Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.3.2019.


IzudinB

Recommended Posts

prije 11 sati, IzudinB said:

Borussia Dortmund (GER) - Tottenham Hotspur (ENG) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Danny Makkelie (NED)
Screenshot_7.thumb.png.52992002989554384760ac37fd4cd2f9.png

(Koeficijenti 4.3. u 12:12 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

 

Dortmund - Tottenham under 4.0 kartona

Prva utakmica je zavrsila 3:0 za Tottenham. Mislim da je se Dortmund vec oprostio od Lige Prvaka. U jako losoj su formi, prokockali bodove koje su bijezali Bayernu i zato ja mislim da je njima Bundesliga bitnija od LP posto su tamo jos u utrci za naslov. Inace je Dortmund isto jako fer ekipa sa samo jednim kartonom u prosjeku doma. Posto je BVB u losoj formi, ne vidim kako bi mogli postic 3 gola, mozda nekako jedan. Jos da Tottenham zabije samo jedan gol, BVBu trebaju onda 5. Sa druge strane imamo Tottenham, koji ce valjda proci i ne vidim razloga zasto bi jedan igrac riskirao zuti karton i mogucu suspenziju u jednoj bitnijoj utakmici u LP (aj neka dobiju 2 ili maksimalno 3 kartona). Tamo smo vidjeli samo 2 kartona i sudac je danas isto vise nego odlican za under. Po meni nema sanse da vidimo 5 zuta i da nas ovaj prijedlog obori, osim ako Dortmund bude vodio odma 2:0.

Inace cu isto trpati na live under kartone (kad tocno, ovisi o rezultatu i granici ako je vec bilo zutih kartona) pogotovo ako Tottenham zabije gol ili u zadnijh 20 min pa sve do kraja utakmice. U ponudi imaju kartone cesto skoro do 85. minute (pricam o bet365) i ako se vec obe ekipe pomire sa rezultatom, sto bi onda bilo grubih startova (sjetite se el calsica kod 3:0 i zavrsnicu)...

Link to comment
Share on other sites

Real - Ajax // AH Ajax +1.00 bet365 - 1,88

Ako se nekad moglo nadati prolasku protiv Reala a da ste u rangu ekipe Ajaxa, onda je ovaj period najbolje vrijeme za to. Real je izgubio tri El clasica u zadnje dvije sedmice, ispali su iz kupa, razlika u ligi je sada već 12 bodova i kada se činilo da su konačno proigrali, ponovo su "Pali" i teško da se mogu dići nakon ovoga. Atmosfera u ekipi je daleko od idealne, navijači javno protestuju, javno se govori o povratku Mourinha, Solari se pravi kao da ga to ne zanima...

A druge strane Ajax je i u prvoj utakmici pokazao da se može nositi sa Realom, igrali su odlično ali su izgubili 2:1. Ukoliko ponovo sličnu partiju a vjerujem da hoće jer u meč ulaze rasterećeno, bez presinga i imperativa, možda se čak mogu nadati i prolasku. Izbacili su Feynoord iz kupa sa 3:0, u ligi su zabili 10 komada u zadnja dva kola, ponovo igraju odlično.

Vjerujem kako neće izgubiti a nadam se prolasku.

44.jpg.2d74673e1f162df4af8294a7da9b5450.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Tottenham BTTS (1.53) bet365

Prvo poluvrijeme pre utakmice osmine finala Lige prvaka je izgledalo kao da je išlo točno onako kako bi Borussia Dortmund željela, a jedini negativni nedostatak je bio gol u gostima u tom trenutku, jer su ga možda i zaslužili. Međutim, stvari su se raspale u drugom poluvremenu za sadašnje lidere Bundeslige, osobito u posljednjih deset minuta na stadionu Wembley. Sada se suočavaju sa vrlo teškim zadatkom da dođu do četvrtfinala, jer imaju tri gola deficita.

Stravstveni domaći navijači će sigurno pomoći ovom timu, ali Dortmund sigurno zna da moraju odigrati savršenu utakmicu kako bi sebi dali šansu za napredovanje u sljedeći krug. Posljednjih tjedana je to teško zamisliti, jer je klub pao sa standarda kojeg su postavili prije zimske pauze u Bundesligi, iako forma u fazi Lige prvaka može ponuditi ohrabrenje. U skupini je Borussia Dortmund uspjela zadržati tri utakmice bez primljenog gola i pobijedila je Monaco sa 3-0 i Atletico Madrid sa 4-0, iako remi sa Club Bruggeom nije bio najbolji rezultat. Borussia Dortmund je pobijedila samo jednu od posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima i to je dopustilo Bayernu da ih stigne u Bundesligi, dok su ispali iz njemačkog kupa i sada su na rubu da urade isto i u Ligi prvaka. Pobjeda od 3-2 nad Leverkusenom u posljednjoj utakmici kod kuće je prekinula niz od nekoliko utakmica bez pobjede, iako je Dortmund nastavio da postiže mnogo golova pred slavnim 'žutim zidom'. Lukasz Piszczek i Christian Pulišić su pod znakom sumnje za ovaj susret.

Bilo je to teških nekoliko tjedana za Tottenham koji je ispao iz utrke za naslov prvaka u Premier ligi, a također je njihovo mjesto u top četiri sada u opasnosti. Mauricio Pochettino će i dalje vjerovati da njegova momčad može da ispuni svoje ambicije ove sezone, ali oni prvo moraju da prođu četvrtfinale Lige prvaka ovog utorka ako krizno vrijeme nije u potpunosti zauzelo klub.

Nedavna forma u Premier ligi nije bila dovoljno dobra za Tottenham, gdje su trebali Hugo Llorisa u posljednjim minutamam susreta da obrani penal kako ne bi doživjeli poraz u derbiju u subotu. Oni imaju vrlo jako vodstvo iz prve utakmice protiv Dortmunda, nakon što su u posljednjih deset minuta susreta u prvoj utakmici postigli dva gola, a Tottenham je izgubio samo jednu od posljednjih sedam utakmica u Ligi prvaka. Pobjeda Tottenhama nad Dortmundom bila je četvrta u nizu na svim natjecanjima, ali od tada nisu pobijedili niti jednu od tri utakmice i pomalu su imali sreće u njima. Forma u gostima je u posljednje vrijeme bila posebno jadna, jer je Tottenham izgubio posljednja četiri gostovanja na svim natjecanjima, dok su primili po dva gola u svakom od tih poraza. Eric Dier, Harry Winks i Dele Alli su pod znakom sumnje za ovaj susret.

Ovo će biti jedna vrlo teška utakmica i teško je zamisliti da Dortmund može stići deficit od tri gola, a da Tottenham ne uspije postići niti jedan, pogotovo jer se Harry Kane vratio sa ozljede. S obzirom da je Dortmund u posljednje vrijeme vrlo loš u obrani i imaju problema, što se dokazalo u posljednjim tjednima, vjerujem da će oba tima postići gol u ovom susretu.

Moguće postave
Dortmund : 
Burki, Hakimi, Akanji, Zagadou, Diallo, Witsel, Delaney, Sancho, Reus, Pulisic, Alcacer

Tottenham : Lloris, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Aurier, Davies, Sissoko, Wanyama, Eriksen, Son, Kane

Screenshot_3.thumb.png.89c74337d688529c9d934eaedc243c10.png

(Koeficijenti 5.3. u 10:39 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Borussia Dortmund-Tottenham Hotspur 
Sudac: Danny Makkelie (NED)

taj sudac je sudio Feyenoord-Ajax 6:2 je završilo ni jedan karton nije pokazao a mogao ih je x podjeliti, pušta grubu igru.

Tottenham under 2,5 kartona je 1,61.

u PSK ovo možete sve kombinirat zajedno,+ preporuka da se kladite na betboxevima po kafićima jer daju bonus na dobitak 0-20%

_20190305_104826.JPG

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Ajax | Više od 2.5 gola + BTTS (1.66) bet365

Realova sreća se potpuno okrenula nakon prve utakmice osmine finala sa Ajaxom. Bivši šampioni Lige prvaka su izgubili tri od četiri utakmice od te pobjede protiv Ajaxa u Amsterdamu (1-2). Izgubili su tri utakmice zaredom na Santiago Bernabeu. Poraženi su protiv Girone 1-2, zatim Barcelone sa 0-1 , što ih je elminiralo iz utrke za naslov u potpunosti, jer su sada 12 bodova iza Barcelone. Da situacija bude i gora za Santiaga Solarija, njegova ekipa je izgubila sa 0-3 kod kuće u kupu Kralja, što ih je eliminiralo iz polufinala tog natjecanja također. Los Blancosi mogu biti sretni sa prednošću od 2-1 u prvoj utakmici. Oni su veliki favoriti za prolazak dalje iako ne očekujem tako laganu utakmicu za njih, s obzirom na njihovu trenutnu formu.

Priča je u potpunosti drugačija sa Ajaxom koji je pokupio tri impresivne pobjede nakon pomenutog poraza protiv Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala. Postigli su čak 13 golova tijekom tog procesa i u ovaj susret ulaze nakon nevjerojatne pobjede od 0-3 nad Feyenoordom u polufinalu nizozemskog kupa. Sa takvom formom i u generalno dobroj sezoni u Ligi prvaka, očekujem da će gosti napraviti neke probleme za klub iz Madrida u ovom susretu. I dalje mislim da će Real Madrid proći dalje, ali vjerujem da će i Ajax postići gol u ovom susretu. Zbog toga mislim da će biti više od 2.5 gola uz to da će oba tima postići gol. Možda čak odigram i točan rezultat od 2-1. Vjerujem da Realu neće biti lagano! Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.b17127f41a9cabd119a4307b652e8912.png

(Koeficijenti 5.3. u 12:37 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Derby - Wigan | Manje od 2.5 gola (1.66) bet365

Ogroman pad forme se dogodio Derby Countyju i to ih je izbacilo iz top šest mjesta u drugoj engleskoj ligi. Derby se sada nalazi tri boda ispod šestoplasiranog Bristol Cityja nakon razočaravajućeg niza od četiri poraza zaredom u ligi. Oni su brutalno poraženi od Aston Ville u petak kada su primili četiri gola bez ikakvog odgovora na Villa Parku. Može li Frank Lampard vratiti svoju momčad nakon serije loših rezultata? Pa, nisam siguran da li se može baš vratiti u top šest, ali vjerujem da može i mora da se vrati u ovoj utakmici.

Mislim da je ovo savršen protivnik za to. Wigana bi trebali moći da pobijede. Wigan je u opasnosti od zone ispadanja i nalaze se samo tri boda iznad crvene zone. Međutim, gosti će u ovaj susret ući u boljoj formi i bez poraza su u posljednjih pet ligaških utakmica, iako je četiri od tih pet završilo remijem.

Derby se mučio za golove u posljednje vrijeme, jer nisu pronašli mrežu u posljednje tri utakmice. Očekujem da će također imati problema da probiju obranu Wigana koja je primila samo jedan gol u posljednje tri utakmcie u ovom natjecanju. Zbog toga mislim da će se Wigan koncetrirati na obranu i parkirati bus. Niti jedan od posljednja četiri meča Wigana nisu imala tri ili više golova i zbog toga očekujem manje golova u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_5.thumb.png.6a2f5efc252e552f26bf6caf108dd933.png

(Koeficijenti 5.3. u 12:45 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bordeaux - Montpellier |= Manje od 2.5 gola (1.44) bet36

Montpellier će se nadati da će popraviti dojam nakon dva grozna nastupa protiv PSG-a i Reimsa gdje su izgubili sa 5-1 i 2-4. Dva poraza zaredom su bila vrlo loša za Montpellier. Oni nemaju pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica. Takva negativna forma izazvala je pad na osmu poziciju na tabeli Ligue 1. Montpellier je ozbiljno pogoršao svoje šanse za mjesta koja vode na europska natjecanja sljedeće sezone. Gosti se nalaze na pet bodova iza četvrtoplasiranog St. Etiennea.

Domaćini nisu ništ bolji. Izgubili su pet, remizirali jednu i pobijedili samo jednu u posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima. Bordeaux u posljednje vrijeme ima veliki problema pred protivničkim golovima, jer nisu postigli gol u četiri od posljednjih pet utakmica u ligi. Niz koji uključuje i poraz od Nantesa u nedelju.

Montpellier je uradio dobar posao bez da su bili odlični u napadu. Njihova obrana je radila svoj dio posla i zbog toga su tu gdje jesu. Međutim, oni se ne mogu baš osloniti na tu obranu nakon posljednja dva poraza u kojima su primili čak devet golova protiv PSG-a i Reimsa. Utakmica sa Bordeauxom bi im trebala dati dobru šansu da se vrate u svoju dobru formu i vjerujem da će ovog puta njihova obrana biti na zadatku, s obzirom da domaćini nisu postigli gol u četiri od posljednjih pet utakmica u ovom natjecanju. Mislim da je najbolja opcija u ovoj utakmici igrati manje od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.23818f6e3c4d609b615ff920e3fdacd1.png

(Koeficijenti 5.3. u 13:18 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Cheltenham - Bury 2 (1.80) bet365

Koeficijent na pobjedu Buryja je u padu i ovo želim odigrati prije nego što još više padne koeficijent. Pao je sa 2.00 na 1.80 i siugran sam da će i dalje padati. Cheltenham se nalazi na 17-oj poziciji u četvrtoj engleskoj ligi, dok je Bury na drugoj poziciji i bori se za prvo mjesto, gdje im prvoplasirana ekipa bježi samo tri boda.

Cheltenham je u 35 utakmica odigranih do sada ostvario 11 pobjeda, osam remija i čak 16 poraza. Oni su 11 bodova daleko od zone ispadanja i nemaju se za što boriti u ovom susretu. U posljednjih pet utakmica ostvarili su tri poraza i dvije pobjede. Pobjede su došle protiv timova koji su ispod njih na tabeli.

Na drugoj strani Bury je ekipa koja se bori za direktnu promociju i oni moraju ostvariti pobjedu, inače će ih Mansfield sa treće pozicije prestići na tabeli, a to ne žele da se dogodi u ovom trenutku. U svakom slučaju, vjerujem da će Bury ostvariti pobjedu baš kao što su to uradili u četiri od posljednjih pet utakmica. Kada je forma kod kuće u pitanju, Cheltenham i nije baš za pohvaliti, međutim, oni su u posljednjih pet utakmica ostvarili četiri pobjede na svom stadionu. Sve su to bile pobjede protiv timova koji su ispod njih na tabeli, dok je Bury jedna od najboljih momčadi u ligi. U gostima su također u posljednjih pet utakmica ostvarili četiri pobjede i jedan remi u ligi. Ali na svim natjecanjima imaju pet pobjeda zaredom u gostima. Vjerujem da će ovo biti još jedna pobjeda! U svakom slučaju budite oprezni, jer su ovo niže engleske lige. Sretno!

Screenshot_9.thumb.png.7165f25a13a8eb3a7760b1877b1de56f.png

(Koeficijenti 5.3. u 13:54 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Jokerit - Dynamo | Over 4.5 (1.66) Betfair

Stvar je vrlo jasna. Jokerit mora pobijedili ili je sezona za njih gotova. Da bi pobijedili trebaju postići neke golova, jer u utakmici na mali broj golova nemaju šanse. Dynamo im je u svakoj utakmici serije postigao barem dva gola, a dva gola su im postigli i u tri od četiri utakmice u regularnoj sezoni. Jokerit nije momčad koja igra na mali broj goova, oni pobjeđuju i umiru sa napadom.

Jokerit ne gira loše, ali vratar Yeryomenko će im stvoriti ogromne probleme. Prije dva dana im je obranio sva 43 udarca na gol, a u seriji je čudesnih 97% što je impresivno za čovjeka koji ima 38 godina. Jokerit mora pronaći način da postigne 3-4 gola inače za njih sezona završava. Potreban je samo jedan gol u prvoj trećini kako bi se utakmica otvorila i po mogućnosti da Jokerit povede, vjerujem da bi moglo biti golova. Sretno!

Screenshot_11.png.2d9d3e9bbc4b05a57ee58253e7ebeb61.png

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Ajax Ajax vise od 10.5 udaraca (kvota maloprije 1.72, sada 1.53)

Tamo je bilo 2:1 za Ajax sta znaci da ce kad tad Ajax morati napadat. Tada je Ajax imao 19 suteva. Svi znamo kako "labavo" Real u zadnje vrijeme igra. Doma primaju u LAL 12 a u LP 13.5 suteva na svoj gol po utakmici. Ajax sa druge strane kreira puno sansih, u gostima imaju prosjek od 13.7 udaraca po golu u LP. Sve dok prolaz Reala nije zagarantiran (nekih 3:0 za Real), mislim da ovaj tip ima smisla. U prvom poluvremenu neka bude 4-5 udaraca i vjerujem da ce prijedlog proci. bet365 stvarno "humano" racuna je li jedan udarac bio jedan udarac ili ipak ne. Prije ce reci da je nego da nije, bas sam pratio 2-3 utakmice uzivo i jesu li u isto vrijeme na betu potvrdili taj udarac/pokusaj ili ne.

Link to comment
Share on other sites

On 03. 03. 2019. at 7:46, IzudinB said:

Liga prvaka

Hj6fW1a.png

Mislim da su utakmice danas odlične za live klađenje. Naime, u slučaju da Ajax povede jasno je da bi trebali imati ogroman broj kartona. Sa druge strane, Dortmund - T'ham je vjerojatno utakmica gdje je pitanje prolaska riješeno, ali ako na poluvremenu budemo imali rezultat 1:0 ili 2:0 lovljenje overa kartona kod bet365 je mislim super potez. 

Prijetnja igranja overa kartona prije utakmice jest da T'ham ili Real povedu, gdje bi pitanje prolaska vjerojatno bilo i definitivno riješeno a isto bi negativno utjecalo na over kartona. 

Također double sa okladama: pobeda Dortmunda i over kartona i X2 na Ajax i over kartona imaju smisla jer jedno jednostavno uvjetuje drugo a kod bet365 se ove oklade mogu i kombinirati pa za one hrabrije definitivno oklade koje imaju value... 

Link to comment
Share on other sites

Dortmund - Tottenham // 1-1 bet365 - 3,10

Ovo je dvoboj dvije po kvalitetu iste ekipe, pobjeda Tottenhama od 3:0 u prvoj utakmici ne mora da znači ništa Bio je to loš dan ekipe Dortmunda, upravo tada su ušli u lošu formu, Reus se povrijedio i slično... Bayern ih je sustigao u prvenstvu. Ipak, mislim kako će večeras pokušati sustići ovu prednost Tottenhama, a ukoliko dođu do ranog gola, ništa nije nemoguće. 

80% domaćih utakmica ove sezone Dortmnund je dobio, dok je Tottenham inače loša gostujuća ekipa a u LP su zadnju pobjedu u gostovanjima ostvarili u novembru 2014 godine.

Mislim da će Dortmund dati sve od sve od sebe, krenut će od samog starta agresivno i vjerujem kako mogu slomiti otpor Tottenhama. Pobjeda dortumnda na poluvremenu i na kraju utakmice po kvoti od 3,10.

704608306_566.thumb.jpg.b7bb3950e7aa2da05fb1851849123133.jpg

Link to comment
Share on other sites

Borussia Dortmund - Tottenham više od 2.5 gola i oba tima daju gol (1.83) bet365

Dortmundu treba pravo čudo za prolaz, ali mislim da će dati sve od sebe da makar ostvare pobjedu i časno se oproste od Lige prvaka pred svojim navijačima. Na svom terenu ove sezone inače igraju ultraofanzivno (čak 4.8 golova ukupno po utakmici u prosjeku), a u takvoj igri i Spursi će imati dosta prostora. Tottenham ima najbolji gostujući učinak u Premier ligi (11 0 4), a jedan gol večeras na Westfalenu im definitivno rješava sav posao po pitanju prolaza.

 

Real Madrid - Ajax 1 (1.75) bet365

Real je ostao dužan svojim navijačima nakon tri uzastopna poraza na Santiago Berbaneu, a posebno bolna bila su ona dva od Barce, i to bez postignutog gola (0:3, 0:1) i večeras će pokušati da se barem donekle "iskupe", jer i pored trijumfa u Amsterdamu (2:1), ništa osim rutinske pobjede ne dolazi u obzir. Ajax može napraviti probleme Realu, u prvoj utakmici su im dosta prijetili, pogotovo u prvom poluvremenu, ali sumnjam da mogu napraviti nešto više u Madridu. Koeficijent na pobjedu Reala je dosta dobar i mislim da to vrijedi iskoristiti.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use