Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 14.3.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Villarreal - Zenit | Više od 2.5 gola (1.80) bet365

Villarreal je pokazao dva potpuno drugačija lica u Primeri i Europskoj ligi do sada ove sezone. Oni su se mučili da ostvare bodove u domaćoj ligi do te super važne pobjede nad Levanteom od 2-0 u gostima prošlog vikenda. Žuta podmornica je postigla dva kasna gola u trećoj i šestoj minuti sudijske nadoknade kako bi ostvarili sva tri boda koja su ih pomjerila izvan zone ispadanja. Ovo će definitivno biti veliko samopouzdanje za Villarreal pred utakmicu Europske lige protiv Zenita kojeg su u gostima dobili sa 1-3. Villarreal je prije sedam dana odigrala jedan od najoljih mečeva ove sezone kada su pobijedili Zenita u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

Zenit je prije toga bio u nizu od 11 pobjeda u posljednjih 12 utakmica u Europskoj ligi na svom terenu. Villarreal, koji se mučio u zoni ispadanja do sada ove sezone, prekinuo je taj niz sa tri gola u St. Petersburgu. Villarreal u ovu utakmicu ulazi sa mnogo boljim samopouzdanjem i mnogo boljim raspoloženjem i nadaju se da će uspjeti napokon da ostvare nekoliko pobjeda zaredom. Imaju ogromnu prednost iz prve utakmice i teško je zamisliti da će ispustiti tu prednost na svom stadionu pred svojim navijačima. Zenit mora ići na sve ili ništa sa vrlo napadačkom formacijom. S obzirom na to, trebalo bi biti dosta prostora za Villarrelov napad koji će sigurno postići golove i u ovom susretu. Očekujem da će biti više od 2.5 gola u ovoj utakmici.

Screenshot_16.thumb.png.f7923d891a469612ae2880f7817d172e.png

(Koeficijenti 14.3. u 12:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Salzburg - Napoli | Manje od 2.5 gola (2.30) bet365

Ovo je trebalo da bude najinteresantnija utakmica osmine finala, ali Napoli je učinio da izgleda vrlo lagano prije sedam dana u San Paolu. Napoli je slavio sa 3-0 pred svojim navijačima i to je sigurno riješilo sve nedoumice koje su navijači imali pred drugi susret. Salzburg je igrao polufinale ovog natjecanja prošle godine, ali sada im treba čudo nad čudima da bi ostvarili prolazak u četvrtinu finala. Tim kojeg vodi Marco Rose je uživao u dobrom nizu u skupinama, gdje su pobijedili svih šest utakmica u vrlo jakoj skupini koja je imala Celtic, Leipzig i Rosenborg. Međutim, ne možemo zaboraviti da su također izgubili u prvoj utakmici 1/16 finala Europske lige sa 2-1 od Club Bruggea, prije nego što su postigli četiri gola kod kuće protiv belgijskih šampiona.

Salzburg i Napoli imaju čistu situaciju u domaćoj ligi. Domaćini imaju devet bodova više od LASK Linza na vrhu austrijske Bundeslige i oni će sigurno obraniti titulu. Napoli ima 12 bodova iza Juventusa u Seriji A i zaista po mom mišljenju neće moći da ih stignu do kraja sezone, tako da je ovo natjecanje za njih vrlo važno. Salzburg ima dobar rekord kod kuće u Europskoj ligi gdje su pobijedili osam i remizirali jednu u posljednjih devet utakmica. Zadržali su mrež netaknutom u svakoj od posljednje tri utakmice kod kuće u ovom natjecanju. Salzburg ne smije dopustiti da prime gol u ovom susretu.

Međutim, Napoli je također jedna od odličnih ekipa u gostima, nakon što su pobijedili pet od posljednjih šest utakmica u gostima u Europskoj ligi. Oni su glavni kandidati za finale ovog natjecanja ove sezone i vjerujem da oni neće ispustiti prednost koju imaju. Zbog toga mislim neće biti mnogo golova u ovom susretu, te da će biti manje od 2.5 gola. Sretno svima!

Screenshot_17.thumb.png.e9f69bc05b8e634fd91504ec878e18ae.png

(Koeficijenti 14.3. u 12:48 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, IzudinB said:

FC Krasnodar (RUS) - Valencia CF (ESP) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Anthony Taylor (ENG)
c5FD7G7.png

S obzirom da Valencia ima prednost od 2-1 iz prvog susreta kojeg su igrali na Mestalli i s obzirom da je tamo bilo šest kartona, vjerujem da i ovaj uzvrat večeras ima ogroman potencijal za over kartona. U ovom slučaju over 4.5 mi se čini odlična granica. Iako sam mislio da ovaj engleski sudac i nije baš sjajan za ovu okladu, promijenio sam mišljenje kada sam vidio njegove posljednje susrete koje je sudio. Pokazao je čak dva crvena kartona u utakmici između Seville i Lazija, a svi znamo da se crveni karton u bet365 kladionici računa kao dva žuta što je ogroman plus, tako da je to odlično što se mene tiče. Pokazao je čak crveni karton u utakmici Shakhtara protiv Frankfurta, dok je prije toga i Romi protiv Viktorije Plzena. Ovdje možda ne bi bilo loše odigrati da će biti i crveni karton an utakmici kada se malo bolje razmisli, jer rezultat je i dalje aktivan, a Valencia je jedna od ekipa koje dobivaju mnogo žutih kartona. Anthony Taylor je znao pokazati i sedam žutih na jednoj utakmici, a kao što vidite ispod to je ona koju su igrali Dortmund i Atletico Madrid desetog mjeseca prošle godine. U svakom slučaju ja ću ovdje pokušati over 4.5. U unibetu imate koeficijent mnog manji na over 3.5, ali ako želite nešto sigurniju okladu eto preporučujem u toj kladionici. Sretno!

Screenshot_18.png.95649d5396dc7428d9367ff6bdb56cf3.png

Link to comment
Share on other sites

IZOSTANCI

INTER - FRANKFURT 

INTER:

Vrsaljko (df 10/0)
Miranda (df 9/0)
Dalbert (df 9/0)
Asamoah (df/mf 21/1)
Nainggolan (mf 19/3)
Joao Mario (mf 15/1)
Gagliardini (mf 13/3)
Martinez (fw 20/5)
Icardi (fw 20/9)

FRANKFURT:

Abraham (df 11/0)
Toure (df 3/0)
Fernandes (mf 20/1)
Torro (mf 5/0)
Rebić (fw 19/8)

KRASNODAR - VALENCIA

KRASNODAR:

Kritsyuk (gk 12/0)
Martynovich (df 18/0)
Kabore (mf 16/1)
Mamaev (mf 10/3)
Ignatyev (fw 12/4)

VALENCIA:

Garay (df 18/1)
Roncaglia (df 5/0)
Dani Parejo (mf 25/7)

DYNAMO KIEV - CHELSEA

DYNAMO KIEV:

Pivarić (df 6/0)
Buyalskyy (mf 16/1)
Verbič (mf/fw 17/7)
Besedin (fw 8/1)
Fran Sol (fw 2/1)

CHELSEA:

Higuain (fw 6/3)

Uzmite u obzir da će Maurizio Sarri dosta rotirati sastav.

SLAVIA PRAG - SEVILLA

SLAVIA:

Coufal (df 19/3) 
Ševčik (mf 2/0)
Tecl (fw 9/3)

SEVILLA:

Escudero (df 15/0)
Vidal (df 7/0)
Gnagnon (df 4/0)
Amadou (mf 12/0)
Nolito (fw 3/0)

BENFICA - DINAMO ZAGREB

BENFICA:

Jardel (df 18/2)
Conti (df 4/0)
Fejsa (mf 17/0)
Salvio (mf 11/1)
Seferović (fw 21/15)

DINAMO:

Leovac (df 9/1)
Šunjić (mf 17/1)
Ademi (mf 11/1)
Hajrović (fw 11/3)

SALZBURG - NAPOLI

SALZBURG:

Pongračić (df 13/0)
Van der Werff (df 4/0)
Junuzović (mf 14/4)
Schlager (mf 16/4)

NAPOLI:

Koulibaly (df 25/0)
Albiol (df 16/1)
Maksimović (df 14/0)

VILLARREAL - ZENIT 

VILLARREAL:

Bonera (df 3/0)
Fuego (mf 3/0)
Trigueros (mf 20/0)

ZENIT:

Noboa (mf 4/0)
Kokorin (mf 3/0)

ARSENAL - RENNES

ARSENAL:

Sokratis (df 20/0)
Bellerin (df 19/0)
Holding (df 10/0)
Welbeck (fw 8/1)

RENNES:

Diallo (gk 6/0)
Baal (df 1/0)
Johansson (mf 10/1)
Siebatcheu (fw 15/3)

Link to comment
Share on other sites

Fantastična ponuda danas!

Strašno je koliko je unibet smanjio koeficijente od kada su izašli, bitno je pratiti i brzo reagirati kod njih... Danas definitivno preporučujem kartone kod bet365 budući da imaju iste ili bolje granice a daleko bolje koeficijente

Benfica - Dinamo

Mogao bi o ovoj utakmici puno toga pisati ali ne želim dužiti. Očekujem puno, ali baš puno, kartona. Sudac je za kartone dobar, Benfica je kiksala u ponedjeljak i pod pritiskom su. Napadat će u i treba im pobjeda od 2 gola razlike. Dinamu je najbitnije postići gol jer i sa 2:1 idu dalje. 

Uz kartone mislim da je i oklada da će Benfica prva doći do 5 ili 7 kartona dobra. Benfica nije impresionirala u prvoj utakmici, sigurno su favoriti doma ali očekivao sam barem 1,70 na njih nakon prve utakmice. Mislim da je Dinamo podcijenjen, ali uzevši u obzir da Dinamu igra i poraz od jednog gola razlike kombo Benfica + Benfica prva do 5/7 kornera može doći u obzir.

Od drugih utakmica izdvojio bi:

Krasnodar - Valencia

unibet daje 1,46 a bet365 čak 1,75 za over 4,5 kartona. Imamo dosta preduvjeta za veći broj kartona, najveća prijetnja jest uvjerljivo rano vodstvo Valencije. 

Sparta - Sevilla

Sparta je prošlih godina bila najzahvalnija momčad za kartone u Europi. Pisao sam o njima, imali su prosjek od 4+ kartona po utakmici. Ove sezone su nešto korektniji ali danas to ne očekujem. 

unibet daje 1,43 za over 4,5 kartona a bet365 1,61. 

CY85oAd.png

Link to comment
Share on other sites

prije 29 minute, Goksim said:

Benfica - Dinamo

Mogao bi o ovoj utakmici puno toga pisati ali ne želim dužiti. Očekujem puno, ali baš puno, kartona. Sudac je za kartone dobar, Benfica je kiksala u ponedjeljak i pod pritiskom su. Napadat će u i treba im pobjeda od 2 gola razlike. Dinamu je najbitnije postići gol jer i sa 2:1 idu dalje. 

Uz kartone mislim da je i oklada da će Benfica prva doći do 5 ili 7 kartona dobra. Benfica nije impresionirala u prvoj utakmici, sigurno su favoriti doma ali očekivao sam barem 1,70 na njih nakon prve utakmice. Mislim da je Dinamo podcijenjen, ali uzevši u obzir da Dinamu igra i poraz od jednog gola razlike kombo Benfica + Benfica prva do 5/7 kornera može doći u obzir.

Mislim da se svi sjećamo kako je ova utakmica završila, i rezultatski i sa kartonima, prošlog tjedna. Nadam se Dinamovom prolazu te 6+ kartona. Ovo mi je oklada dana, ako ne i tjedna...
ZXUNuzb.png

yw5tA77.png

v0eDIk8.png

77hhU1G.png

3n9PKRZ.png

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, ultra said:

betbuilder u bet365, kvota 1.66

Pod fokusom je susret Intera i Eintrachta. Prva utakmica je zavrsena rezultatom 0 0 i za prolaz je sve otvoreno. S obzirom na takvu situaciju ocekujem jednu živu i žestoku utakmicu gdje bi sudac Hategan mogao imati doata materijala za kartone. E sada, problem je što Hategan u Europi ima puno strožiji kriteriji nego u ligaškim utakmicama, ali ove dvije ekipe, važnost utakmice i činjenica da je sve otvoreno, jednostavno nalažu da se ovo mora pokušati. 

 

Screenshot_20190314_095523.jpg

Po meni nije tu do kriterija vec se jednostavno puno zesce i prljavije igra u Rumunjskoj nego u Uefinim natjecanjima.

Ali,bez obzira na to,istog sam mišljenja da bi kartoni trebali doći.

Link to comment
Share on other sites

BENFICA - DINAMO OD 21:00 Portugalci iznenadili, na klupi ostali najbolji igrači

DINAMO od 21 sat igra jednu od najvećih utakmica u klupskoj povijesti. U uzvratu osmine finala Europa lige u Lisabonu brani 1:0 prednost iz prve utakmice.

Nenad Bjelica, trener Dinama, utakmicu je dočekao u velikim problemima jer nije mogao računati na Arijana Ademija, Ivana Šunjića, Izeta Hajrovića i Marina Leovca.

Domaći trener je iznenadio. Grimaldo, Jonas, Cervi, Joao Felix, Gedson i Samaris ostali su na klupi iako su neki od njih ključni igrači momčadi.

BENFICA - DINAMO   0:0 (0:1)

iAm2fQq.png

Izvor: Index.hr

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Dinamo Zagreb više od 4.5 kartona (1.61) bet365

Suvišno je govoriti o važnosti utakmice, Aytekin je generalno dobar sudac za kartone, ne libi se ni da potegne crveni karton (samo u prethodnih pet susreta podijelio je tri crvena), tako da da vjerujem da bi trebalo da prebaci ovu granicu.

Slavia Prag - Sevilla prolaz Seville (1.70) bet365

Koliko god dobro igra Slavia ove sezone, mislim da im je Sevilla jednostavno prevelik zalogaj. S obzirom na stanje u La Ligi, te da vrlo lako mogu 'izvisiti' za Ligu prvaka, nikako nemaju luksuz da Ligu Europe puste 'niz vodu'. Činjenica je da jako loše igraju u gostima, dok je s druge strane Slavia odlična na svom terenu, ali Sevilla ima jako mnogo iskustva u ovim fazama takmičenja, koje je osvajala rekordan broj puta, i po meni, to bi trebalo da bude presudno.

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, Goksim said:

Fantastična ponuda danas!

Strašno je koliko je unibet" rel="">unibet smanjio koeficijente od kada su izašli, bitno je pratiti i brzo reagirati kod njih... Danas definitivno preporučujem kartone kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 budući da imaju iste ili bolje granice a daleko bolje koeficijente

Benfica - Dinamo

Mogao bi o ovoj utakmici puno toga pisati ali ne želim dužiti. Očekujem puno, ali baš puno, kartona. Sudac je za kartone dobar, Benfica je kiksala u ponedjeljak i pod pritiskom su. Napadat će u i treba im pobjeda od 2 gola razlike. Dinamu je najbitnije postići gol jer i sa 2:1 idu dalje. 

Uz kartone mislim da je i oklada da će Benfica prva doći do 5 ili 7 kartona dobra. Benfica nije impresionirala u prvoj utakmici, sigurno su favoriti doma ali očekivao sam barem 1,70 na njih nakon prve utakmice. Mislim da je Dinamo podcijenjen, ali uzevši u obzir da Dinamu igra i poraz od jednog gola razlike kombo Benfica + Benfica prva do 5/7 kornera može doći u obzir.

Od drugih utakmica izdvojio bi:

Krasnodar - Valencia

unibet daje 1,46 a bet365 online kladionica" rel="">bet365 čak 1,75 za over 4,5 kartona. Imamo dosta preduvjeta za veći broj kartona, najveća prijetnja jest uvjerljivo rano vodstvo Valencije. 

Sparta - Sevilla

Sparta je prošlih godina bila najzahvalnija momčad za kartone u Europi. Pisao sam o njima, imali su prosjek od 4+ kartona po utakmici. Ove sezone su nešto korektniji ali danas to ne očekujem. 

unibet daje 1,43 za over 4,5 kartona a bet365 online kladionica" rel="">bet365 1,61. 

CY85oAd.png

Prvi par proso??

Link to comment
Share on other sites

On 13. 03. 2019. at 19:24, Dominik999 said:

Svo pljuvanje po aytekinu je bilo neopravdano. Odličan sudac i kolege koji također prate suce složit će se samnom. Odličan kriterij, malo praštanja i dobar pregled i osjecaj za igru.

odličan za doniranje organa ?!!!!
https://net.hr/sport/nogomet/dinamo-grubo-ostecen-na-luzu-sporna-situacija-odjeknula-drustvenim-mrezama-anketa/

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use