Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 07.03.2009 (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ponuda je jako dobra pa se nadam da ćemo lijepo probrati parove...

Veliki oprez sa klubovima koji igraju Ligu Prvaka za par dana jer će velika većina igrati u mix sastavima budući da im je Liga Prvaka izuzetno bitna. Bayern je riješio pitanje prolaska i mislim da oni, kao i Barca neće kalkulirati već će jurišati na 3 boda sa udarnim sastavom, dok za ostale nisam siguran...

Kao iznenađenja bi probao:

Villareal - Espanyol X2

Torino - Juventus 1X

Leixois - Porto 1X

i možda dvozniaci protiv Chelsea i Manch. Utd.-a ali treba pogledati najavljene sastave koji će istrčati...

+ Lille - Lyon jako teška utakmica za goste u vrlo nezgodnom trenutku...

U svakom slučaju ako ništa izbjegnite gore navedene parove, a ako već nešto igrate možda bolje probati iznenađenje...

Osim barcelone i bayerna ja ne znam sta bih igrao za velike novce da mi djeluje tako sigurno.

Sjetio sam se situacije prije dva tjedna kad su pred ligu prvaka svi prosli, a samo bayern lago, a 90% planeta igralo samo bayern  >:(

Fulham Man Utd under

Man Utd igra utakmicu sezone sa Interom u LP, tako da ce Ferguson sigurno stavit rezervni sastav kao u kupu protiv Tottenhama, Fulham koji je izrazito domacinska momcad moze pruzit otpor. Tako da mi je malo golova najbolja oklada za ovaj susret

Evo ja sam nov na ovom forumu a šta mislite o ovom

Villareal - Espanyol X2

R.Madrid-At.Madrid X

Lille-Lyon 1

Genoa-Inter 1

Dobrodošao...

IMO odabrao si jako škakljive utakmice i teško da će sva 4 proći...

Za Espanyol se slažem.

Real bi mogao u over lako a mislim da imaju velike šanse ne pobjediti danas...

Zadnje dvije utakmice IMO mogu biti sva tri znaka i to je dostaa nezahvalno predviđati...

Sretno

Još par zanimljivih parova...

Zadar i Hemofarm su danas u "must win" situaciji...

Također mi se sviđa u žderiću za 1,45 da će se prvo desiti žuti karton na utakmici torino - juventus. Za očekivati je tvrdu i nervoznu utakmicu u kojoj će juve nastupiti sa mix sastavom. To je gradski derbi a i margina za kartone je 7!

Roeselare - Mouscron   1         10/10

Mozes to malo pojasnit??

Koliko ja znam gosti su u ogromnim fin. problemima i lako je moguće da nakon ove sezone jednostavno "ugase" klub...

Sigurno je to veliki minus za njih i njihovu motivaciju dok domačin mora uzeti bodove za opstanak ali postave, ozljede i sl. nisma gledao...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use