Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 25.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Besiktas - Fenerbahce | Crveni karton (2.30) 1xbet

Prije svega, sudac ove utakmice je odličan za over, a njegovo ime je Bülent Yildirim, koji je rođen 1. ožujka 1972 godine. Ja nisam mogao niti u jednoj online kladionici da nađem over kartona na ovu utakmicu, ali u svakom slučaju kada izađu odigrat ću ih, jer je i sudac i utakmica odlična za over.

Zašto je ovaj sudac odličan za over kartona? 

Pa s obzirom da je njegov prosjek u 13 utakmica koje je sudio u turskoj Super ligi do sada 5.08, vjerujemo da će ovdje također ići lagano over. Ovaj sudac je dobar i kada su crveni kartoni u pitanju, jer je u 13 utakmica do sada pokazao čak četiri crvena kartona. On također svira u prosjeku po utakmici oko 25 prekršaja što je dovoljno u ovom velikom gradskom derbiju da bude over kartona. Međutim, s obzirom da nisam pronašao granice kartona u online kladionicama i još uvijek čekam da izađu, pronašao sam da će biti crveni karton u 1xbet kladionici i koeficijent mi ima odličnu vrijednost.

Zašto je dobro igrati da će biti crveni karton u ovom susretu?

S obzirom da je na četiri od posljednjih pet utakmica palo po jedan, a u nekoj i po dva crvena kartona, vjerujemo da je i to jedna vrlo dobra opcija za odigrati. Ako netko zna da su negdje izašle granice za kartone neka javi ovdje molit ću. Hvala i sretno svima!

Screenshot_8.png.3a1cd7b6f40da4126c8556811f3cb973.png

Sudac.png

Link to comment
Share on other sites

prije 2 minute, IzudinB said:

Besiktas - Fenerbahce | Crveni karton (2.30) 1xbet" rel="external nofollow">1xbet

Prije svega, sudac ove utakmice je odličan za over, a njegovo ime je Bülent Yildirim, koji je rođen 1. ožujka 1972 godine. Ja nisam mogao niti u jednoj online kladionici da nađem over kartona na ovu utakmicu, ali u svakom slučaju kada izađu odigrat ću ih, jer je i sudac i utakmica odlična za over.

Zašto je ovaj sudac odličan za over kartona? 

Pa s obzirom da je njegov prosjek u 13 utakmica koje je sudio u turskoj Super ligi do sada 5.08, vjerujemo da će ovdje također ići lagano over. Ovaj sudac je dobar i kada su crveni kartoni u pitanju, jer je u 13 utakmica do sada pokazao čak četiri crvena kartona. On također svira u prosjeku po utakmici oko 25 prekršaja što je dovoljno u ovom velikom gradskom derbiju da bude over kartona. Međutim, s obzirom da nisam pronašao granice kartona u online kladionicama i još uvijek čekam da izađu, pronašao sam da će biti crveni karton u 1xbet" rel="external nofollow">1xbet kladionici i koeficijent mi ima odličnu vrijednost.

Zašto je dobro igrati da će biti crveni karton u ovom susretu?

S obzirom da je na četiri od posljednjih pet utakmica palo po jedan, a u nekoj i po dva crvena kartona, vjerujemo da je i to jedna vrlo dobra opcija za odigrati. Ako netko zna da su negdje izašle granice za kartone neka javi ovdje molit ću. Hvala i sretno svima!

Screenshot_8.png.3a1cd7b6f40da4126c8556811f3cb973.png

Sudac.png

Pronašao sam over 6 kartona po koeficijentu 1.85 na William Hillu u po svemu rečenom i viđenom, vjerujem da je ovo odlična granica za over, a možete vidjeti da je i ovaj sudac znao pokazati sedam, čak i osam žutih u ovoj ligi, dok ćemo gledati jedan od najvećih gradskih derbija u Turskoj. Sretno svima!

Screenshot_9.png.39b92928cc9cf599134218c9a4d9583e.png

Link to comment
Share on other sites

Lens - Niort 1 (1.55) bet365

Za ovaj par sam se odlučio, jer je Lens ekipa koja igra odlično kod kuće i oni su četvrta najbolja ekipa kada je forma kod kuće u pitanju. Izgubili su samo dvije utakmice ove sezone na svom terenu od mogućih 12, a primili su samo pet golova u tom procesu. Postigli su 18 golova u 12 utakmica pred svojim navijačima i mislim da bi ovo trebala da bude njihova osma pobjeda na svom terenu. Naime, Lens se nalazi na petoj poziciji sa bodom i utakmicom manje od Parisa za toj četvrtoj poziciji i ovo je savršena prilika za njih da preuzmu tu četvrtu poziciju. Lens je ostvario tri pobjede u posljednjih pet utakmica, uz jedan remi i poraz. Oni imaju treći najbolji napad u ligi, kao i treću najbolju obranu u ligi.

Niort na drugoj strani nije ostvario pobjede u posljednjih devet utakmica na svim natjecanjima. U tih devet utakmica oni su ostvarili četiri poraza i pet remija. Posljednji put su ostvarili pobjedu u kupu protiv nižerazrednog tima Challansa. Njihove utakmice su inače sa manje od 2.5 gola i tako će vjerojatno biti i ovdje, međutim, Lensu je imperativ pobjeda kako bi vratili svoju četvrtu poziciju i krenuli ka vrhu, kako bi se borili za ulazak u veću ligu. U posljednjih pet utakmica u gostima, Niort je ostvario četiri poraza i jedan remi. Očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_10.thumb.png.9d828849cc12c834a8984a915252a2b6.png

(Koeficijenti 25.2. u 11:04 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Crna Gora - Latvija // +5,5 Crna Gora bet365 - 1,52

Svaka pobjeda, pa i poraz s manje od osam razlike garantira zemlji pod Lovćenom odlazak u na SP, čime će postati zemlja s najmanjim brojem stanovnika (nešto manje od 650 tisuća) koja je postala dio svjetskog košarkaškog krema. Vjerujem kako nas čeka neizvjesna utakmica, Latvija mora ići po pobjedu jer njima odgovara isključivo pobjeda u ovo meču. 

Po meni su Crnogorci bliže pobjkedi zbog domaćeg terena, prepunih tribnina i zbog naleta u kojem se nalaze. Ukoliko i izgube to neće biti više od 5 poena siguran sam.

Quote

 

"Iako znamo koliko ova utakmica znači, ne treba se opterećivati, već izaći na teren i pružiti maksimum. A tako se najčešće pobjeđuje. Ovakve utakmice se igraju tako što se ne stvara dodatni pritisak, iako on postoji. Oni igraju u punom sastavu i ne mogu biti jači. Najjače oružje su im tranzicija i šut za tri poena, ali spremni smo i napast ćemo ih na svakoj poziciji. Vjerujem da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da ćemo svi zajedno izboriti plasman u Kinu", jasan je kapetan Bojan Dubljević, igrač španjolske Valencije.

 

Momčad Zvezdana Mitrovića u kvalifikacije je krenula s tri poraza u prve četiri utakmice, a onda srušila europskog prvaka Sloveniju usred Ljubljane i najavila seriju od šest pobjeda u sedam mečeva, pa je nikad bliža povijesnom uspjehu. Crna Gora je Latviju dominantno pobijedila u Rigi (84:75), ali Letonci večeras u Morači igraju s pet euroligaških košarkaša, dok Crnogorci ne mogu računati na svoju najveću zvijezdu i sudionika nedavnog All-Stara Nikolu Vučevića. No, na to su navikli u ovim kvalifikacijama, a dramatičnom pobjedom kod Ukrajine (74:76) prije nekoliko dana najavili su utakmicu svih utakmica večeras na svom terenu.

crnagora.thumb.jpg.b90495a6c5347ec9301caefb862b430f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Svidja mi se kvota od 1.70 na azijske kartone kod Leipzig - Hoffenheima na granici od 4.0.

Ocekuje se golove, ja isto tako ocekujem barem 4 kartona. Na mobitelu sam pa nemam kad vecu analizu pisat, sudi Brych, koji je samo kod 2 od zadnjih 9 uktamica pokazao manje od 4 zuta.

Isto tako preporucujem svima da ukoliko zele to igrati, da bace oko 5 min prije pocetka na live, jesu li kartone stavili u ponudu ili ne (ja igram na betu, bude skroz doli ispod "Last Corner"). Ovisi o toku, ali vrijedi isto tako uzivo ubacit lovu ako je dobar rezultat... Pogotovo zadnjih 20 minuta cesto bude oce li biit vise ili manje od 1.5 kartona do kraja. 

Link to comment
Share on other sites

Girona - Sociedad // DNB Girona bet365 - 1,66

Vrlo primamljiv koeficijent i mislim da bi ovo trebalo doći bez problema, jer ne vidim način kako bi Girona mogla danas izgubiti. Sociedadu fali nekoliko ključnih nogometaša, domaćini su u prošlom kolu savladali Real, prekinuli su niz od 6 utakmica bez pobjede (zbog brojnih povreda vjerovatno ali sada su svi zdravi i spremni za igru), atmosfera i samopouzdanje je poraslo i vjerujem kako će učiniti sve da pokažu da pobjeda protiv Reala nije bila slučajna.

Kod Sociedada nedostaju Willian Jose, Illarramendi, Januzaj i Hernandez. Sva četvorica su standardni u ekipi ove sezone. Garcia,Stuani i Portu kod Gironu izgledaju vrlo dobro u zadnje vrijeme i mislim da svakoj odbrani u ligi, što su i dokazali, mogu stvaoriti mnogo problema.

GIRONA.thumb.jpg.a6091d2cbfba462cf2e49dc795164532.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Nottingham - Derby // over 4,5 žutih bet365 - 1,61

Sudar dvije ekipe koje se bore za playoff mjesta a ujedno ovo je i jedan veliki lokalni derbi sa velikim rivalitetom i mržnjom između navijača ove dvije ekipe. Ja ovdje očekujem vrlo oprezan meč sa obje strane, obje ekipe su u dobroj formi u zadnje vrijeme te vjerujem kako bi sa podjelom bodova i jedni i drugi bili zadovoljno. Očekujem grubu igru, jer igrači često znaju biti ponešeni rivalitetom kako to inače biva u derbi utakmica a granica mi se čini prenisko postavljena.  Over 4,5 je vrlo relan scenariji, koeficijent zbog toga možda i jeste 1,61 ali ipak  po ovoj margini je prihvatljiv.

Domaćini u prosjeku po utakmici dobiju 2,3 žuta dok gosti u prosjeku prime dva žuta.

11.thumb.jpg.ff5e0ad81c5b15f20132c68eaf22085a.jpg

Link to comment
Share on other sites

RB Leipzig - Hoffenheim oba tima daju gol & više od 2.5 gola (1.66) bet365

Utakmica kao "nacrtana" za golove, i jedni i drugi igraju poprilično ofanzivno, naročito u posljednje vrijeme, prosjek golova na utakmicma Hoffenheima u ovoj sezoni je čak 3.5 (16/22 over 2.5). U prošloj utakmici Leipzig je slavio u gostima kod Sttutgarta (1:3), a Hoffenheim na svom terenu protiv Hannovera (3:0), a kolo ranije su remizirali sa Dortmundom na Westfalenu (3:3).

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Chaves AH -1.5 Benfica (1.50) bet365

Protivnik Dinama u osmini finala Lige Europe nastavlja "mrtvu trku" za titulu sa Portom, kojem gostuje u sledećem kolu, tako da je ovo utakmica u kojoj nipošto ne smiju ispustiti bodove, a protivnik im je pretposljednja ekipa na tabeli, Chaves, kojeg 4 boda dijele od 'sigurne' zone. U prošloj utakmici na svom terenu Benfica je naprosto uništila, do nogu potukla Nacional rezultatom 10:0, a u prethodna dva međusobna susreta na Da Luzu lako su izašli na kraj sa Chavesom (3:0, 3:1). Mislim da će ovo biti još jedna rutinska pobjeda za "Orlove" i da pobjeda od najmanje dva razlike ne bi smjela doći u pitanje.

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, crash1 said:

Girona - Sociedad // DNB Girona bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,66

Vrlo primamljiv koeficijent i mislim da bi ovo trebalo doći bez problema, jer ne vidim način kako bi Girona mogla danas izgubiti. Sociedadu fali nekoliko ključnih nogometaša, domaćini su u prošlom kolu savladali Real, prekinuli su niz od 6 utakmica bez pobjede (zbog brojnih povreda vjerovatno ali sada su svi zdravi i spremni za igru), atmosfera i samopouzdanje je poraslo i vjerujem kako će učiniti sve da pokažu da pobjeda protiv Reala nije bila slučajna.

Kod Sociedada nedostaju Willian Jose, Illarramendi, Januzaj i Hernandez. Sva četvorica su standardni u ekipi ove sezone. Garcia,Stuani i Portu kod Gironu izgledaju vrlo dobro u zadnje vrijeme i mislim da svakoj odbrani u ligi, što su i dokazali, mogu stvaoriti mnogo problema.

GIRONA.thumb.jpg.a6091d2cbfba462cf2e49dc795164532.jpg

 

 

prije 22 sati, crash1 said:

Nottingham - Derby // over 4,5 žutih bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,61

Sudar dvije ekipe koje se bore za playoff mjesta a ujedno ovo je i jedan veliki lokalni derbi sa velikim rivalitetom i mržnjom između navijača ove dvije ekipe. Ja ovdje očekujem vrlo oprezan meč sa obje strane, obje ekipe su u dobroj formi u zadnje vrijeme te vjerujem kako bi sa podjelom bodova i jedni i drugi bili zadovoljno. Očekujem grubu igru, jer igrači često znaju biti ponešeni rivalitetom kako to inače biva u derbi utakmica a granica mi se čini prenisko postavljena.  Over 4,5 je vrlo relan scenariji, koeficijent zbog toga možda i jeste 1,61 ali ipak  po ovoj margini je prihvatljiv.

Domaćini u prosjeku po utakmici dobiju 2,3 žuta dok gosti u prosjeku prime dva žuta.

11.thumb.jpg.ff5e0ad81c5b15f20132c68eaf22085a.jpg

WIN! 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use