Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.3.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Girona - Ath. Bilbao (21:00) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.64)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjke ekipe 2: 3.25
JPXCjLy.png

Serie A

Chievo - Cagliari (20:30) bet365
SUdac: Rosario Abisso (4.38)
Prosjek ekipe 1: 2.86
Prosjek ekipe 2: 2.44
WeIpRET.png

Bundesliga

Hoffenheim - B. Leverkusen (20:30) bet365
SUdac: Harm Osmers (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.64
idA8Ufz.png

(Koeficijenti 28.3. u 23:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, IzudinB said:

Girona - Ath. Bilbao (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.64)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjke ekipe 2: 3.25
JPXCjLy.png

Mislim da ova utakmica ima potencijal za over kartona. Prvobitno jer je Athletic Bilbao ekipa koja ove sezone dobija najviše žutih kartona u ligi, dok je Girona tu negdje, međutim i oni znaju dobiti po 4-5 kartona po utakmici u nekim slučajevima. Girona se u ovom trenutku nalazi na 12-oj poziciji i imaju 34 boda u 28 utakmica do sada. U posljednjih pet utakmica su ostvarili tri pobjede, remi i poraz, što znači da su se malo poboljšali kada je forma u pitanju, jer ove sezone imaju samo osam pobjeda do sada. Primaju više golova nego što daju i vjerujem da će se boriti za bodove u ovoj utakmici, jer su Eibar i Real Sociedad, kao i Athletic Bilbao iznad njih samo po 1, 2 i 3 boda. Pozicije koje se nalaze na gornjem dijelu tabele su na dohvat ruke, samo ako bi uspjeli da ostvare pobjedu protiv Athletic Bilbaoa u ovom susretu.

Što se tiče Athletic Bilbaoa, oni su najrigorozniji tim u ligi kada su žuti kartoni u pitanju. Oni redovno dobijaju po tri i više kartona po utakmici, a siguran sam da će se i oni boriti za bodove u ovom susretu, jer se nalaze samo dva boda ispod osmoplasiranog Betisa i tri boda ispod sedmoplasirane Valencije. Pobjeda u ovom susretu bi im dala vjetar u leđa i šansu da se nađu na nekim pozicijama koje vode na Europska natjecanja. Oni su do sada svoje pobjede ostvarivali sa ostavljanjem srca na terenu i shodno tome su dobijali mnogo žutih kartona, najviše u ligi ove sezone. Mislim da ova utakmica ima potencijal za over, a 2017. godine kada su ova dva tima igrala bilo je čak 10 žutih kartona na utakmici. 

Što se tiče suca, ispod imate statistiku i sami prosudite, ali po mom mišljenju mislim da je ovo savršen sudac za over. Pogotovo jer je u većini utakmica znao pokazati šest, sedam, osam, pa čak i 10 žutih kartona sa ponekim i crvenim tu i tamo. Sretno!

Screenshot_3.png.d9726cc18f4c870882c3c555661abc0a.png

Link to comment
Share on other sites

Lokomotiva - Rijeka | Više od 2.5 gola (1.95) bet365

Ovdje će četvrtoplasirana Lokomotiva dočekati drugoplasiranu Rijeku. Domaćini u ovaj susret ulaze nakon što su ostvarili pobjedu od 3-1 nad Slaven Belupom i to je također njihova posljednja domaća utakmica. Na drugoj strani, gosti u ovaj susret ulaze sa pobjedom od 3-1 nad Osijekom kod kuće. Osijek je treći u ligi, dok su u posljednjem gostuućem susretu izgubili od Dinamo Zagreba sa 3-1. S obzirom da ova dva tima daju dosta golova u svojim utakmicama, Rijeka nešto više u posljednje vrijeme, ali tu su oni negdje, šest golova razlike je u pitanju, vjerujem da bi u ovom susretu moglo biti više od 2.5 gola.

Screenshot_4.thumb.png.1e892cfd1f92bfe07e0c8c1941c8457e.png

(Koeficijenti 29.3. u 14:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

St. Pauli - Duisburg 1 (1.70) bet365

Prilično jasna situacija na tabeli. St. Pauli se nalazi na četvrtoj poziciji sa 43 boda, četiri manje od trećeplasiranog Union Berlina. Ta treća pozicija vodi u doigravanja za Bundesligu i siguran sam da će se St. Pauli do kraja sezone boriti za te prve tri pozicije, iako zaostaju tri boda, međutim, to nije nedostižno. St. Pauli je ostvario 13 pobjeda u 26 utakmica do sada ove sezone i većina tih pobjeda je bilo kod kuće gdje su osvojili tri boda više nego u gostujućim utakmicama. U posljednje dvije utakmice je St. Pauli zakazao i izgubili su kod kuće od Hamburga i u gostima od Sandhauzena koji se bori da izađe iz zone ispadanja. Nakon te dvije razočaravajuće utakmice, St. Pauli se sada mora vratiti na pobjedničke staze, a ovo je savršena utakmica za to.

Oni igraju protiv pretposljednjeg Duisburga, koji se također bori u zoni ispadanja, ali ovaj put igraju pred svojim navijačima i trebali bi  uzeti sva tri boda, inače će borba za prva tri mjesta postati mnogo teža, dok su im Kiel i Heidenheim odmah za vratom, samo jedan bod ispod njih. Duisburg je jedna od najlošijih ekipa ove sezone u 2. Bundesligi, a imaju jednu i od najgorih obrana, točnije treću najgoru obranu u ligi. Ovdje očekujem da će St. Pauli ostvariti sva tri boda. Važno je napomenito da je St. Pauli također pobijedio devet od posljednjih deset međusobnih susreta ova dva tima i nikada nisu izgubili od Duisburga kod kuće. Očekujem održavanje tog trenda i večeras. Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.2ad2f39362198edf9598dfc5085a0381.png

(Koeficijenti 29.3. u 14:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Mioveni - Politehnica Timisoara 1 (1.61) bet365

Gosti su u ovom meču bez sedam igrača. Meč koji možda treba izbjeći, jer Mioveniu ništa ne treba, ali vrijeme je da prekinu niz od četiri meča bez pobjede kod kuće, jer ovo je klub koji vrlo dobro igra na svom terenu. U goste im dolazi ekipa koja se bori za opstanak i to može biti problem kod ove oklade, ali gosti dolaze bez sedam igrača i mislim da bi to moralo da ostavi traga na njihovu igru. Cristian Ene je suspendiran. Plada, Schieb, Munteanu i Motreanu su ozlijeđeni. Ionut Coada se vratio na trening i bit će u momčadi, ali Ursu je napustio momčad zbog smrti u porodici, dok se Dros još uvijek nije vratio iz reprezentacije Moldavije. Ovo je odlična prilika da se domaćin vrati na pobjedničke staze pred svojim navijačima.

Screenshot_6.thumb.png.33f16dd13d5a2ac5a476691a8dcfb54f.png

(Koeficijenti 29.3. u 14:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Chievo - Cagliari manje od 2.5 gola (1.61) bet365

Chievo je već praktično siguran putnik u Serie B, imaju samo 11 bodova nakon 28 kola, napadački su najlošija ekipa lige, dok je Cagliari u solidnoj poziciji pred posljednjih 10 kola sezone, pošto imaju 6 bodova više od Bologne na 18. mjestu, ali u gostima su katastrofalni, pošto imaju samo 6 bodova iz 14 utakmica, nanizali su 6 poraza, a na prethodnih 5 gostovanja nisu postigli niti jedan gol. Na 6 od prethodnih 8 međusobnih susreta, na kojima je Chievo bio domaćin, viđeno je manje od 2.5 gola - ukupno 10 golova, odnosno 1.67 u prosjeku. Chievo je na svom terenu postigao 12 golova u 14 utakmica, a Cagliari tek 7 golova na 14 gostovanja, što je najgori učinak ove sezone u Serie A. Sve u svemu, ovo mi ne djeluje kao utakmica koja obećava golove, tako da ne očekujem više od 2 pogotka večeras na Bentegodiju.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use