Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

SRIJEDA 4.3.2009

tonivk

Recommended Posts

ja bi danas probao

Cibalia ne daje gol- očajni su, gledao sam ih protiv Varteksa pa to je katastrofa kakvi igrači igraju prvu ligu...a Varteks je duplo jadniji od njih, koje je to mučenje bilo...Cibalia je daleko najlošiji gost, tako da ocekujem da nece zabiti hajduku....

Aston Villa -x2

Mallorca1x- mislim da barca nece ici sa najjacim sastavom, jer su im prvenstvo i liga prvaka primarni i u slabijoj su formi.....

ja bi danas probao

Cibalia ne daje gol- očajni su, gledao sam ih protiv Varteksa pa to je katastrofa kakvi igrači igraju prvu ligu...a Varteks je duplo jadniji od njih, koje je to mučenje bilo...Cibalia je daleko najlošiji gost, tako da ocekujem da nece zabiti hajduku....

Aston Villa -x2

Mallorca1x- mislim da barca nece ici sa najjacim sastavom, jer su im prvenstvo i liga prvaka primarni i u slabijoj su formi.....

Slazem se za Cibaliu, koef solidnih 1,85

Ova ostala dva necu igat uopce dok ja razmisljam:

Wolfsburg - Werder x2 (2)

Njima je prioritet ove sezone doci u finale kupa i sto bolje igrat u kupu uefa, dok su bundes ligu izbacili iz misli. Iako je Wolfsburg sjajan kod kuce u ligi 9 : 1 : 0 , gol razlika 27:7 mislim da Werder ima vise motiva i opcenito jacu ekipu. I dok Wolfsburg gura u ligi Werder bi ih u kupu mogo izbacit.

HSV - Wehen 1

Kao i Werder HSV-u je ove sezone cilj osvojit nesto, sve 3 utakmice dosad u kupu su odigrali jako dobro sa ozbiljnim pristupom pa ne vidim u cemu bi bio problem pobjedit nize ligasa pred domacim navijacima.

Hajduk CIbalia 1

Kilmarnock Celtic 2

Sampdoria Inter gost daje gol

Danasnji dan je meni gori neg jucer sto se ponude tice

1.) Manchester United

Kvalitetnija su ekipa i stvarno igraju vrhunski nogomet. N'castle već par sezona igra jako loše i uglavnom se bore za opstanak. Danas će dati sve od sebe kako bi došli makar do boda, ali IMO Man. Utd. je prejaka ekipa i znati će oni iskoristiti svoje prilike, a siguran sam da će oni kontrolirati igru...

2:) Celtic... Treba im pobjeda da bi zadržali priključak za Gl. Rangersima koji su prvi zbog gol razlike. Za 1,50 mislim da se isplati odigrati jer su domačini dosta loši i razlika u kvaliteti je neupitna...

3.) Heerenveen

Igraju lijepo i efikasno, pobjedili su, za mnoge iznenađujuće, PSV u gostima 3:2 i puni samopouzdanja dočekuju ovu utakmicu. NEC igra loše, u padu su forme, gubili su od Volendama (kao što sam i pisao) do 90'minute da bi u sudačkoj nadoknadi sretno izjednačili na 1:1.

Čak bi probao i da Heerenveen osvaja kup. Tečaj je 8,00 a oni su ekipa koja svakog može pobjediti + Ajax i Az su ispali iz kupa...

4.) bwin daje tečaj 3,00 da će Hajduk - Cibalija na poluvremenu biti X. Vjerojanije je da će biti 1, ali za ovaj tečaj sa nekim sitnim ulogom vrijedi probati...

5.) Dinamo X2 ili 2

Ovo je malo škakljiv par ali mislim da će Dinamo juriti na pobjedu kako bi si osigurali "mir"... Kvalitetniji su a Zagreb me nije impresionirao, međutim ne isključujem mogučnost da bude 1:1 ili 2:2 pa da Dinamo doma riješi stvar...

1.) Manchester United

Kvalitetnija su ekipa i stvarno igraju vrhunski nogomet. N'castle već par sezona igra jako loše i uglavnom se bore za opstanak. Danas će dati sve od sebe kako bi došli makar do boda, ali IMO Man. Utd. je prejaka ekipa i znati će oni iskoristiti svoje prilike, a siguran sam da će oni kontrolirati igru...

2:) Celtic... Treba im pobjeda da bi zadržali priključak za Gl. Rangersima koji su prvi zbog gol razlike. Za 1,50 mislim da se isplati odigrati jer su domačini dosta loši i razlika u kvaliteti je neupitna...

3.) Heerenveen

Igraju lijepo i efikasno, pobjedili su, za mnoge iznenađujuće, PSV u gostima 3:2 i puni samopouzdanja dočekuju ovu utakmicu. NEC igra loše, u padu su forme, gubili su od Volendama (kao što sam i pisao) do 90'minute da bi u sudačkoj nadoknadi sretno izjednačili na 1:1.

Čak bi probao i da Heerenveen osvaja kup. Tečaj je 8,00 a oni su ekipa koja svakog može pobjediti + Ajax i Az su ispali iz kupa...

4.) bwin daje tečaj 3,00 da će Hajduk - Cibalija na poluvremenu biti X. Vjerojanije je da će biti 1, ali za ovaj tečaj sa nekim sitnim ulogom vrijedi probati...

5.) Dinamo X2 ili 2

Ovo je malo škakljiv par ali mislim da će Dinamo juriti na pobjedu kako bi si osigurali "mir"... Kvalitetniji su a Zagreb me nije impresionirao, međutim ne isključujem mogučnost da bude 1:1 ili 2:2 pa da Dinamo doma riješi stvar...

Ne znam, mene je strah Man Utd jer vec dugo nisu izgubili, za Celtic se svakako slazem.

Newcastle - Manchester Utd 

Domaćini još uvijek imaju prilično velikih problema s ozljedama tako da su van kuknurencije za današnju utakmicu sljedeći igrači: Nicky Butt, Damien Duff, Xisco, Michael Owen, Danny Guthrie, Habib Beye i Joey Barton, a Kevin Nolan je suspendiran. Kod Manchestera, nakon što su finale liga kupa propustili zbog bolesti, vraćaju se Rooney i G.Neville, kao i Van der Sar i Carrick koji nisu uopće nastupali u kupu, a John O'Shea je upitan zbog lakše ozljede koji je zaradio u finalu u nedjelju. Jedina tri igrača koja danas neće bit na raspolaganju Sir Alexu Fergusonu su Wes Brown, Rafael i Owen Hargreaves koji su ionako već duže vrijeme van pogona.

Najvjerojatnije postave:

Newcastle: Harper, Steven Taylor, Coloccini, Bassong, Jose Enrique, Gutierrez, Ryan Taylor, Geremi, Lovenkrands, Ameobi, Martins

Man Utd: Van der Sar, Evra, Vidic, Ferdinand, O'Shea, Ronaldo, Anderson, Carrick, Giggs, Rooney, Berbatov.

Evo nije ni danas toliko losija ponuda bas nego jucer...

Ja cu danas probati ovako:

Fulham-Hull 1

Fulham je 11. na tablici i veliku vecinu bodova osvajaju kod kuce...Velika su domacinska ekipa i nevjerujem da ce danas Hull otici kuci sa bodovima u dzepu.

Hajduk-Cibalia 1

Sta reci Hajduk igra u vrhunskoj formi i na noge mu dolazi jedna Cibalija sta reci ali ekipa im je stvarno bijeda...Jos pogotovo u gostima...Uzeo sam ovo zbog koef 1,30

Ncastle-Man Utd 2

Mislim da se tu nema sto pricati...slazem se sa vama i nemam nista novo za dodati...Man Utd puno bolja ekipa i bore se za naslov a domacini su u kriticnom stanju i bore se grcevito za opstanak...

Sretno svima koliko god nas ima!!!! ;D

Wolfsburg - Werder x2 (2)

Njima je prioritet ove sezone doci u finale kupa i sto bolje igrat u kupu uefa, dok su bundes ligu izbacili iz misli. Iako je Wolfsburg sjajan kod kuce u ligi 9 : 1 : 0 , gol razlika 27:7 mislim da Werder ima vise motiva i opcenito jacu ekipu. I dok Wolfsburg gura u ligi Werder bi ih u kupu mogo izbacit.

HSV - Wehen 1

Kao i Werder HSV-u je ove sezone cilj osvojit nesto, sve 3 utakmice dosad u kupu su odigrali jako dobro sa ozbiljnim pristupom pa ne vidim u cemu bi bio problem pobjedit nize ligasa pred domacim navijacima.

Hajduk CIbalia 1

Kilmarnock Celtic 2

Sampdoria Inter gost daje gol

Moja dva danas:

HSV 1

Heerenveen 1

Cibalia ne daje gol

Hajduk 1

Celtic 2

Man Utd 2

Sve u svemu jos jedan dobar dan  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use