebao ostvariti pobjedu. Waterford je pobijedio Fin Harpsa i St. Patricksa u posljednje dvije utakmice kod kuće. Postigli su šest golova u te dvije utakmice dok nisu primili niti jedan. Očekujem pobjedu Waterforda u ovom susretu, međutim budite oprezni jer je ovo liga kup i moglo bi biti rotacija. Sve u svemu, koeficijent jeste mali, ali za kombinirati sa nekim drugim parovima je okej. Sretno!

Screenshot_20.thumb.png.e56a02a6b49520cb9b92554f3de234d8.png

(Koeficijenti 1.4. u 16:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cork City - Cobh Ramblers 1 (1.22) bet365

Još jedna slična utakmica iz irskog liga kupa. Cork City igra u prvoj Irskoj ligi, dok je Cobh iz druge lige. Cobh se nalazi na osmoj poziciji od 10 klubova u ovoj ligi i u šest prvih utakmica su doživjeli četiri poraza i samo dvije pobjede. Primaju dosta golova, čak 11 u šest utakmica, dok igraju sada protiv tima iz veće lige i sa boljom kvalitetom. Mislim da je i ovo zicer, ali želim da napomenem da budete oprezni sa ulozima jer je ovo liga kup i moguće je da ovi timovi budu rotirali svoje igrače, tako da u svakom slučaju ako ispratite ove parove probajte to sa manjim ulozima. 

Screenshot_21.thumb.png.3245dc23b6bbe48756dbe2ccd7237629.png

(Koeficijenti 1.4. u 16:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Smyrnis - Panathinaikos 2 (1.45) bet365

PAO gostuje ubjedljivo najgoroj ekipi u ligi, Smyrnisu, koji ima samo 10 bodova nakon 25 kola i već odavno je izgubio šanse za opstanak. Od početka godine imaju smao jednu pobjedu, te dva remija i 10 poraza, na domaćem terenu u 12 utakmica imaju jednu pobjedu, tri remija i osam poraza, i kvalitetom su daleko ispod svih ostalih timova u ligi. Panathinakos je imao blijedu sezonu, nalaze se na sredini tabele, na 8. mjestu, bez šanse za plasman u europska takmičenja, i sve što mogu je da donekle poprave utisak do kraja sezone, i evenetualno stignu do 6. mjesta na kraju. U prvoj utakmici. I pored toga što "Zeleni" nisu na nivou svog renomea, razlika u kvalitetu je ogromna u ovom duelu, i ovdje bi trebalo da rutinski uzmu sva tri boda.

Link to comment
Share on other sites

Feirense - Setubal Draw No Bet Setubal (1.83) bet365

Feirense je izgubio gotovo sve šanse za opstanak, jer trenutno su na posljednjem mjestu, sa 10 bodova manje od granice ispadanja, ne znaju za pobjedu već 15 utakmica zaredom, dok na svom terenu imaju samo jednu pobjedu u čitavoj sezoni (1 5 6). Ni Setubal nije u sjajnoj formi, oni su bez pobjede čak 17 utakmica u nizu, s tim što su u prethodnih 11 utakmica remizirali čak 8 puta, a inače, nalaze se na samoj granici zone ispadanja, sa istim brojem bodova kao Tondela, koja je na 16. mjestu, koje vodi u drugu ligu. Ipak, mislim da imaju veće šanse za pobjedu večeras nego domaćin koji je u bezizlaznoj situaciji, a u najgorem slučaju, vjerujem da mogu do remija.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use