Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Crystal Palace - Brighton (13:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.45)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.64
axaomRs.png

Cardiff - West Ham (16:00) bet365
Sudac:  Graham Scott (2.31)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.69
5BkfYkO.png

Huddersfield - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.45
Prosjek ekipe 2: 1.55
THrGU7w.png

Leicester - Fulham (16:00) bet365
Sudac: David Coote (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.79
hW9TVlV.png

Newcastle - Everton (16:00) bet365
Sudac: Lee Mason (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 1.66
kK1wqjf.png

Southampton - Tottenham (16:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.48
DRBlpTz.png

Manchester City - Watford (18:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.72)
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 2.03
2RljlPU.png

Primera

Alaves - Eibar (13:00)  bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (4.36)
Prosjek ekipe 1: 2.42
Prosjek ekipe 2: 1.96
IJkx66x.png

Atl. Madrid - Leganes (16:15) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.81
Prosjek ekipe 2: 2.96    
IOI6wFS.png

Barcelona - Rayo Vallecano (18:30) bet365
Sudac: Mario Melero Lopez (5.25)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 2.56    
KtSdISq.png

Getafe - Huesca (20:45) bet365
Sudac: Eduardo Prieto Iglesias (4.07)
Prosjek ekipe 1: 2.92
Prosjek ekipe 2: 3.33
oMhwU71.png

Serie A

Parma - Genoa (18:00) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.12
Prosjek ekipe 2: 2.58
232cbts.png

Chievo - AC Milan (20:30) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.57)
Prosjek ekipe 1: 2.69
Prosjek ekipe 2: 2.12
AYB597r.png

Bundesliga 

Bayern - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: Sascha Stegemann (4.22)
Prosjek ekipe 1: 1.36
Prosjek ekipe 2: 2.09
lgXiEa6.png

Bor. Dortmund - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: Benjamin Cortus (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.27
Prosjek ekipe 2: 2.00
du17lr2.png

Freiburg - Hertha (15:30) bet365
Sudac: Robert Schröder (4.40)
Prosjek ekipe 1: 1.05
Prosjek ekipe 2: 1.82
E6PBHF8.png

RB Leipzig - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: Sven Jablonski (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.95
mxmxdRx.png

Mainz - B. Monchengladbach (18:30) bet365
Sudac: Markus Schmidt (4.14)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.41
BDnmDfu.png

(Koeficijenti 7.3. u 23:47 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Bayern - Wolfsburg // bet365 - 2,20

Bayern ima fantastičnu priliku da preuzme lidersku poziciju i mislim da neće ispustiti ovu priliku iz ruku. Uzvrat protiv Liverpoola je tek u srijedu, imaju dovoljno vremena da se odmore, igraju kući, ne putuju i imaju aktivan rezultat. Tako da, totalno skoncentirsani ulaze u ovaj meč i mislim da pobjeda neće doći u pitanje.

Ono što je zanimljivo je odluka Lowa da ne poziva više Mullera, Hummelsa i Boatenga u reprezentaciju koja je propraćena velikim negodovanjem i kritikama iz Bayerna ali i od strane trojice igrača, posebno Mullera koji je moramo to priznati legenda njemačkog nogometa. Upravo zbog toga vjerujem kako ima imperativ da zabije pogodak a vjerujem kako će mu i saigrači pokušati pomoći u tome.

4.thumb.jpg.6915eb42c393af7cf338ec65f76e71af.jpg

Manchester City - Watford | Pobjeda Cityja + BTTS (2.40) bet365

Manchester City je iskoristio prednost koju im je Liverpool poklonio nakon što su pali u formi i sada Građani vode glavnu riječ na tabeli Premier lige. Trenutni šampioni su u odličnoj poziciji i jedan bod su iznad Liverpoola. Ekipa Pep Guardiole je uradila odličan posao, iako nisu bili baš sjajni u napadu. Građani su pobijedili tri utakmice zaredom, gdje su postigli samo dva gola u tom procesu. Podigli su trofej Carabao kupa nakon što nije bilo golova u 120 minuta protiv Chelseaja u finalu na Wembleyu. Zatim su pobijedili West Hama i Bournemoutha sa 1-0. Cityju sada trebaju bodovi kako bi održao prednost nad Liverpoolom i ovu utakmicu bi trebali lagano dobiti.

Međutim, Watford nema što izgubiti na Etihad stadionu i oni će sigurno biti rasterećeni pritiska, što ne možemo reći za Manchester City, tako da će imati šansu da naprave šokantan rezultat u ovoj utakmici. Watford uživa u dobroj formi u posljednje vrijeme, pobijedili su četiri od posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima. Ekipa Javi Garcije se popela na osmu poziciju u Premier ligi. Međutim, izgubili su 5-0 od Liverpoola u prethodnoj utakmici u ligi. Generalno, Watford postiže i prima dosta golova u gostima i ne bi me iznenadilo kad bi vidjeli i jedan gol od njih u ovom susretu. City je pod pritiskom i mislim da će ostvariti pobjedu, međutim vjerujem da bi mogli primiti i jedan barem počasni gol. Sretno!

Screenshot_22.thumb.png.9303526a68c61667796c760f66d7c00c.png

(Koeficijenti 8.3. u 13:29 CET)

On 07. 03. 2019. at 23:49, IzudinB said:

Getafe - Huesca (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Eduardo Prieto Iglesias (4.07)
Prosjek ekipe 1: 2.92
Prosjek ekipe 2: 3.33
oMhwU71.png

Čini mi se vrlo dobra granica za ovu utakmicu. S obzirom da se timovi bore na različitim dijelovima tabele i da oba tima trebaju bodove, vjerujem da ćemo gledati jednu veliku borbu na terenu. Getafe se bori na četvrtoj poziciji, gdje imaju dva boda više od Alavesa i njima je u ovoj utakmici must win inače će ih Alaves prestignuti na toj poziciji. Getafe je u solidnoj formi u posljednje vrijeme, gdje su ostvarili tri pobjede u posljednjih pet utakmica, a nemaju poraza u tom procesu.

Na drugoj strani imamo Huescu, koja se bori na dnu tabele i oni još uvijek imaju nade za opstanak, jer im Villarreal i Rayo Vallecano bježe po jedan bod, dok Celta Vigo u sigurnoj zoni bježi samo tri boda i jasno je da će oni pokušati da se izvuku iz ove situacije. U posljednje vrijeme su poboljšali svoju formu, gdje imaju tri pobjede u posljednjih pet utakmica. Pobijedili su Gironu u gostima, Sevillu kod kuće i remizirali protiv Espanyola u gostima i vjerujem da Getafeu u ovoj utakmici neće biti lako, a shodno tome očekujem veliku nervozu i napetost na terenu upravo zbog bodova koji su potrebni na obje strane.

Huesca i Getafe su među prvim timovima u Primeri koji dobijaju najviđe žutih kartona ove sezone i mislim da mi je ova granica od 5.5 prilično dobra, s obzirom da ovi timovi imaju ukupni prosjek od 6.25. Sudac nije najrigorozniji u ligi i ne pokazuje puno kartona na utakmicama, međutim, znao je pokazati i sedam kartona ponekad. Mislim da će u ovoj utakmici biti primoran da poveća svoju granicu od 4.07 kartona u prosjeku po utakmici, jer su to dvije vrlo nedisciplinirane ekipe koje prave mnogo prekršaja. U svakom slučaju ću se oprobati na over 5.5 uglavnom zbog važnosti ove utakmice i timova koji igraju. Sretno svima!

Screenshot_34.png.2d36a1717ca44d04e26d87008c8e4da8.png

Maribor - Gorica // bet365 - 2,87

Maribor je ispod svog nivoa u prve dvije utakmice proljetnog dijela sezone i mislim da će sav bijes iskaliti danas na Gorici. Mnogo se o Mariboru priča u SLoveniji, govori se o njima kao o ekipi koju favorizuju sudije, ekipi kojoj su poklanjani penali posebno na derbiju protiv Mure nedavno.. A niko ne želi da vidi da Maribor ima najjaču organizaciju i najbolji igrački kadar u Sloveniji.

Tako da, njihova stalna mušterija, ekipa Gorice protiv koje su na zadnjih 6 utakmica upisali isto toliko pobjeda uz gol razliku 21:1 bi danas ponovo mogla nastradati jer je vrijeme da Maribor pročepi i začepi usta kritičarima.

1.thumb.jpg.0c4915b447e45736a161bb11ea9912dc.jpg

Atletico - Leganes // Over 2,5 bet365 - 2,57

Atletico jeste underaška ekipa, istina je da im ovaj meč pred duel sa Juventus pada u drugi plan, Leganes sa druge strane isto tako rijetko postiže golove, ali ipak, ja moram probati ovo po ovolikom koeficijentu. Tako sam slično nešto probao na meču sa Juventusom, a malo je falilo da meč završi 3+ a da ne poredim važnost tog meča i ovog danas.

Simeone bi trebao malo promiješati karte, ne očekujem neko preveliko zalaganje, čuvat će se svi za Juventus, Leganes bi tako mogao zabiti možda jedan pogodak, a onda sam ubjeđen da bi i Atletico mogao barem dva. Atletico se dobro brani kada imaju rezultat a ako treba napadati jasno je kakav napad posjeduju :D

madrid.thumb.jpg.3ae17160ebf96b901dcbd48ef1a23292.jpg

Sheffield UTD - Rotherham 1 (1.40) bet365

Sheffield se bori na vrhu tabele, gdje se u ovom trenutku nalaze na terćoj poziciji samo dva boda ispod Leedsa, dok imaju pet više od WBA koji je ispod njih. U svakom slučaju, oni igraju protiv Rotherhama koji se nalazi u zoni ispadanja i imaju isto bodova kao i Reading koji je na sigurnoj zoni. Znači bodovi su vrlo važni za obje ekipe, međutim, forma Sheffielda kod kuće mi ulijeva nadu da će ovo biti lagana pobjeda. Naime, Sheffield ima pet pobjeda u posljednjih pet utakmica kod kuće u ligi i u 17 utakmica na svom stadionu ostvarili su 11 pobjeda, tri remija i tri poraza do sada. Postigli su 31 gol, dok su primili samo 13. Imaju najbolju obranu u ligi kada igraju na svom terenu i mislim da će to sada dokazati i protiv vrlo lošeg Rotherhama ove sezone.

Kada je forma Rotherhama u gostima u pitanju, oni imaju tri remija u posljednje tri utakmice, dok su prije toga doživjeli četiri poraza zaredom na svojim gostovanjima. Rotherham ove sezone u gostima nema niti jednu pobjedu, većinom su to porazi i remiji, međutim više poraza nego remija i zbog toga mislim da će Sheffield ovo lagano dobiti! Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.88604ccbf85d7c9f5906c28628195c32.png

(Koeficijenti 9.3. u 12:14 CET)

On 07. 03. 2019. at 23:49, IzudinB said:

Manchester City - Watford (18:30) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Paul Tierney (3.72)
Prosjek ekipe 1: 1.24
Prosjek ekipe 2: 2.03
2RljlPU.png

Paul Tierney je treći najrigorozniji sudac u Engleskoj! Zbog važnosti ove utakmice, pogotovo za City, vjerujem da bi moglo biti više od 3 kartona. Ova granica mi se čini vrlo malom za ovog suca koji po utakmici daje 3.72 kartona. Već sam pisao da će City vjerovatno ostvariti pobjedu, ali vjerujem da im neće biti tako lako protiv Watforda koji je u formi i koji je prilično solidan u gostima, a i bodovi su im potrebni kako bi prešli Wolvesa na tabeli i zauzeli to sedmo mjesto. U svakom slučaju vrlo važna utakmica, pogotovo za City koji ima nekoliko problema sa izostancima pa će Guardiola morati malo da rotira momčad, shodno tome mislim da će biti nervoze na terenu, pogotovo ako rezultat ne bude išao u korist Cityja. Čak i ako im rezultat bude išao u korist, vjerujem da će Watford biti taj sa više kartona, jer ove sezone primaju najviše kartona u ligi, zajedno sa Burnleyom. Vjerujem da bi ova granica mogla ići over. Vidimo ispod da je Tierney utakmice koje je sudio uglavnom pokazivao po pet žutih kartona! Sretno svima!

Screenshot_2.png.4e28ddc3cc8c91c560c737f03e448b51.png

INFORMACIJE / BITNIJI IZOSTANCI

Sporting Gijon - Almeria 

Sporting Gijon:

Babin (df 23/2) 
Canella (df 14/0)
Cristian Salvador (mf 19/1)
Pablo Perez (mf 15/1)
Cerro (fw 2/0)
Blackman (fw 11/0)

Almeria:

Andoni Lopez (df 16/1)

Carrarese - Alessandria

Carrarese:

Agyei (mf 22/1)
Roresta (mf 14/0)

Alessandria:

Cucchietti (gk 25/0)
Tentoni (df 7/1)
Panizzi (df 14/0)
Gjura (df 15/1)
Badan (df 17/0)
Agostinone (df 23/0)
Chiarello (mf 6/2)

Wiener Neustadt - Vorwarts Steyr

Neustadt:

-

Vorwarts Steyr:

Gabriel (df 12/0)
Wimmer (df 10/0)
Dirnberger (mf 8/1)
C. Bader (mf 11/0)
Sanou (fw 10/3)
Efendioglu (fw 15/1)

SKODA Xanthi - Asteras Tripoli

Xanthi:

Sylla (df 15/0)
Pablo (mf 8/0)
Fasidis (fw 2/0)

Asteras:

Triantafyllopoulos (df 20/0)
Angel Martinez (df 16/0)
Munafo (mf 19/0)
Kotsiras (fw 20/0)

Getafe - Huesca

Getafe:

N'Diaye (mf 15/1)
Bergara (mf 3,/0)

Huesca:

Jorge Pulido (df 24/2)
Miramon (df 25/1)
Insua (df 10/0)
Luisinho (df 6/0)
Rivera (mf 14/2)
Melero (mf 13/1)

Atletico Madrid - Leganes

Atl. Madrid:

Godin (df 20/2)
Filipe Luis (df 17/2)
Hernandez (df 14/1)
Koke (mf 19/2)
Diego Costa (fw 11/1)

Leganes:

Pichu Cuellar (gk 25/0)
Siovas (df 24/1)
Silva (df 22/1)
Bustinza (df 16/0)
Munoz (df 2/0)
Oscar Rodriguez (mf 23/3)
Recio (mf 12/0)

Crvena Zvezda - Zemun | Crvena Zvezda EH -2 (1.83) bet365

Prije par dana Zvezda je proslavila 74 rođendan kluba i danas to žele da proslave sa svojim navijačima. Karte su se spustile na minimalac od 100 dinara kako čitam po medijima u Srbiji, a to nije čak ni 1€ kako bi došlo što više naroda i prikupilo se što više para, jer sav prihod od ulaznica će ići u humanitarne svrhe. Naravno da se očekuje od Zvezde da će u takvom ambijentu dobro igrati i vjerojatno postići više golova kako bi slavlje bilo kompletno.

"Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo to slavlje i da atraktivnim potezima i lijepim golovima ostvarimo pobjedu i donesemo radost našim navijčima. Cijene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dođete na Marakanu", rekao je Marin za klupski sajt.

A što se tiče Zemuna, to je ekipa koja igra katastrofalno i imaju velikih problema sa postizanjem golova. Prošlu utakmicu protiv Proletera su igrali 0-0, a taj meč su morali da odbiju, jer je Proleter došao sa pet igrača manje, a Zemun nije uspio ni šutnuti u okvir gola u 90 minuta igre. Zaista je žalosno kada ne možete dobiti utakmicu kada vas protivnik bukvalno pušta. Pročitao sam negdje da je neko imao prijatelja delegata i da je taj delegat potvrdio da ih je Proleter bukvalno puštao , ali da nisu znali postići gola. Ono što ovdje može biti loše kod ovog tipa jeste da je Zemun u dobrim odnosima za Zvezdom i da mogu nešto smutiti, ali nadam se da neće biti toga i da će igrati za publiku, jer Zvezda ne slavi rođendan svaki dan. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.a7b7fbfd9aef6e1d1683a37474f6db32.png

(Koeficijenti 9.3. u 12:41 CET)

PSV - Breda | Pobjeda PSV-a bez primljenog gola (1.61) bet365

Ovdje nemam što mnogo pametovati. PSV je najbolja ekipa u ligi i ovakve utakmice moraju dobijati. PSV se trenutno nalazi na prvoj poziciji i oni imaju najbolju obranu u ligi. U posljednje vrijeme su ostvarili par remija i vjerujem da to više ne smiju raditi, jer Ajax je odmah iza njih, samo pet bodova razlike. U svakom slučaju koeficijent je na ovu utakmicu znatno pao i ne vrijedi igrati samo na pobjedu domaćina, tako da sam se odlučio da ću igrati da će PSV pobijediti bez primljenog gola. Koeficijent mi je prilično solidan i vjerujem da bi ova oklada mogla proći.

Screenshot_5.thumb.png.9a2229075fce019470e99e169524d709.png

Izvor: bet365

Mislim da bi mogla proći upravo zbog toga što Breda u posljednje četiri od pet utakmica nije postigla gol, dok su ostvarili četiri poraza u tih pet utakmica. Breda je najgori tim ove sezone u ligi i imaju samo 17 bodova osvojenih u 24 kola do sada. U gostima su još lošiji i nemaju pobjede do sada ove sezone uz dva remija i čak 10 poraza u 12 utakmica što je zaista očajno i razočaravajuće. Mislim da vidite što sam odabrao ovu okladu. Sretno nam!

Screenshot_4.thumb.png.185326cfd67b9363cce404ecdd7cd019.png

(Koeficijenti 9.3. u 13:21 CET)

Boca Juniors - San Lorenzo 1 (1,53) bet365

Iako Boca ima sljedeću utakmicu već u utorak budući da se danas radi o derbiju očekujem da kalkuliranja neće biti. Bolji su i kvalitetniji od San Lorenza a na prepunoj La Bomboneri gdje gostujući navijaći nemaju pristup jasno je da će Boca imati ogromnu prednost. 

Za one koji ne znaju, La Bombonera je udaljena svega nekoliko kilomentara od susjedne četvrti Buenos Airesa gdje je San Lorenzo (the Boedo) tako da motivacije sigurno neće nedostajati i za očekivati je poprilično vruću i ratobornu utakmicu gdje će Boca biti u ogromnoj prednosti, što zbog prednosti domaćeg terena, što zbog kvalitete koja je definitivno na njihovoj strani. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use