Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Berwick - Peterhead // bet365 - 2,20

Meč treće škotske lige. Gosti su najbolja ekipa u ligi sa ubjedljivim vodstvom na tabeli i odličnom serijom i formom u zadnje vrijeme. Domaćini su pretposljednji na tabeli, jedni su od najgorih u ligi i vjerujem kako će Peterhead bez problema slaviti ovdje. Uz pomoć betbuildera sam odigrao da će slaviti, da će postići gol u oba poluvremena te da će na meču biti više od 2,5 golova.

4.thumb.jpg.bb0f546c7cb5b919ecb824fc6af46398.jpg

Izvor: bet365

Koeficijnet je odličan, 2,20. Dakle ako vidimo prethodne mečeve, sve nam je jasno, a i pojeda od 1:2 bi npr. bila dovoljna.

bild.thumb.jpg.21d0cf794e3d418c4e650cdcba4e8d08.jpg

Warrenpoint - Crusaders // over 2,5 golova - 1,47

Ovo igram na statistiku. Iz iskustva znam da je ova liga odlična za overe, često mečevi završe sa velikim brojem golova i vjerujem kako će i ovdje biti tako. Crusadersi su treći u ligi po broju postignutih golova, dok je Warrenpoint ekipa sa najlošijom odbranom u ligi. Očekujem golijadu, možda čak i da probate oda tima daju gol ove5 2,5 ali svakako očekujem više od 3 gola.

over.thumb.jpg.84e3b24a77f2772cf14bd35499783673.jpg

Lausanne - Langnau 1 (1.55) bet365

NLA, četvrtfinale, peta utakmica, Lausanne vodi sa 3-1 u seriji, igra se na čeitiri dobivene. Mišljenja sam da ova serija večeras završava. Pisao sam prije 5-6 dana o ovoj seriji, u pitanju je bila treća utakmica serije i isto sam igrao pobjedu Lausanne. Napisao sam tada da je Lausanne za mene bez dileme dosta kvalitetnija momčad i to se pokazuje i točnim jer su dobili sljedeće dvije utakmice i sada imaju priliku zaključiti seriju.

Langnau je dobio prvu utakmicu serije, ali nakon toga nisu napravili ništa. Oni su cijelu sezonu igrali na gornjoj granici svojih mogućnosti i oni jednostavno ne mogu bolje, dok je Lausanne imala još mjesta za poboljšanje. Čini mi se da je treća utakmica serije bila ključna jer tu je Langnau dva puta vodio, a Lausanne je stizala i polako ih lomila dok ih nisu slomili i mislim da nakon toga više nema povratka za Langnau. To se potvrdilo i u subotu kada su izgubili kod kuće i sada su korak do ispadanja. Langnau bi trebao napasti i tražiti pobjedu, ali oni su u prvom redu defanzivna momčad koja igra na kontre i nisam siguran da mogu pritisnuti Lausanne, pogotovo u gostima.

Lausanne je kvalitetnija momčad, imaju tri meč lopte, ali žele stvari završiti već danas i pripremati se za polufinale i vjerujem da će tako i biti.

Screenshot_4.thumb.png.579ae9f72accde19d5de5eb3bbd68f92.png

(Koeficijenti 19.3. u 13:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Barnet - Harrogate Town 2 (2.10) bet365

Barnet je igrao u posljednjoj utakmici kod kuće igrao 0-0 protiv Hartepoola i oni su neporaženi kod kuće u posljednje tri utakmice. Mislim da će Barnet u ovoj utakmici pokušati sve da ostvari barem bod protiv Harrogate, koji je u odličnoj formi u gostima, gdje su pobijedili posljednje četiri utakmice. Barnet će sigurno pokušati sve da uzme bodove u ovoj utakmici, jer moraju da se postaraju da ne budu u zoni ispadanja ove sezone. U ovom trenutku se nalaze na 20 poziciji sa 42 boda iz 36 utakmica. Oni se nalaze samo četiri boda iznad Havanta. Problem Barneta ove sezone je to što nisu uspjeli prikupiti dovoljno bodova kod kuće. Zbog toga su trenutno četvrti najgori tim u ovoj ligi na svom terenu. Izgubili su više nego što su pobijedili na svom terneu. Barnet nema nikakvih ozljeda i imat će jak tim na raspolaganju. 

Na drugoj strani Harrogate se bori za promociju u nacionalnu ligu i siguran sam da će uraditi sve kako bi osigrali nova tri boda i zadržali pozitivnu atmosferu u svlačionici. Harrogate se nalazi na šestoj poziciji sa 66 bodova osvojenih u 37 utakmica. Oni su napravili odlične nastupe u gostima i kod kuće ove sezone. Njihov trener će također imati vrlo jaku momčad na raspolaganju za ovaj susret. Mislim da će Harrogate Town pokazati u ovoj utakmici zašto su u dobroj formi i zašto imaju četiri pobjede zaredom u gostima. Vjerujem da imaju kvalitetan i bolji tim od domaćina, koji ima mnogo problema kod kuće.

Screenshot_5.thumb.png.4cd53c1ad11cd3f4c30bf38a3d8bf6bf.png

(Koeficijenti 19.3. u 13:26 CET) 

Union Espanola - Mushuc Runa 1 (1.45) bet365

Union Espanola se vraća u Sudamericana još jednom ove godine i nadaju se da će im ovo biti mnogo bolje natjecanje nego što je to bio slučaj prošle godine, gdje su izgubili sa 3-0 u ovoj fazi natjecanja od strane Peruanskog tima Sport Huancayoa. Union Espanola izgleda u vrlo dobroj formi, oni su jedan od timova u Čileu koji su u odličnoj formi u ovom trenutku i u ovaj susret će ući sa velikim samopouzdanjem nakon što su pobijedili posljednje četiri utakmice. Oni u ovaj susret ulaze kao ogromni favoriti, a koeficijent na njih je u padu tako da preporučujem onima koji će ih odigrati da to urade što prije.

Na drugoj strani imamo Mushuc Runu koja je bila povod prilično bizarnog pravila u nogometu u Ekvadoru u kojem su prvaci Serije B uspjeli pobijediti utakmicu protiv ekipe iz većeg nivoa lige. Oni su osvojili Seriju B prošle sezone i play-off koji su igrali, tako da su se našli na velikoj pozornici ove godine.

Unatoč tome, s timom koji se jedva izvukao za kontinentalni nogomet na visokoj razini, očekuje se da će sudjelovanje Mushuca biti kratko. Gosti se muče nakon povratka u prvu ligu ekvadora, izgubivši tri od posljednje četiri utakmice i njihove šanse ne izgledaju sjajno prije odlaska na čileansko tlo. Mislim da ćemo svjedočiti pobjedi domaćina! Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.1a45b28778a5d660e60877131f9e04c8.png

(Koeficijenti 19.3. u 13:36 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use