Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 14.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

Izgleda da će Dinamo večeras imati veliku podršku sa tribina... To bi im mogao biti vjetar u leđa, a iz kluba najavljuju pozitivan rezultat. Kao što rekoh, vjerujem kako će Dinamo ići na remi u ovom meču :D

Quote

13:00 -  U gradu nema policije na ulicama. Za sada vidimo nekoliko prometnih redara. Tek oko 13 sati grupa specijalaca stigla je na glavni gradski trg gdje u ovom trenutku daje upute Bad Blue Boysima. Zanimljivo, ovo je najmasovnije gostovanje BBB-a od Bayerna 2015., iako je tada na tribinama bio i velik broj navijača koji žive u Njemačkoj. Na Juventusu 2016. bilo ih je oko tisuću, no večeras će se debelo nadmašiti ta brojka. 

Quote

»Jako smo sretni i ponosni što smo ostvarili ovo do sada, kao i na to što ćemo ostvariti. Ekipa je u odličnom stanju, držimo balans da igrači ipak nisu premotivirani. Ne smijemo dozvoliti da izgore u prevelikoj želi. Imamo dobru atmosferu, pričamo o svemu i sutra ćemo se pozabaviti protivnikom. Nisu dobili previše informacija o Viktoriji jer želimo da budu što više fokusirani sami na sebe i da obave svoje zadatke na terenu kvalitetno. Ako to postignemo siguran sam da ćemo napraviti dobar rezultat,« poručio je Bjelica.

Quote

 

Kapetan Ademi je poručio kako je sretan i ponosan što je dio ekipe koja je napravila ovaj veliki rezultat.

»Svi čekamo da utakmica počne, i ja i cijela ekipa. Spremni smo i želimo nastaviti gdje smo stali i napraviti još veće stvari, za nas i za Dinamo.«

U Dinamu su do najsitnijih detalja proučili suparnika.

»Sigurno da će biti teško, Viktoria je organizirana i čvrsta ekipa. Znamo što nas čeka. Spremni smo na to i napravit ćemo sve da izvučemo što bolji rezultat,« kazao je kapetan hrvatskog prvaka.

 

Dani Olmo... :D 

olomo.jpg.641b4b6070564bae0618005f5d954674.jpg

Link to comment
Share on other sites

Shakhtar Donetsk vs Eintracht Frankfurt - Eintracht Frankfurt or draw @1.57 bet365

Shakhtar nije ekipa kakva je bila ranije, rat u Ukrajini je dosta uticao na njih. Po mom mišljenju, trenutno su prosječna ekipa. Nedavno u prijateljskoj utakmici poraženi su od Partizana. Ukrajinsko prvenstvo još nije startovalo (počinje 25. februara), dok se u njemačkoj ligi već uveliko igra drugi dio sezone. 

Frankfurt je veoma dobra ekipa, praktikuju ofanzivan fudbal i imaju odlične igrače koje mogu uvijek pogoditi. U Bundesligi su trenutno na petom mjestu, a u zadnje tri utakmice su ubilježili tri remija (od toga dva remija sa Leipzigom i Dortmundom). U Frankfurtu je dosta igrača iz ex-yu. Jović, Rebić, Kostić, Gaćinović, a za sada taj 'balkan connection' radi odlično. Objektivno, daleko kvalitetniji tim je Frankfurt, trenutno više uigran zbog domaćeg prvenstva i vidim ih ovdje vrlo lako kao pobjednika.

Luka Jović to score goal anytime @2.40 bet365

Udarna igra Frankfurta, u posljednjim danima dosta je glasina oko njegov odlaska iz bundesligaškog tima. Najviše su se spominjali Real Madrid i Barça. Trenutno prvi strijelac Bundeslige sa 14 pogodaka, tako da večerašnjim pogotkom u gostima bi sebi dodatno dignuo cijenu pred eventualni odlazak na ljeto. 

Link to comment
Share on other sites

Sporting vs Villarreal - Sporting draw no bet @1.53 bet365

Sporting odlično igra kući, u posljednjih 20 utakmica imaju samo tri poraza na svom terenu, dok sa druge strane Villarreal je očajan u gositma gdje nemaju pobjede u zadnjih 13 utakmica (8 remija i pet poraza). Također, portugalska ekipa je pobijedila u svoja četiri od pet domaća nastupa u Ligi Europe ove sezone. U najmanju ruku očekujem minimalnu pobedu Sportinga. Tečaj na pobjedu Sportinga je 2.25, tako da i to nije loša opcija na manji ulog. 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use