Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 20.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

18:00 Sevilla-Lazio preko 4.5 kartona,1.65 koef.

21:00 Atletico Madrid-Juventus preko 4.5 kartona,1.65 koef.

Istina,Sevilla ima ogromnu prednost pred Laziom i ako daju 2-3 gola pitanje je da li ce Lazio uopce imati motiva.

No jednostavno sam morao odigrati over po 4.5. Dve borbene i vatrene ekipe,koliko oces ludih glava u obje ekipe,hoces Mercada,Banegu (ne igra),Roque Mesa,Escudera ili hoces Lulica,Savica,Radua i druge. Igrati ce se otvoreno i napadacki sigurno,samim time vidim dosta kontri koje ce protivnici morati zaustavljati.

Sto se tice suca,tu imamo A.Taylora iz Engleske.S obzirom da je englez dijeli taman,sudi onako kako utakmica tece pa ako utakmica bude sa dosta borbe i zara onda ocekujem da to po brzom postupku rjesava. https://us.soccerway.com/referees/anthony-taylor/60851/matches/

-Ova druga utakmica je utakmica Lige Prvaka,isto ogled Spanjolaca i Talijana.

Mislim da se nema sta puno pisati,očekuje nas izjednacena utakmica sa dosta borbe,Atletico poznat kao ratnicka ekipa,a i Juve ove sezone ima svojih ludih glava.

Sudi Felix Zwayer, ovdje cesto spominjani sudac i sudac koji u zadnjih par utakmica LP-a daje dosta zutih. Ni za njega se nema sta puno pisati,ima onu njemacku hladnokrvnost i mirnocu,ali ja osobno mislim da je ova utakmica preveliki zalogaj za njega te bi u ovoj utakmici mogli vidjeti scenarij da on svoj autoritet gradi kartonima.

https://us.soccerway.com/referees/felix-zwayer/48802/matches/

Schalke - Manchester City | City AH -1 (1.425) bet365

Ovo je zaista jedna vrlo jaka lista klubova u osmini finala Lige prvaka, međutim, svi nešto jači timovi su vjerojatno željeli da dobiju Schalkea kao protivnika u ovoj fazi. Oni su završili kao najslabija ekipa u skupinama i muče se već odavno u Bundesligi, što njihov zadatak o prolasku u četvrtfinale čini vrlo teškim. Ekipa je pobijedila samo polovinu svojih utakmica u skupini koja je sadržavaa Lokmotivu Moskvu, Galatasaray i Porto, a Schalke je završio iza portugalske momčad i time zaradio teže izvlačenje u osmini finala. Bili su neporaženi u tri domaće utakmice u grupnoj fazi i to znači da je Schalke neporažen u posljednjih devet utakmica na svom terenu u europskim natjecanjima, iako se nisu suočili sa momčadima kao što je Manchester City. Schalke je pobijedio jednu od posljednjih pet utakmica na svim natjecanjima i morali su se zadovoljiti neriješenim rezultatom protiv Freiburga u subotu. Taj rezultat znači da je Schalke pobijedio samo dvije od četiri utakmice kod kuće otkako su se vratili sa zimske pauze, ali su također poraženi od Borussije M'gladbach sa 0-2 u tom procesu. Omar Mascarell je suspendiran za prvu utakmicu. Benjamin Stambouli, Alessandro Schopf i Steven Skrzybski su pod znakom sumnje.

Trebalo je malo vremena kako se i očekivalo, ali Manchester City je nastavio napredovati na sve četiri fronta sa svojom pobjedom nad Newportom u FA kupu u subotu osiguravajući mjesto u četvrtfinalu tog natjecanja. Međutim, koncentracija se sada okreće još jednom od četiri natjecanja u kojem Manchester City igra, a to je Liga prvaka. Ovo je trofej kojeg vlasnici Manchester Cityja žele više od bilo kojeg drugog, a Pep Guardiola je doveden kako bi upravo on osvojio tu Ligu prvaka. Do sada nisu uspjeli doći do polufinala pod vodstvom Španjolca, ali će biti veliki favoriti koji će drugi put zaredom doći do četvrtfinala. Ekipa je ove sezone nadmašila svoju skupinu, a Manchester City je pobijedio pet od posljednjih osam utakmica u Ligi prvaka, iako su u tom razdoblju izgubili dva puta.

Manchester City se poboljšao na 12 pobjeda u posljendjih 13 utakmica na svim natjecanjima sa pobjedom na Rodney Paradeu u subotu i to je bila četvrta pobjeda zaredom od poraza Newcastle Uniteda u Premier ligi krajem siječnja. Pobijedili su pet od posljednjih šest utakmica na svojim putovanjima u svim natjecanjima. Postigli su dva ili više golova u četiri od posljednjih šest utakmica. U subotu je izabran jak tim, ali igrači kao što je Kyle Walker, Aymeric Laporte, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Bernardo Silva i Sergio Aguero se očekuju u prvoj postavi. Leroy Sane se suočava sa svojim bivšim klubom, ali Vincent Kompany i Benjamin Mendy se očekuju van terena.

Schalke 04: Fahrmann; Caligiuri, Sane, Nastasic, Oczipka; Bentaleb, Rudy; Uth, McKennie, Konoplyanka; Burgstaller

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, D.Silva; Bernardo, Aguero, Sterling.

Manchester City je neporažen u posljednjih sedam utakmica u Ligi prvaka protiv njemačkog protivnika i oni su u ovom susretu očigledni favoriti. Schalke je zaista loš ove sezone i inače se muče u ovoj fazi natjecanja. Domaćini imaju impresivan defanzivni rekord, koji će im pružiti malu nadu da mogu zadržati dobar rezultat za uzvratnu utakmicu sljedećeg mjeseca, ali vjerujem da će City još uvijek pobijediti sa dva ili više golova razlike. 

Screenshot_14.png.11f849968862eaaef4bb72cdbdf2149a.png

(Koeficijenti 20.2. u 11:52 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Šta mislite da li su pretjerali sa kvotom na over 2,5 golova na meču Atletico Juve? Jučer na meču između Bayerna i Liverpoola under 2,5 je bila oko 2,50 i prošlo je lagano.

Ja mislim da vijedi probati over po ovom koeficijentu, jer ipak to su Atletico i Juve .. Ronaldo, Dybala, Griezmann... Tri gola za njih je ništa :D

11.thumb.jpg.66cd3fd7879905373f4daf0858f2e511.jpg

22.thumb.jpg.5069727cca717b6ed2321e8a49926c9b.jpg

prije 3 minute, crash1 said:

Šta mislite da li su pretjerali sa kvotom na over 2,5 golova na meču Atletico Juve? Jučer na meču između Bayerna i Liverpoola under 2,5 je bila oko 2,50 i prošlo je lagano.

Ja mislim da vijedi probati over po ovom koeficijentu, jer ipak to su Atletico i Juve .. Ronaldo, Dybala, Griezmann... Tri gola za njih je ništa :D

Dobro opažanje kolega, ovo će definitivno ići sa manjim ulogom, iako su sve predispozicije da će biti manje golova, međutim, to je jučer bilo isto za over 2.5 kada su igrali Liverpool - Bayern pa vidimo što se dogodilo. :D

Schalke - City // 1X bet365 - 3,50

I koeficijenti na ovom paru smu mi smiješni. Osmina finala Lige prvaka, City igra u gostima protiv solidne ekipe i jedne od najjačih liga u Evropi i koefcijent na njih bude 1,30. Kada su igrali protiv Southamptona npr koeficijent je bio isti, ili protiv Newcastlea gdje su izgubili koeficijent je bio isto oko 1,30. Schalke je bolji od svih navedenih ekipa, plus ovo je Liga prvaka i sve je automatski drugačije.

Istina je da Schalke ima katastrofalnu sezonu, ali upravo zbog toga nemaju šta izgubiti te će pokušati napraviti senzaciju protiv ekipa koja nikako da "pročepi" u Evropi što ne može biti slučajnost. Godinama su među najboljim ekipama u Engleskoj koja je najjača liga na svijetu dok u Ligi prvaka ne mogu da naprave neki veći iskorak. 

Ja ipak vjerujem u njihov prolaz dalje, jer su fantastični ove godine i liče na ekipu koja može napraviti nešto više u LP ali isto tako vjerujem da će prolazak dalje tražiti na svom stadionu.

33.thumb.jpg.c6bd5f9488dfaa00808fd324f2cbc933.jpg

prije 11 minute, IzudinB said:

Dobro opažanje kolega, ovo će definitivno ići sa manjim ulogom, iako su sve predispozicije da će biti manje golova, međutim, to je jučer bilo isto za over 2.5 kada su igrali Liverpool - Bayern pa vidimo što se dogodilo. :D

Naše zemaljske kladionice Premier, Williams, Germania na over 2,5 golova nude koeficijent u rasponu od 2,50 - 2,80. bet365 kao i uvijek ima najveće koeficijente te je to još jedan razlog što ću igrati ovo kod njih.

Na uplaćenih 20 eura ću dobiti 64€. Dok u našim kladionicama uz sve manipulativne troškove i manji koeficijent na isti ulog dobiti samo 45€. 

Dakle kod bet365 kladionice ću zaraditi 20 eura više, naravno ukoliko tip prođe :)

Zato vam savjetujem da počnete igrati online i to kod bet365 jer je ponuda bolja, kvote veće a i nema poreza :)

Evo ko želi, može kod bet at home napraviti nalog i iskoristiti vouchere od 5€.

Ja mislim da su tri već iskorištena ali ne znam tačno koja, pa eto ko bude brz i spretan, može dobiti 5 eura. Sve što trebate je da se registrujete preko OVOG linka.  Uživajte i sretno! :)

46FXA-MH9ML-7LYHD-P2DHH-ZKNRK2

YBVC1-D8V3M-28ULL-46NVL-D3PH2E

AEEJ8-AHV75-LNV31-RZU97-JKYVXE

FDDVG-HN89X-TUE6X-K2DAY-31C7KJ

ELBKV-JPDRW-LNJ3F-PUJYB-MY1NAT

S2LRN-9WEHS-ZFU54-YKJPP-MSDREJ

JCSBA-W6ZS3-C22WA-Y6AWF-F55D9A

1FDY8-4Z6ZH-BT5ZK-PYKGT-8KSFM6

EXWAE-6X6UY-A39RY-ET1E7-9NU4M6

JAR93-HMYWH-E75LV-6M75P-2PHGV6

S99RV-TX1K8-Z41YR-PG6SM-1YF5N2

Ako neko iskoristi nek napiše ovdje, čisto da znam da li su radili voucheri.

prije 50 minute, crash1 said:

Htio si reci za Ronalda i Manđukica to nije ništa..kakav Dybala

Just now, crash1 said:

Iz istog razloga zbog kojeg će napustiti Juventus na kraju sezone i pokazat kakva je zapravo igračina :) On je klasa, svjetska..

Naravno da je, al nek bude klasa u Mandžinim godinama lik igra kao da ima 25 godina.

Da moram birat Dybalinu tehniku i Mandžinu borbenost birao bi Mandžu. Osim toga nije Allegri glup, takve utakmice odlučuju ratnici

prije 36 minute, crash1 said:

Evo ko želi, može kod bet at home" rel="">bet at home napraviti nalog i iskoristiti vouchere od 5€.

Ja mislim da su tri već iskorištena ali ne znam tačno koja, pa eto ko bude brz i spretan, može dobiti 5 eura. Sve što trebate je da se registrujete preko OVOG linka.  Uživajte i sretno! :)

Ako neko iskoristi nek napiše ovdje, čisto da znam da li su radili voucheri.

Ja sam uzeo hvala prijatelju

Atletico Madrid - Juventus | Juventus više od 10.5 šuteva (1.72) bet365

Ovo je jedna od najboljih utakmica u osmini finala Lige prvaka. Oba tima mogu biti ponosna na svoje obrane, sa Juventusom koji dolazi iz lige koja je poznata po defanzivnom stilu igre. Njihovi prethodni mečevi naglašavaju upravo to. Mislim da će obje momčadi imati pažljiviji pristup igri i kako sve naglašava očekuje se manje golova. Međutim, nemojte mnogo biti pouzdani u to, jer su svi predviđali da će biti golova u utakmici Liverpoola i Bayerna, a vidite i sami što se dogodilo. U svakom slučaju, moja oklada će ići na šuteve, baš kao što sam to jučer odigrao na Liverpool i lagano smo to pogodili. 

Juventus je ove sezone u Ligi prvaka šutirao u prosjeku po utakmici 18.2 puta što je prilično visoka brojka s obzirom da su odigrali samo šest utakmica. U Seriji A imaju nešto veću brojku 18.4 puta po utakmici, ali tamo su odigrali 24 utakmice do sada. Ovo mi se čini kao prilično dobra statistika, s obzirom da je bet365 kladionica stavila granicu od 10.5 šuteva na Juventus u ovoj utakmici. To mi se čini prilično primamljivom okladom i kao što sam rekao, ovakve razrade mi se sviđaju, jer ih je iskreno mnogo lakše pogoditi nego neke druge oklade, tako da hvala ti na ovim razradama bet365!

Screenshot_15.thumb.png.3f9630f013f6ba7488d3f945f5570e1b.png

(Koeficijenti 20.2. u 13:52 CET)

Sevilla - Lazio 1 (1.75) bet365

Nakon što su osigurali vrlo važnu pobjedu u utakmici protiv Lazija u gostima, Pablo Machin i njegova ekipa je spremna da ugosti talijansku ekipu na Ramon Sanchezu. Njihovo samopouzdanje je vrlo visoko, s obzirom da nisu primili gol u gostima, a postigli su jedan, što im je donijelo pobjedu od 0-1 pred ovaj uzvratni susret. Španjolska ekipa je dominirala europskim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina i oni su favoriti za prolazak dalje u ovom natjecanju.

Otakako se čini da je titula Serije A van dometa, sa Juventusom kojeg nitko ne može stići na vrhu, ekipa Lazija će očajnički željeti da prođe u sljedeći krug ovog natjecanja. To bi se moglo loše odraziti, jer će tim morati da napadne ako želi proći dalje, a Sevilla to zna i siguran sam da će znati iskoristiti šupljine u obrani. Ponovo očekujem pobjedu Seville u ovom susretu!

Screenshot_16.thumb.png.cdb80570b0a2ee5f424d0a3da8ffa0d2.png

(Koeficijenti 20.2. u 14:29 CET)

On 18. 02. 2019. at 16:08, IzudinB said:

Club Atlético de Madrid (ESP) - Juventus FC (ITA)
Sudac: Felix Zwayer (GER)

8UbkK24.png

Utakmica koja definitivno ima sve preduvjete za over kartona te granica od 5,0 za susret ove dvije momčadi sigurno nije previsoka. Ako bude aktivan rezultat oklada na over kartona u uzvratu bit će za max. bet a budući da se radi o prvim utakmicama danas idemo nešto opreznije. 

Susret španjolaca i talijana gotovo u pravilu završava sa većim brojem kartona. Atletico se popravio po pitanju discipline, ali i dalje znaju imati utakmice sa velikim brojem kartona, pogotovo ako su utakmice od ogromne važnosti ili im rezultat ne ide na ruku. Juventus također, utakmice gdje je koeficijent 1,20 na njih nisu relevantne kod promatranja statistike danas. 

Sudac solidan i mislim da je oklada na over kartona dobra opcija danas. 

Također, očekujem efikasniji dan u Ligi Prvaka nego jučer, a jučer stvarno gore nije moglo biti tako da po pitanju efikasnosti neće biti teško nadmašiti jučerašnji dan...

Bacite pogled i na sutrašnju ponudu, večeras bi trebale izaći razrade (granice za kartone) za Europsku ligu ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use