Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 4.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Jihlava - Znojmo 1 (1.55) bet365

Vrlo jasna situacija. Jihlava se nalazi na drugoj poziciji u Češkoj ligi i u ovom trenutku pet bodova iza prvoplasirane Češke Budojevice, međutim sa utakmicom manje, dok Hradec Kralove ima isto bodova kao i oni na trećem mjestu. Ovo je po mom mišljenju must win za Jihlavu. Ukoliko Jihlava želi da nastavi u stopu pratiti Češke Budojevice na prvoj poziciji i ukoliko žele direktnu promociju u veću ligu, ovakve utakmice moraju dobijati, a do sada su u ligi postigli 26 golova, dok su primili samo 12 u 16 odigranih utakmica do sada. Ostvarili su 10 pobjeda, tri remija i samo tri poraza. U posljednjih pet utkamica imaju tri pobjede, remi i poraz. Poraženi su upravo protiv Čeških Budojevica sa 2-0 u gostima i sada to moraju nadoknaditi. Jihlava je također jedan od najboljih timova kada su utakmice kod kuće u pitanu, oni su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica na svom terenu, četiri pobjede zaredom u posljednje vrijeme. U osam utakmica kod kuće oni su ostvarili šest pobjeda, remi i poraz, a postigli su 15 golova, dok su primili samo 5.

Znojmo se nalazi 13-oj poziciji i oni su u opasnosti od zone ispadanja, jer se nalaze samo tri boda ispred posljednja dva tima na tabeli. Oni su u sedam utakmica u gostima, ostvarili dvije pobjde, dva remija i tri poraza. U tih sedam utakmica su primili 11 golova, a postigli 13. Međutim, po mom mišljenju ovo Jihlava mora dobiti pred svojim navijačima, a mislim da imaju i sve predispozicije da to i urade. Kvalitetniji su tim od Znojma. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.c5e858237a54d7033b8056d9b53cfca7.png

(Koeficijenti 4.3. u 09:58 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Hamburg - G. Furth 1 (1.45) bet365

Još jedna slična situacija u 2. Bundesligi, baš kao što sam i pisao u prethodnoj analizi. Hamburg se ove sezone bori u 2. Bundesligi, sa još tri tima koji se nalaze u top četiri u ovom natjecanju. Oni u ovom trenutku imaju utakmicu manje u odnosu na dva tima iznad njih. Union Berlin na drugoj poziciji ima isto bodova kao i Hamburg na trećoj, dok Koln ima četiri boda više, međutim, ako Hamburg pobijedi u ovoj utakmici, oni će se približiti na samo jedan bod od Kolna. St. Pauli je na četvrtoj poziciji sa samo jednim bodom manje u odnosu na Hamburg i zbog toga mislim da je sve ovo dovoljna motivacija za Hamburg da ostvari ubjedljivu pobjedu na svom terenu. Hamburg je prilično dobro igrao do sada ovu sezonu, međutim u posljednjih par kola su ostvarili neke neuspjehe. Naime, u posljednje četiri utakmice su poraženi dva puta i to oba puta u gostima. Forma kod kuće u posljednje vrijeme im se poboljšala, gdje imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Poraženi su samo dva puta u 11 utakmica koje su odigrali na svom terenu. Hamburg na svom terenu nije izgubio još od tog sramotnog poraza od 5-0 protvi Regensburga prije 10 utakmica. Utakmice ova dva tima su inače sa malo golova, gdje je u posljednjih pet međusobnih susreta bilo manje od 2.5 gola. Vjerujem da će i sada nešto slično biti, međutim, Hamburgu je u ovom susretu imperativ pobjeda i ako je ne ostvare bit će u velikim problemima da sustignu Kolna na vrhu tabele, Kolna koji je izvanredan ove sezone.

Što reći o Furthu? Pa oni se trenutno nalaze na 12-oj poziciji na tabeli i nisu baš u nekoj formi, nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica, a ta pobjeda je bila protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Mislim da će ovo Hamburg riješiti u svoju korist, jer Furth i nije baš tako sjajan u gostima nakon što su ostvarili samo dva remija i tri poraza u posljednjih pet gostujućih utakmica. Očekujem pobjedu Hamburga! Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.76771f056f0d31d6af736f45ce296605.png

(Koeficijenti 4.3. u 11:19 CET)

Just now, IzudinB said:

Leganes - Levante (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Jesus Gil Manzano (5.92)
Prosjek ekipe 1: 2.83
Prosjek ekipe 2: 2.88
Screenshot_6.thumb.png.e9331556e9a18b5dd13852d83d681e9d.png

(Koeficijenti 4.3. u 11:58 CET)

Po meni je ovo odlična utakmica za over. Možda se čini pomalo visokom granicom, ali vjerujte da kad igraju ova dva tima to i nije tako loša granica. Dodatni plus je što ovu utakmicu sudi Jesus Gil Manzano, jedan od najrigoroznijih sudaca u Primeri.

Oba ova tima se nalaze na vrhu ljestvice kada su kartoni u pitanu u ovom natjecanju, dok imaju isto bodova na 14-oj i 15-oj poziciji, gdje očekujemo veliku borbu za bodove. Samo su sedam bodova ispod zone ispadanja i siguran sam da će se oba tima krvoločno boriti na terenu kao i prethodnih godina u međusobnim susretima. Prošli put kada su ova dva tima igrala na ovom stadionu, Levante je dobio sa 0-3, međutim, u toj utakmici je bilo čak šest žutih kartona i jedan crveni, a tada je sudio čak sudac koji ima manji prosjek kartona od Gil Manzanoa.

Po mom mišljenju ova granica ima potencijal za over, a sudac mi je glavni razlog zbog kojeg mislim da će i ići over 6.5 kartona. On je ove sezone znao pokazati sedam, osam, pa čak i 11 kartona na jednoj utakmici. Ukoliko bude crvenih to je dodatni plus jer bet365 kladionica računa crveni kao dva žuta. Crveni u ovoj utakmici nije nepoznanica kao što sam već i spomenuo. Čak je i u utakmici prije te, 2017. godine kada su ova dva tima igrala bilo čak dva crvena kartona, po jedan na obje strane, a bilo je čak 12 žutih kartona. To nam govori da su utakmice ova dva tima uvijek propraćene sa mnogo žutih kartona. Sretno!

Screenshot_5.png.e3621ed9a00925f30b7a80e1216ec500.png

Budućnost - Zadar | Budućnost -14.5 (1.52) bet365

Zadar u ovoj utakmici igra bez svojih stranih igrača. Budućnost djeluje Blijedo, nisu u formi pred rasplet sezone, nema pozitivnih naznaka da mogu obraniti titulu, ali ima dovoljno klase da se probudi i krene naprijed. Pobjeda protiv Zadra ne bi trebala da bude u pitanju.

"Za nas je svaka utakmica do kraja sezone vrlo važna i to je zbog više razloga, pogotovo kada je ABA liga u pitanju. Jeda od razloga je stanje na tabeli i borba za poziciju prije doigravanja, ali i zbog podizanja forme i samopouzdanja prije odlučujućih utakmica ove sezone", rekao je Rapeša.

Na ovo gostovanje Zadar dolazi oslabljen, jer ne mogu računati na svoje Amerikance, a to su Little, Vaughn i Magarity. Ovo je zaista veliki hendikep za goste i mislim da je ovo odlična prilika za Budućnost da upiše jednu visoku pobjedu i da se napune samopouzdanjem, jer im to u ovom trenutku baš treba. Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.2f920a721a1fcdb3c9a89bbeea118467.png

(Koeficijenti 4.3. u 14:16 CET)

Deportivo - Alcorcon // Pobjeda domaćina bet365 - 1,61

Deportivo ima ambicije da se odmah vrati u prvu ligu, i trenutno su na dobrom poutu. Nalaze se na 5 poziciji sa 5 bodova manje od drugog mjesta koje vode u viši rang. Sa današnjom pobjedom bi opasno zapuhali za vrat ekipama Granade i Osasune. Poraženi su svega tri puta u ligi, što je najmanji broj poraza ali su čak 12 utakmica odigrali neriješeno. Danas kladionice na njih nude po meni velik koeficijent od čak 1,60 i mislim da ovo vrijedi odigrati.

Deportivo je bez poraza na domaćem terenu ove sezone dok je Alcorcon jedan od najslabijih gostujućih ekipa a poraze su upisali na 5 zadnjih gostovanja.

pokit_b780214f2ff6ab83e4d9d392922925ce.thumb.jpg.9260537598a8b83d53ac99b2362aadf9.jpg

Sheffield Wed - Sheffield Utd // Oba tima daju gol bet365 - 1,83

Obje ekipe igraju sjajno u zadnje vrijeme. I jedni i drugi su neporaženi na zadnjih 6 utamica u ligi. United je sjajnim partijama u zadnje vrijeme došao u priliku da današnjom pobjedom dođe na drugu poziciju koja vodi direktno u PL. Slavili su protiv glavnih konkurenata Middlesbrougha i WBA u prošlom i pretporošlom kolu.

Domaćini su također odlični, posebno kod kuće gdje za poraz ne znaju još od 24. novembra prošle godine. Od tada samo na dva meča nisu uspjeli postići pogodak.  Očekujem golove sa obje strane.

3.thumb.jpg.a5e8e0cbb2e74595fbcfd3a21400615d.jpg

Leganes - Levante 1 (1.95) bet365

Leganes je u solidnoj formi, na svom terenu igraju vrlo dobro, a ove sezone su pobjeđivali i Real Madrid i Barcelonu, dok su remizirali sa Atleticom i Sevillom, te imaju samo 1 poraz u 12 domaćih utakmica. Levante poprilično oscilira u formi, naročito loše igraju u gostima u posljednje vrijeme, nedavno su upisali prvu pobjedu na gostovanjima nakon 9 utakmica i pet uzastopnih poraza. Domaći se najviše uzdaju u danskog napadača Martina Braithwaitea, koji je u prethodnih 7 utakmica postigao 4 gola, u ovom trenutku izgledaju bolje od Levante i mislim da mogu do tri boda večeras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use