Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.3.2009. (Listić dana)

habo

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nisam stigao uplatiti na hemofarm.....

danas mi je zao sto nisam odigrao na Omsk protiv Kazana 3.80...a bio sam uvjeren da ce dobiti nakon sto su izbacili lagano Ufu

Da Omsk izbacio Ufu, za Omsk igra vjerujem svima poznati Jagr...no nisu baš super igrali u prvenstvu pa su odmah u playoffu naletili na najjače klubove, i sada ih skidaju jednog po jednog...sigurno imaju veliki motiv igrati za Čerpanova, njihov suigrač koji je iznenada umro u 20.godini, trebao ići igrat u NHL (to ih je i malo uzdrmalo  ove sezone pa su možda i zato jedva ušli u playoff)

ipak logičan dan iako za mene gubitan. altach se pretvorio u teški public, ten cat u panathinaikosu je odabrao najgoru moguću igru za svoju momčad a to je da se pokušava nadigravati s villarealom koji je tehnički superiornija momčad što ga je koštalo prolaska a mene dobitka jer je takva igra rezultirala samo jednim žutim kartonom što je najmanje (!?) od sve četiri večerašnje utakmice. prolazi liverpoola, bayerna, chelsea, hemofarma u košarci, pobjeda azovmasha u beogradu su svi redom očekivani.

mora se priznati goksimu izuzetan dar zapažanja jer su doista sve izmjene na utakmici liverpool - real napravljene u drugom poluvremenu!

možda da se malo pričeka sa sms-om idućih dana? makar kasnije ali efikasnije...  :) :) :)

ako baš hoćemo, neka mi neko kaže gdje je najbolji koeficijent da će tau ceramica bit prvak europe. stavljam 200 kn sada.

Koliko vidim na Betfairu je koef. 6,00 dok drugdje nisam baš naišao da je taj par u ponudi...

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/betfair/

hehe kak se odma javi kad su u pitanju neke egzibicije na online klađenju  :P  ;)

ako baš hoćemo, neka mi neko kaže gdje je najbolji koeficijent da će tau ceramica bit prvak europe. stavljam 200 kn sada.

Koliko vidim na Betfairu je koef. 6,00 dok drugdje nisam baš naišao da je taj par u ponudi...

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/betfair/

hehe kak se odma javi kad su u pitanju neke egzibicije na online klađenju  :P  ;)

he he  ;D

moram priznat da me to malo čudi, ipak idu kvalifikacijske runde.

ali, odgovorno tvrdi, od svega što sam gledao tau ceramica ostavila mi je najbolji dojam. ivanović nije sebi dopuštao poraze protiv znatno lošijih momčadi čak ni na strani, niti protiv izravnih konkurenata s više od 20 razlike.

zbilja mislim da oni mogu dobiti cska i montepaschi i biti prvacima europe.

samo da se ne umore u međuvremenu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use