Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak i Utorak 2. i 3. 3. 2009.

d_eye.dee

Recommended Posts

Ponedjeljak:

hokej:

Sparta - Zlin    1  1.55    ;D    4:2

počinje playoff u češkom prvenstvu, kao i svugdje vrlo velika prednost je domaći teren uz to sparta je po mom mišljenju jednostavno jača od Zlina i ovo bi trebali dobiti, svake godine pretendiraju za naslov pa tako i ove i ne smiju gubiti domaće utakmice u playoffu

Utorak:

hokej:

TPS - Espoo    X2 1.44   ;D   1:2

zanimljiv susret jer se TPS bori za ulazak u playoff, i ako uspiu onda moraju još dodatno razigravat ne bi li ušli u onaj pravi playoff, a Espoo uz Karpat i Jokerit uvjek najopasniji kandidat za naslov je trenutno 6 na tablici, no i njima treba pobjeda da bi bili što bolje plasirani na tablici prije početka playoffa jer bi time dobili prednost domaćeg leda. 24.2. su igrali ove dvije ekipe i rezultat je bio 1:4 za Espoo, bili su u krizi sredinom sezone no izgleda se vračaju na stare staze uspjeha jer su jučer na gostovanju pobjedili Jokerit 2:3, no ipak mali oprez pa zato x2

Washington - Carolina    1   1.80    >:(  2:5

već sam puno puta rekao kako je Washington jedna od najboljih domaćih ekipa u NHL-u, imali su malo lošije rezultate kod kuće u zadnje vrijeme i mislim da si to više ne smiju dopustiti, a svejedno igraju protiv rivala iz svoje divizije i sigurno je da im motiva neće nedostajati. Carolina igra toplo-hladno i imaju 5-5-0 u zadnjih 10 utakmica, bit će to teška utakmica kao i svaka u NHL-u no Washington igra kod kuće  gdje je odličan i očekujem još jednu njihovu pobjedu

San Jose - Dallas    1     1.70    >:(  1:4

Dallas ne igra dobro u zadnje vrijeme, ostali su bez bitnog igrača i od onda su nanizali 5 uzastopnih poraza. Možda im baš treba jedna utakmica sa rivalom iz divizije da bi se vratili na pravi put, no mislim da je san Jose pre jak u ovom trenutku za njih...mislim da dallas mora trazit pobjedu nad rivalom iz divizije kod nekog drugog (anaheim, los angeles ili phoenix), smatram da je čak i koeficjent od 1.7 pre dobar na San Jose

nogomet:

Leicester - Stockport     1    1.55     >:(   1:1

Leicester je najbolji u trećoj engleskoj ligi, imaju skoro isti skor kod kuce kao i u gostima što znači da im nije bitno gdje igraju. Imaju čak 22 boda više od svog protivnika koji su osmi na tablici...za mene bi ovdje bilo kakav drugačiji rezultat od pobjede Leicestera u ovoj utakmici bilo pravo iznenađenje

baš je dobro krenilo, ali jako loše završilo :( :( :( :(

Utorak:

Portsmouth-Chelsea 2

Plavci su se pod Hiddinkom podigli u formi te ostvarili sve 3 pobjede dosad pod njegovim vodstvom (2 lige 1 lp). Sada idu na noge Portsmouthu koji je također promjenom trenera promjenio niz poraza te ostvario jednu pobjedu i nerijeseno. Gledajuci povijest Portsmouth svakako odgovara Chelsea-u, u zadnjih 12 susreta Plavci su ostvarili cak 11 pobjeda te samo 1 nerijesen rezultat. Dosad su odigrali dvije utakmice ove sezone i obje je dobio Chelsea sa 4:0.

WBA-Arsenal 2

Arsenal je nastavio sa svojim "decki nabacite trening zuje/ševe da jedan vija loptu dok se drugi dodaju" igrama na terenu te je uspio oborit rekord star 16 godina pa sad nisu 5 utakmica zaredom dali gol. Nalaze se na 6. mjestu Premier Lige i kaskaju 6 bodova za Aston Villom. Međusobni omjer je 7 pobjeda Arsenala, 1 nerijesena, 1 pobjeda WBA. WBA je u zadnjih 6 susreta 5 izgubio. Gol razlika im je najgora u ligi -27.

Liverpool-Sunderland under (1)

L'pool nastavlja svoj vec poznati pad u formi onda kada trebaju stisnut i zadrzat prvenstvo. Sada ih je i Chelsea prestigao te je kandidat za naslov na trecem mjestu iako samo zbog gol razlike al ako ne poprave igru mogla bi ubrzo bit i bodovna razlika. Problem L'poola je sto njihova moc lezi u Torresu i Gerrardu, njih kad nema, nema L'poola. Međusobni susreti 9 pobjeda L'poola, 5 nerijesenih, 1 pobjeda Sunderlanda. Sunderland je u zadnjih 6 susreta odigrao N-P-N-P-I-N (od lijeva najnovije na desno najstarije) gdje je zadnju tekmu izborio bod protiv Arsenala. E sad pitanje je jel im to moze poci za rukom i protiv L'poola. Ja mislim da bi Liverpool trebao pobjediti al da to nece biti sa nekom pretjeranom razlikom tako da je under izglednija opcija nego cista pobjeda.

Bristol Rovers - Brighton 

Gosti imaju čak 10 ozljeđenih igrača, a među njima su prvi vratar Michel Kuipers, te dva najbolja napadača Glenn Murray i Nicky Forster, koji je ujedno i kapetan momčadi. Ostali ozljeđeni igrači su: Jim McNulty, Tommy Elphick, Kerry Mayo, Gary Hart, Jonny Dixon, Colin Hawkins i Adam Hinshelwood. Zbog svih ovih ozljeda na posudbu su im stigli Lloyd Owusu i Matt Heath.

Bristol nema nikakvih problema i svi su spremni za današnji dvoboj.

Domaćini su na 14.mjestu i u zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i po 1 remi i poraz, dok njihovi današnji gosti trenutno drže 22. mjesto (od 24.) i jedni su od kandidata za silazak u niži rang, a zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza i po 1 remi i pobjedu.

Wycombe

Chelsea

Albion?????

Viena

Ovo su onako neki parovi koji mogu uci u konkurenciju...ima danas hokeja, play off mogli bi se uzeti neki novci, aj vi koji to pratite komentiraj te malo, ja hokej bas nepratim......moze i kosarka,zadar??????????

Zadar bi trebao al premal je tecaj, ja mislim da bih poludio kad bi lego na 1,20 koef. Tako da ti je moj savjet da ga izostavis  ;)

Bristol Rovers - Brighton 

Gosti imaju čak 10 ozljeđenih igrača, a među njima su prvi vratar Michel Kuipers, te dva najbolja napadača Glenn Murray i Nicky Forster, koji je ujedno i kapetan momčadi. Ostali ozljeđeni igrači su: Jim McNulty, Tommy Elphick, Kerry Mayo, Gary Hart, Jonny Dixon, Colin Hawkins i Adam Hinshelwood. Zbog svih ovih ozljeda na posudbu su im stigli Lloyd Owusu i Matt Heath.

Bristol nema nikakvih problema i svi su spremni za današnji dvoboj.

Domaćini su na 14.mjestu i u zadnjih 5 utakmica imaju 3 pobjede i po 1 remi i poraz, dok njihovi današnji gosti trenutno drže 22. mjesto (od 24.) i jedni su od kandidata za silazak u niži rang, a zadnjih 5 utakmica imaju 3 poraza i po 1 remi i pobjedu.

Ovo cu svakako probat na jednom listicu pobjedu domacina, ista situacija kao CSKA - Villa, heh nek bude i isti rezultat  ;D

L'pool nastavlja svoj vec poznati pad u formi onda kada trebaju stisnut i zadrzat prvenstvo. Sada ih je i Chelsea prestigao te je kandidat za naslov na trecem mjestu iako samo zbog gol razlike al ako ne poprave igru mogla bi ubrzo bit i bodovna razlika. Problem L'poola je sto njihova moc lezi u Torresu i Gerrardu, njih kad nema, nema L'poola. Međusobni susreti 9 pobjeda L'poola, 5 nerijesenih, 1 pobjeda Sunderlanda. Sunderland je u zadnjih 6 susreta odigrao N-P-N-P-I-N (od lijeva najnovije na desno najstarije) gdje je zadnju tekmu izborio bod protiv Arsenala. E sad pitanje je jel im to moze poci za rukom i protiv L'poola. Ja mislim da bi Liverpool trebao pobjediti al da to nece biti sa nekom pretjeranom razlikom tako da je under izglednija opcija nego cista pobjeda.

Dopuna:

-Liverpool have won their last five Premier League matches against Sunderland, without conceding a single goal.

-Sunderland have not won at Anfield since a 0-1 top-flight victory on 1 October 1983, when a Gary Rowell penalty secured the points.

-Sunderland: Won one of the last 11 Premier League matches against North-West clubs, losing eight of them.

-Sunderland: Won only one of 13 matches against clubs currently in the top-half; 1-0, home to Fulham on 27 January.

-The Black Cats have failed to score in eight of the last nine Premier League meetings with the Reds.

-Sunderland have not prized a point off Liverpool since their 2-1 victory at the Stadium of Light on 15 December 2002.

Sunderland ima problema zabit gol L'pool-u ocito.

NBA:

Hrvatska Lutrija:

18,5/ONeal S. 2 1,85 koef

19,5/Billups C 2 1,50 koef

Dobro jer moguce da nitko osim nas 3 nema nikakvo misljenje o svemu gore navedeno ili nesto svoje da doda  ???  ::)  >:(

Meni se danas ponuda ne sviđa pretjerano.. Ima previše "zicera" a iz iskustva znam da rijetko kada svi prođu...

Mislim da je kranje vrijeme da Arsenal uzme tri boda:

West Brom: Carson, Kiely, Zuiverloon, Hoefkens, Donk, Meite, Barnett, Robinson, Cech, Morrison, Greening, Valero, Do-Heon, Brunt, Teixeira, Koren, Moore, Fortune, Bednar, Menseguez.

Arsenal: Almunia, Sagna, Toure, Djourou, Clichy, Arshavin, Denilson, Diaby, Nasri, Van Persie, Vela, Fabianski, Ramsey, Song, Gibbs, Eboue, Bendtner, Merida.

izvor: bbc.com

Sa svim prije navedenim se slažem pa nema potrebe da "ponavljam" iste parove.

Kao zanimljiv bet bi spomnuo da počinje Irska liga a koef. da će Shelbourne biti prvak Prve divizije (druge lige) je 5,50 kod bwina!

Mislim da je ovo valuebet jer Shelbourne je prošle sezone u zadnjem kolu odlučivao sam o sebi i iako je vodio pred sam kraj utakmice je ispustio vodstvo i stvarno tragično nije uspio ući u 1.Ligu. Shelbourne je jedan od najpoznatijih Irskih klubova i cilj im je plasirati se u 1.ligu pove sezone. Već su dvije sezone (ako sam dobro brojao) u 1.Diviziji i oformili su i uigrali ekipu budući da su ih na početku kada su u završili u prvoj diviziji ponajvolji igrači napustili. Uglavnom imaju solidnu ekipu, "zaleđe" i mislim da im je vrijeme da se vrate u elitnu Irsku ligu. Na kraju, red je da i njim pomazi sreća nakon onako tragičnog zadnjeg kola u prošloj sezoni...

Utorak:

Portsmouth-Chelsea 2

Plavci su se pod Hiddinkom podigli u formi te ostvarili sve 3 pobjede dosad pod njegovim vodstvom (2 lige 1 lp). Sada idu na noge Portsmouthu koji je također promjenom trenera promjenio niz poraza te ostvario jednu pobjedu i nerijeseno. Gledajuci povijest Portsmouth svakako odgovara Chelsea-u, u zadnjih 12 susreta Plavci su ostvarili cak 11 pobjeda te samo 1 nerijesen rezultat. Dosad su odigrali dvije utakmice ove sezone i obje je dobio Chelsea sa 4:0.

WBA-Arsenal 2

Arsenal je nastavio sa svojim "decki nabacite trening zuje/ševe da jedan vija loptu dok se drugi dodaju" igrama na terenu te je uspio oborit rekord star 16 godina pa sad nisu 5 utakmica zaredom dali gol. Nalaze se na 6. mjestu Premier Lige i kaskaju 6 bodova za Aston Villom. Međusobni omjer je 7 pobjeda Arsenala, 1 nerijesena, 1 pobjeda WBA. WBA je u zadnjih 6 susreta 5 izgubio. Gol razlika im je najgora u ligi -27.

Sve proslo  :D

Na jednom listicu cekam jos Bristol koji je odgođen  :-\ E sad jel vrijedi ono pravilo da se ceka 24h pa da tecaj ide na 0 za taj par il moram cekat da se odigra tekma. Nisam godinama imao situaciju sa odgođenim parom pa ne znam vise kak to funkcionira  :-[

BTW d_eye.dee thx za Espoo  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use