Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 10.3.2009. (Listić dana)

habo

Recommended Posts

Kako vam zvuci:

Barca 1

L'pool prolaz

Chelsea prolaz

Dodano:

SCR Altach-LASK 1

Vizoran hvala za Altach, evo bas gledam pao je koef sa 2,25 od jutra do podne na 1,85...

"hokejasi"  ;) ima netko neki hokej da mi doda. Moze i NBA  :P

Od hokeja ja ću 100% odigrat na klagenfurt u austrijskoj ligi (za mene su oni tamo prvi favoriti za naslov)

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kako vam zvuci:

Barca 1

L'pool prolaz

Chelsea prolaz

Dodano:

SCR Altach-LASK 1

Vizoran hvala za Altach, evo bas gledam pao je koef sa 2,25 od jutra do podne na 1,85...

"hokejasi"  ;) ima netko neki hokej da mi doda. Moze i NBA  :P

Od hokeja ja ću 100% odigrat na klagenfurt u austrijskoj ligi (za mene su oni tamo prvi favoriti za naslov)

Klagenfurt-Linz (2:0) 1 1,40

Thx  ;) Dodao sam si.

Ticket:

Barca 1

L'pool prolaz

Chelsea prolaz

SCR Altach-LASK 1

Klagenfurt-Linz 1

Sad jos cekam da mi prijatelj javi NBA  ;D

evo i mene nakon dugo vremena pozz ekipa:

ja mislim da ću odigrati ovako 200 kn na:

liverpool - real 1x 1.40

barca - lyon 1 1.40

tau - olympiacos 1 1.30

manchester - inter 1 1.75

liverpool ne bi smio izgubiti kući oni su u ligi prvaka sasvim druga momčad i 1x bi morao proći tako da uzimam malo opreznije pa stavljam 1x,

barca je svijet za sebe i lyonu fali benzema i mislim da barca to lako riješava,

tau igra najbitniju utakmicu eurolige iako su već u četvtfinalu ova tekma im je jako važna da budu prvi i da u daljnjem natjecanju imaju prednost domaćeg terena, brilijiraju u svakom pogledu i mislim da olympiacos bez ozlijeđenog childressa nema ovdje što tražiti, osim toga olympiacos me nije oduševio protiv aj milana ali tau je njih razbila i to u gostima, nije neko mjerilo jednostavno tau igra savršeno i nadam se vrlo laganoj pobjedi

mancheter jednostavno me privukao dobar koeficijent i nadam se pobjedi iako u nekom trenutku razmišljam da li to izbaciti i staviti 500 kn na tiket na ova tri para gore ali opet to je manchester i kad je najbotrebnije on je tu najjači

ova dva para su ziceri,pa nemam ništa više za napisat :D

LAClippe-Cleveland Caval.  2  1.30

SanAnton-Charlotte Bobcats  1  1.35

a ovaj par ne znam kaj bi stavio

Indiana Pacers-Utah Jazz 

utah ima 11 pobjeda u nizu. a Indiana nije loša kod kuće i dobivala je dobre momčai doma, a svi znamo da kad tad svi nizovi dođu kraju ;D možda će to biti danas, a možda i neće ::)

mancheter jednostavno me privukao dobar koeficijent i nadam se pobjedi iako u nekom trenutku razmišljam da li to izbaciti i staviti 500 kn na tiket na ova tri para gore ali opet to je manchester i kad je najbotrebnije on je tu najjači

nesto ste mi svi uvjereni u Man.Utd, ja se slazem da će proći , al to mi sve smrdi na 0-0

nesto ste mi svi uvjereni u Man.Utd, ja se slazem da će proći , al to mi sve smrdi na 0-0

hehe ne svi

Ja mislim da Inter nije bez sansi i taj cu par zaobic u velikom luku, kod njega bi jedino igro undera

evo i mene nakon dugo vremena pozz ekipa:

ja mislim da ću odigrati ovako 200 kn na:

liverpool - real 1x 1.40

barca - lyon 1 1.40

tau - olympiacos 1 1.30

manchester - inter 1 1.75

liverpool ne bi smio izgubiti kući oni su u ligi prvaka sasvim druga momčad i 1x bi morao proći tako da uzimam malo opreznije pa stavljam 1x,

barca je svijet za sebe i lyonu fali benzema i mislim da barca to lako riješava,

tau igra najbitniju utakmicu eurolige iako su već u četvtfinalu ova tekma im je jako važna da budu prvi i da u daljnjem natjecanju imaju prednost domaćeg terena, brilijiraju u svakom pogledu i mislim da olympiacos bez ozlijeđenog childressa nema ovdje što tražiti, osim toga olympiacos me nije oduševio protiv aj milana ali tau je njih razbila i to u gostima, nije neko mjerilo jednostavno tau igra savršeno i nadam se vrlo laganoj pobjedi

Bolje igraj prolaz za 1,35 koef.

ova dva para su ziceri,pa nemam ništa više za napisat :D

LAClippe-Cleveland Caval.   2   1.30

SanAnton-Charlotte Bobcats  1  1.35

Danas su mnogi doprinjeli  :D tak da imamo i nogometa, hokeja, košarke... Ja cu najverojatnije slozit dva ticketa i slijedecih:

Barca Lyon 1

L'pool prolaz

Chelsea prolaz

SCR Altach-LASK 1

Klagenfurt-Linz 1

LAClippe-Cleveland Caval.   2

SanAnton-Charlotte Bobcats  1

Hemofarm - Pamesa 

Pamesa je prva u skupini i porazom može biti najmanje druga što bi joj donjelo Dinamo Moskvu u četvrtfinalu, a ako dobiju Hemofarma sigurno su prvi i idu na Khimki. Hemofarmu s druge strane treba pobjeda da bi prošli dalje, ali i ako dobiju sa 6 i više razlike onda su prvi u skupini, a ako Azovmaš dobije Zvezdu, a oni izgube od Pamese, onda su treći.

Razlog odabiranja ovog para je taj što su u Valenciji kod kuće ostala tri jako bitna igrača Ermal Kuqo (7,5koš), Matt Nielsen (10koš, 4sk) i Shammond Williams (13koš, 4as i 3sk).

Hm ne znam zast svi sumnjate u Chelsea, ja mislim da Juve ne moze proci, pogotovo sto nije dao gol u gostima, a izgubio je. Meni je to samo po sebi bilo logicno  ;) Juventusu ne igra Sissoko, a on im je jedina radilica na terenu, bas me zanima kak ce Poulsen zaustavit Lampard-Essien-Ballack vezni red... Jedna stvar je siguran, Chelsea bi trebo dominirat sredinom terena, a ak je posjed lote u Chelsea, vise prilika za Chelsea, a onda ce valjd dat jedan gol, a Juve onda treba 3... Mission impossible ;D

Nogomet, Liga prvaka

20:45 Juventus - Chelsea / Chelsea prolaz @ 1,30 Premier

Chelsea se, nakon smjene brazilskog trenera i dolaska fenomenalnog Hiddinka, vratio u top formu. Iz prve utakmice protiv Juventusa imaju jako dobar rezultat, a to je 1-0, nisu primili gol i danas su plavi veliki favoriti za prolaz dalje. Juventus jeste iskusna ekipa, koja igra najbolje kad je najteže, ali Chelsea je previše “krupna riba” da bi se večeras desilo iznenađenje. Koliko vidim, koeficijent na prolaz Chelsea je ponegdje samo @ 1,25. Sretno!

cfc_blues  koliko sam skuzio ti si navijac Chelsea pa onda i malo navijacki tipujes  ;D

A valjda ce ga zabit jer nije ni Juve za otpisat ipak del piero jos igra nogomet... ;D

Ooooo...Pozdrav anti! ;D ;D

hehehe dobro si skonto, yep navijam za plave al uvijek odvajam kak ja to volim rec "osjecaj od posla" jer novci su novci i nikad se ne kladim navijacki, jer kako Goksim kaze nikad se ne mojte kladit po osjecaju  ;D Idem cistom logikom, a ona mi nalaze da ce Chelsea proci.

Nego reci mi zast si izabro Hemofarm? Zbog onog posta od maloprije sto je postao tonivk ili imas neke svoje razloge? Ja sam tu 50/50 dal da stavim ili ne  ::)

Hm ne znam zast svi sumnjate u Chelsea, ja mislim da Juve ne moze proci, pogotovo sto nije dao gol u gostima, a izgubio je. Meni je to samo po sebi bilo logicno  ;) Juventusu ne igra Sissoko, a on im je jedina radilica na terenu, bas me zanima kak ce Poulsen zaustavit Lampard-Essien-Ballack vezni red... Jedna stvar je siguran, Chelsea bi trebo dominirat sredinom terena, a ak je posjed lote u Chelsea, vise prilika za Chelsea, a onda ce valjd dat jedan gol, a Juve onda treba 3... Mission impossible ;D

iako dajem prednost Chelseau, bojim se ovoga...

Juve zadnjih 13 utakmica u ligi prvaka na svome terenu 10 pobjeda, 3 remija i primili samo 3 gola....bilo je tu velikih skalpova

IMO Chelsea ima dobre šanse za prolaz. Pod novim trenerom su počeli igrati i imaju prednost od 1:0 a ono još bitnije jest da nisu primili gol kod kuće. Juventus sam imao prilike gledati zadnja dva mjeseca rekao bi i prečesto budući da su me više puta srušili na nevjerojatne načine. Koliko sam primjetio nemaju neku prepoznatljivu igru i najveće prilike su im prekidi gdje nastupa Del Piero sa svojim ubojitim šutom ili ubacivanjem (na taj način su dobili gradskog rivala, torino, prije par dana i to golom u 81'minuti).

Uspoređujući igru ekipa Chelsea ima daleko više za pokazati a uvjeren sam i da će Hiddink kvalitetno postaviti taktiku te će se bazirati da ne prime gol a kako vrijeme bude odmicalo Juventus će biti sve nervozniji te će sve manje paziti na obranu... Ako Chelsea da gol onda bi Juve trebao dati 3 za prolaz, a mislim da je to jako teško izvedivo i zato sam dosta siguran da će Cheslea proći...

Mislim da Juve najviše može zaprijetiti iz prekida i tu će sigurno Chelsijevi igrači biti upozoreni da ne rade prekršaje u zoni 25m od gola, i mislim da Del Piero neće imati više od 2-3 prilike za svoju "čaroliju" na utakmici...

Šteta da utakmice nisu u drugo vrijeme jer se ne može paralelno gledati i Juve-Chelsea i Liverpool-Real Madrid...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use