Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

Bayer Leverkusen - Krasnodar 1 (1.40) bet365

Prva utakmica u Rusiji završena je bez golova, ali mislim da će večeras Leverkusen na svom terenu opravdati razliku u kvalitetu i 'čekirati' kartu za prolaz dalje. I u prvoj utakmici bili su bolji tim, stvarali šanse, a generalno su u dobroj formi u posljednje vrijeme. Sve u svemu, ne bi trebalo da imaju velikih problema, iako Krasnodar nije naivan protivnik, ali ipak nivo ispod Leverkusena.

Benfica - Galatasaray oba tima daju gol (1.70) bet365

I jedni i drugi u odličnoj su formi, Benfica ima 10 pobjeda u posljednjih 11 utakmica u svim takmičenjima, a Galatasaray 7 pobjeda u prethodnih 9 utakmica u svim takmičenjima. Galatasaray svoje nade polaže u fantastičnog Mbayea Diagnea, strijelca 21 gola u turskom prvenstvu ove sezone. Benfica je u prvoj utakmici slavila 2:1, tako da gosti večeras moraju ići na sve ili ništa, a u takvoj utakmici očekujem golove na obe strane.

prije 6 minute, Goksim said:

Čestitke Dinamu! :)

Cestitke bjelici,znas kako su ga smjenjivali na pocetku sezone i sprdali radi rotacija i svega,i svi su bili skepticni sa ovom ekipom,ali kako su utakmice prolazile ljudi su im sve vise vjerovali i evo di su dogurali,dinamo je prijasnjih godina imao uvijek papirnato jacu momcad nego sada ali nikom nije uspjelo ovo sto je njima sada,zato kapa dolje prije svega bjelici sto je to sve ukomponiro kako treba,decki su stvarno zasluzili da im se vjeruje i dalje,danas je plzen statisticki bio bolji sto se tice posjeda i dodavanja ali je dinamo bio konkretniji i rezultat je dosao na kraju,

prije 1 minutu, JoKer said:

Ovaj jedan bi pokazao i sudija koji nema kartone u dzepu :D Valjda cemo navuci na 5 nekako ali ono na pocetku mi odmah diglo pritisak, udarac u glavu oprasta, usmena opomena..

Upravo sam pisao da treba pogodak Betisa jer bi znalo biti opasno ako Rennes postize vec 3 gol. Sad nema dvojbe utakmica je tek sad pocela za postizanje zutih kartona :)

prije 1 minutu, Gandalf said:

Upravo sam pisao da treba pogodak Betisa jer bi znalo biti opasno ako Rennes postize vec 3 gol. Sad nema dvojbe utakmica je tek sad pocela za postizanje zutih kartona :)

Da ali kazem da mi se ne svidja Kassai veceras, mogao je vec 3 bez problema pokazati, valjda ce se potuci dovoljno za jos 4 kartona..

Just now, crash1 said:

Kakva noć u EL kakva noć na forumu :D U budućnosti da bude ovako stalno :D

Nisam imao vremena da nešto ja ostavim za danas. U 18 sati sam uplatio oklade i dobio več dosta niske kvote nego jučer. Ali dobro je i to. Za poslednja 2 mjeseca sam dobio nazad što sam promašio možda i 20 oklada gde mi je falio jedan žuti ili jedan korner, a isplate od 250 do 400 eura sa malim ulogom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use