Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Just now, IzudinB said:

Real Sociedad - Levante (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Adrian Vega (4.92)
Prosjek ekipe 1: 2.27
Prosjek ekipe 2: 2.93
Screenshot_3.thumb.png.117a9b33799d81fb3151b769b40da7a4.png

(Koeficijenti 14.3. u 10:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Odlična granica. Čekao sam da izađu granice za ovu utakmicu i vrlo sam zadovoljan sa njom. Over 5.5 sa ovim koeficijentom mi se čini prilično primamljivim, jer su ovo dvije vrlo nedisciplinirane ekipe koje primaju dosta žutih kartona. Levante nešto više i oni su u samom vrhu ove statistike. S obzirom da su uglavnom utakmice između ova dva tima propraćene sa šest i više kartona, mislim da je ovo odlična granica. Znalo je biti i crvenih kartona u duelima ova dva tima, a s obzirom su oba tima u posljednje vrijeme u vrlo lošoj formi, vjerujem da nas očekuje jedna neizvjesna i nervozna utakmica, pogotovo jer se Levante nalazi samo pet bodova iznad zone ispadanja, tako da oni ne smiju olako gubiti bodove, kao što su to uradili u posljednje tri utakmice, dok imaju četiri poraza u posljednjih pet utakmica. Ako Real Socieda ostvari pobjedu u ovom susretu, oni imaju šansu da se priključe borbi za mjesta koja vode na europska natjecanja i to je po meni dovoljan razlog da ostave srce na terenu. Moraju se iskupiti navijačima za taj katastrofalni poraz od Seville u gostima, kao i poraz protiv Atletico Madrida kod kuće prije dva kola. Ukoliko niste sigurni u ovu granicu, našao sam over 4.5 na unibetu sa mnogo manjim, ali solidnim koeficijentom. Sretno!

Screenshot_4.png.ed06ce444786004225b926340ed52368.png

M'gladbach - Freiburg // Pobjeda domaćina bet365 - 1,57

Bio je Gladbach prije mjeec dana možda čak i u borbi za titulu ali su onda u ključnim mečevima popustili i upisali tri poraza u zadnjih 5utakmica. Poraženi su od Bayerna, Herte i Wolfsburga a remizirali su sa Frankfurtom. Ipak, pobjeda protiv Mainza na teškom gostovanju u prošlom kolu ostavila ih je u borbi za plasman u LP te oni jednostavno ne smiju kiksati u ovim manjim mečevima do kraja sezone jer im Frankfurt i Leverkusen koji su u sjajnoj formi pušu za vratom. 

Očekuje sigurnu pobjedu domaćina večeras.

1.thumb.jpg.e97ed4312343b064c89448c4b61242e6.jpg

Sporting - Santa Clara // Pobjeda Sportinga bez primljenog gola bet365 - 1,90

Sporting je u odličnoj formi. U zadnjih 5 utakmica upisali su 4 pobjede i jedan remi te su tako zaprijetili ekipi Brage sa kojom se bore za treće mjesto koje vodi direktno u EL. a potajno se nadaju da bi mogli ući u trku za naslov jer zaostaju samo 8 bodova za Benficom i Portom. Da nije bilo nekoliko glupih poraza od ekipa sa začelja tabele i Sporting bi bio u borbi za titulu a ovako se moraju nadati na kiks nekog od vodećeg dvojca.

U zadnje vrijeme igraju puni samopouzdanja i pobjeda u ovom čeku ne bi trebala doći u pitanje posebno što je Santa Clara na zadnja četiri gostovanja postigla samo dva pogodka.

2.thumb.jpg.c644e7af8d9875f13e6004d55c91e338.jpg

Helmond - Eagles 2 (1.40) bet365

Jasna situacija na tabeli ove lige. Eagles se nalazi na drugoj poziciji sa 53 boda osvojena u 28 utakmica do sada. To je bod više od drugoplasiranog Rotterdama i trećeplasiranog Den Boscha. Ako Eagles želi ostati na ovoj poziciji oni moraju ostvariti pobjedu. Imali su malih problema prije nekoliko kola kada su izgubili  od Rotterdama ali su se nakon toga vratili sa dvije pobjede zaredom. Ovo je po meni zicer situacija. Koeficijent i dalje pada na Eagles. Bio je preko 1.50, ali nisam stigao prije da napišem nešto o tome. U svakom slučaju koeficijent nije ni sada loš, jer se utakmica igra tek večeras pa ko želi neka odigra. 

Helmond je na drugoj strani jedna od dvije najgore ekipe u ligi. Oni imaju samo dvije pobjede do sada ove sezone, a čak 18 poraza. U posljednjih pet utakmica su ostvarili pet poraza. Štoviše, oni nemaju pobjede u posljednjih 10 utakmica, 9 od tih deset utakmica bili su porazi. Očekujem pobjedu gostiju u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.98dd35c319a0f4182d22d2ab98095088.png

(Koeficijenti 15.3. u 17:05 CET) 

Lille - Monaco 1 (2.00) bet365

Lille se još uvijek nalazi na drugoj poziciji i izgledaju vrlo dobro. Sada imaju sedam bodova više od trećeplasiranog Lyona i smiješi im se Liga prvaka sljedeće sezone. Još uvijek moraju da strahuju za svoju poziciju ipak, jer ima još 10 utakmica do kraja, iako će biti teško svrgnuti ih sa te pozicije. Lille će ugostiti Monaca u utakmici koja mnogo obećava, ali domaća ekipa je izgubila samo jednu utakmicu pred svojim navijačima ove sezone i veliki su favoriti pred ovaj susret. Lille je uspio prikupiti 11 bodova iz posljednjih pet utakmica i ostali su neporaženi. Pobijedili su dvije utakmice zaredom i bit će puni samopouzdanja pred ovaj susret, iako su to bile teške pobjede od 1-0.

Monaco se masivno popravio otkako se Jardim vratio i ostali su neporaženi u posljednjih šest utakmica. Klub se sada nalazi na 17-oj poziciji i izborili su svoj put u sigurnu zonu i sada se nalaze šest bodova iznad, iako još uvijek neće biti sretni, jer je ostalo dosta posla da se uradi u ovom klubu. U gostima je Monaco pobijedio samo tri utakmice cijele ove sezone, čak i kada se Jardim vratio nisu mogli da poprave svoje gostujuće nastupe. Međutim, remizirali su u posljednje dvije utakmice. Monaco i dalje ima problema sa ozljedama, tako da mislim da će Lille ovo kod kuće riješiti u svoju korist. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.8a4214c6995eface52620aa455c05ee8.png

(Koeficijenti 15.3. u 17:23 CET) 

Ingolstadt - Koln | Više od 5.5 golova (2.05) bet365

Četvrtfinale, druga utakmica, Ingolstadt vodi 1:0 u seriji, igra se na četiri dobivene. Uvijek je nezgodno tražiti over u doigravanju, ali mišljenja sam da se ovo mora odigrati. U prvoj utakmici serije Ingolstadt je kao gost slavio sa 6:2. Dakle, debeli i uvjerljivi over, a moglo je biti još golova, ali su i golmani imali nekoliko odličnih obrana.

Pisao sam o Kolnu u zadnjim utakmica regularne sezone i tražio sam over kada su oni u pitanju. Koln je 21.1. mijenjao trenera i od tada su odigrali 12 utakmica, a čak 9 puta su otišli u over. To je drastična promjena jer pod starim trenerom su igrali dosta ružan i šabloniziran hokej i bili su daleko najveći underaši lige. Tako da ovo što igraju zadnja dva mjeseca je drastična promjena u odnosu na ono što su igrali veći dio sezone. Lacroix je očito trener koji forsira napad i nisam vidio da od toga namjerava odustati, uostalom zašto i bi jer ovaj način igre im je i donio 4.mjesto u regularnoj sezoni. Isto tako mislim da oni i nisu u stanju odigrati utakmicu gdje će zaustaviti protivnika da im ne zabije više od jednog gola. Oni su u doigravanje ušli bez ozlijeđenih bekova Sulzera i Pottera, a danas su i bez kapetana Moritza Mullera koji je suspendiran zbog tučnjave u prvoj utakmici. To ih ostavlja na samo 5 bekova od čega su dva izrazito ofanzivna. Ozlijeđeni su i napadači Pinizzotto, Marcel Muller i Pfohl.

Ingolstadt je kvalitetna momčad, prilično dobro izbalansirana, a kod njih mi je najveći problem trener Shedden. On je isto trener čije momčadi igraju napadački hokej, ali mana mu je da se teško kontrolira kada krenu porazi i onda za sve okrivi igrače i tu se obično svlačionica okrene protiv njega. Ingolstadt ima za sada dobru sezonu, Koln je protivnik kojeg se može proći i to su pokazali u prvoj utakmici kada su kaznili sve greške Kolna. Napravili su break odmah u prvoj utakmici i večeras će to pokušati potvrditi pred rasprodanom dvoranom. U odnosu na prvu utakmicu u sastavu zbog ozljede neće biti napadača Ramosera.

Koln je već najavio da dolaze napasti i da će od starta tražiti pobjedu i vraćanje brejka, ali isto tako i Ingolstadt kaže da će se pokušati nametnuti od starta. Treba nam gol u prvih 10-12 minuta da se utakmica i vjerujem da bi mogli do overa. Idealno bi bilo da Ingolstadt prvi zabije onda bi se Koln potpuno otvorio, a to obično znači hrpu golova.

Screenshot_10.thumb.png.94fd45554c3b26851e0a35788c795f31.png

(Koeficijenti 15.3. u 17:44 CET) 

Nice - Tolouse 1 (2.20) bet365

Nice odlično igra na svom terenu ove godine, od početka 2019. su ostvarili sve četiri pobjede i to bez ijednog primljenog gola, a posljednji poraz su doživjeli prije skoro 5 mjeseci. S druge strane, Tolouse poprilično loš u gostima u prethodnom periodu, vezali su četiri poraza, posljednji od Lyona (5:1), i generalno igraju loše u posljednje vrijeme, prošlog vikenda su prekinuli niz od 7 utakmica bez pobjede. Tolouse je na 15. mjestu, objektivno nisu ugroženi, dok Nice još uvijek ima šanse za plasman u europska takmičenja, a s obzirom na njihov učinak kući, te Tolousea u gostima, po meni, pobjeda domaćina je ovdje očekivana.

Cagliari - Fiorentina oba tima daju gol 1.75 (bet365)

Fiorentina je ekipa koja i postiže i prima dosta golova - zanimljivo, postigli su čak 42 gola, što je više i od četvrtoplasiranog Intera i od trećeplasiranog Milana, ali odbrana je slabiji dio tima, pošto su kapitulirali 33 puta. Cagliari je primio gol na svakoj od prethodnih pet utakmica na svom terenu, ali za razliku od gostovanja, ipak imaju sasvim pristojan učinak kući i daleko od toga da su autsajderi u ovoj utakmici. Domaći trebaju bodove kako ne bi dospjeli u opasnu situaciju i golu borbu za opstanak, gosti ne gaje naročite rezultatske ambicije jer Europa je iz ove perspektive teško dostižna, i sve u svemu, očekujem bar po gol na obe strane.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use