Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.3.2019.


IzudinB

Recommended Posts

AZ Alkmaar - Groningen 1 (1.40) bet365

AZ dosta u posljednjih nekoliko mjeseci igra fantastično na svom terenu, pošto su vezali osam uzastopnih pobjeda, dok s druge strane, Groningen ima relativno loš učinak na gostujućim terenima (3 4 6). DO kraja regularnog dijela sezone ostalo je 8 kola, a AZ se sa Feyenoordom bori za 3. mjesto i plasman u Ligu Europe, kako bi izbjegli dodatni playoff sa još tri tima.

be4ab328-ea8b-4502-a906-9a3f1060fd4d.png

AZ nema problema sa izostancima, pošto ne mogu računati jedino na rezervnog napadača Boadua, koji je ove sezone upisao samo pet nastupa, dok je kod Groningena upitan važan defanzivac Warmerdam (21 utakmica/2 gola), te rezervni napadač Pohl. Groningen igra vrlo dobro u posljednje vrijeme, neporaženi su u 7 uzastopnih utakmica u ligi, ali objektivno, AZ ima mnogo veći napadački potencijal i ipak kvalitetniji sastav, a uz to igraju na svom terenu, gdje su u posljednje vrijeme nezaustavljivi. U posljednja dva međusobna susreta u Alkmaaru slavio je AZ, a vjerujem da će večeras upisati i treću pobjedu zaredom.

cbafde80-3b39-4b4f-b32a-d75db5450af3.png

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, IzudinB said:

Crystal Palace - Huddersfield 1 (1.45) bet365 online kladionica">bet365

Huddersfield se mučio i borio za bodove ove sezone, a preživljavanje u Premier ligi je sada skoro nemoguće sa ogromnim zaostatkom od 16 bodova od 17-plasiranog Burnleya, dok imaju problema koji se protežu od ožujka i tri poraza zaredom u posljednje tri utakmice. Huddersfield je u posljednje tri utakmice izgubio od Brightona, Bournemoutha i West Hama od početka ožujka, gdje su primili tri gola u osljednjih 15 minuta u uzbudljivom porazu od 4-3 na London stadionu pred međunarodnu stanku. Ovaj put su uzeli samo šest bodova u gostima i to će biti vrlo zabrinjavajuće, jer rivali očajnički žele pobjedu i izgraditi put prema sredini tabele.

Screenshot_14.thumb.png.ff4981be3512fcb02b087e5d634b95a3.png

izvor: bet365 online kladionica">bet365

Crystal Palace u ovu utakmicu ulazi sa namjerom da pobjedi i da se vrati na pobjedničke puteve nakon što su u prošlom kolu doživjeli katastrofalan poraz od Brightona kod kuće. Primili su kasne golove u toj utakmici i sada će se nadati da će napokon postignuti golove koji će im donijeti pobjedu sa Michyom Batshuayijem koji će voditi napdačku liniju. Huddersfield se borio da postigne koji gol u gostima, a ove sezone su postigli samo 11 golova u 15 utakmica u gostima. Huddersfield ima i nekoliko ozljeda, a pod znakom sumnje su Depoitre, Diakhaby, Duhaney i Mbenza, dok za Crystal Palace neće biti samo Sakhoa. Očekujem pobjedu domaćina! Sretno!

Screenshot_15.thumb.png.5fbf6017d996fb8b7de8534a903e7120.png

(Koeficijenti 30.3. u 10:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Rijetko tko zna međutim Crystal Palace je najbolji domaćin Premier League kada je u pitanju broj kornera na domaćem terenu.

dK3VoTF.png

Mislim da je ovo super podatak i statistički Palace bi trebao prvi do 5 a vjerojatno i prvi do 7 kornera a vjerujem i u njihovu pobjedu. Za one koji će ovo pratiti sa većim ulogom, Crystal Palace pobjeđuje barem jedno poluvrijeme (1,28) bet365 i prvi do 5 kornera (1,30) bet365

Link to comment
Share on other sites

On 27. 03. 2019. at 15:14, Bull7 said:

Burnley - Wolverhampton Zbroj kartona (3.5) više 1.85  wwin

Burnley je na 17. mjestu Premiershipa. Odigrali su 31 utakmicu i osvojili 30 bodova sa gol razlikom 35:59. Na domaćem terenu su na omjeru 5-2-8 sa gol razlikom 19:28. Burnley se bori za ostanak. Trenutno su dva boda iznad 18. mjesta koje drži Cardiff, no imaju utakmicu više odigranu od Cardiffa. Ispred njih je Southampton sa 30 bodova i također utakmicom manje odigranom. Burnley je nanizao četiri poraza. Izgubili su 2-0 kod Newcastlea, zatim su 1-3 poraženi 4-2 kod Liverpoola, dok su u prošlome kolu 1-2 izgubili kod kuće protiv Leicestera. Raspored im izgleda ovako: Wolvsi doma, Bournemouth u gostima i zatim Cardiff kod kuće. To su vrlo bitne utakmice za Burnley jer nakon toga ih čekaju Chelsea, City, Everton i Arsenal. Burnley spada u grublje momčadi ove sezone. Dobili su 60 žutih i 1 crveni karton, na prosjeku su od 1.93 žuta po utakmici.

 

Wolverhampton je na 7. mjestu. Odigrali su 30 utakmica i osvojili 44 boda sa gol razlikom 38:36. Na gostovanjima su na omjeru 5-5-5 sa gol razlikom 16:17. U tri prošla kola su osvojili četiri boda. Izgubili su 1-0 kod Huddersfielda, zatim su 2-0 svladali Cardiff City, dok su u prošlome kolu 1-1 odigrali u gostima kod Chelsea. U FA Cupu su pobijedili 2-1 protiv Manchestera, te ih u sljedećem kolu čeka gostovanje kod Watforda. Wolvsi su momčad koja je ove sezone uz Burnley dobio najviše kartona. Dobili su 60 žutih i 1 crveni te su na istom prosjeku od 1.93 po utakmici kao i Burnley.

 

Sudac susreta je Chris Kavanagh. Ove sezone sudio je 17 Premiership utakmica te je pokazao 58 žutih i 1 crveni karton. U prosjeku je to 3.41 žuti karton po utakmici. Prvi međusobni susret ove sezone završio je pobjedom Wolvsa 1-0. Na toj utakmici Marriner je pokazao 6 žutih kartona. Vjerujem da će Kavanagh pokazati barem četiri kartona na ovoj utakmici. Burnley se bori za ostanak te moraju napasti Wolvse i ići po bodove.

ovo sam mislio igrati i bez da si stavio post, jer sam pratio taj par i čekao da izađe granica za broj kartona, ali mislim da neću više igrati kartone u engleskoj ligi jer je specifična po tome, i eto već četvrti put ZAREDOM  padam na kartonima u Premiershipu.... 

odsada stavljam LOCK na kartone kod engleza... 

SRETNO SVIMA.... 

Link to comment
Share on other sites

prije 6 minute, moneyhunter said:

ovo sam mislio igrati i bez da si stavio post, jer sam pratio taj par i čekao da izađe granica za broj kartona, ali mislim da neću više igrati kartone u engleskoj ligi jer je specifična po tome, i eto već četvrti put ZAREDOM  padam na kartonima u Premiershipu...

odsada stavljam LOCK na kartone kod engleza... 

SRETNO SVIMA.... 

Slažem se. Ovo mi je baš zicer bio, na kraju samo dva žuta. Ja ću isto odustati od Engleza. 

Link to comment
Share on other sites

West Ham - Everton oba tima daju gol (1.61) bet365

West Ham igra poprilično dobro kući u posljednje vrijeme (5 pobjeda iz prethodnih 6 utakmica), Everton je u nešto lošijoj formi, naročito u gostima, ali u posljednje tri utakmice izvukli su bod protiv Liverpoola, te savladali Chelsea, pokazuju naznake izlaska iz krize vjerujem da imaju šta da pokažu večeras u Londonu. U prethodna dva međusobna susreta palo je ukupno 8 golova, i mislim da će i ovaj put barem po jedan sa obe strane.

Link to comment
Share on other sites

Heerenveen - Excelsior / pobjeda Heerenveena i više od 2 gola na utakmici (2.10) bet365

Domaći su u mnogo boljoj formi i napadački daleko opasniji od Excelsiora, koji u posljednje vrijeme naročito loše igra na gostovanjima (7 poraza u prethodnih 9 utakmica), a na posljednjih 5 međusobnih susreta na svom terenu, Heerenveen je slavio četiri puta. Još uvijek imaju šanse da se domognu ligaškog playoffa za Ligu Europe, dok se Excelsior bori za opstanak, Heerenveen je nedavno remizirao i protiv PSV-a na svom terenu (2:2), i osim što su u boljoj formi, dosta su kvalitetniji od gostiju, i mislim da bi ovdje morali da uzmu sva tri boda. U prosjeku, na njihovim utakmicama pada čak 4.42 gola, tako da bi i na ovom susretu očekujem barem tri gola.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use