Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 11.3.2009. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas u Euroligi ima nekoliko utakmica koji nemaju neki rezultatski značaj pa bi se mogli odigrati overi...

Na Cibonu je granica 147,5 u nekim klad. dok je drugdje čak i 150,5 što je razlika od 3 poena koja nije baš uobičajna jer obično klad imaju identične (+-1) margine. Očito je da ni oni nisu siugrni gdje postaviti marginu...

Lako moguće da utakmica ode u over, pogotovo jer nema nekog značaja a granica je dosta niska...

over 147,5 (SuperSport, bwin...)

I ostale utakmice mislim da bi mogle završiti overom...

sta je danas sa NBA????????

Orlando-Chicago Bulls  1  1.25

Philadel-Toronto Raptors  1  1.40

Washingt-New Orleans Horn.  2  1.40

Detroit-New York Knicks  1  1.35

Portland-Dallas Mavericks  1  1.30

Atlanta Hawks-Utah Jazz

jučer sam ipak bio sam stavio na Utah u gostima protiv Indiane i dobila je 12 utakmivu zaredom ali za danas nisam siguran jer je atlanta jača od indiane  ::)

evo moj nekakav izbor za danas

Barcelona   1    @1,45                                  :)

Cibona - CSKA   2    @1,60                            :)

Atletico daje gol   @1,45                                >:(

Man. Utd. - Inter  manje od 2,5    @1,60          :)

Farjestad - Brynas   1    @1,40                      :)

ukupni koef. : 7,535

good luck to all

Posto si gorane pricao za ovece danasnje kosarke...mislim da sam nasao jedna izgledan par..

Cibona over 71

Sto mislite?

Lako bi moglo biti, iako mislim da će utakmica u over, ali da će CSKA pobjediti sa nekih 6-7 poena razlike...

Također se može probati i 4,5/ Roma - Arsenal 2 (žuti kartoni).

Sudi Manuel Mejuto González koji spada među "brže" suce na kartonima, a Roma nije baš korektna ekipa. Arsenal je po pitanju korektnosti korektna ekipa, međutim i oni variraju od utakmice do utakmice, ovisno o važnosti, kretanju rezultata i sl...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use