Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Everton - Liverpool // Over 3,5 golova bet365 - 3,00

Kriminalan je Everton i ove sezone, ekpa su koja "nit smrdi nit miriše" vrlo ih je teško prognozirati posebno u ovoj utakmici protiv Liverpoola, koji je njihov najveći rival. Imali su aktivan rezultat u prvom derbiju ove sezone sve do 96 minute kada je Origi zabio pogodak nakon velike greške Pickforda. Mislim da će upravo zbog toga i zbog velikog naboja i podrške sa tribina u ovom meču pokušati zagorčati život ekipi Liverpoola. Očekujem vrlo dobru utakmicu i golove sa obje strane. 

1.thumb.jpg.fee9b3ee07fe678817a24c85492dc313.jpg

Napoli - Juventus // Pobjeda domaćina bet365 - 2,45

Veliku prednost od 13 bodova ima Juventus pred ekipom Napolija i vjerovatno je pitanje oko titule već riješeno. Tako da, Juventus će usmijeriti svu pažnju na LP gdjke su poraženi od Atletica, te mislim da neće pružiti svoj maksimum u ovom meču kako ne bi došlo do bespotrebnih povreda koje su česte u zadnje vrijeme u Torinu. Ovaj meč će propustiti Ronaldo. Napoli igra odlično i ove sezone ali ipak su klasa ispod Juventusa ali mislim da ovdje mogu do sva tri boda.

nap.thumb.jpg.4fd8c0bff7067be5e1d7f6ab8093b237.jpg

Premier liga

Watford - Leicester (13:00) bet365
Sudac: Jonathan Moss (3.26)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.79
JSslVhh.png

Fulham - Chelsea (15:05) bet365
Sudac: Graham Scott (2.25)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 1.26
duiDbD1.png

Everton - Liverpool (17:15) bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.32)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.00
RUhuuMC.png

Primera

Eibar - Celta Vigo (12:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.92)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.40
5fZk7pM.png

Betis - Getafe (16:15) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.73)
Prosjek ekipe 1: 2.24    
Prosjek ekipe 2: 2.96
gjsw9nu.png

Real Sociedad - Atl. Madrid (18:30) bet365
Sudac: José González González (4.18)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.80
8uER6Y1.png

Valencia - Ath. Bilbao (20:45) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 3.28
KW8RW9a.png

Serie A

Torino - Chievo (12:30) bet365
Sudac: Federico La Penna (3.82)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.64
Jju3iSi.png

Genoa - Frosinone (15:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (6.00)
Prosjek ekipe 1: 2.61
Prosjek ekipe 2: 2.76
83f7cVn.png

SPAL - Sampdoria (15:00) bet365
Sudac: Fabrizio Pasqua (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.50
40nlEim.png

Udinese - Bologna (15:00) bet365
Sudac: Davide Massa (5.11)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 2.52
Zsd9iVv.png

Atalanta - Fiorentina (18:00) bet365
Sudac: Marco Guida (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.67
g9wU1Sg.png

Napoli - Juventus (20:30) bet365
Sudac: Gianluca Rocchi (4.56)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.04
Dj5nDZ9.png

Bundesliga

Stuttgart - Hannover (15:30) bet365
Sudac: Bastian Dankert (3.88)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.90
EvRXWza.png

Wolfsburg - W. Bremen (18:00) bet365
Sudac: Daniel Siebert (3.88)
Prosjek ekipe 1: 2.19
Prosjek ekipe 2: 1.76
ZxcQpwZ.png

(Koeficijenti 28.2. u 20:48 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 1 minutu, IzudinB said:

Everton - Liverpool (17:15) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Martin Atkinson (3.32)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.00
RUhuuMC.png

The Mersyside derby je definitivno utakmica vrijedna pažnje. Često sam ove derbije igrao over, i obično je granica bila 5,5 ili 6,0 i ne bi se iznenadio da je bet365 modificira do početka utakmice. Granica je nešto manja prvenstveno zbog prosjeka kartona momčadi. Prosjek je ovdje varljiv budući da se radi o derbiju i to koliko je Liverpool dobio kartona u utakmicama koje je pobjeđivao sa hedikepom bi ovdje trebalo biti irelevantno. Dobra stvar je i da je Everton domaćin i iako je Liverpool favorit do pobjede ne bi trebao tako lagano, odnosno trebali bi imati aktivan rezultat što bi moralo ići u prilog kartonima. 

Za one hrabrije mislim da opcija da Everton ne gubi sa više od jednog gola razlike i da ćemo vidjeti over 5,0 kartona kod bet365 ima value. Jednostavno, jedno uvjetuje drugo i ako će biti aktivan rezultat, ili ako će Everton kojim slučajem voditi u utakmici, za očekivati je i over kartona.  

prije 8 minute, IzudinB said:

Atalanta - Fiorentina (18:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Marco Guida (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.67
g9wU1Sg.png

Sudac koji rijetko iznevjeri sa kartonima. Momčadi su mogle biti i bolje, ali Guida je za kartone u velikoj većini slučajeva bio odličan. Dovoljno je reći da je u samom vrhu Serije A kada je broj kartona po utakmici u pitanju a prošle sezone je dobio titulu najstrožeg suca Serije A. Ovu utakmica razmatram za kartone isključivo zbog suca. Viole imaju lijepi prosjek a Atalanta bi u ovoj utakmici morala dobiti više nego im je to prosjek po utakmici, što zbog protivnika što zbog suca kao i činjenice da će im ovo biti sve samo ne lagana utakmica. 

prije 39 minute, IzudinB said:

Valencia - Ath. Bilbao (20:45) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.75)
Prosjek ekipe 1: 2.52
Prosjek ekipe 2: 3.28
KW8RW9a.png

Ovo mi nikako nije jasno. bet365 u ponudi ima i granicu od 4,5 kartona. Radi se o derbiju, odnosno večernjoj nedjeljnoj utakmici kada obično, zbog termina i ambijenta, i bude veći broj kartona. Ovo samo okladi ide u prilog, ali pogledajmo i prosjeke momčadi, zbroj prosjeka kartona po utakmici svake od momčadi bio bi 5,80. Ne znam koji je razlog da je granica postavljena ovako nisko, ali ovo ću svakako odigrati ranije sa nešto većim ulogom, jer nisam siguran da će granica od 4,5 kartona izdržati do početka utakmice.

Granica od 4,5 kartona izuzetno je niska, rekao bi jedna od najnižih koje možemo vidjeti za La Ligu a kada se radi o susretu Valencije i Atletic Bilbaoa mislim da bi ista trebala biti i za karton ako ne i 1,5 kartona veća. 

etrZMET.png

prije 4 sati, Goksim said:

The Mersyside derby je definitivno utakmica vrijedna pažnje. Često sam ove derbije igrao over, i obično je granica bila 5,5 ili 6,0 i ne bi se iznenadio da je bet365 online kladionica">bet365 modificira do početka utakmice. Granica je nešto manja prvenstveno zbog prosjeka kartona momčadi. Prosjek je ovdje varljiv budući da se radi o derbiju i to koliko je Liverpool dobio kartona u utakmicama koje je pobjeđivao sa hedikepom bi ovdje trebalo biti irelevantno. Dobra stvar je i da je Everton domaćin i iako je Liverpool favorit do pobjede ne bi trebao tako lagano, odnosno trebali bi imati aktivan rezultat što bi moralo ići u prilog kartonima. 

Za one hrabrije mislim da opcija da Everton ne gubi sa više od jednog gola razlike i da ćemo vidjeti over 5,0 kartona kod bet365 online kladionica">bet365 ima value. Jednostavno, jedno uvjetuje drugo i ako će biti aktivan rezultat, ili ako će Everton kojim slučajem voditi u utakmici, za očekivati je i over kartona.  

Po meni realna granica. Znam da se ta dva kluba i navijaci mrze vise nego ista ali opet igraju igraci i nista drugo. Uostalom od 16 igraca sa najvecom minutazom Evertona ima 6 a Liverpool samo 4 Engleza. Da su to sad neki klubovi sa tradicijom (A. Bilbao) sa ludim igracima, mislio bi se a ovako ipak ne. Bacimo pogleda na h2h kad je Everton domacin:

image.thumb.png.e6a2ee7e236dced8b2c326b828c545e4.png

Znaci Everton sa 3 kartona, Liverpool sa 2 ako se gleda prosjek. Ali tu su i utakmice od 2012 i mislim da je danasnji Liverpool najdiscipliranija momcad koja je ikad igrala. Ne dobiju tek tako iz godine u godine fair-play nagradu. Moze Liverpool mozda nekako do 2, do 3 kartona skoro pa ne. Everton moze vec laganije do 3 ali teze do 4. A za win nam treba 6 sta je za mene previse. Mozda igraci isto "skupa" zive, kako to mislim evo u nastavku:

Imam jos jednu interesantnu pricu koja je ujedno i moj drugi prijedlog a to je da ce na derbiju Lazio Rim - AS Rim biti manje od 7.0 kartona (ako bude tocno 7, vraca se ulog). Sta se igraca tice je slicna stvar ko gore, nema bas puno domacih igraca mozda u ASu i nekako ali za Lazio igra pola balkana. Na jednom putovanju sam morao sletit i nocit u Rimu da bi mogao dalje ici. Nasao sam nesto jefitno na airbnbu i ugostitelj je se ponudio da dodje na aerodrom jer ce skoro pa u isto vrijeme biti tamo. Malo u pricu i to, kasnije mi kaze da je on 2. vozac predsjednika AC Rome (cesto ga isto zovu da dodje/ode po jednog igraca) i da ce me sutradan ako zelim provozati do kvarta u kojem igraci i Lazija i AS Rome zive. I provozali se mi tamo, sad ne znam ko je u kojoj kuci zivio (sve ville skoro pa iste) ali kaze on da igraci i jedne i druge ekipe zive skoro pa skupa i ponekad se zna desiti da zive u istoj kuci u kojem su 2-3 ogromna stana. To je cesto kad tek jedan novi igrac dodje. Pitam imali li mrznje, da bi se tamo odakle sam ja igraci ubijali medjusobno da zive sa najvecem rivalom skupa, kaze nikako, da vise glume na terenu neku mrznju. Inace se isto znalo dogoditi da igraci skupa odu jedan drugome na kavu. To je ta prica, po statistici bi trebalo biti 6 do 7 kartona, 8 vec jako tesko. Sudac je Mazzoleni, cini se da voli vise crvenu boju nego zutu :D . (Ova se utakmica igar u subotu)

image.png.d768a5e3a96dd9a7c9643db098b2eae4.png

Za mene ni jedan ni drugi par "must bet", moze se svasta desiti ali prije bi igrao under na obe.

Everton - Liverpool 2 (1.61) bet365

Sezona razočarenja bi mogla da bude mnogo bolja za Everton u nedelju, ako budu u stanju da naprave veliki rezultat u posljednjem Merseyside derbiju ove sezone. Nakon što imaju priliku ugostiti utakmicu protiv svojih suparnika u lovu na titulu, navijači će sigurno biti spremni za tu prigodu i oni će htjeti da vde isto i od Marco Silve i njegove ekipe u finalnoj utakmici Premier lige ovog vikenda. Europa i dalje nije van dometa za Everton sljedeće sezone, a igranje u Europskoj ligi smatra se ključnim dijelom razvoja kluba da se probije u elitu Premier lige. Potpuno je moguće da Everton zauzme sedmu poziciju koja vodi u Europsku ligu, jer se nalaze na devetoj poziciji u ovom trenutku sa četiri boda iza dva kluba iznad njih. Everton ima rekord od šest pobjeda, tri remija i pet poraza na svom Goodison Parku ove sezone, gdje su postigli i primili 21 gol do sada.

Everton je iskoristio prednost od 17 dana odmora između utakmica, kako bi porazili Cardiffa u utorak sa 0-3 u gostima. Oni igraju kod kuće za ovaj vikend i po prvi put od početka veljače, dok su pobijedili samo jednu od posljednjih sedam utakmica u Premier ligi na Goodison Parku. Veća briga za navijače mora da je to što su ostvarili četiri poraza u posljednjih pet ligaških utakmica na ovom stadionu. Leighton Baines je jedini igrač pod znakom sumnje za Everton.

Bilo je govora o tome da Liverpool osjeća prevelik pritisak utrke za titulu, ali Jurgen Klopp vjeruje da je njegova ekipa prošla kroz teško vrijeme i sada su to prevladali sa vodstvom na tabeli Premier lige. Pobjeda od 5-0 nad Watfordom je pokazala da je Liverpool spreman za borbu koja se nalazi pred njima i da se ovo doista čini kao posljednja od velikih prepreka između njih i prvog naslova Premier lige od 1990. godine. Liverpool i Manchester City su pobijedili tijekom tjedna, što znači da je Liverpool ostao na vrhu tabele sa jednim bodom prednosti, ali stvari bi se mogle mijenjati sa Manchester Cityjem koji igra u subotu. Redsi imaju rekord od devet pobjeda, četiri remija i jednim porazom u gostima, dok su postigli 24 gola i primili samo osam u tom procesu.

Liverpool je sada neporažen u posljednjih osam utakmica na svim natjecanjima, ali neuspjeh u tri od posljednje četiri utakmice u Premier ligi, prije pobjede nad Watfordom, je otvorio vrata Manchester Cityju u utrci za titulu. Oni su sada pobijedili jednu od posljednjih pet gostujućih utkamica u svim natjecanjima, a Liverpool se mora zadovoljiti i sa dva remija u nizu na svojim putovanjima u Premier ligi kod West Hama i Manchester Uniteda. Očekuje se da će Dejan Lovren propustiti još jednu utakmicu za Liverpool, ali Roberto Firmino bi se mogao oporaviti od udarca koji ga je natjerao da propusti pobjedu nad Watfordom. Ekipa Jurgen Kloppa očajnički treba pobjedu u ovom susretu, pogotovo ako Manchester City ostvari pobjedu u subotu. Još deset utakmica do kraja sezone, zajedno sa ovom i ako bi Liverpool mogao ostvariti sve pobjede do kraja sezone, to bi bilo jedno veliko slavlje. Everton je izgubio tri puta u posljednje četiri utakmice, posljednje dvije su izgubili kod kuće i vjerujem da će se isto dogoditi i ovdje.

Moguće postave
Everton: 
Pickford; Coleman, Keane, Zouma, Digne; Gueye, Schneiderlin; Walcott, Sigurdsson, Richarlison; Calvert-Lewin

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Wijnaldum; Salah, Mane, Origi

Screenshot_11.thumb.png.99d1660ef0d35ed5674cbb29ed23f646.png

(Koeficijenti 2.3. u 11:33 CET)

Napoli - Juventus | Manje od 2.5 gola (1.66) bet365

Dva najbolja tima u Seriji A će odmjeriti snage u ovom kolu na stadionu San Paolo. Ovo je sigurno jedina utakmica u ligi u kojoj Juventus nije favorit. Čak i ako su 13 bodova ispred na tabeli, oni nisu favoriti u ovom susretu. Razlog tomu je lošija forma u posljednje vrijeme. Juventus je već pokazao svoju ranjivost i oni su izgubili sa 3-0 od Atlante u kupu prije mjesec dana, dok su također izgubili od Atletico Madrida sa 2-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka prije desetak dana. Napoli će u ovaj susret ući sa mnogo boljim raspoloženjem. Oni su pobijedili četiri i remizirali dvije u posljednjih šest utakmica na svim natjecanjima. Ekipa Carlo Ancelottija je porazila Parmu sa 0-4 u gostima na Ennio Tardini stadionu prošlog vikenda i nema sumnje da će biti mnogo motiviraniji od Juventusa.

Stara dama je do sada igrala odlično u ligi. Oni imaju rekord od 22 pobjede i tri remija u 25 kola do sada ove sezone. Međutim, oni imaju malih problema u napadu u posljednje vrijeme i bit će vrlo zanimljivo vidjeti ih u najtežem testu do sada ove sezone u ligi.

Ekipa Massimilano Allegrija se mučila da pronađe mrežu protiv Atletico Madrida i oni su postigli smao jedan gol protiv Bologne prošlog vikenda. Napolija je vrlo teško probiti u obrani, pogotovo kada igraju kod kuće ove sezone. Oni su primili samo sedam golova u 13 utakmica kod kuće ove sezone. U tom procesu su ostvarili deset pobjeda i tri remija. Napoli nije primio gol u pet utakmica zaredom u ligi. Zbog svih ovih činjenica vjerujem da će biti manje od 2.5 gola u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_12.thumb.png.86a4d8621e303b0822a4dc349ac6bd6a.png

(Koeficijenti 2.3. u 12:12 CET)

Fulham - Chelsea 2 (1.50) bet365

Chelsea i top šest timova nisu u prijetnji da izgube svoje mjesto od bilo kojeg drugog tima izvan top šest. Još uvijek imaju veliku prednost u odnosu na ostale momčadi, a najbliži je top šestorci Wolves koji ima čak 13 bodova manje od Chelseaja. Jedino pitanje ovdje je tko će predstavljati Englesku u Ligi prvaka, a tko u Europskoj ligi. Plavci trenutno imaju tri boda manje od četvrtoplasiranog Arsenala, koji igra protiv Tottenhama u gostima, što će vjerojatno u slučaju poraza Arsenala, Chelsea biti još mnogo više motiviraniji kako bi preuzeli tu poziciju. Međutim, tu je i Manchester United koji ima samo jedan bod manje od Arsenala. Velika borba je na ovom dijelu tabele za to mjesto koje vodi u Ligu prvaka. 

Fulham se nalazi na 19-oj poziciji i oni su izgubili 19 od 28 utakmica do sada ove sezone. Imaju samo 17 bodova, što je osam bodova manje od Cardiffa iznad njih. Mislim da je po meni ovdje sve jasno, Chelseaju je prijeko potrebna pobjeda i ovakve utakmice oni ne smiju gubiti. Ovo jeste mali londonski derbi, ali vjerujem da Fulham nema što tražiti u ovoj utakmici sa katastrofalnom formom. Izgubili su čak četiri posljednje utakmice. Očekujem pobjedu Chelseaja. Sretno!

Screenshot_13.thumb.png.2b6617fd861994091e714bb28bb50076.png

(Koeficijenti 2.3. u 12:20 CET)

Marseille - St. Etienne 1 (1.80) bet365

Direktna borba za četvrtu poziciju u francuskoj ligi. Marseille će odmjeriti snage sa St. Etienneom. Marseille se trenutno nalazi na petoj poziciji sa 41 bodom, samo dva manje u odnosu na St. Etienne koji se nalazi na toj četvrtoj poziciji. S obzirom da Marseille ovu utakmicu igra kod kuće, vjerujem da će oni ostvariti pobjedu. Marseille je ove sezone ostvario sedam pobjeda, tri remija i dva poraza u 12 utakmica odigranih kod kuće. Postigli su 22 gola, a primili samo devet. Marseille je uposljednje vrijeme malo skrenuo sa puta, ali su se vratili sa dvije uzastopne pobjede na ovom terenu, gdje su pobijedili Bordeauxa i Amiensa. Pred ovaj susret će biti u dobrom raspoloženju, jer su ostvarili tri pobjede u posljednje četiri utakmice, dok nemaju poraza u posljednje četiri utakmice. U posljednja četiri međusobna susreta protiv St. Etiennea, Marseille je na ovom stadionu ostvario tri pobjede, uz jedan remi. Remi se dogodio 2016. godine. Po mom mišljenju, ovo je odlična prilika za Marseille, jer igraju pred svojim navijačima, a to četvrto mjesto je vrijedno borbe, jer ih vodi na europska natjecanja.

Na drugoj strani, St. Etienne je zaista odličan kod kuće ove sezone i oni su poslije PSG-a druga najbolja ekipa u ligi kada su utakmice kod kuće u pitanju, međutim, kada spomenemo gostujuće utakmice, situacija je potpuno drugačija. St. Etienne je u 13 odigranih utakmica u gostima ostvario samo tri pobjede, pet remija i čak pet poraza. Postigli su svega 12 golova u gostima, dok su primili čak 20. Mislim da će Marseille ovdje ostvariti pobjedu.

Moguće postave

Marseille: Mandanda, Sarr, Kamara, Caleta-Car, Sakai, Thauvin, Lopez, Sanson, Ocampos, Balotelli, Germain.

St. Etienne: Ruffier, Perrin, Subotić, Saliba, Debuchy, Ait Bennasser, M'Vila, Kolodziejczak, Cabella, Khazri, Diony.

Screenshot_14.thumb.png.aaea3fbab131ba66a3417a9e8fe249d0.png

(Koeficijenti 2.3. u 12:31 CET)

On 28. 02. 2019. at 21:33, Goksim said:

Ovo mi nikako nije jasno. bet365 online kladionica">bet365 u ponudi ima i granicu od 4,5 kartona. Radi se o derbiju, odnosno večernjoj nedjeljnoj utakmici kada obično, zbog termina i ambijenta, i bude veći broj kartona. Ovo samo okladi ide u prilog, ali pogledajmo i prosjeke momčadi, zbroj prosjeka kartona po utakmici svake od momčadi bio bi 5,80. Ne znam koji je razlog da je granica postavljena ovako nisko, ali ovo ću svakako odigrati ranije sa nešto većim ulogom, jer nisam siguran da će granica od 4,5 kartona izdržati do početka utakmice.

Granica od 4,5 kartona izuzetno je niska, rekao bi jedna od najnižih koje možemo vidjeti za La Ligu a kada se radi o susretu Valencije i Atletic Bilbaoa mislim da bi ista trebala biti i za karton ako ne i 1,5 kartona veća. 

etrZMET.png

Slažem se sa Goksimom, ovo je u potpunosti odlična granica za igrati over, jer je Athletic Bilbao ekipa koja u ligi najviše dobija kartona, stvarno me iznenađuje što je bet365 kladionica postavila ovako nisku granicu upravo zbog tog podatka. Valencia također nije za pohvaliti što se tiče kartona, prošle sezone su bili jedan od timova koji je najviše dobijao žute kartone, kao i Athletic Bilbao koji ove sezone prednjači nad ostalim timovima.

Po mom mišljenju ovo bi mogao biti zicer, ali s obzirom da ova dva tima imaju isto bodova na devetom i desetom mjestu na tabeli, vjerujem da će biti napeto na terenu. Pobjeda je potrebna ovim timovima, jer bi onda imali priliku da se možda bore i za mjesta koja vode na europska natjecanja, nakon vrlo loših izdanja ove sezone. Tri boda objema ekipama mnogo znači u ovoj utakmici i jedva čekam da vidim kako će se ovo odigrati. No, vjerujem da će kartoni ovdje lagano proći kao što Goksim kaže, slabo ovakve granice stavljaju, pogotovo u španjolskoj Primeri. Očekujem over! Sretno!

Lyon - Toulouse 1 (1.28) bet365

Očekujem pobjedu Lyona u ovom susretu. Oni imaju 46 bodova, pet manje od Lillea, ali samo tri manje od St. Etiennea pa tako da mislim da oni moraju ostvariti pobjedu, s obzirom da se bore za tu poziciju koja vodi u Ligu prvaka. Možda Lillea neće moći da stignu, ali treća pozicija ih i dalje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, tako da je i to bolje nego Europska liga ako mene pitate. Zbog toga mislim da Lyonu u ovoj utakmici neće nedostajati motivacije. Pogotovo jer igraju na svom terenu, gdje su četvrta najbolja ekipa u ligi i gdje nisu doživjeli poraza u posljednje četiri utakmice. Tri od te četiri utakmice su bile pobjede.

Na drugoj strani imamo Toulouse, koji se nalazi na 15-oj poziciji sa 28 bodova, čak osam više od posljednja tri mjesta na tabeli. Mislim da je Toulouse u zlatnoj sredini, ne mogu tako lagano pasti na donja tri mjesta, dok se nemaju zašto boriti, jer su daleko od mjesta koja vode u Europu. U posljednjih pet utakmica nemaju pobjede, gdje su poraženi dva puta, uz tri remija. U gostima su prije dva kola ostvarili dvije pobjede zaredom protiv Lillea i Nimesa i mislilo se da su se vratili u svoju formu, međutim, poraženi su od Monaca i Bordeauxa u gostima u posljednja dva kola i to im je pokvarilo raspoloženje u svlačionici, pogotovo jer je poraz bio od Monaca koji je poboljšao svoju formu u posljednje četiri utakmice. U ovom susretu očekujem pobjedu Lyona, jer su mi mnogo bolji i kvalitetniji tim u ovom trenutku od Toulousea, dok su u mnogo boljoj formi, barem kada igraju na svom terenu. Sretno!

Screenshot_16.thumb.png.d15cbca923f8fda9a205ba6b6bbe776b.png

(Koeficijenti 2.3. u 12:50 CET)

Jedan zanimljiv betbuilder u betu sa kvotom 2,60, vrijedan pokušaja.

Radi se o direktnom dvoboju za ostanak između Stuttgarta i Hannovera. Domaćini se nalaze na 16. mjestu i od sigurne zone su udaljeni 5 bodova. No bitan plus je to što ako i ostanu na toj poziciji, mogu sačuvati prvoligaški status kroz playoff. S druge strane gosti se nalaze na 17. poziciji i kasne za današnjim domaćinom 2 boda. Uz velik motiv obje ekipe i visok ulog u utakmici, ocekujem povišenije tenzije na terenu. Sudac je Bastian Dankert, prilicno solidan za ovu utakmicu i sudac koji je zadanu granu od 3 kartona prebacivao na 6 od posljednjih 8 utakmica. Mislim da ce i danas imati materijala za uciniti isto i da ce pri tome dati baem po dva žuta na obje strane. 

Screenshot_20190303_073846.jpg

Danas ima nekoliko zanimljivih utakmica za kladjenje na žute kartone i bio sam u dilemi ako ima smisla tu da nešto objavim :)

VfB Stuttgart-Hannover 96 over 3.5 kartona kv.1.58 unibet

Tu je več @ultra sve napisao o toj utakmici i se potpuno slažem. Ova utakmica bi trebala proći over 3 kartona jer nije neka opasna granica, koje nebi ova tima mogla proći. Sudija je B. Dankert koji če pokazati nadam se barem ovaj prosjek kartona kojeg ima do sada. Ova kluba su u poslednjih 5 utakmica imala po 3,3,6 2+1 crveni i 3+1 crveni žuti karton. Za one hrabrije pa over 4.5 žutih kartona nije nedostupna granica.

VfL Wolfsburg-Werder Bremen over 3.5 kartona kv.1.84 unibet

Još jedna vrlo važna utakmica za oba tima što se tiče europskog takmičenja. Wolfsburgu treba pobjeda, da s njom preskoči 2 tima pred sobom i dolazi na 5.poziciju. Over 3.5 kartona je za mene nizka granica a kvota super. Utakmicu če suditi sudija koji je dosta dobar da pokaže i više od 4 kartona na utakmici i to je D. Siebert . U poslednjih 5 međusobnih utakmica je bilo 3,6,3,4,4 kartona.

Valencia-Athletic Club Bilbao over 4.5 kartona kv.1.66 unibet

Za ovu utakmicu je več na početku sve napisao @Goksim i nemam šta da kažem, samo da ispratim ovaj zicer dana :) Sve drugo osim under 5 kartona če biti stvarno katastrofa.

Real Sociedad-Atlético Madrid over 4.5 kartona kv.1.65 unibet

I za ovu utakmicu isto valja, da ako je ispod 5 kartona stvarno nešto nije u redu.  Utakmicu če suditi José González, koji ima 4.88 kartona po utakmici. Do sada međusobne utakmice nisu imale dosta kartona ali kad je domačin Real Sociedad očekujem više od 4 kartona, jer trebaju pobjedu za borbu za Europu.

Watford-Leicester City over 3.5 kartona kv.1.89 unibet

Još jedna utakmica koju moram ispratit zbog nizke granice po mom mišljenju i samo zbog toga je Leicester igra u gostima. U poslednje 4 međusobne utakmice kad je Leicester igrao u gostima bilo je 6, 5,4 i 3 žuta kartona. Utakmicu če suditi J. Moss, koji ima 3.68 prosjeka kartona po utakmici.

Guingamp-Nantes over 3.5 kartona kv.1.62 unibet
Domači treba pobjedu, za skok iz poslednjeg mesta na 18 mjesto na tabeli, koji vode u doigravanje za opstanak u 1.ligi. Poslednju utakmicu kad su domači igrali u gostima sa Nantom, doživjeli su teški poraz od 5-0 ali danas kad su domačini sam siguran da neče biti tako lako za Nantes, koji je nešto bolji na tabeli ali još uvijek nije siguran sa 28 boda u 1.ligi.
Utakmicu če suditi R. Buquet , koji ima 4.13 kartona  prosjeka po utakmici.

Sve ove utakmice sam kladio zajedno i nadam se u prolaz. Najviše sam skeptičan od ovih utakmica u Atletico Madrid i U Watford. Atletico najviše zbog prošlih međusobnih utakmica, a kad pogledam statistiku oba tima ove godine, bi trebala ova utakmica lagano proći kroz.

prije 3 minute, Gandalf said:
Danas ima nekoliko zanimljivih utakmica za kladjenje na žute kartone i bio sam u dilemi ako ima smisla tu da nešto objavim :)

VfB Stuttgart-Hannover 96 over 3.5 kartona kv.1.58 unibet" rel="">unibet

Tu je več @ultra sve napisao o toj utakmici i se potpuno slažem. Ova utakmica bi trebala proći over 3 kartona jer nije neka opasna granica, koje nebi ova tima mogla proći. Sudija je B. Dankert koji če pokazati nadam se barem ovaj prosjek kartona kojeg ima do sada. Ova kluba su u poslednjih 5 utakmica imala po 3,3,6 2+1 crveni i 3+1 crveni žuti karton. Za one hrabrije pa over 4.5 žutih kartona nije nedostupna granica.

VfL Wolfsburg-Werder Bremen over 3.5 kartona kv.1.84 unibet" rel="">unibet

Još jedna vrlo važna utakmica za oba tima što se tiče europskog takmičenja. Wolfsburgu treba pobjeda, da s njom preskoči 2 tima pred sobom i dolazi na 5.poziciju. Over 3.5 kartona je za mene nizka granica a kvota super. Utakmicu če suditi sudija koji je dosta dobar da pokaže i više od 4 kartona na utakmici i to je D. Siebert . U poslednjih 5 međusobnih utakmica je bilo 3,6,3,4,4 kartona.

Valencia-Athletic Club Bilbao over 4.5 kartona kv.1.66 unibet" rel="">unibet

Za ovu utakmicu je več na početku sve napisao @Goksim i nemam šta da kažem, samo da ispratim ovaj zicer dana :) Sve drugo osim under 5 kartona če biti stvarno katastrofa.

Real Sociedad-Atlético Madrid over 4.5 kartona kv.1.65 unibet" rel="">unibet

I za ovu utakmicu isto valja, da ako je ispod 5 kartona stvarno nešto nije u redu.  Utakmicu če suditi José González, koji ima 4.88 kartona po utakmici. Do sada međusobne utakmice nisu imale dosta kartona ali kad je domačin Real Sociedad očekujem više od 4 kartona, jer trebaju pobjedu za borbu za Europu.

Watford-Leicester City over 3.5 kartona kv.1.89 unibet" rel="">unibet

Još jedna utakmica koju moram ispratit zbog nizke granice po mom mišljenju i samo zbog toga je Leicester igra u gostima. U poslednje 4 međusobne utakmice kad je Leicester igrao u gostima bilo je 6, 5,4 i 3 žuta kartona. Utakmicu če suditi J. Moss, koji ima 3.68 prosjeka kartona po utakmici.

Guingamp-Nantes over 3.5 kartona kv.1.62 unibet" rel="">unibet
Domači treba pobjedu, za skok iz poslednjeg mesta na 18 mjesto na tabeli, koji vode u doigravanje za opstanak u 1.ligi. Poslednju utakmicu kad su domači igrali u gostima sa Nantom, doživjeli su teški poraz od 5-0 ali danas kad su domačini sam siguran da neče biti tako lako za Nantes, koji je nešto bolji na tabeli ali još uvijek nije siguran sa 28 boda u 1.ligi.
Utakmicu če suditi R. Buquet , koji ima 4.13 kartona  prosjeka po utakmici.

Sve ove utakmice sam kladio zajedno i nadam se u prolaz. Najviše sam skeptičan od ovih utakmica u Atletico Madrid i U Watford. Atletico najviše zbog prošlih međusobnih utakmica, a kad pogledam statistiku oba tima ove godine, bi trebala ova utakmica lagano proći kroz.

Super prijedlozi, ali sta jos mislis o utamici SPAL - Sampdoria (Spal doma sa 3 kartona po utakmici, Sampdoria u gostima sa 2.5)

bet365 drzi granicu od samo 4.0 (azijska varijanta).

SPAL nije u zoni ispadanja, ali su samo 5 bodova od tog mjesta. Sampdoria je samo 5 bodova iza mjesta za kvalifikacije za Europsku Ligu i u zadnje vrijeme u gostima bas lose igraju. Jos uz to, "bolja" momcad je u gostima sta je dodatni plus.

Sudac je mogao bit bolji ali vjerujem da svaki sudac moze pokazati 4 kartona na bilo kojoj utakmici u Italji.

prije 17 minute, nba1911 said:

Super prijedlozi, ali sta jos mislis o utamici SPAL - Sampdoria (Spal doma sa 3 kartona po utakmici, Sampdoria u gostima sa 2.5)

bet365 drzi granicu od samo 4.0 (azijska varijanta).

SPAL nije u zoni ispadanja, ali su samo 5 bodova od tog mjesta. Sampdoria je samo 5 bodova iza mjesta za kvalifikacije za Europsku Ligu i u zadnje vrijeme u gostima bas lose igraju. Jos uz to, "bolja" momcad je u gostima sta je dodatni plus.

Sudac je mogao bit bolji ali vjerujem da svaki sudac moze pokazati 4 kartona na bilo kojoj utakmici u Italji.

Ove utakmice ču ispratiti preko betbuildera tako da slažem se sa utakmicu Spala, da bi ova granica trebala proči u over. Na betbilderu kartone kombiniram uvijek sa kornerima i možda koji gol tako da nadam se na dosta otvorenu igru. Ovaj vikend je bila u glavnom pušiona i sad trebam opet nekoliko uspješnih oklada da mogu kladiti kasnije za nešto jače uloge :)

Vjerojatno če biti utakmica Udinese - Bologna još bolja za klađenje na kartone, jer tu če biti direktna borba za opstanak.

Torino - Chievo 1 (1.53) bet365

Torino je u vrlo dobroj formi (3 2 0), imaju tri uzastopne pobjede na svom terenu, dok je Chievo u gostima katastrofalan, te nemaju nijednu pobjedu u dosadašnjem toku sezone (0 5 7). Domaći nemaju problema sa izostancima igrača, dok gosti zbog povreda ne mogu računati na Freya, Hetemaju, Pellissiera, Seculina i Tomovića. Chievo još čeka na prvu pobjedu u Serie A ove godine, posljednju su ostvarili protiv Chieva 29.12. i to im je zapravo jedina pobjeda u čitavoj sezoni. Samo čudo ih može spasiti ispadanja, pošto su ubjedljivo posljednji na tabeli, ranije su im oduzeta 3 boda tako da imaju samo 10 bodova, čak 12 manje od 'sigurne' zone. Torino ima odličnu priliku da se uključi u borbu za europska natjecanja, na 7. su mjestu sa 38 bodova, 3 manje od Lazija na 6. mjestu (koje vodi u Ligu Europe), a u slučaju da kup Italije osvoji neka ekipa iznad 7. mjesta, ići će u LE i kao sedmoplasirani.

Watford - Leicester oba tima daju gol (1.66) bet365

'Lisice' su prekinule niz od 6 utakmica bez pobjede, trijumfom nad Brightonom u utorak (2:1), u prvoj utakmici nakon što su smijenili trenera Claudea Puela. Leicester ima velikih problema u defanzivi, ove godine nisu odigrali nijednu utakmicu bez primljenog gola, a tek 4 puta u čitavoj sezoni ostvarili su 'clean sheet', ali u ofanzivnom segmentu izgledaju mnogo bolje, samo na jednom gostovanju ove sezone nisu postigli gol. Watford je postizao golove u 10 od 13 domaćih utakmica ove sezone, primivši gol u 9 utakmica, i s obzirom na sve, BTS je najrealnija opcija na ovoj utakmici.

Guingamp - Nantes, Guingamp over 1,5 kartona 1,65  unibet

Još jedan po meni prilično siguran tip za danas je timski over kartona Guingampa koji za prolaz mora dobiti samo 2 kartona. Radi se o utakmici koja se u Francuskoj vodi i kao derbi Bretanje i kada uzmemo u obzir da su domaćini u grčevitoj borbi za opstanak zaključak zašto ovo igram se stvara sam od sebe. Kao što je kolega @Gandalf već napisao utakmicu sudi Buquet, odličan sudac za overe i zbog njegovih informacija gore neću pretjerano duljiti s ponavaljanjem istih stvari. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use