Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Bayern Munchen - Liverpool over 4,5 kartona (1,66) bet365

Utakmicu sudi Daniele Orsato što je definitivno dobra vijesti. Mislim da je teško za očkivati da ponovo vidimo 0:0 a samim tim jasno je da će nervoze na terenu biti. Ulog je velik i iako su ovo dvije momčadi koje igraju izuzetno korektan nogomet, mislim da to danas neće biti slučaj. Jednostavno, radit će se profesionalni prekršaji u polukontrama i kontrama a nije isključeno niti prigovaranje u samoj završnici utakmice. 

Mislim da je granica od 4,5 kartona kod bet365 izuzetno primamljiva i preporučujem da je uzmete odmah jer bi mogla narasti i na 5,0 ili 5,5. 

Bayern - Liverpool // Prolaz Bayerna bet365 - 1,95

Bez obzira na veći koeficijent, po meni Bayern ima veće šanse za prolazak dalje. Za razliku od prošlih sezona kada su u ovo vrijeme doživjeli pad forme, ove sezone je stvar drugačija. Sada igraju najbolji nogomet a iz kluba najavljuju prolazak dalje. Na sličan način je i Real prošle sezone preokrenuo stvari u svoju korist pa mislim da bi ove godine to mogao napraaviti Bayern. 

Bet365 daje 1,95 na njihov prolaz, dok je na prolaz Liverpoola još manji koeficijent što je po meni neshvatljivo ali dobro.. Ja inače kada vidim Matipa u odbrani, a Lewu u napadu... Sve mi bude jasno.

Liverpool je u totalno drugačijoj situaciji. U zadnje vrijeme igraju sve slabije, a prednost od 10 bodova koju su imali pred ekipom Citya je istopljena i oni su sada ekipa koja zaostaje. Klopp izgleda nije uspio tempirati formu jer je evidentno da su njegovi igrači najbolje partije pružali krajem prošle kalendarske godine.

3.thumb.jpg.617d906c991fd5f7ddff2548a765d29c.jpg

Barca - Lyon // Oba tima daju gol  bet365 - 1,90

Lyon je u mojoj glavi sliččna ekipa Ajaxovoj. Možda dvije najbolje mlade ekipe na svijetu, koje u svojim redovima imaju igrače koji će u budućnosti biti među najboljim na svijetu. Aouar, Ndombele, Cornet, Fekir, Mendy.. Mnogi on njih su također i na radaru Barce, a u prvom meču su pokazali da se itekako mogu nositi sa njima i nadigravati se.

Vjerujem u prolazak Barcelone, mislim da će ovo na iskustvo odraditi ali ipak ubjeđen sam da se Lyon neće predati i htjeti osramotiti te da će ukoliko budu i gubili imati samo jedan cilj -DA ZABIJU GOL. Imaju toliko opcija u svojoj ekipi i zaista, teško je očekivati da ga ne zabiju posebno što bi trebali biti motivisani jer će večeras biti u izlogu i dokazivanje će biti u prvom planu :D

12.thumb.jpg.153dffaee91bb7b50043133e0bc71b41.jpg

prije 40 minute, crash1 said:

Bayern - Liverpool // Prolaz Bayerna bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,95

Bez obzira na veći koeficijent, po meni Bayern ima veće šanse za prolazak dalje. Za razliku od prošlih sezona kada su u ovo vrijeme doživjeli pad forme, ove sezone je stvar drugačija. Sada igraju najbolji nogomet a iz kluba najavljuju prolazak dalje. Na sličan način je i Real prošle sezone preokrenuo stvari u svoju korist pa mislim da bi ove godine to mogao napraaviti Bayern. 

Bet365 daje 1,95 na njihov prolaz, dok je na prolaz Liverpoola još manji koeficijent što je po meni neshvatljivo ali dobro.. Ja inače kada vidim Matipa u odbrani, a Lewu u napadu... Sve mi bude jasno.

Liverpool je u totalno drugačijoj situaciji. U zadnje vrijeme igraju sve slabije, a prednost od 10 bodova koju su imali pred ekipom Citya je istopljena i oni su sada ekipa koja zaostaje. Klopp izgleda nije uspio tempirati formu jer je evidentno da su njegovi igrači najbolje partije pružali krajem prošle kalendarske godine.

3.thumb.jpg.617d906c991fd5f7ddff2548a765d29c.jpg

Slažem se i ja ovdje idem na jači ulog.

Jednostavno ne vidim kako Liverpool koji ocajno igra u gostima moze dobit pred punim Allianz Arenom, Bayern nevjerojatno digao formu i jos su zauzeli prvu poziciju na tablici. Svi znamo kako stoji Liverpool u Premier Ligi i prevelik je pritisak na njih, mislim da moraju birat prvenstvo ili ligu prvaka, da ce uzet prvenstvo i da ovdje nece toliko dobro proci. Niko Kovač je odlican trener ako je uspio izvuci 0:0 na njihovom terenu sve osim prolaza Bayerna je po meni ovdje veliko iznenadjenje, a i osim toga Englezi imaju dovoljno predstavnika (United, City i Tottenham) mislim da ce se Kloppove ose fokusirat na prvenstvo.

Norwich - Hull // Pobjeda domaćina bet365 - 1,60

Norwich ovdje mora ići po pobjedu jer su im glavni konkurenti za direktnu promociju Sheffield i Leeds slavili u ovom kolu. Tako da bilo kakav kiks u ovom dijelu sezone ih može skupo koštati. Hull je izgubio zadnje četiri utakmice na strani primivši čak 13 golova.

Norwich će izaći u najjačem sastavu, napada će predvoditi sjajni Temu Puki koji je postigao 24 gola ove sezone a sa eventualnm pobjedom prestigli bi Leeds na tabeli. Očekuje se da trener izvede isti sastav kao u prošlom kolu protiv Nottinghama gdje su slavili sa 3:0.

1.thumb.jpg.4c905860b7a9d96e90081b528cb38850.jpg

BAYERN LIVERPOOL

po meni ivdje najbolja opcija je da oba daju gol i3+,jel i jedni idrugi su pokazali puno puta da bome znaju primiti golove od svakoga ali isto tako i zabiti svakome, Bayern je stvarno odličan u ovoj godini i sigurno osvajaju titulu,dok za Liverpool nisam baš siguran na da će uspjet do trofeja u Premiershipu,kako sezona ide kraju nekako sve slabije djeluju,ovdje je ipak veliki ulog u pitanju i nema popravnog poslije ove utakmice,ofenzivno su i jedna i druga ekipa jake,gosti još uvijek imaju izostanaka a i obrana im ne ulijeva baš povjerenje,koliko im je obrana slaba tako je napad odličan i vjerujem da će zabiti danas  Bayernu ali da im to neće biti dosta za prolaz 

On 11. 03. 2019. at 14:52, Goksim said:

Bayern Munchen - Liverpool over 4,5 kartona (1,66) bet365 online kladionica">bet365

Utakmicu sudi Daniele Orsato što je definitivno dobra vijesti. Mislim da je teško za očkivati da ponovo vidimo 0:0 a samim tim jasno je da će nervoze na terenu biti. Ulog je velik i iako su ovo dvije momčadi koje igraju izuzetno korektan nogomet, mislim da to danas neće biti slučaj. Jednostavno, radit će se profesionalni prekršaji u polukontrama i kontrama a nije isključeno niti prigovaranje u samoj završnici utakmice. 

Mislim da je granica od 4,5 kartona kod bet365 online kladionica">bet365 izuzetno primamljiva i preporučujem da je uzmete odmah jer bi mogla narasti i na 5,0 ili 5,5. 

Nadam se da sa kartonima neće biti kao sa Kupiersom jučer. Strašno kakav je kriterij imao. Podsjetnik svima da je sutra Europska liga pa obavezno posjetite i podforum za četvrtak, ponude za kartone bi uskoro trebale izaći kod bet365 i unibet kladionice.

Uz navedeni prijedlog za utakmicu Bayern - Liverpool mislim i da je opcija da Bayern dobiva barem jedno poluvrijeme i da prvi dolazi do 5 kornera dobra. 

Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati ali za očekivati je posjed Bayerna i igru na Liverpoolovoj polovici. Svi znamo koliko Bayern igra po krilima i 5 kornera za njih ne bi trebao biti problem. Opcija da pobjeđuju jedno poluvrijeme je više sigurnosti radi, naime puno je izglednija opcija od čiste pobjede iako je i koeficijent nešto manji. 

f6CcfNW.png

prije 6 sati, tihi372 said:

BAYERN LIVERPOOL

po meni ivdje najbolja opcija je da oba daju gol i3+,jel i jedni idrugi su pokazali puno puta da bome znaju primiti golove od svakoga ali isto tako i zabiti svakome, Bayern je stvarno odličan u ovoj godini i sigurno osvajaju titulu,dok za Liverpool nisam baš siguran na da će uspjet do trofeja u Premiershipu,kako sezona ide kraju nekako sve slabije djeluju,ovdje je ipak veliki ulog u pitanju i nema popravnog poslije ove utakmice,ofenzivno su i jedna i druga ekipa jake,gosti još uvijek imaju izostanaka a i obrana im ne ulijeva baš povjerenje,koliko im je obrana slaba tako je napad odličan i vjerujem da će zabiti danas  Bayernu ali da im to neće biti dosta za prolaz 

Slazem se sa tipom, moje misljenje je da ako padne jedan gol, past ce jos dva. 

Ja cu pratit uzivo sve do prvog gola jer se bojim da ni jedna ni druga ekipa nece juriti prema golu jer obe ekipe imaju povoljan rezultat. Isto tako je moguce, da na poluvremenu bude 0:0 i bez kartona....

Bayern - Liverpool 

Poslastica večeri sraz je Bayerna i Liverpoola na Alianz Areni. Prvi dvoboj na Anfieldu završio je bez golova i sa podjednakim šansama obje momčadi ulaze u ovaj sraz. Zbog domaćeg terena prednost je blago na strani domaćina koji su proigrali u posljednje vrijeme. Momčad Nike Kovača nakon dvoboja na Anfieldu odigrala je tri utakmice u Bundesligi i upisala sve tri pobjede. Posebno su impresivni Bavarci bili kod Gladbacha gdje su slavili 5:1, a prošli vikend ponizili su Wolfsburg sa 6:0. 

Liverpool se nalazi u nešto lošijem razdbolju i čini se kako pritisak zbog lova na titulu radi svoje. Nakon dvoboja sa Bayernom igrali su četiri utakmice i upisali dvije pobjede i dva remija. Za ovaj susret zanimljivo je kako u gostima igrači Jurgena Kloppa nisu postigli niti pogodak. Unatoč lošoj realizaciji, momčad Liverpoola stvara šanse, posebno je to bilo u derbiju sa Evertonom no lopta nije htjela ući u gol. 

Bayern je na Anfield u prvoj utakmici došao ne izgubiti i to je uspio. Niko Kovač nije pokuašao naplatiti veliki hendikep neigranja Van Dijka koji drži obranu Redsa. Liverpool se puno ispromašivao i u tom susretu i mišljenja sam da se to negdje mora vratiti. Povratak Van Dijka u redove Liverpoola odlična je stvar i obrana je s njim nemjrljivo čvršća. Očekujem sličnu utakmicu kao na Anfieldu, taktičku u kojoj niti jedna ni druga ekipa neće previše srljati. 
Napadački arsenal Liverpoola je nevjerojatan i sa čvrstom obranom predvođenom Van Dijkom ipak prednost dajem gostujućem sastavu. Ne očekujem golijadu i moj izbor za ovaj sraz je pobjeda Liverpoola bez primljena gola. 

TIP: Pobjeda Liverpoola bez primljena gola

Barcelona - Lyon / pobjeda Barcelone i više od 2 gola na utakmici (1.53) bet365

Mislim da bismo ovdje mogli gledati sličnu utakmicu kao između Cityja i Schalkea sinoć, s tim što ne bih rekao da će Lyon doživjeti takav debakl, ali u svakom slučaju, izvijesna je pobjeda Barce, a vjerujem da golova neće manjkati, jer Blaugrana je ekipa koja na svom terenu "melje" do kraja i nema popusta za goste.

Bayern - Liverpool manje od 3.5 gola (1.40) bet365

Rezultat iz prve utakmice je takav da niti ostavlja previše prostora Bayernu da sve karte baci u napad, niti je za očekivati da će Redsi da preuzmu inicijativu, jer pretpostavljam da će Klopp na gostujućem terenu postaviti nešto defanzivniju taktiku, te da će svoje šanse vrebati iz kontrapada, s obzirom na to da im odgovara svaki remi sa golovima, a imaju itekako brze igrače za takav stil igre. Ukoliko ne padne rani gol, mislim da ovdje sigurno nećemo vidjeti više od tri pogotka.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use