Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Stuttgart-Leipzig (Gost 1,5 golova)-Over (1,57) bet365

Ovo je utakmica koju ekipe dočekuju u potpuno drugačijem raspoloženju i drugačijoj formi. Domaćin za pobedu ne zna već dva meseca,a u zadnjih 5 utakmica su sakupili jedva 2 boda,a pri tome su primili 14 golova, što je skoro 3 gola po utakmici. Gost se nalazi na 4.poziciji u prvenstvu i u vrlo dobroj su formi igraju dobar fudbal i osvajaju bodove. Werner i Poulsen igraju tako da očekujem da gostima neće biti problem postići dva pogotka protiv najlošije odbrane Bundeslige.

 

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

prije 22 sati, crash1 said:

Celta - Levante // Under 6,5 kartona bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,61

Istina je da sudi Santiago Latre koji je ove godine na 12 utakmica pokazao 58 žutih što je u prosjeku skoro 5 kartona po meču, ali ipak mislim da je ova granica previsoka te ću probati sa underom. Celti je sudio jednom te im je dao 3 žuta, dok je Levbante sudio u dva navrata pokazavši 8 žutih. Celta u prosjeku ove sezone dobija 2,5 žuta po meču dok Levante u prosjeku primi 3 žuta.

Očekujem vrlo dobar meč, sa dosta golova i bez grube igre. Golovi bi trebali biti u prvom planu. U zadnjih 5 međusobnih mečeva samo jednom je bilo više od 6 žutih.

33333333333333333333333333.thumb.jpg.bc61747495a228c680411a6538195857.jpg

Lagano prošlo :D WIN!

Link to comment
Share on other sites

Heerenveen - PSV 2/2 (1.83) bet365

PSV u ovoj ligi igra u potpuno drugoj dimenziji, u odnosu na ostale timove u Erediviziji, osim možda Ajaxa. Od moguća 63 boda, ovaj tim je osigurao 56. Samo su ispustili sedam bodova do sada i tim koji se bori u zoni ispadanja sada igra protiv njih. Mislim da je ovo jedan zicer, jer je Heerenveena spasila samo sreća od zone ispadanja. Nalaze se samo jedan bod iznad zone ispadanja i siguran sam da ce sada izgubiti utakmicu. PSV je šest bodova ispred Ajaxa i vjerujem da će biti željni da zadrže tu prednost, a do sada su postigli 71 gol u 21 utakmici. To bi trebalo da kaže sve o njihovoj sezoni u ovoj ligi. Očekujem laganu pobjedu PSV-a u oba poluvremena. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.93bc78e9be4283cd9f8c98a1c9910bfb.png

(Koeficijenti 16.2. u 16:28 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Newport-Man.City (golovi gosta 3,5)-Over (1,61) bet365

Razlika u kvaliteti je i više nego očigledna. Domaćin je najveće iznenađenje ovogodišnjeg FA kupa.Dakle 15.ekipa 4.lige protiv jednog od najboljih engleskih i svetskih klubova. Iako Aguero neće igrati tu su Jesus, Silva, Sane, Fernandinho. Mislim da će ovaj tip proći bez problema,jer očekujem možda čak i 3 gola gosta već u prvom delu.

 

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Barcelona-Valladolid (golovi domacina 2,5)-Over (1,61)

Barca verovatno konačno želi odigrati savršenu utakmicu nakon tri remija i ispuštanja velikog broja bodova.Igraju kod kuće i dočekuju gosta koji je sve bliži zoni ispadanja.Verujem da će ovo proći bez problema.Barca je u proseku ove sezone davala po 3 gola na svakoj utakmici,pa neka tako bude i danas.

Idemo danas po 5/5.

Sretno!

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Valladolid AH -1.5 Barca (1.45) bet365

Mislim da bi nakon tri uzastopna remija bilo previše da Barca i četvrti put ostane bez pobjede, a Atletico i Real su se već približili i u slučaju još jednog kiksa trka bi se mogla 'zakuvati'. Što se tiče Valladolida, u posljednja dva mjeseca imaju samo jednu pobjedu, poraženi su na svih prethodnih pet gostovanja na Camp Nou, a samo jednom su primili manje od 4 gola. Osim toga, na posljednja dva gostovanja u La Ligi su primili šest golova, i teško je očekivati da mogu do čuda na Camp Nou.

Link to comment
Share on other sites

Porto - Setubal 1 (1.20) 1xbet

Nakon dva remija zaredom, prednost Porta na drugoplasiranom Benficom se istopila na samo na jedan bod, odnosno dva više od trećeplasirane Brage, i ovo je za mene definitivno zicer vikenda. Istina, Porto je imao tešku utakmicu protiv Rome u Ligi prvaka, ali ne smiju zanemariti domaće prvenstvo, jer samo šampionska titula donosi direktno učešće u europskoj eliti naredne sezone. Setubal je bez pobjede čak 12 utakmica u nizu, posljednju pobjedu su ostvarili još prije dva i po mjeseca, ali zbog dobrih rezultata u prvom dijelu sezone i dalje su izvan zone ispadanja, ali samo sa dva boda viška. Međusobni omjer Porta protiv Setubala na domaćem terenu je impresivan, pošto u posljednje 22 utakmice imaju čak 20 pobjeda i samo 2 remija.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use