Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 2.3.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Real - Barca // under 2,5 golova - 2,62

Svi smo očekivali kartone na zadnjem meču pa smo popadali. U ovom meču zaista ne znam zašto je ovolika kvota na under, jer ja i ne očekujem neku golijadu ovdje. U ovom meču idemo protiv svih prognoza. Odlučio sam se na under golova na meču. Treba očekivati oprezan meč sa obje strane, posebno što su se raspucali u zadnjem meču prije nekoliko dana. Ipak, ovdje je ulog velik te bi Real sa pobjedom stigao na 6 bodova do Barce koji bi se zadovoljili i reijem u ovoj utakmici. Prognoza: 1:1.

Po koeficijentu od čak 2,62 kod bet365 kladionice možete odigrati opkladu prema kojoj će na meču biti postignuto manje od 2,5 golova.

33.thumb.jpg.fd14cb1ff0cd75f12c699a51287934d3.jpg

Premier liga

Tottenham - Arsenal (13:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.30)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 1.71
zuFf21k.png

Bournemouth - Manchester City (16:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (3.53)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.21
RtPkOrl.png

Brighton - Huddersfield (16:00) bet365
Sudac: Mike Dean (4.19)
Prosjek ekipe 1: 1.63
Prosjek ekipe 2: 1.43
DN6nBJF.png

Burnley - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Lee Probert (2.92)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.68
Av1dxDB.png

Manchester Utd - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.13)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.96
igdaXiW.png

Wolves - Cardiff (16:00) bet365
Sudac: Andre Marriner (3.05)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.68
h6ma31N.png

West Ham - Newcastle (18:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.25)
Prosjek ekipe 1: 1.64
Prosjek ekipe 2: 1.43
BaMl5iD.png

Primera

Espanyol - Valladolid (13:00) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.16
zPuozIA.png

Villarreal - Alaves (16:15) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.58)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 2.4
oWjVpS2.png

Huesca - Sevilla (18:30) bet365
Sudac: Ricardo De Burgos Bengoetxea (5.08)
Prosjek ekipe 1: 3.26
Prosjek ekipe 2: 2.96
wuTkk1F.png

Real Madrid - Barcelona (20:45) bet365
Sudac: Alberto Undiano Mallenco (4.58)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 1.84
nzqiifi.png

Serie A

Empoli - Parma (15:00) bet365
Sudac: Marco Di Bello (4.33)
Prosjek ekipe 1: 1.79
Prosjek ekipe 2: 2.08
7UfglZf.png

AC Milan - Sassuolo (18:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.44)
Prosjek ekipe 1: 2.08
Prosjek ekipe 2: 2.44
KtlIHVc.png

Lazio - AS Roma (20:30) bet365
Sudac: Paolo Mazzoleni (4.45)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 2.00
xkxjLjR.png

Bundesliga 

B. Leverkusen - Freiburg (15:30) bet365
Sudac: Guido Winkmann (3.57)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.10
xtRf0Kj.png

E. Frankfurt - Hoffenheim (15:30) bet365
Sudac: Manuel Gräfe (2.89)
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.81
LsITFF0.png

Hertha - Mainz (15:30) bet365
Sudac: Deniz Aytekin (4.40)
Prosjek ekipe 1: 1.90 
Prosjek ekipe 2: 1.86
jlqcjth.png

Nurnberg - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: Daniel Schlager (3.60)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.90 
d3Yyj1u.png

Schalke - F. Dusseldorf (15:30) bet365
Sudac: Felix Brych (3.70)
Prosjek ekipe 1: 2.24
Prosjek ekipe 2: 2.10
tI8C5s7.png

B. Monchengladbach - Bayern (18:30) bet365
Sudac: Felix Zwayer (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 1.33
1LTcHZx.png

(Koeficijenti 28.2. u 19:43 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Imam jos jednu interesantnu pricu koja je ujedno i moj drugi prijedlog a to je da ce na derbiju Lazio Rim - AS Rim biti manje od 7.0 kartona (ako bude tocno 7, vraca se ulog). Sta se igraca tice je slicna stvar ko gore, nema bas puno domacih igraca mozda u ASu i nekako ali za Lazio igra pola balkana. Na jednom putovanju sam morao sletit i nocit u Rimu da bi mogao dalje ici. Nasao sam nesto jefitno na airbnbu i ugostitelj je se ponudio da dodje na aerodrom jer ce skoro pa u isto vrijeme biti tamo. Malo u pricu i to, kasnije mi kaze da je on 2. vozac predsjednika AC Rome (cesto ga isto zovu da dodje/ode po jednog igraca) i da ce me sutradan ako zelim provozati do kvarta u kojem igraci i Lazija i AS Rome zive. I provozali se mi tamo, sad ne znam ko je u kojoj kuci zivio (sve ville skoro pa iste) ali kaze on da igraci i jedne i druge ekipe zive skoro pa skupa i ponekad se zna desiti da zive u istoj kuci u kojem su 2-3 ogromna stana. To je cesto kad tek jedan novi igrac dodje. Pitam imali li mrznje, da bi se tamo odakle sam ja igraci ubijali medjusobno da zive sa najvecem rivalom skupa, kaze nikako, da vise glume na terenu neku mrznju. Inace se isto znalo dogoditi da igraci skupa odu jedan drugome na kavu. To je ta prica, po statistici bi trebalo biti 6 do 7 kartona, 8 vec jako tesko. Sudac je Mazzoleni, cini se da voli vise crvenu boju nego zutu :D . (Ova se utakmica igar u subotu)

image.png.d768a5e3a96dd9a7c9643db098b2eae4.png

Za mene ni jedan ni drugi par "must bet", moze se svasta desiti ali prije bi igrao under na obe.

(ovaj dio je preuzet sa analize za nedjelju)

Tottenham - Arsenal | Više od 2.5 gola (1.66) bet365

Ulazeći u ovaj susret, na Turf Mooru prošlog vikenda Tottenham je bio u utrci za titulu, ali kao što je većina očekivala, oni su zaostali za Liverpoolom i Manchester Cityjem. Međutim, Tottenham je to učinio na način da su izgubili dvije utakmice zaredom u Premier ligi u posljednjih osam dana i sada se suočavaju sa jednim od svojih najvećih rivala pod velikim pritiskom.

Poraz na Stamford Bridgeu nije nepoznat navijačima Tottnehama u proteklih 30 godina, ali je rezultat značio da su skoro sigurno ispali iz utrke za titulu Premier lige i umjesto toga su sada zabrinuti zbog timova koji se nalaze iza njih, boreći se za prve četiri pozicije. Trenutno je Tottenham treći na tabeli Premier lige, ali sada su samo sedam bodova od Chelseaja na šestoj poziciji, koji također ima utakmicu manje. Na Wembley stadionu u Premier ligi, ekipa ima rekord od devet pobjeda i četiri poraza, gdje su postigli 24 gola, a primili 12.

Tottenham nije remizirao niti jednu od posljednjih 18 utakmica na svim natjecanjima i pobijedili su 12 od njih, dok su izgubili šest sa dva poraza u posljednjih tjedan dana. Barem će dobiti priliku za povratak na Wembleyu ovog vikenda gdje su pobijedili posljednje četiri utakmice na svim natjecanjima od poraza od Manchester Uniteda u siječnju od 0-1. Jan Vertonghen i Dele Alli su pod znakom sumnje. Eric Dier se očekuje van terena.

Neki navijači Arsenala očekuju malo previše od Unai Emeryja u njegovoj prvoj sezoni kao menadžera kluba i ne mogu se odlučiti da li on radi dobar ili loš posao. Po mom osobnom mišljenju, Emery pretvara Arsenala u ekipu koja se bori za prva četiri mjesta i to je ono što je najbitnije, da klub ide uzlaznom putanjom. Nekoliko jakih domaćih pobjeda u Premier ligi preselilo je Arsenala na četvrto mjesto ispred Manchester Uniteda i Chelseaja i nalaze se tamo sa samo četiri boda zaostatka za rivalima Tottenhamom. Domaća forma je bila vrlo važna za Arsenal, jer imaju rekord od pet pobjeda, tri remija i pet poraza na svojim gostovanjima u Premier ligi, gdje su postigli 25 golova, a primili čak 26.

Arsenal je pobijedio četiri od posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima od poraza protiv Manchester Cityja (3-1), iako je poraz u Europskoj ligi od BATE Borisova bio razočaravajući. Na kraju krajeva, nije bilo ni važno, jer je Arsenal prevaldao taj deficit od jednog gola u drugoj utakmici, ali je to dio lošeg trenda gdje je Arsenal izgubio pet od posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. Tijekom te utrke, Arsenal je pobijedio samo Blackpoola iz League One i Huddersfielda. Laurent Koscielny je pod znakom sumnje za ovaj susret, ali Sead Kolašinac bi trebao da bude dostupan nakon što je zamijenjen u 57. minuti susreta u pobjedi od 5-1 protiv Bournemoutha. Stefan Lichtsteiner bi trebao biti dostupan.

Arsenal je tim u formi ulazeći u ovu utakmicu, ali nemoguće je ignorirati njihov gostujući rekord. Ovo je jedan intrigantan derbi u kojem je sve moguće, ali vjerujem da timovi ne bi trebali iznevjeriti što se golova tiče. S obzirom da oba tima imaju odlične napade koji postižu dosta golova, vjerujem da je najbolja opcija u ovom susretu odigrati više od 2.5 gola. Sretno!

Moguće postave

Tottenham: Lloris; Sanchez, Alderweireld, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Winks, Davies; Son, Kane, Eriksen

Arsenal: Leno; Sokratis, Mustafi, Koscielny; Lichtsteiner, Torreira, Xhaka, Monreal; Ozil, Mkhitaryan; Aubameyang

Screenshot_4.thumb.png.ed180ff10afc7de2854dc5f4fbef4e00.png

(Koeficijenti 1.3. u 13:21 CET)

Real Madrid - Barcelona | Oba tima daju gol (1.40) bet365

Treći El Clasico u samo nekoliko dana. Ovog puta igraju u ligi, dok su prošla dva derbija bila u Kupu Kralja u kojem je Barcelona prošla u finale. Real Madrid je pokušao sve, međutim lopta jednostavno nije htjela ući u gol u tom posljednjem El Clasicu gdje je Bacelona dobila 0-3. Madrid je dominirao u toj utakmici, ali tri od četiri šuta Barcelone su ušla u gol. Međutim, možda nije sve izgubljeno za Real Madrid. Oni su možda pronašli svoju zamjenu za Cristiana Ronalda u Vinicius Jr., mladom talismanu koji je pravio velike probleme za Gerarda Piquea u toj utakmici.

Međutim, na kraju dana, Barcelona je bila bolja ispred gola i Luis Suarez koji nije u formi u posljednje vrijeme se vratio po svoj omiljeni plijen. Urugvajac je postigao dva gola u tom drugom susretu polufinala Kupa Kralja i Real se njega treba paziti u ovom susretu.

Poraz je sigurno bolan za domaćine u tom kupu, pogotovo nakon što su propustili veliki broj šansi u tom susretu. Karim Benzema je igrao kao u svojim najboljim danima, dok ga je Francuz Vinicius Jr. hranio loptama. Teško je zamisliti da Real Madrid ovog puta neće postići gol u ovom susretu nakon što su izgubili 0-3 od vječnog rivala.

Gosti su se na drugoj strani izgleda vratili u svoju formu pred golom, nakon što su zakazali u posljednjih nekoliko tjedana. Postigli su ukupno sedam golova u posljednje dvije utakmice, što je bilo protiv glavnih rivala u borbi za titulu Primere. Čak je i Suarez, koji očigledno ima problema sa završnicom, pronašao svoj put do protivničke mreže. Očekujem da će biti golova na obje strane. Sretno!

Screenshot_1.thumb.png.69b0a57f2ba2122352b422b679dcc012.png

(Koeficijenti 2.3. u 00:03 CET)

Nurnberg vs RB Leipzig - RB Leipzig -1.5 @2.35 bet365

RB Leipzig gostuje Nurnbergu, fenjerašu Bundeslige danas od 15:30. U prošloj utakmici Leipzig je remizirao sa Hoffenheimom na svom stadionu 1-1, utakmica koju sam gledao i mogu reći da su imali pregršt šansi za laganu pobjedu, ali ona je izostala. Leipzig se nalazi na četvrtom mjestu u Bundesligi sa 42 boda, bod manje od M'gldbacha (koji igra protiv Bayerna) i odlična prilika da uz eventualan kiks M'gldbacha i svoju pobjedu preuzmu treću poziciju u Bundesligi.

U posljednjem međusobnom susretu između RB Leipziga i Nurnberga, Werner i društvo slavili su sa čak 6-0 uz promašen penal. Nurnberg će sljedeće sezone vrlo vjerovatno igrati drugi rang njemačkog nogometa s obzirom da su ove sezone katastrofalni. Nemaju pobjede u zadnjih čak 15 susreta, a zadnja pobjeda u Bundesligi bila 29. septembra protiv Fortune Dusseldorf.

Werner, Poulsen, Kampl i ostali su bez sumnje daleko bolja ekipa, i sigurno mogu slaviti sa bar dva pogotka razlike protiv protivnika kao što je Nurnberg. Iznenađujuće dobar koeficijent na -1.5 azijski hendikep.

Mönchengladbach vs Bayern - pobjeda gosta @1.60 bet365

Nakon jučerašnjeg kiksa Borussije Dortmund u gostima protiv Augsburga, Bavarci imaju priliku preuzeti prvo mjesto na tablici Bundeslige. Igraju u gostima protiv Mönchengladbach koji je van ritma u zadnje vrijeme (zadnje tri utakmice bez pobjede - porazi od Herthe i Wolfsburga i remi sa Frankfurtom). Bayern je vezao tri pobjede za redom (Schalke, Augsburg i Hertha) a sve im je otvoreno i u Ligi prvaka. S obzirom da im je ovo sjajna prilika preuzeti prvo mjesto, Bayern po 1.60 je odličan tip za vezati uz još nešto.

Leverkusen - Freiburg 1 (1.44) bet365

Leverkusen je izgubio fantastičnu priliku da se popnu na mjesta koja vode na europska natjecanja u prošlom kolu, ali nitko ih ne treba kritikovati, jer je taj poraz bio protiv Dortmunda u gostima. Možda slučajno, ali oni sada imaju još jednu šansu protiv mnogo slabijeg tima, dok također imaju i prednost domaćeg terena. Naime, Leverkusen se nalazi na sedmoj poziciji samo dva boda iza petoplasiranog Wolfsburga, a ako to rezultati budu dozvoljavali, oni bi se možda do kraja sezone mogli boriti za prva četiri mjesta, opet kažem zavisno od rezultata do kraja sezone. Leipzig na četvrtoj poziciji im bježi šest bodova u ovom trenutku, što nije neuhvaljtivo, tako da se nadam da će Leverkusen uspjeti uraditi nešto jer su mi vrlo drag klub. Ostvarili su četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Četiri pobjede su ostvarili u nizu, međutim taj poraz u prošlom kolu je prekinuo odličan niz Leverkusena i oni se sada nadaju povratku na pobjedničke puteve. Što je zanimljivo da njihovi rivali Frankfurt koji se nalazi iznad njih samo jedan bod i Hoffenheim koji je ispod samo dva boda, igraju jedni protiv drugih, tako da je ovo odlična šansa za Leverkusen da se popne na tabeli.

Screenshot_5.thumb.png.4ac57098fc05239487c800de5298aeb0.png

izvor: bet365

Freiburg je definitivno autsajder u ovom susretu. Oni idu u goste jednom od najboljih timova u Bundesligi, barem su trenutno u najboljoj formi. Freiburg se također ne može ponositi sa nekom dobrom formom, pogotovo u gostujućim utakmicama. Freiburg u posljednjih pet utakmica u gostima nema pobjede, ali imaju samo jedan poraz. Odigrali su čak četiri neriješene utakmica u tom periodu. Protiv Leverkusena su u posljednjih pet utakmica u gostima izgubili četiri puta, a posljednji put na ovom stadionu je bilo 4-0 za Leverkusen. Vjerujem da će i sada domaćin u ovom susretu ostvariti pobjedu, imaju mnogo veću motivaciju i u mnogo boljoj su formi. Sretno!

Screenshot_4.thumb.png.b3eaa9016b456d1ffb957df2bc5ae410.png

(Koeficijenti 2.3. u 09:03 CET)

On 28. 02. 2019. at 19:45, IzudinB said:

Villarreal - Alaves (16:15) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.58)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 2.4
oWjVpS2.png

Ova utakmica mi ima potencijal na over. Granica od 5.5 kartona u španjolskoj ligi mi je uvijek prihvatljiva, jer u njih skoro uvijek bude over ove granice, al opet zavisno od sudije koji sudi. U ovom slučaju je to Jose Munuera Montera, koji po utakmici u prosjeku daje 5.58 kartona. Po mom mišljenju on bi ovdje mogao da pokaže šest i više žutih kartona, jer je ove sezone inače pokazivao po šest žutih kartona, međutim, kao što vidite ispod, znao je pokazati i sedam, osam pa čak i devet žutih na nekim utakmicama. 

Što se tiče situacije na tabeli, vrlo je ozbiljna, oba kluba moraju ostvariti neke bodove, jer inače im se ne piše dobro. Pogotovo kada je Villarreal u pitanju, jer se oni nalaze u zoni ispadanja i dva boda su iza 17-plasirane Celte Vigo. Alaves je na drugoj strani samo bod ispred Betisa i imaju isto bodova kao i Sevilla, dok imaju dva boda manje od Getafea na četvrtoj poziciji. Očekujem napetost na terenu i vjerujem da će se igra rasplamsati, a tako i žuti kartona u žaru borbe. Tenzije na terenu će sigurno biti, s obzirom da oba tima očajnički trebaju bodove u ovoj utakmici. Sretno!

Screenshot_6.png.2ce8df4017c168baa608d5f0f443a566.png

Huesca - Sevilla 2 (1.90) bet365

Nakon što su igrali protiv Barcelone, Sevilla putuje u Huescu kako bi igrala protiv najgoreg tima u ligi. Poraz je nanijet od strane Lionel Messija i to će sigurno ostaviti mrlju na gostima. Međutim, oni će željeti da iznesu svoje frustracije na zvanično najgorem timu u ligi koji je prikucan za dno tabele.

Huesca je vjerojatno ispala iz lige, ali još ništa nije potvrđeno. Sa manje od trećine sezone preostale do kraja, oni se nalaze četiri boda ispod 19-plasiranog Vallecana i šest bodova ispod sigurne zone, koju trenutno zauzima Celta Vigo na 17-oj poziciji. 

Mislim da će gosti u ovoj utakmici očajnički željeti da se vrate na pobjedničke puteve nakon tog poraza od Barcelone. Način na koji su doživjeli taj poraz vjerojatno više boli od samog poraza. Nakon što su dva puta osigurali vodstvo, Barcelona se vraćala i ostvarila pobjedu. Sevilla će tražiti pobjedu u ovom susretu protiv tima koji je zakucan za dno tabele, jer se Sevilla trenutno nalazi samo dva boda ispod Getafea koji je na četvrtoj poziciji, dok imaju isto bodova kao i Alaves ispod njih, tako da će ovo biti velika borba za četvrtu poziciju. U svakom slučaju mislim da će Sevilla ovdje ostvariti pobjedu protiv jedne demoralisane ekipe. Huesca je bez pobjede u 24 od 27 utakmica, dok su bez pobjede pred svojim navijačima u 12 od 14 utakmica. Oni također imaju 100% gubitnički rekord protiv Seville. Mislim da je Sevilla u stanju dobiti najgoreg tima u ligi. Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.faa89c2c5508e4e0664f415208fd9ec8.png

(Koeficijenti 2.3. u 09:31 CET)

Lazio - Roma | Over 5 kartona + over 8 kornera (1.70) bet365

Utakmica od velike važnosti za oba tima koja se bore za četvrto mjesto i mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Veliki derbi u Seriji A, takozvani derbi della Capitalle. Utakmica je od velikog značaja za obje ekipe koje su u borbi za prva četiri mjesta i kvalifikacijom u Ligu prvaka sljedeće sezone. Očekuje nas veliki spektakl, sa mnogo tenzije na terenu, međutim, baš kao i što kolega kaže, ne očekujem baš over kartona, jer je granica od 7 kartona pomalo nabudžena da tako kažem.

Roma će u ovaj susret ući sa mnogo boljim raspoloženjem. Pobijedili su tri utakmice zaredom u Seriji A, niz koji im je dao prednost od šest bodova u odnosu na vječne rivale Lazio. Oni su još uvijek jedan bod iza četvrtoplasiranog Milana, što znači da će sve osim pobjede u ovom susret za njih biti veliki problem u toj borbi za četvrto mjesto i zato sam mislim da će biti mnogo tenzije na terenu, ali vjerujem da granica od 7 sigurno neće biti pređena. Međutim, na betbuilderu sam odlučio odigrati kartone ipak, ali sa nešto manjeom granicom gdje sam postavio da će biti over 5 kartona, što mi se uz kornere na betbuilderu čini prilično primamljivom okladom.

Prvo da kaže za suca, Paolo Mazzoleni, sudac koji daje u prosjeku po 4.45 kartona po utakmici, ali s obzirom da je ovo veliki derbi i da će sigurno imati razloga da poveća svoju granicu, očekujem da će pokazati više od 5 kartona. Ovaj sudac je također poznat po zome što voli dijeliti crvene kartone, a ne bi me iznenadilo kada bi pokazao barem jedan u ovoj utakmic, a svi znamo da se crveni kartoni u bet365 kladionici broje kao dva žuta i zbog toga mislim da je ovo odlična kladionica za kartone. Vidimo da je Mazzoleni znao pokazati čak i po dva crvena na jednoj utakmici, a to je bio slučaj u dvije utakmice ove sezone. 

Screenshot_9.png.0f735b511ae66795dc64d19238a19989.png

Što se tiče kornera, Roma je ekipa koja u svojim utakmicama ima najviše kornera, čak po 11.84 u prosjeku kada se sabere sa timovima koji su igrali protiv njih. Inače po utakmici postižu 5.96 kornera, dok i Lazio nije daleko sa prosjekom od 5.88. Shodno tome očekujem barem više od 8 kornera u ovoj utakmici u kojoj oba tima trebaju bodove. Mislim da su ova dva tima u stanju napraviti ukupno osam kornera. Bit će to jedan spektakl! Sretno!

Screenshot_8.thumb.png.a0f5d4c61525024d345bfd538cf11f9b.png

(Koeficijenti 2.3. u 09:52 CET)

M'gladbach - Bayern 2 (1.60) bet365

U današnjem derbiju Bundeslige, Bayern se bori za povratak na prvu poziciju, jer je Borussia Dortmund u posljednjim kolima izgubila svu prednost. Bayern će se vjerojatno bodovno izjednačiti sa najvećim rivalom u ligi. To je svakako veliki motiv Bavarcima koji su u naletu i vrlo dobroj formi. Današnji domaćin se nalazi na trećoj poziciji i imaju jako dobru sezonu, ali su u posljednje vrijeme upali u malu krizu. Bayern je svakako najkvalitetnija momčad u prvenstvu i siguran sam da će danas iskoristiti priliku da uhvate potpuno priključak u borbi za titulu. Sretno!

Screenshot_17.thumb.png.0b8ae542661906f9ea6ae500c4f2122f.png

(Koeficijenti 2.3. u 13:12 CET)

Tottenham-Arsenal 1(2.00) bet365

Veliki londonski derbi u pitanju Tottenhamu doslovno život ili smrt ova utakmica,pa ajmo u analizu

Tottenham nakon sjajne serije pobjeda upa je u krizu od dva poraza u nizu,po meni je prošla utakmica bila riskiranje stavljanje Kanea u prvu postavu odma nakon dugotrajne ozljede ali danas bi moglo biti drugačije pogotovo za Kanea.Dakle Kanea je upočetku svoje karijere bia navijač arsenala i igra je u njihovim pogonima omladinskim ali unatoč pogreškama njihovih trenera otiša je iz Arsenala.Sam je izjavia da je uvik nabrijan za takve derbije zbog razloga iz prošlosti.Tottenham je izaša jako danas sa trojicom u obrani jer budimo realni nije im obrana na nekom nivou ove godine tako da je taj 3 igrač osigurač za kontre arsenala koje znaju biti pogubne.Vezni red također jak sa sissokom i Wanayama pogtovo Wanaa koji je destruktivac i tu se razni napada Arsenala mogli raspadati.Sa druge strane Tottenham igra lip possesion nogomet u kojem štoperi nerijetko znaju slati duge lopte u prostor koje po meni štoperi Arsenala neće moći kontrolirati osobito što znamo da Laurent Koscielny jako loše reagira na takve lopte.Meni iskreno nije jasno zašto Mustafi igra desnog beka a znamo da Arsenal dosta zahtjeva širinu i ulazak bekova u dubinu tako da mi iskreno nije jasna bekovski izbor Emerya.Arsenal je ka šta znamo domačinska ekipa koji doma igraju po meni jedan od najsexy nogometa kakav san rijetko uspia gledati.Prošlu utakmicu protiv Tottenham su ih nadigrali sa ulascima tih bekova u dubinu di su Sejo i Bellerini radili fatastičan posa.Iskreno još mi nije jasno zašto je umisto Torrere koji je po meni jedan od boljih destruktivaca u ligi uz Kante stavia u prvi izbor Guendouzi sa Xhakom,to bi valjalo da Torrera igra ka defazivni vezni i daje osigruranje ovoj dvojki isprid njega ali mslm da će ovo biti poveliki kiks za Arsenal jer budimo realni Guendouzi je dobar igrač miran na lopti dobar pregled igre ali nije dobar na poziciji DMF u duetu sa Xhakom koji je podosta sklon greškama.

Spartak M. - St. Petersburg 2 (1.50) bet365

Alarm se upalio u redovima St. Petersburga i pod hitno moraju slaviti u ovoj utakmici, jer su se doveli u nezgodan položaj. Ekipa koja je prošle godine osvojila i ove godine im je glavni cilj obraniti tu titulu, ali prednost domaćeg leda su izgubili. Iako su u oba susreta bili bolji, izgubili su prvi sa 0-2, a drugi sa 3-2, a imali su 2-0 do posljednjih 10 minuta i primili su tri gola bukvalno iz tri šuta. Jasno da bi ih poraz ovdje doveo na prag ispadnaja i zato ne smiju danas izgubiti, nego juriti pobjedu, a kvalitet svakako imaju. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.a7e38cd54b9331851ee68748916f1942.png

(Koeficijenti 2.3. u 13:48 CET)

Bournemouth - Manchester City HT/FT City (1.66) bet365

City se ispromašivao u prošloj utakmici protiv West Hama, uprkos apsolutnoj dominaciji tek u drugom poluvremenu slomili su otpor "čekićara", i to iz penala, a mislim da će sve te promašaje naplatiti danas i da će ceh platiti Bournemouth, koji je u prethodne 4 utakmice osvojio samo bod, a u prošloj utakmici su poraženi od Arsenala 5:1. City naravno ne smije sebi dozvoliti luksuz ni da pomisli na kiks u ovakvim utakmicama, u fenomenalnoj su formi pošto su u prethodnih 16 utakmica ostvarili 15 pobjeda, a u prošlih 7 međusobnih susreta protiv Bournemoutha imaju stoprocentan učinak. U svakom slučaju, očekujem laku pobjedu Cityja danas, uz vođstvo na poluvremenu.

Manchester United - Southampton 1 (1.44) bet365

I pored velikih problema sa povrijeđenim igračima u prošloj utakmici, United je slavio na gostovanju Palaceu (3:1), a danas imaju nešto manje problema sa igračkom kadrom, iako i dalje nema Matića, Martiala, Lingaarda, Valencije, Herrere... Ipak, i dalje mogu izvesti na teren dovoljno kvalitetan tim, danas u navali počinju Rashford, Alexis i Lukaku, i nema sumnje da će odbrana Saintsa biti na mukama. Gosti se bore za opstanak, u promenljivoj su formi i generalno se ne mogu pohvaliti nekim rezultatima i sumnjam da se mogu izvući neporaženi sa Old Trafforda. Dvoumio sam se između BTS i pobjede Uniteda, ali mislim da "Crveni vragovi" mogu do pobjede možda i bez primljenog gola.

Crvena Zvezda - Partizan / pobjeda Zvezde ili neriješeno & manje od 4 gola (1.50)

U 159. 'večitom derbiju' Zvezda dočekuje Partizan na Marakani, u najuspješnijoj sezoni (bar zasad) nakon Barija 1991. U grupi Lige prvaka ostvaren je odličan rezultat, a u domaćem prvenstvu Zvezda nakon 23 kola ima čak 21 pobjedu i samo 2 remija, dok na svom terenu ima svih 11 pobjeda. S druge strane, Partizan je tek na trećem mjestu sa velikih 15 bodova zaostatka za Zvezdom, u playoffu Lige Europe ispali su od Besiktasa i u prvom dijelu sezone igrali su poprilično neubjedljivo, u prva dva kola proljećne polusezone izgledali su dosta bolje, ali ovo im je prvi pravi ispit ove godine.

prethodnih pet derbija nije viđeno mnogo golova (ukupno osam), a i sutra se kao i obično, može očekivati jedna čvrsta i borbena utakmica, sa mnogo duela na sredini terena. Kvalitet je zasigurno na strani Crvene Zvezde, koja je sjajna na svom terenu ove sezone, što su na svojoj koži osjetili i Kloppovi Redsi.

Ipak, derbi je uvijek specifična utakmica, uostalom, i jesenas je Partizan bio mnogo bliže pobjedi, iako je Zvezda bila veliki favorit. U svakom slučaju, ne očekujem poraz Zvezde u ovom duelu, kao ni naročitu goleadu. Očekivani sastavi:

Crvena Zvezda: Borjan; Stojković, Savić, Milunović, Gajić; Jovičić, Jovančić; El Fardou Ben, Marin, Simić; Boakye

Partizan: Stojković; N.R. Miletić; Valiente, Pavlović, N.G. Miletić; Zdjelar, Šćekić; Zakarić, Kosović; Nikolić, Gomes

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use