Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 minute, Goksim said:

Veći pad koeficijenata u UEFA ligi mladih. Na Dinamo je koeficijent od jučer pao sa 2,20 na 1,66 što je osjetna razlika. Ovakvi padovi koef. su česti u ovom natjecanju. Utakmica je u 14:00 

Dinamo U19 - Lokomotiva Moskva U19 1 (1.66) bet365

Play-off u UEFA-inoj ligi mladih. Vjerujem da će Dinamo Zagreb ovdje ostvariti pobjedu, jer su oni vrlo dobar tim. Dinamo U19 je pobijedio svoju posljednju utakmicu kod kuće protiv Astane U19, gdje je rezultat bio 3-1. Dinamo U19 je zaista u odličnoj formi, nakon što su pobijedili četiri od posljednjih pet utakmica. Dinamo U19 je pobijedio posljednje dvije utakmice kod kuće u ligi mladih čak sa 2+ golova. Lokomotiva Moskva U19 je izgubila dvije od posljednje tri utakmice u UEFA-inoj ligi mladih. Mlada momčad Dinamo Zagreba je prilično dobra kada igra na svom terenu i očekujem pobjedu danas! Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.6b689819adcbbd3324e7f85667fa05f7.png

(Koeficijenti 19.2. u 12:00 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Dinamo U19 - Lokomotiva Moskva U19 1 (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Play-off u UEFA-inoj ligi mladih. Vjerujem da će Dinamo Zagreb ovdje ostvariti pobjedu, jer su oni vrlo dobar tim. Dinamo U19 je pobijedio svoju posljednju utakmicu kod kuće protiv Astane U19, gdje je rezultat bio 3-1. Dinamo U19 je zaista u odličnoj formi, nakon što su pobijedili četiri od posljednjih pet utakmica. Dinamo U19 je pobijedio posljednje dvije utakmice kod kuće u ligi mladih čak sa 2+ golova. Lokomotiva Moskva U19 je izgubila dvije od posljednje tri utakmice u UEFA-inoj ligi mladih. Mlada momčad Dinamo Zagreba je prilično dobra kada igra na svom terenu i očekujem pobjedu danas! Sretno!

Screenshot_2.thumb.png.6b689819adcbbd3324e7f85667fa05f7.png

(Koeficijenti 19.2. u 12:00 CET)

Screenshot_3.png

prije 10 minute, IzudinB said:

Screenshot_3.png

Jovićević: Rusi su moćni, ali svi vjerujemo u osminu finala 

Dinamo u utorak (14 sati) u playoff fazi Uefine Lige mladih dočekuje Lokomotiv Moskvu, a mlade nade Igora Jovićevića nadaju se plasmanu među 16 najboljih momčadi Europe... 

Juniorska momčad Dinama u utorak (14 sati) nastavlja svoje europske putešestvije, mlade nade Igora Jovićevića u playoff fazi Uefine Lige mladih na Hitrec-Kacijanu dočekuju Lokomotiv Moskvu. Bolji iz ovog dvoboja (igra se samo na jednu utakmicu) odlazi među 16 najboljih juniorskih momčadi Europe.

Dinamovi klinci na putu prema ovoj fazi natjecanja izbacivali su rumunjsku Viitorul Constantu (1-0, 2-0) i Astanu (1-1, 3-1), pa tako ove sezone još ne znaju za poraz u Europi. Glavne nade Igora Jovićevića i u sutrašnjem će dvoboju biti talentirani klinci (Horkaš, Franjić, Šutalo, Gjira, Marin, Ćuže, Baturina) koji su zimske pripreme proveli sa seniorima u turskom Beleku.

- Za ovakve utakmice se živi i igra nogomet, mi imamo veliku ambiciju otići što dalje u ovom natjecanju. Rastemo iz utakmice u utakmicu, a playoff je nagrada za ove dečke koji su do sada pokazali spoj talenta i karaktera, zato i jesmo u borbi za plasman u osminu finala - kaže trener Dinama Igor Jovićević.

- Lokomotiv Moskva je u zadnjih sedam-osam godina napravila veliki iskorak u radu omladinske škole, trkački i motorički su vrlo jaki. Agresivni su, moćni i snažni, ali dobro smo ih analizirali, spremni smo za njih. Ovo će biti potpuna suprotnost od utakmica s Viitroulom i Astanom, te dvije momčadi su igrale lijep nogomet, onako za oko, no ovo je razina više i zato moramo biti na nivou.

Trener juniora Dinama je nastavio...

- Za razliku od tih utakmica gdje nam je samo talent bio dovoljan za prolazak dalje, ovo će biti sasvim drugačije. U nekim smo segmentima jači od Lokomotiva, domaći teren nam također ide u korist, a njihovu moć i fizičku snagu imamo i mi.

Čak sedmorica vaših igrača je sudjelovalo na pripremama seniorske momčadi...

- To je veliki iskorak za njih, ali i razvojni plan našeg kluba. Svaki podražaj sa starijima vas čini jačima i boljima, a to su sve još dečki koji mogu igrati za juniore. A oni recimo već godinu dana igraju Drugu HNL. Te pripreme su im bile nagrada za dosadašnji trud, za njih to veliki plus. Ti dečki imaju pravi gard koji prenose na momčad, oni i druge oko sebe čine jačima, a meni kao treneru daju određenu mirnoću.

Tu se igra jedna utakmica, poslije 90 minuta idu penali. Jeste li ih vježbali na treninzima?

- Danas ćemo malo opteretiti Horkaša penalima poslije treninga, ali naš je cilj puno ranije privesti utakmicu uspješno kraju.

Riječ je dobio i mladi Marko Gjira.

- Pripreme s prvom momčadi su za nas bile sjajna stvar, a sada jedva čekamo tu utakmicu s Lokomotivom. Osobno sam ponosan što sam dio ove momčadi koja je osigurala europsko proljeće, vjerujem u još jednu našu pobjedu. Ali i da će naši seniori u četvrtak proći Viktoriju Plzen - rekao je Gjira, pa dodao:

- Svakom mladom igraču je san zaigrati za prvu momčad, a odlazak na pripreme u Tursku je za mene bio dio tog sna. Svi smo dali sve od sebe, vjerujem i iskoristili svoje minute maksimalno. Sve to nam je motivacija za dalje, ali smo se tamo i napunili samopouzdanjem za sve ono što nam slijedi. Kakvu utakmicu očekujem? Tvrdu. Lokomotiv je fizički moćna momčad, no mi ćemo im odgovoriti na isti način - završio je Gjira.

Ostali parovi play-offa Lige mladih: PAOK - Tottenham, Dinamo Kijev - Juventus, Chelsea - Monaco, Montpellier - Benfica, Hertha - PSG, Midtjylland - Roma, Sigma Olomouc - Lyon.

Plasman u osminu finala Lige mladih već su osigurali Atletico Madrid, Barcelona, Liverpool, Porto, Ajax, Hoffenheim, Real Madrid i Manchester United.

Izvor: https://www.24sata.hr/sport/jovicevic-rusi-su-mocni-ali-svi-vjerujemo-u-osminu-finala-614743

Kovač u kaosu pred Liverpool: Zvijezda urlala na njega i unosila mu se u lice

BILD, najčitaniji njemački list, donosi detalje najnovije drame u svlačionici Bayerna i to ni 48 sati prije utakmice sezone za prvaka Njemačke.

Bayern sutra od 21 sat kod Liverpoola igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a Bild otkriva da su opet aktualni ozbiljni sukobi između trenera i zvijezda Bayerna, koji su FC Hollywood potresali tijekom velike krize u jesenskom dijelu prvenstva.

Navodi tri događaja u zadnje vrijeme koji to otkrivaju:

Kovač je pet minuta zakasnio na zadnji trening prije utakmice sa Stuttgartom, na što su se igrači jako razljutili. Tako su reagirali jer im je trener samo dan ranije žestoko očitao bukvicu kako ni najmanje kašnjenje na trening nije dozvoljeno baš nikome i da se to također nikome neće tolerirati. 

Drugi problem je od jučer. Igrači koji su za prvenstvenu utakmicu u petak, u kojoj je Bayern pobijedio kod Augsburga (3:2), bili rezerve - Ribery, Martinez, Sanches, Rafinha i Davies - morali su trenirati, ali ne pod nadzorom Nike Kovača. Umjesto njega, trening je vodio njegov pomoćnik i brat Robert. Za to vrijeme glavni trener je radio video-analizu Liverpoolove igre. Spomenuti igrači žalili su se Kovaču mlađem zato što njegov stariji brat ne vodi trening, jer se tako ne mogu nametnuti treneru za važan meč.

Konačno, treći navedeni i najveći problem dogodio se neposredno nakon utakmice i tijesne pobjede kod davljenika Augsburga.

Thiago Alcantara se u svlačionici pred svim suigračima derao na Kovača i unosio mu se u lice, a trener mu nije ostao dužan. Razlog velikog nezadovoljstva španjolskog reprezentativca bilo je to što ga je Kovač zamijenio u 82. minuti.

Liverpool - Bayern | Liverpool više od 13.5 šuteva (1.72) bet365

Prije svega, želim da kažem da očekujem jedan spektakl u ovom susretu. Očekujem dosta golova, jer su ovo dvije ekipe koje igraju napadački nogomet i imaju neke sjajne igrače u napadu. Moja oklada na ovu utakmicu neće ići na pobjedu bilo kojeg tima, iako mislim da je Liverpool favorit u ovom susretu, s obzirom da su najbolji tim u ligi, dok vidim po medijima da Bayern ima zaista mnogo problema, gdje su neki igrači čak urlali na Kovača i unosili mu se u lice. Taj članak možete pročitati iznad. Koeficijent na pobjedu Liverpoola mi se čini prilično dobar i možda ga treba pokušati odigrati sa nekim manjim ulogom, međutim, nešto što mi je dosta zanimljivije jesu šutevi u prosjeku po utakmici ova dva tima.

Naime, bet365 kladionica nam je ubacila dosta novih razrada koje mi se zaista sviđaju, a jedna od njih su šutevi. Kada sam vidio statistiku šuteva ova dva tima, odlučio sam se odigrati upravo to. Liverpool je do sada u Ligi prvaka imao najviše šuteva u prosjeku po utakmici, nego u bilo kojem drugom natjecanju. Da budem precizan, Liverpool je do sada imao 16 šuteva po utakmici u svakoj od šest utakmica koje su odigrali u grupnoj fazi. Mohamed Salah je šutirao po četiri puta u prosjeku po utakmici, dok su drugi igrači mnogo manje od toga. Vjerujem da će Salah i ovog puta biti u centru pažnje i očekujem da će ovaj tim imati više od 13.5 šuteva protiv Bayerna, granica koju nam nudi bet365 kladionica i čini mi se vrlo prihvatljiva, jer kao što sam rekao imaju tendenciju da šutiraju barem po 16 puta po utakmici. Zbog toga mi se ovo čini vrlo prihvaljtiva granica, a i koeficijenti su dobri. Sretno!

Screenshot_4.png.089a7be4690d1e43f952a07389e5fb8b.png

(Koeficijenti 19.2. u 12:30 CET)

prije 1 sat, Goksim said:

Ako pričamo o bet365 online kladionica" rel="">bet365 poprilično sam siguran da VPN neće biti potreban ;) Za druge online kladionice moguće da će trebati VPN, vidjet ćemo sve uskoro. Pripremimo sve informacije i upute na SvijetKladjenja portalu i forumu tako da će svima biti sve dostupno. 

Čvrsto vjerujemo da se svi igrači imaju pravo kladiti tamo gdje dobivaju najviše, isto kao što kupci imaju pravo kupiti proizvod preko bilo kojeg online web shopa u kojem je najpovoljnija cijena željenog proizvoda.

Kada se ukine manipulativni trošak i porez na dobitak, za kojeg smo prije uvođenja najavljivali koje negativne posljedice će imati, podržat ćemo klađenje u lokalnim kladionicama, ukoliko će igračima tada zemaljske kladionice davati najviše te imati najbolju ponudu. Uz 5% maniuplativnog troška i 10% poreza na dobitak jasno je da je igranje u zemaljskim kladionicama put u propast za sve igrače.

Već sam napisao jedan post o kripto kladionicama pa je admin izbrisao. Nezz zašto jer nisam postao refferal link već htio pomoći. Uglavnom crypto kladionice su budućnost ali i sadašnjost, jer države porezima mogu stavit igračima soli na rep. Klađenje i kockanje je anonimno jer se koristi wallet koji je kriptiran i ne traži ime, prezime, broj cipela..

Chelsea U19 - Monaco U19 | Više od 2.5 gola (1.40) bet365

Očekujem pobjedu Chelseaja u ovom susretu. Prvo jer su zaista odlični kod kuće gdje imaju samo četiri poraza od 2012. godine. Posljednji put su poraženi od Barcelone U19 u četvrtom mjesecu 2018. godine. Poslije toga su pobijedili Moldea i Elfsborga i u te dvije utakmice su postigli nevjerjoatnih 16 golova, a primili samo jedan, vjerujem da bi trebali dobiti ovu utakmicu, ali bolja opcija mi je igranje na golove. Vjerujem da će se njihova forma na domaćem terenu nastaviti i protiv Monaca, koji ima dvije pobjede u posljednjih pet utakmica u gostima. Ostvarili su pobjede protiv Dortmunda 0-2 i Club Bruggea 2-3. Posljednju utakmicu u gostima su izgubili od Atletico Madrida sa 3-0. Tri i više golova je bilo na osam od posljednjih deset gostovanja Monaca i vjerujem da bi i ovdje moglo biti nešto slično. Chelsea također igra utakmice kod kuće sa mnogo golova, gdje su u posljednjih šest utakmica imali tri i više golova. Čak na pet tih utakmica bilo je četiri i više golova. Očekujem više od 2.5 gola u ovom susretu! Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.a274fc06b1af93b7aededf3d25d4a246.png

(Koeficijenti 19.2. u 13:51 CET)

Liverpool - Bayern over 9.5 suteva za Bayern 1.61 bet365 

Nekako svi trpaju na Liverpool. Ja osobno necu igrati ni 1x2 ni kartone jer je prva uktamica i ako se mene pita, mogla bi utakmica otic u svaki smijer a to je za mene roulette zivi :D. Ali opet mislim da ce Bayern imati veci posjed lopte, primit bar jedan gol i samim time doci nekako do 10 suteva, jos ako budu gubili.

Evo malo statistike:

• Prosjek Bayerna je 16 udaraca u LP, u bundesligi cak 18,7 po utakmici
  • Liverpool prima po utakmici u overall prosjeku 9,5 udaraca, a doma 7 (u LP).

Podatke sam uzeo sa whoscored.com

Lyon - Barca // Oba tima daju gol bet365 - 1,53

Lyon bi trebao kopirati taktiku sa meča protiv Citya, gdje su savlađali Građane i to na gostovanju. Očekujem poprilično otvoren neč sa njihove strane, jer će morati iskoristiti priliku domaćeg terena i svojih navijaća. Neugodan je Lyon, to je ekipa sa sjajnom napadačkom linijiom, nedoavno su savladali i PSG te su tako pokazali da na njih ozbiljno treba računati.

Lyon je na zadnjih 30 utakmica samo tri puta završio meč bez postignutog pogodka. Sa dsruge strane vjerujem kako je Barca sposobna zabiti barem jedan pogodak.

1.thumb.jpg.1340c158a24089844d2988e90a80b3b8.jpg

Niko Kovač... najavljuje - spektakl!

- Ne mogu ni zamisliti da mi i Liverpool odigramo bez golova. Ma nema šanse da večeras završi 0:0! Imali smo sučeljavanja protiv bundesligaških momčadi koje imaju sličan stil igre, Dortmunda i Leverkusena, ali ovo je nešto drugo. Ovo je Liga prvaka. Tu se traži: perfekcija - priča Kovač.

VIŠE O MEČU PROČITAJTE NA OVOM LINKU: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/liverpool-bayern/

Očekujem golove, baš kao što i Kovač očekuje :D Bet365 daje odličan koeficijent od 1,72!

2.thumb.jpg.6d01476215279bed50e6ba39890cc84f.jpg

prije sat vremena, fran said:

Ova besplatna oklada do 25 eura za Liverpool-Bayern...Znači uplatim do 25 eura na tu tekmu i onda mogu uplatit jos jedan listič do 25 eura na tu istu tekmu i ta druga oklada se vrača ako je gubitna??

Jel to to?

Uplatiš 25e i dobiš besplatnu okladu od 25e u liveu,ukoliko ti prodje live listic oni si uzmu nazad 25e a tebi ostaje profit, ako listic padne ne vraća ti se nista, govorim samo o live listicu.

prije sat vremena, fran said:

Ova besplatna oklada do 25 eura za Liverpool-Bayern...Znači uplatim do 25 eura na tu tekmu i onda mogu uplatit jos jedan listič do 25 eura na tu istu tekmu i ta druga oklada se vrača ako je gubitna??

Jel to to?

Da,ulozis prije pocetka 25 i kad pocne utakmica dobijes free bet od 25€ za live kladjenje. Kada ulozis 25€ free beta na kvotu npr.2 i ako pogodis nece ti isplatiti 50 nego 25€ koje mozes podignuti sa racuna.

Liverpool - Bayern oba tima daju gol (1.57) bet365

Redsi sjajno igraju na svom terenu ove sezone, nisu postigli gol jedino protiv Manchester Cityja (neriješeno), a prosuli su bodove još jedino protiv Leicestera (1:1), te su poraženi u EFL Kupu protiv Chelseaja (1:2). O napadačkom trojcu Salah - Firmino - Mane ne treba trošiti riječi, i mislim da u svakom slučaju mogu postići najmanje jedan gol večeras, a Bayern je daleko od defanzivno orjentisane ekipe i sigurno će pokušati da postigne barem jedan pogodak na Anfieldu, a  Liverpool ima velikih problema u odbrani, tako da je Fabinho večeras na štoperskoj poziciji kao iznuđeno rješenje. S obzirom na sve, mislim da je opklada BTS najrealnija.

Lyon - Barcelona AH +1.5 Lyon (1.43) bet365

Barca je svakako favorit večeras, ali u posljednje vrijeme uopšte ne prikazuju ubjedljive igre, dok je Lyon u odličnoj formi (6 pobjeda u prethodnih 7 utakmica), te su nedavno savladali i PSG u Ligi 1. Na svom terenu igraju vrlo dobro, dok je Barca pokazala da je ranjiva na gostovanjima, i ne isključujem opciju ni da večeras budu poraženi, što uz postignut gol uopšte ne bi bio katastrofalan rezultat za njih, uostalom, nedavno su u Kupu Kralja poraženi od Seville u prvoj utakmici 2:0, da bi ih potom 'pregazili' u revanšu. U svakom slučaju, vjerujem da Lyon može proći makar sa minimalnim porazom, naravno, šanse za prolaz im nisu velike, ali ako ništa drugo, mogu barem pružiti jak otpor na svom terenu, a koeficijent za ovaj hendikep je sasvim pristojan.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use