Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 11.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Metz - Sochaux 1 (1.40) bet365

S obzirom da je Brest izgubio u prošlom susretu, Metz je i dalje ostao na prvoj poziciji u drugoj francuskoj ligi. Oni imaju utakmicu manje, međutim, imaju i tri boda više u odnosu na drugoplasirni Brest. Ovo je savršena utakmica za povećanje te razlike bodova na prvoj poziciji. Metz je malo posustao u posljednje vrijeme, nakon što su ostvarili tri remija u posljednjih pet utakmica, međutim oni nisu izgubili u ligi još od poraza protiv Clermonta na kraju prvog mjeseca ove godine. Metz u posljednjih osam utakmica ima pet pobjeda, remi i dva poraza. Vrlo zanimljivo je to da su porazi došli kod kuće od Clermonta kao što sam već i spomenuo u ligi i u kupu od Orleansa. Metz je ove sezone izgubio samo tri utakmice kod kuće, gdje imaju treću najbolju obranu u ligi. Pred svojim navijačima su postigli 24 gola u 13 utakmica do sada. Domaća forma je samo bolja u Bresta i Lensa ove sezone. U posljednje četiri utakmice kod kuće, Metz ima tri pobjede.

Što se tiče Sochauxa, oni se nalaze u zoni ispadanja i četiri boda kaskaju za Nancyjem koji je iznad njih. Još gore je to što su doživjeli tri poraza u posljednjih pet utakmica, dok su ta tri poraza došla u posljednje tri utakmice zaredom. Kada je generalno obrana u pitanju u ova dva tima, Metz ima drugu najbolju obranu u ligi, odmah poslije Paris FC-a i to samo za 1 gol, dok je obrana na drugoj strani, mogu reći katastrofalna, jer su primili 35 golova u 27 utakmica. Ima i gorih obrana u ligi, međutim, činjenica da nisu postigli gol u posljednje četiri utakmice za Sochaux je vrlo loša pred ovaj susret. S obzirom na to, vjerujem da bi Metz ovdje trebao ostvariti pobjedu! Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.33a351bf97449e5707226aa499362ed6.png

(Koeficijenti 11.3. u 14:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Lechia - Plock 1 (1.57) bet365

Primijetio sam vrlo zanimljivu situaciju na tabeli ove lige. Prvoplasirana ekipa će ugostiti pretposljednju ekipu na tabeli Plocka, a dok je koeficijent u padu, čini mi se kao vrlo dobar za sada, iako ne garantujem da će ostati ovakav do početka utakmice. Lechia se nalazi na prvoj poziciji ove lige i bod su iznad Legije, dok imaju utakmicu manje, to jest ovu koju trebaju odigrati danas. Imaju najbolju obranu u ligi gdje su primili samo 20 golova u 24 utakmice, dok imaju i jedan od najboljih napada također, iako nije najbolji u ligi. U svakom slučaju, jedna od najlošijih obrana se nalazi u timu Plocka i to ne bi trebao biti prevelik problem.

Povećanje vodstva na tabeli je po meni dovoljna motivacija i siguran sam da će domaćin ovdje slaviti, možda ne prevelikim rezultatom, ali dovoljno da uzmu sva tri boda. Plock, na drugoj strani, ima samo 23 boda do sada u 24 utakmice. Ostvarili su samo pet pobjeda ove sezone, dok su pretrpjeli čak 11 poraza. Očekujem pobjedu lidera u ovoj utakmici.

Screenshot_4.thumb.png.d120ab3cd51d20f903090fbb666acdab.png

(Koeficijenti 11.3. u 15:06 CET) 

Benfica - Belenenses | Benfica EH -1 (1.50) bet365

Benfica i Porto se sada bore za prvu poziciju na tabeli, međutim, Benfica je Porta prestigla u prošlom kolu kada su ih dobili sa 1-2 u gostima. Sada se Porto u ovom trenutku nalazi na prvoj poziciji, međutim imaju utakmicu više i samo jedan bod više od Benfice. Ovo je vrlo važan susret za Benficu i oni su ogromni favoriti pred ovaj susret. Igraju odlično u posljednje vrijeme, a u posljednjih pet susreta u ligi imaju sve pobjede. Benfica kod kuće ima 9 pobjeda do sada ove sezone, a u 11 utakmica pred svojim navijačima su postigli čak 41 gol, a primili samo 11. Izgubili su samo jednu utakmicu kod kuće u ligi ove sezone, a to je bio poraz protiv Moreirensea. 

Belenenses se nema zašto boriti do kraja ove sezone. Oni imaju 36 bodova i tri boda ispred njih je Guimaraes, dok je Moreirense šest bodova ispred njih. Prva četiri mjesta su 16 bodova ispred Belenensesa. Oni igraju protiv vrlo jakog protivnika u gostima i mislim da ovdje nemaju što tražiti. To dokazuju i rezultati prethodnih međusobnih susreta ova dva tima na ovom stadionu gdje je Benfica uspjela postići 18 golova u posljednja četiri međusobna susreta protiv Belenensesa, a da gost nije postigao niti jedan gol. Posljednji susret na ovom stadionu je završio sa 5-0 u korist Benfice. Mislim da će sada biti nešto slično, jer Benfica želi da se vrati na tu prvu poziciju u ligi. Zbog toga vjerujem u hendikep! Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.ffa1b4d630e02bbace0a0439eade1fac.png

(Koeficijenti 11.3. u 15:19 CET) 

Galatasaray - Antalyaspor | 1+ golova prvo poluvrijeme (1.25) bet365

Galatasaray tradicionalno na svom stadionu uvijek igra ofanzivan nogomet, a navijači im daju ogroman vjetar u leđa. U prosjeku postižu 2.6 golova po utakmici na svom terenu, a bogme umiju i da prime, jer im je defanzivna linija često dekoncentrisana. Pošto je mala razlika između pobjede domaćina i ovog tipa kojeg predlažem, odlučio sam se za ovu drugu opciju, jer su turci nekad nepovjerljivi. U svakom slučaju očekujem dominaciju od početka utakmice, a neka pobijedi tko hoće, samo neka bude taj pogodak u prvom poluvremenu.

Screenshot_6.thumb.png.1c616a25aca954a05f7ea12ee1386ead.png

(Koeficijenti 11.3. u 15:25 CET) 

Venezia - Palermo X2 (1.40) bet365

Venezia na posljednjih 11 utakmica ima samo jednu pobjedu. I zbog te činjenice vjerujem da Palermo neće izgubiti u ovom susretu. Inače padam ovakve utakmice koje igram u Seriji B, međutim, Palermo je najnezgodniji rival kada su utakmice u gostima u pitanju u ovoj ligi, tako da ću se oprobati na nekom listiću sa manjim ulogom. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.d8c692e83e4e257e36f89f2f42889c80.png

(Koeficijenti 11.3. u 15:30 CET) 

Mega Bemax - Budućnost | Budućnost over 83.5 1xbet | KOŠARKA

Kao prvo Megi ništa ne treba dok se Budućnost ovdje bori za treće mjesto, ali i matematički za drugo, međutim, može se reći da je tu već sve riješeno, ali bitno im je sada to treće mjesto. Mega Bemax je možda malo čudno, jer je Bemax firma koja je u Crnoj Gori, a da saradnja između ova dva kluba postoji, jasno će vam biti kada vidite da je Bitadže došao na pozajmicu u Budućnost. A ko daje najboljeg igrača na pozajmicu? Mislim da je ovdje sve jasno. A pošto Mega voli brži ritam, vjerujem da će to odgovarati i Budućnosti, jer u posljednjih pet utakmica ni jednom nisu postigli više od 80 poena, što je svakako zabrinjavajuće, a imaju tako dobar tim. Ova utakmica će im poslužiti za vraćanje samopouzdanja, a sada su i jači, jer se Ivanović vratio nakon duže pauze. Mislim da nije velika granica i na današnju ponudu ovo je za mene najbolja opcija. Sretno!

Screenshot_8.png.641b0670e215832fdfd65bfedf216ef0.png

Malaga - Osasuna // Under 2,5 golova bet365 - 1,40

Vrlo zanimljiv meč u okviru druge španske lige. Obje ekipe se bore za promociju te je za očekivati oprezan nogomet sa obje strane, posebno od ekipe Osasune koja ima četiri boda više od Malage. Oni su na drugoj poziciji koja vodi direktno u La ligu i ne vjerujem da su spremni večeras srljati i ići po pobjedu, posebno jer igraju protiv ekipe koja igra vrlo disciplinovano i koja je ove sezone primila samo 19 golova na domaćem terenu svega 7.

Sa druge strane Malaga će ići po tri boda ovdje, biće im teško posebno zbognjihove neefikasnosti jer su postigli svega 29 pogodaka, predzadnja Cordoba je recimo postigla četiri gola više.

Ne vidim način da meč ode u over. Pronoza  0:0 ili 1:1.

under.thumb.jpg.980788ef95989d6136a721331bfbe854.jpg

Fortuna - Frankfurt // AH 0 Fortuna bet365 - 2,11

Fortuna igra zaista fantastično u zadnje vrijeme. Jedno vrijeme su bili prikovani za dno ali uprava je vjerovala treneru Helleru koji se sada sa svojom ekipom nalazi na sredini tabele i sa čak 12 bodova više od mjesta koje vodi nazad u Cvajtu. Cilj je tako već ispunjen i teško je očekivati da Fortuna ne zadrži status prvoligaša. Frankfirt sa druge strane također igra odlično, u ovoj godini nisu poraženi. U četvrtak ih čeka revanš sa Interom i mislim da to Fortuna može iskoristiti i ostati neporažena u ovom meču.

1.jpg.5ed690e5f70d9ea3c08606e34618511b.jpg

Roma - Empoli / pobjeda Rome i oba tima daju gol (2.75) bet365

Kod Rome van stroja su Džeko, De Rossi, Fazio, Kolarov, Manolas, Pastore, Pellegrini, Under i Bianda, Ranieri večeras debituje na klupi "Vučice" u svom drugom mandatu i po svaku cijenu mora upisati tri boda u ovoj utakmici. Roma odlično igra na svom terenu u posljednje vrijeme (6 pobjeda iz prethodnih 7 utakmica), i uprkos kadrovskim problemima mislim da će slaviti večeras protiv Empolija koji je najgora gostujuća ekipa Serie A ove sezone sa samo 4 boda iz 12 utakmica, bez ijedne pobjede. Ipak, s obzirom na brojne izostanke u Romi mislim da bi mogli barem do jednog gola, koeficijent na ovu kombinaciju je odličan, ova opklada ima jako dobar value po meni i vrijedi pokušati na nešto manji ulog.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use