Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listic za srijedu 06.02.08 OVAKO MORA DA BUDE !!

eustahije

Recommended Posts

Hrvatska - Nizozemska  1 2.30 - Za Nizozemsku po zadnjim informacijama nece igrati Ruud van Nistelrooy, Clarence Seedorf, A.Roben, te Robin van Persie.

Iako i bez tih nabrojanih igraca Nizozemska ima malo je reci respektabilan tim, suprostavljaju se kompletnom timu Hrvatske koja nema problema sa ozljedama, koja ima reprezentativni duh i koja ce nakon dugo vremena igrati na poljudu uz nesumnjam odlicnu podrsku sa tribina.       

Austrija - Njemačka  2 1.55 O ovome se paru nema sta mnogo za obrazlagati. Njemci su daleko kvalitetnija ekipa, igraju sa susjedima, koji od kvalitetnih igraca imaju Andreas Ivanschitz, te bi jos tu izdvojio mladoga Werderovca Martina Harnika. Njemcima se vratio i u izvrsnoj je formi Kevin Kurányi, te napokon oporavljeni Michael Ballack.

Engleska - Švicarska 1 1.50 - Ovo jednostavno mora biti. Don Fabio je dosao i mislim da je to poslozio i sve protresao kako samo on to zna. Davidu Beackamu je jasno porucio da u ENG. moze samo igrati kada bude u natjecateljskom nogometu i u pravoj formi. Pozvao je napokon najboljeg vratara kojeg Engl. ima a to je David James i mislim da ce on kod Don Fabia biti " br.1".

Molim misljenja cijenji igraca

Hrvatska - Nizozemska  1 2.30 - Za Nizozemsku po zadnjim informacijama nece igrati Ruud van Nistelrooy, Clarence Seedorf, A.Roben, te Robin van Persie.

Iako i bez tih nabrojanih igraca Nizozemska ima malo je reci respektabilan tim, suprostavljaju se kompletnom timu Hrvatske koja nema problema sa ozljedama, koja ima reprezentativni duh i koja ce nakon dugo vremena igrati na poljudu uz nesumnjam odlicnu podrsku sa tribina.     

Austrija - Njemačka  2 1.55 O ovome se paru nema sta mnogo za obrazlagati. Njemci su daleko kvalitetnija ekipa, igraju sa susjedima, koji od kvalitetnih igraca imaju Andreas Ivanschitz, te bi jos tu izdvojio mladoga Werderovca Martina Harnika. Njemcima se vratio i u izvrsnoj je formi Kevin Kurányi, te napokon oporavljeni Michael Ballack.

Engleska - Švicarska 1 1.50 - Ovo jednostavno mora biti. Don Fabio je dosao i mislim da je to poslozio i sve protresao kako samo on to zna. Davidu Beackamu je jasno porucio da u ENG. moze samo igrati kada bude u natjecateljskom nogometu i u pravoj formi. Pozvao je napokon najboljeg vratara kojeg Engl. ima a to je David James i mislim da ce on kod Don Fabia biti " br.1".

Kolega slažem se sa tobom što se tiče Njemačke i Engleske, a za Hrvatsku bi radije odigrao 1x. Mislim da je sigurno da nečemo izgubiti , a ja bih još dodao Brazil x2

Mislim da te budem poslusao za HR da odigram 1X, no to jos budem odlucio sutra, kada malo vidim izjave igraca(po dosadasnjim izjavama hr.igraci su napaljeni i mislim da ce dati 100% svojih mogucnosti), i budem jos vidio konacni sastav Nizozemaca itd - navodno budu igrali sa jednim napadacem, ali evo opet kazem sutra cu biti pametni.

A za Brazil mi je kvota premalena kv.1.14, i mislim da njima ova prijateljska utakmica ne znaci mnogao, kao recimo Englezima, Njemcima, nama( Hrvatima), i ostalim ekipama kojima je ovo finalni test pred EURO, sto naravno ne znaci da Brazil nece pomesti Irsku.

P.S na ovaj listic gdje bi HR bila "1X"  stavio bi 1000kuna, a na cisti tip "1" 500kuna .

Mislim da te budem poslusao za HR da odigram 1X, no to jos budem odlucio sutra, kada malo vidim izjave igraca(po dosadasnjim izjavama hr.igraci su napaljeni i mislim da ce dati 100% svojih mogucnosti), i budem jos vidio konacni sastav Nizozemaca itd - navodno budu igrali sa jednim napadacem, ali evo opet kazem sutra cu biti pametni.

A za Brazil mi je kvota premalena kv.1.14, i mislim da njima ova prijateljska utakmica ne znaci mnogao, kao recimo Englezima, Njemcima, nama( Hrvatima), i ostalim ekipama kojima je ovo finalni test pred EURO, sto naravno ne znaci da Brazil nece pomesti Irsku.

P.S na ovaj listic gdje bi HR bila "1X"  stavio bi 1000kuna, a na cisti tip "1" 500kuna .

a šta kažete na Turska-Švedska da Švedska da gol 1.40

Osobno se nevolim igrati sa tim da ili neda gol i sl - opeklo me mnogo puta.

To je meni sve neko "kvazi" kladjenje.

U pocetcima kladjenja toga uopce nije niti bilo, a nije ni bilo dvoznaka mora se priznati.

No kladjenje na to hoce li netko dati gol, ili hoce li C.Bosh zabiti 22.5 poena ili nece je cista sreca (a i kladjenje je kombinacija velike srece i nesto znanja  ;D).

Recimo ja sam odigrao prosli tjedan jedan super listic, na kojem me oborio bas takav par a bio sam uvjeren 100% da ce biti obratno, naime radilo se o Nikoli Pekovicu iz KK Partizan bilo ja na njemu granica 18.5koseva, ja odigrao 1(da ce zabiti manje poena), a covjek zabije 20poena, ito 10 ili 12 u prvoj četvrini - katastrofa. A prije te utakmice sa Ulkerom nesto je malo ulazio u igru protiv Zadra i davao je svega 7-8 poena na zadnji 4-5utakmica.Ono bas za popizditi.

Da ne bi bilo zabune, znam da je dobar centar Pekovic, ali i Ulker ima strasnu centarsku liniju, igrali su kuci, ma sve naopako bilo.

Tako da cu ja taj par gdje bi prognozirao da ce Svedi dati gol zaobisao jer ipak ulog je velik.

Slažem se sa tipovima. Analize imate na Nogomet-Međunarodni susreti.

Očekujem pobjedu Engleske i pobjedu Hrvatske (razmišljam o 1X zbog večeg uloga).

Austrija-Njemačka me ne privlači za igrati, pa ću to zaobići.

Savjet...čekajte sutra za uplatu. Hrvatska će biti Bonus tip u svim kladionicama, a i biti će višepoznanica o utakmicama...

btw. kolega eustahije vaše analize možete prenjeti (kopirati) također i u "međunarodni susreti"-"srijeda 06.02.", ukoliko želite.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use