Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 17.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Lille - Montpellier  tip 1...pik 1

Mislim da će Lille dobit tu tekmu jer su u puno boljoj formi,zadnjih 5 utakmica u prvenstvu imaju max broj bodova uz gol razliku 13:3..dobar je i tečaj na pik 1

Osijek - Istra  tip 1

Iskreno ne volim igrati baš hrvatsku ligu ali mislim da je Osijek puno kvalitetniji i da bi kod kuće mogao doći lako do pobjede

Link to comment
Share on other sites

Valencia - Espanyol 

Ovo je moj tip dana. Valencia je proigrala od početka kalendarske godine i zaredali su izvrsnim rezultatima. Espanoly s druge strane još živi od plodova izvrsnog ulaska u sezonu  i nalaze se samo tri boda udaljeni od današnjeg domaćina. Šišmiši su na 9.mjestu sa 31 bodom dok gosti iz Barcelone na svom kontu imaju 28 bodova i nalaze se na 13. mjestu. 

 

Ne tako davno posao je trenera Valencije Marcelina visio o nit, no kako sam napisao početkom ove godine napokon su proigrali. Valencia je prošle godine izborila Ligu prvaka, a u zadnje vrijeme ponovno izgledaju kao momčad koja može to učiniti i ove sezone.  Sevilla im bježi šest bodova i ove utakmice Valencia mora dobiti. Udarni igrači u napadu Gameiro i Rodigro bili su pošteđeni u četvrtak u Europskoj ligi kod Celtica i spremni dočekuju ovaj dvoboj. 

 

Espanyol je vrlo loš u gostima gdje su izgubili zadnjih pet od šest prvenstvenih gostovanja. Forma domaćina je u uzlaznoj dok su gosti u silaznoj putanji i vjerujem da ovdje Valencia može doći do važne pobjede u utrci za Ligu prvaka. 

 

TIP: Valencia

Link to comment
Share on other sites

Bristol City-Wolves 2(1.90)bet365 ili asian hendikep -1.0(2.60)

Svi znamo da wolvesi muce problem sa igranjem ekipama ispod sebe ili rangom ispod sebe ali po postavi kojoj su izasli nece lagan posa ima Bristol City.Sa druge strane meni wolves igraju jako lip nogomet pogotovo u zadnjoj trecini ako nemaju soluciju probijanja kroz sredinu lipo sire na bokove a tu Matt Doherty jako dobro radi svoj posa.Bristol niti Championship ne pratin ali vidin da su neporazeni u 15 susreta a od toga imaju 7 clean sheat,usudia bi se reci jako impresivno.Ali ka sto san reka to su wulvsi i nakon ocajne partije protiv newcastela di su bili definitivno bolji i imali bolje sanse msln da opet nemam uopce dvojbe u vezi pobjednika.Dosta ljudi vidin igraju 1x ili cistu 1 radi jednog jedinog faktora a to je slabo igranje protiv momcadi ispod sebe ali ne uzimaju u obzir kvalitetu momcadi i igre koju gaje wulvsi tako da idemo po lovu

Link to comment
Share on other sites

Blackburn - Middlesbrough manje od 2.5 gola (1.61) bet365

U posljednjih 12 međusobnih susreta čak 10 puta bilo je manje od 2.5 gola, a u tih 12 utakmica postignuto je samo 18 golova. Ove sezone Middlesbrough je ekipa sa najmanjim prosjekom golova po utakmici u prosjeku (1.9) od 24 tima u Championshipu. I jedni i drugi nisu u najboljoj formi i ne vjerujem da se tu može očekivati naročito zanimljiva utakmica.

Link to comment
Share on other sites

Valencia - Espanyol 1 (1.75) bet365

Valencia dobro igra u posljednje vrijeme, pogotovo kući, u prethodnih 11 utakmica na svom terenu u svim takmičenjima imaju 8 pobjeda i 3 remija, a posljednji poraz u La Ligi doživjeli su još početkom godine. Espanyol generalno u lošoj formi, prošli vikend savladali su Rayo Vallecano što im je prva pobjeda nakon mjesec dana, prethodnu pobjedu u La Ligi ostvarili su početkom godine. U međusobnim duelima, Valencija je slavila u svih prethodnih pet duela na svom terenu, a u posljednjih 11 utakmica imaju čak 10 pobjeda. Koeficijent je sasvim solidan i mislim da će Valencia danas upisati još jednu pobjedu protiv Espanyola na Mestalli.

Link to comment
Share on other sites

Partizan - Crvena Zvezda 2 (1.48) bwin (Košarka - Kup Srbije)

Finale Kupa Radivoja Koraća u Nišu, Zvezda je imala teži put i dosta više muka na putu do finala, u četvrtfinalu protiv potpunog autsajdera Dynamica gubili su skoro čitavu utakmicu i prelomili meč tek u samoj završnici, a sinoć u polufinalu protiv Mega Bemaxa igrali su egal utakmicu skoro do posljednje četvrtine, kada je Zvezda ušla u nevjerovatnu seriju i dobila tu dionicu rezultatom 32:12. Partizan je imao lak zadatak protiv Novog Pazara, a i rutinski su riješili polufinale protiv FMP-a. Ipak, mislim da te dvije utakmice ne bi trebalo da zavaraju, pošto je Zvezda objektivno kvalitetniji tim, Stratos Perperoglou i Billy Baron su u odličnoj formi i danas u finalu bi mogli biti presudan faktor. U prvoj utakmici u ABA ligi ove sezone kao gost je slavila Zvezda (71:77), Partizan jeste digao formu u posljednje vrijeme, sa Trinchierijem na klupi sve to djeluje dosta bolje, ali objektivno (na stranu navijačku opredijeljenost) prednost ipak dajem Zvezdi.

Link to comment
Share on other sites

St. Etienne - PSG oba tima daju gol (1.57) bet365

PSG odmara pojedine igrače za revanš protiv Manchester Uniteda, večeras u startnoj postavi nisu Buffon, Kehrer, Kimpembe i Verratti (sva trojica defanzivno orjentisani), a povrijeđeni su Neymar i Cavani. St. Ettienne odlično igra kući (9 2 1, gol-razlika 24:10) i na svom terenu gol nisu postigli samo jednom ove sezone, i s obzirom na sve okolnosti, mislim da su definitivno sposobni da PSG-u zabiju makar jedan gol. Zeleno-bijelima su bodovni mnogo potrebniji nego PSG-u, koji ima 9 bodova prednosti i čak 3 utakmice manje od drugoplasiranog Lillea, tako da im prvo mjesto ni u kom slučaju nije ugroženo. Postigli su barem jedan gol na svakom gostovanju ove sezone, večeras su svakako favoriti, ali mislim da neće previše zapinjati, i u takvom odnosu snaga, očekujem golove na obe strane.

68a26f8c-ddd5-4cef-ba26-84c53db83300.png

Link to comment
Share on other sites

prije 21 sati, crash1 said:

St. Etienne - PSG // +1,5 AH St. Etienne bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,62

Slažem se sa vama kada je u pitanju ova utakmica. Kao što je @Goksim rekao, PSG je igrao LP, a St.Etienne je jedna od najvećih ekipa u Francuskoj ( to mnogi ne znaju) te su mečevi sa njima uvijek teški i neizvjesni posebno na njihovom terenu i posebno u ovoj sezoni gdje su na omjeru 9-2-1. Ovo je također period gdje PSG povuče ručnu te počnu kiksati u nekim mečevima jer već sada imaju prednost od 10 bodova i čak dvije utakmice manje. Može se reći da su oni već prvaci te da se okreću drugim takmičenjima prvenstveno LP.

Mislim da danas ako i slave to neće biti više od 2 gola razlike, a bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionica nudi odličan koefivijent na AH +1,5 na St.Etienne od čak 1,62.

Mislim da sa ovom postavom koja je najavljena ne mogu ubjedljivo slaviti: Areola – D.Alves, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Nkunku, Paredes, Draxler – Mbappe, Choupo-Moting, Diaby

1.jpg.b54b22ccb9d5323d6e59a288aeed1189.jpg

WIN WIN :D

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use