Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 24.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Manchester United - Liverpool manje od 3.5 gola (1.40) bet365

Veliki engleski derbi, utakmica koja dolazi u jako bitnom momentu za obe ekipe. United u borbi za Ligu prvaka na 4. mjestu ima samo bod više od Arsenala i Chelseaja, dok je Liverpool bodovno izjednačen sa Cityjem na vrhu (uz utakmicu manje). Napadački potencijal i jednih i drugih je neosporan, naročito Livepoolov, ali mislim da je isuviše veliki ulog u igri, tako da očekujem nešto oprezniju igru. Uostalom, 5 od prethodnih 6 utakmica i Uniteda i Liverpoola u Premier ligi završeno je sa manje od 3.5 gola, kao i njihove nedavne utakmice u osmini finala Lige prvaka.

Link to comment
Share on other sites

Chelsea - Manchester City 2 (1.53) bet365

City je trenutno klasa iznad što je pokazao prije dvije sedmice u međusobnom duelu u Prmier ligi, kada je razbio Bluese sa čak 6:0. Chelsea u posljednje vrijeme ima zaista mnogo problema, Sarri je na ivici otkaza, prije nešto manje od mjesec dana doživjeli su debakl čak i od Bournemoutha (4:0), nedavno su ispali iz FA Kupa od Uniteda (0:2), poraženi su od Arsenala (2:0)... S druge strane, City je u fantastičnoj formi, u posljednjih 14 utakmica imaju 13 pobjeda (u tom nizu slavili su protiv Liverpoola, Arsenala, Chelseaja, Schalkea u LP...), i mislim da su mnogo bliže prvom trofeju u sezoni od Chelseaja. Ovo su zvanični sastavi:

Manchester City: Ederson; Walker, Laporte, Otamendi, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, D. Silva; Sterling, Aguero, B. Silva
Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson; Kante, Jorginho, Barkley; Willian, Higuain, Hazard

Link to comment
Share on other sites

Levante - Real Madrid 2 (1.40) bet365

Nakon šokantnog poraza od Girone na Santiago Bernabeu (1:2), Real se mora "vaditi" u ovom duelu, generalno su u u vrlo dobroj formi u prethodnih mjesec dana, naročito Karim Benzema, koji igra sjajno u posljednje vrijeme. Levante igra poprilično promjenljivo u prethodnih nekoliko susreta, trenutno se nalaze na 13. mjestu, 7 više od zone ispadanja. Što se tiče međusobnih duela, na prošlih 5 gostovanja Levanteu, Los Blancosi su slavili 4 puta, uz jedan rem. Real će svakako imati motiv više da im se revanšira za poraz na Santiago Bernabeu u prvom dijelu sezone (1:2), a i bez pobjede su protiv njih u tri utakmice zaredom.

Link to comment
Share on other sites

Monaco - Lyon oba tima daju gol i više od 2.5 gola (1.83) bet365

Utakmica koja obećava golove, Monaco je katastrofalan u gotovo čitavom dosadašnjem toku sezone, tek u prethodnih nekoliko utakmica pokazuju "znake života", te su konačno uspjeli da se izvuku iz zone ispadanja (2 boda više), ali i dalje ih dijeli samo 4 boda od posljednjeplasiranog Guingampa. Što se tiče napadačkog potencijala, tu su Falcao, Golovin, Gelson Martins ( sva trojica su starteri večeras), a iako su veći dio sezone imali ogromnih problema sa povredama, neshvatljivo je kako su bilježili tako očajne rezultate. U prethodnih 7 međusobnih susreta, u šest navrata je došlo BTS & over 2.5, prosjek golova na Monacovim domaćim utakmicama ove sezone je 2.8, a na Lyonovim gostujućim 3.1, i mislim da će ovo u svakom slučaju biti jedna otvorena utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use