Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 16 minute, IzudinB said:

Sevilla - Lazio 1 (1.75) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nakon što su osigurali vrlo važnu pobjedu u utakmici protiv Lazija u gostima, Pablo Machin i njegova ekipa je spremna da ugosti talijansku ekipu na Ramon Sanchezu. Njihovo samopouzdanje je vrlo visoko, s obzirom da nisu primili gol u gostima, a postigli su jedan, što im je donijelo pobjedu od 0-1 pred ovaj uzvratni susret. Španjolska ekipa je dominirala europskim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina i oni su favoriti za prolazak dalje u ovom natjecanju.

Otakako se čini da je titula Serije A van dometa, sa Juventusom kojeg nitko ne može stići na vrhu, ekipa Lazija će očajnički željeti da prođe u sljedeći krug ovog natjecanja. To bi se moglo loše odraziti, jer će tim morati da napadne ako želi proći dalje, a Sevilla to zna i siguran sam da će znati iskoristiti šupljine u obrani. Ponovo očekujem pobjedu Seville u ovom susretu!

Screenshot_16.thumb.png.cdb80570b0a2ee5f424d0a3da8ffa0d2.png

(Koeficijenti 20.2. u 14:29 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Po meni se ne isplati igrati na sevillu po tom keoficijentu,jel zadnjih 7,8 utakmica uopce ne opravdavaju ovakvu kvotu,vjerujem da ce uspjeti proc jel imaju jako dobar rezultat iz prve utakmice ali njima je bitno da neizgube,izostanaka imaju i jedni i drugi,ja cu osobno igrati oba daju gol

Jokerit - Slovan Bratislava | -2.5 (1.75) bet365

Još samo dva kola do kraja i Jokerit igra obje utakmice kod kuće, a to je prilika da se što bolje pripreme pred play-off utakmice. Ono što ne ide na ruku ovom tipu jeste da Jokerit ne može napredovati ni nazadovati i ostaće na četvrtoj poziciji šta god da se desi i pitanje je koliki motiv će imati, ali pošto igraju kod kuće i imaju drugi najbolji napad u ligi, vjerujem da ne bi smjeli da imaju mnogo problema.

Slovan je ekipa koja se nalazi na dnu tabele, nemaju zašto igrati. Imaju četiri gostovanja i to će biti samo da se u suštini završe utakmice. Već su odigrali dva gostovanja i primili devet golova, dok su u prošlom meču ostali bez svog prvog vratara Stepaneka. Pošto on danas neće biti na golu, nego jedan vratar od 18 godina, to će biti veliki hendikep za goste. Trebamo dodati da ova ekipa neće moći da računa ni na Meszarosa koji je također vrlo bitan u obrani. Jokerit je sve tri utakmice do sada dobio sa ovom ekipom dosta lagano i mislim da će i danas iskoristiti ove probleme koj imaju gosti. Sretno!

Screenshot_18.thumb.png.7518ca02ecc1dc60b703e898e1c636b4.png

(Koeficijenti 20.2. u 14:53 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Jos jedna oklada koja mi je zapela za oko je utakmica psg montplierre pik x da ce na poluvremenu biti nerjeseno ili na kraju utakmice,psg definitivno jaci u svim segmentima,imaju problema sa ozljedama u napadu neymar,cavani nece igrat,ali zadnjih 7,8 utakmica sto su igrali prvo poluvrijeme zavrsi nerjeseno onda ubace u vecu brzinu i u drugom vise zabijaju,a igraju s ekipom koja je dosta tvrda i imaju dosta nerjesenih utakmica zadnje vrijeme

Topic dnevni tipovi je za predlaganje utakmica obavijesti o tim utakmicama,bilo kakve obavijesti o UTAKMICAMA i kladjenju moze se otvoriti drugi topic pa se tamo moze i reklamirat i raspravljat o tome i o porezima i svima,bolje i pametnije je da svako da neki svoj prijedlog o golovima kartonima ili bilo cemu nego raspravljat o glupostima,zalosno je da puno ljudi se dnevno logira vise puta i nista ne napise a kad napise onda se uhvati za neku nebitnu stvar koju je neko napisao ili reklamirao,volje se ima za napisati da se prodaju nalozi za kladionice,ima se volje popljuvati nekog,ima se volje da djecurlija pise kako imaju dojave(reko mu kolega iz susjednog razreda) i takve stvari,ajmo se usmjerit na kladjenje,utakmice,izostanke,golove i na DOBITNE tipove

Derby Milwall

Domaci imaju problema sa izostancima dok su gosti kompletni mislim da ne to razlog tako velikog koeficijenta na derby,oni se bore za ulazak u playoff dok je gostima najbitnije da zadrze drugoligaski status,gosti imaju do sada samo 7 osvojenih bodova u gostima,derby medju boljim domacinima u lizi,do sad su osvojili 29 bodova na svom terenu,danasnjom pobjedom bi dosli na mjesto koje osigurava doigravanje

prije 10 minute, tihi372 said:

Topic dnevni tipovi je za predlaganje utakmica obavijesti o tim utakmicama,bilo kakve obavijesti o UTAKMICAMA i kladjenju moze se otvoriti drugi topic pa se tamo moze i reklamirat i raspravljat o tome i o porezima i svima,bolje i pametnije je da svako da neki svoj prijedlog o golovima kartonima ili bilo cemu nego raspravljat o glupostima,zalosno je da puno ljudi se dnevno logira vise puta i nista ne napise a kad napise onda se uhvati za neku nebitnu stvar koju je neko napisao ili reklamirao,volje se ima za napisati da se prodaju nalozi za kladionice,ima se volje popljuvati nekog,ima se volje da djecurlija pise kako imaju dojave(reko mu kolega iz susjednog razreda) i takve stvari,ajmo se usmjerit na kladjenje,utakmice,izostanke,golove i na DOBITNE tipove

Prebačeno kolega :)

Da se kolega ne uzrujava sto komentiramo a nis ne pisemo, evo jedan double iz KHL-a :)

uz vec spomenuti Jokerit koji bi po svemu trebao biti zicer jer igra protiv Slovana koji vise razmislja da li ce dobiti licencu za sljedecu sezonu i ako ne, gdje ce igrati, predlazem Vityaz protiv Dinama iz Minska. 

Dinamo je kao i Slovan zavrsio sezonu sto se tice nastupa u playoffu i igra neoptereceno.

Vitjaz je imao neugodnu seriju gostovanja gdje je dozivio 4 vezana poraza (sada imaju sest vezanih poraza) i iz relativno povoljne situacije doveli su se u situaciju da im visi Playoff.

Danas jednostavno nemaju izbora i moraju uzeti 3 boda milom ili silom

Jokerit + Vitjaz

@1.8

GL

prije 1 sat, tihi372 said:

Jos jedna oklada koja mi je zapela za oko je utakmica psg montplierre pik x da ce na poluvremenu biti nerjeseno ili na kraju utakmice,psg definitivno jaci u svim segmentima,imaju problema sa ozljedama u napadu neymar,cavani nece igrat,ali zadnjih 7,8 utakmica sto su igrali prvo poluvrijeme zavrsi nerjeseno onda ubace u vecu brzinu i u drugom vise zabijaju,a igraju s ekipom koja je dosta tvrda i imaju dosta nerjesenih utakmica zadnje vrijeme

Poluvreme ili kraj X bi moglo bit Atletico - Juventus 

Sevilla - Lazio / Clean Sheet Sevilla - No (1.44)

S obzirom na to da je Lazio ovdje dosta potcijenjen mislim da se isplati opklada da postižu gol, ne vjerujem da će se tako lako predati, iako su poraženi na svom terenu. To je i dalje aktivan rezultat jer svaka pobjeda sa dva postignuta gola ih vodi dalje, mada, svakako ih očekuje dosta težak zadatak jer je Sevilla odlična na svom terenu. Veliki hendikep za nebesko-plave u prvoj utakmici bio je izostanak najboljeg strijelca Cira Immobilea, koji je večeras u startnoj postavi, i biće velika prijetnja za domaći tim.  U svakom slučaju, mislim da Lazio ima kvalitet da postigne barem taj jedan gol, jer bilo bi zaista razočaravajuće da ispadnu bez 'ispaljenog metka'.

prije 18 minute, tihi372 said:

Griezman da ce uputit bar 1 udarac u okvir gola je 1.53 koeficijent

Sad baš malo gledam....Mandžukic u okvir gola barem jednom 2,20, a samo udarac prema golu barem dva puta 2,20.

Ako ce Ronaldo bit raspoložen i tražit Mandžu ( događalo se puno puta ) to bi moglo proc, kvota mi je čisto ok

prije 1 minutu, fran said:

Sad baš malo gledam....Mandžukic u okvir gola barem jednom 2,20, a samo udarac prema golu barem dva puta 2,20.

Ako ce Ronaldo bit raspoložen i tražit Mandžu ( događalo se puno puta ) to bi moglo proc, kvota mi je čisto ok

Mandzu je mozda bolje dva puta ukupno jel znas njegovu preciznost da nije bas najbolja,pucat ce on glavom dva puta u onog fotoreportera iza gola i eto prolazni tip?

Just now, tihi372 said:

Mandzu je mozda bolje dva puta ukupno jel znas njegovu preciznost da nije bas najbolja,pucat ce on glavom dva puta u onog fotoreportera iza gola i eto prolazni tip?

Pa zato sam i naveo kao opciju barem dva puta prema golu ?

Ali stvarno vjerujem da ce on barem dva puta glavom prema golu

Atletico Madrid - Juventus Draw No Bet Juventus (1.83) bet365

Mislim da bi ove sezone Juve mogao do samog kraja, sa Ronaldom je to jedna sasvim nova dimenzija, i trenutno djeluju kao možda i najozbiljniji pretendent na trofej. Atletico je pao u formi u posljednje vrijeme, pokazali su dosta slabosti, i ne vjerujem da mogu parirati Juventusu, za kojeg u najmanju ruku očekujem da se vrati neporažen iz Madrida.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use