Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 17.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

POZIV NA AKTIVNOST

Htio bi iskoristiti ovu priliku i pozvati sve članove na veću aktivnost jer izlika više ne bi trebalo biti! Pred nama je izuzetno bogat sportski dio godine sa duplim programom gotovo svakog tjedna do ljeta, koji neće biti jednostavno pratiti.

Ponuda je izuzetno bogata i svi barem ponekad možemo izdvojiti par minuta vremena i podijeliti svoja razmišljanja ili prenijeti kvalitetne informacije na forumu. Nitko nije ekspert za sve sportove i natjecanja, te u moru bogate ponude jedni drugima možemo itekako pomoći. 

Vjerujem da svi, barem ponekad, mogu doprinjeti radu foruma i pomoći drugim članovima i nadam se da će to biti i slučaj kako ne bi morali pribjegavati metodama poput prikazivanja (najboljih) informacija samo članovima koji imaju određeni broj objava u zadnjih n tjedana i slično.

Svrha foruma je da jedni drugima pomognemo, ukažemo na greške u ponudi, podijelimo kvalitetne informacije, ugodno se družimo, navijamo i veselimo te zajedno zaradimo što više. 

Primera

Real Madrid - Girona (12:00) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.91)
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.05
jaWTKta.png

Valencia - Espanyol (16:15) bet365
Sudac: Ricardo De Burgos Bengoetxea (5.09)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 2.45
g2XUaF7.png

Villarreal - Sevilla (18:30) bet365
Sudac: José González González (4.10)
Prosjek ekipe 1: 2.68
Prosjek ekipe 2: 2.86    
DetL7nq.png

Betis - Alaves (20:45) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (4.82)
Prosjek ekipe 1: 2.16    
Prosjek ekipe 2: 2.59
YWwggk6.png

Serie A

SPAL - Fiorentina (12:30) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.86
Prosjek ekipe 2: 2.64
vdDyffT.png

Empoli - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (6.22)
Prosjek ekipe 2: 2.32    
qUUW642.png

Genoa - Lazio (15:00) bet365
Sudac: Luca Banti (5.10)
Prosjek ekipe 1: 2.60
Prosjek ekipe 2: 2.48
CXrKPYr.png

Udinese - Chievo (15:00) bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14    
Prosjek ekipe 2: 2.68
JBcBy8F.png

Inter - Sampdoria (18:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.80)
Prosjek ekipe 2: 2.62
CSoX7Tz.png

Napoli - Torino (20:30) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.89)
Prosjek ekipe 1: 1.77
Prosjek ekipe 2: 2.18
4JmcCpR.png

Bundesliga

E. Frankfurt - B. Monchengladbach (15:30) bet365
Sudac: Deniz Aytekin (4.40)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.35
3HRLjmC.png

B. Leverkusen - F. Dusseldorf (18:00) bet365
Sudac: Markus Schmidt (4.14)
Prosjek ekipe 1: 1.70
Prosjek ekipe 2: 2.05
8goiNc7.png

(Koeficijenti 14.2. u 21:57 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Spal Fiorentina

Inace se ne kladim na kartone ali mi je za danas ova utakmica zapela za oko,sudac u danasnjoj utakmici je Luca Pairetto kojem je prosjek u svim natjecanjima 5.27 kartona,ono sto je zanimljivo da je vec 5 utakmica zadnjih koje je sudio bilo ispod njegovog prosjeka,ta 6.utakmica gdje je bio iznad prosjeka sudio je bas Spalu i tada je pokazao crveni karton bas njima,u zadnjih 6 utakmica spala je bilo na 2 utakmice crveni karton,dok je kod fiorentine cak u zadnjih 5 utakmica bilo na 3 utakmice crveni karton,spal je jedna od najagtesivnijih ekipa sto se tice grubosti i kartona a susrecu se s jos jednom ekipom koja ne zaostaje puno,sto se same utakmice tice i jedni i drugi su sigurni,fiorentina ne vjerujem da do kraja moze izboriti europu,a spal vjerujem da ce uspjeti izboriti ostanak iako je joa puno do kraja,ovdje mi sve nekako vuce na nerjeseno i podjelu bodova ali mislim da cemo vidjet dosta cvrstu i rekao bih grubu igru.I mislim da bi ovdje lako mogli vidjeti crveni karton sto je odlican koeficijent 

Dinamo Slaven B.

Jos jedna zanimljiva utakmica danas je izmedju dinama i slavena,zanimljiva mi je u toliko sto je dinamo poslije zadnje 3 europske utakmice u domacem prvenstvu upisao 3 pobjede i to sve sa 1:0.Danas igraju sa slavenom koji je malo podigao formu i nivo igre u novoj godini.Utakmice izmedju njih nerjetko zavrsavaju sa malo golova,vjerujem da ce danas bjelica opet dosta rotirati jel daje svima priliku posto se igra na 3 natjecanja,dinamo kad dosta rotira upisuju pobjede ali to nije to,nije to ona igra kao kada izvedu najjaci sastav,a slaven sa druge strane igra cvrsto a i protivnicima ne treba dodatan motiv kada se igra protiv dinama.Znali su u prijsnjim utakmicama i otkinit koji bod dinamu ali mislim da ce se danas dobro drzati ali da nece ostati neporazeni,sumnjam na minimalnu pobjedu dinama.Ovdje ono sto cu odigrati je da ce dinamo dobiti sa jedan razlike sto je odlican kleficijent,jel kao sto sam rekao vjerujem da ce biti dosta rotacija i dinamo ima jako dobru bodovnu prednost tako da vjerujem da vec sada razmisljaju o plzenu i uzvratu u zagrebu.

Danas atvarno bogat dan sto se tice ponude,pogotovo kosarke jel se u dosta drzava igraju finala nacionalnih kupova,u nekima ima iznenadjenja u finalu ali u vecini finala to su susreti najboljih klubova u tim drzava i susreti velikih rivala i dobrih poznanika

Neki od njih su:

Brose Alba

Real Madrid Barcelona

Fenerbahce Efes

Partizan Crvena zvezda

Zalgiris L.Rytas

Brose Alba

Ovdje prednost dajem albi jel stvarno odlicno igraju ove sezone i po mom misljenju zasluzili su taj trofej,zadnje 3 utakmice je pobjedila alba

Real Madrid Barca

Ovdje mislim da mozemo ocekivati dosta koseva,barca je dosta podigla svoju igru u odnosnu na pocetak sezone,u zadnjih 5 medjusobjih susreta barca ima 3 pobjede,zadnju utakmicu izmedju ove dvije ekipe je pobjedio real u madridu,danas malu prednost dajem realu jel mislim da ipak imaju za nijansu kvalitetnije pojedince i duzu klupu

Fenerbahce Efes

Susret dva najbolja kluba u turskoj i jedne od najboljih momcadi u europi,imam osjecaj da fenerbahce polako pada u igri sto sezona odmice,dok se efes iz utakmice u utakmicu dize i bolje igraju,ovdje je fener postavljen za velikog favorita iako ja ne vjerujem u to,koeficijent na efes je predobar da ga nebi uzeo,u dobrom su ritmu i u europi i kod kuce,zadnju utakmicu je fener dobio nakon produzetaka a tri utakmice prije toga je pobjedio efes,vjerujem da to mogu ponoviti i danas

Partizan Crvena zvezda

Sta rec,ocekivano finale,ove sezone sam pado puno puta na partizanu,tako da su moje povjerenje definitvno izgubili,a k tome danas igraju po meni sa puno boljim protivnikom,finale se igra u nisu,ocekuje se puna dvorana i naravno ocekujem pobjedu crvene zvezde,crvena zvezda ima 3 pobjede zaredom protiv partizana

Zalgiris Rytas

Vjerujem kako ovdje danas zalgiris uzima 8 trofej u kupu za njih,u medjusobnim omjerima su ocigledno bolji od rytasa imaju 14 pobjeda i 3 poraza,ograju dobro u prvenstvu,u eroligi takodjer znaju pruziti ldlicne partije i na kraju ipak imaju malo kvalitetniji roster od rytasa

prije 1 sat, tihi372 said:

Real Madrid Barca

Ovdje mislim da mozemo ocekivati dosta koseva,barca je dosta podigla svoju igru u odnosnu na pocetak sezone,u zadnjih 5 medjusobjih susreta barca ima 3 pobjede,zadnju utakmicu izmedju ove dvije ekipe je pobjedio real u madridu,danas malu prednost dajem realu jel mislim da ipak imaju za nijansu kvalitetnije pojedince i duzu klupu

Slažem se. Real - Barca je utakmica koja će zasigurno privući dosta pozornosti. Uzevši u obzir lako moguću "pena završnicu" sa većim brojem slobodnih bacanja, te fantasitčnim igračima na obje strane over mi se čini kao najbolja opcija. Nažalost i granica nije tako mala ali ova dva kluba su je često prebacivali. 

Za one koji razmišljaju o jačem ulogu, bet365 ima u ponudi klizne granice na ovakve tipove oklada pa se umjest granice od 165,5 može odabrati over na granici 157,5. Razlika od 8 poena je često ogromna...

InvhPIN.png

On 14. 02. 2019. at 22:00, IzudinB said:

Inter - Sampdoria (18:00) bet365 online kladionica">bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.80)
Prosjek ekipe 2: 2.62

Inter je, nakon debakla i crnog dugog niza, uspio upisati dvije pobjede na gostovanjima. I dalje nisu isprali gorak okus poraza domaćim navijačima koji su bili u agoniji više posljednjih domaćih utakmica Intera, gdje je Inter poražen od ne tako renomiranijh protivnika. 

Ne očekujem razmijanje Sampdorije, ali vjerujem da će Inter slaviti sa 1-2 gola razlike što bi trebalo biti sasvim dovoljno. Koeficijent 1,60 na pobjedu Intera mi se čini vrijedan rizika. 

U četvrtak ih čeka uzvrat Europske lige ali budući da su slavili 1:0 na gostovanju očekujem da sav fokus igrača bude na današnjoj utakmici. 

On 14. 02. 2019. at 22:00, IzudinB said:

Udinese - Chievo (15:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Paolo Valeri (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14    
Prosjek ekipe 2: 2.68
JBcBy8F.png

Nisam previše gledao Udinese i Chievo ali statistčki dobivaju lijepi broj kartona po utakmici. Izdvajam ovu utakmicu jer je sudi Paolo Valeri, sudac koji je prošle sezone imao najbolji prosjek kartona po utakmici u Serije A. Ako će biti dovoljno materijala vjerujem da će se razmahati...

Kakva su razmišljanja o utakmici St.Etienne - PSG? 

PSG je kiksao zadnje gosotvanje kod Lyona, da bi slavili kod Manchester Uniteda uz dosta izostanaka. Derbi sa St.Etiennom često zna biti "na nož" i ovdje razmatram opciju over 4,0 kartona koliko je granica kod bet365 . St.Etienne je fantastičan domaćin i mogli bi ovdje gledati zanimljivu, neizvjesnu, utakmicu.

prije 1 minutu, Goksim said:

Kakva su razmišljanja o utakmici St.Etienne - PSG? 

PSG je kiksao zadnje gosotvanje kod Lyona, da bi slavili kod Manchester Uniteda uz dosta izostanaka. Derbi sa St.Etiennom često zna biti "na nož" i ovdje razmatram opciju over 4,0 kartona koliko je granica kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 . St.Etienne je fantastičan domaćin i mogli bi ovdje gledati zanimljivu, neizvjesnu, utakmicu.

Bastien i nije tako los za kartone..derbi je i mislim isto da danas bice kartona.

Inter je suspendirao Icardija, ocekuje se da Martinez opet startuje.

St. Etienne - PSG // +1,5 AH St. Etienne bet365 - 1,62

Slažem se sa vama kada je u pitanju ova utakmica. Kao što je @Goksim rekao, PSG je igrao LP, a St.Etienne je jedna od najvećih ekipa u Francuskoj ( to mnogi ne znaju) te su mečevi sa njima uvijek teški i neizvjesni posebno na njihovom terenu i posebno u ovoj sezoni gdje su na omjeru 9-2-1. Ovo je također period gdje PSG povuče ručnu te počnu kiksati u nekim mečevima jer već sada imaju prednost od 10 bodova i čak dvije utakmice manje. Može se reći da su oni već prvaci te da se okreću drugim takmičenjima prvenstveno LP.

Mislim da danas ako i slave to neće biti više od 2 gola razlike, a bet365 kladionica nudi odličan koefivijent na AH +1,5 na St.Etienne od čak 1,62.

Mislim da sa ovom postavom koja je najavljena ne mogu ubjedljivo slaviti: Areola – D.Alves, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Nkunku, Paredes, Draxler – Mbappe, Choupo-Moting, Diaby

1.jpg.b54b22ccb9d5323d6e59a288aeed1189.jpg

Leverkusen - Dusseldorf // bet365 - 2,75

Ekipa Leverkuzena konačno igra onako kako se očekuje od njih sobzirom na ekipu te na nekoliko vrhunskih igrača koje imaju u rosteru. Počeli su nizati pobjede i lagano se dižu na tabeli te tako ni četvrta pozicija više nije daleko. Ukoliko slave danas od nje će biti udaljeni samo 5 bodova te bi uz ovakvu igru imali priliku da se aktivno uključe u borbu za tu poziciju.

Ekipa je "pročepila" u meču protiv Bayerna u kojem su slavili sa 3:1, nakon toga su bez problema slavili protiv Wolfsburga sa 3:0 te u prošlom kolu na teškom gostovanju kod Mainza su bez većih problema utrpali pet komada domaćoj ekipi. Trenutno igraju najljepši nogomet u Njemačkoj, gladni su golova i mislim da će i danas "zatrpati" ekipu Dusseldorfa.

Istina je da su u četvrtak igrali protiv Krasnodara, ali ipak vjerujem kako ne žele prekidati ovaj fantastičan niz te da će dati sve od sebe a uz to ovo je mlada ekipa kojoj vjerovatno ne predstavlja problem odigrati 2 utakmice u 3 dana.

Najavljen je vrlo jak sastav: Hradecky – Weiser, Tah, S.Bender, Wendell – Aranguiz – Havertz, Brandt – Bellarabi, Volland, Bailey

bet.thumb.jpg.14754a0710d324c75013d82ae663bc1e.jpg

prije 42 minute, Goksim said:

Slažem se. Real - Barca je utakmica koja će zasigurno privući dosta pozornosti. Uzevši u obzir lako moguću "pena završnicu" sa većim brojem slobodnih bacanja, te fantasitčnim igračima na obje strane over mi se čini kao najbolja opcija. Nažalost i granica nije tako mala ali ova dva kluba su je često prebacivali. 

Za one koji razmišljaju o jačem ulogu, bet365 online kladionica" rel="">bet365 ima u ponudi klizne granice na ovakve tipove oklada pa se umjest granice od 165,5 može odabrati over na granici 157,5. Razlika od 8 poena je često ogromna...

barca.thumb.jpg.33fea99e5b6c74992752582b319334b7.jpg

Bet365 ima marginu od 79,5 na over koševa Barcelone, što mi je nekako premalo kada je u pitanju El clasicco još je finale Kupa. U zadnjih 10 utakmica npr. Barca je išla preko ove granice i tri puta su se zaustavljali na istoj. Očekujem prije svega egal utakmicu, sa velikim brojem poena i pobjednikom koji će biti odlučen u regularnom dijelu meča.  Prošle godine finale Kupa završeno je u korist Barce 92:90. Sličan rasplet očekujem i danas. 

-Moramo se regrupirati i pokušati pobijediti protiv Brage. Naravno da nam je svima u mislima utakmica s Villarealom i kako nismo uspjeli postići pogodak iz toliko prilika. Vjerujem da moja ekipa može odigrati dvije odlične utakmice u nizu i upisati dvije pobjede.

Battaglia sigurno neće nastupiti danas, dok su Mathieu i Nani pod upitnikom zbog lakših ozljeda.

Ferrugem sigurno neće biti u sastavu, dok su Matheus i Ferreira upitni za današnji susret za bragu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use