Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

prije 11 minute, crash1 said:

Ipswich - Derby // Pobjeda domaćina bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 4,75

Ovo je možda slučajnost, ali ipak mi je zapalo za oko. U svakoj sezoni u zadnje tri, ove dvije ekipe su igrale "1 za 1"  a ono što me je natjeralo da vam predložim ovo su koeficijenti.  Dakle, Ipsquch svaki puta u zadnje tri godine kada je slavio koeficijent je bio preko 4. Dakle, i u tim mečevima su bili veliki autsajderi, baš kao i večeras. Derby je slavio u prvoj utakmici u sezoni kod kuće, sada je vrijeme da i Ipswich slavi pred domaćim navijačima. 

222.thumb.jpg.6c09caa239f5808fe5b08b980369c2b9.jpg

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Derby također ima velike probleme sa povredama, dok su domaćini kompletni.

44.jpg.9302c0685eae55a08d75c99b87ee8e9f.jpg

11.thumb.jpg.50e9960fb83d28971e52afa5d9fbe301.jpg

https://www.sportskenovosti.net/domacin-dolazi-do-bodova-zahvaljujuci-saradnji-i-izostancima-gostiju-109859/

ovdje imaš izostanke 

Link to comment
Share on other sites

Petro - Gor Mahia // Pobjeda domaćina bet365 - 1,66

Africki kup konfederacija 2. kolo gde cu se orjentisati na neki svoj osecaj i informacije koje sam prikupio. Ovde bas ne znam nista o nijednoj ekipi koja se takmici, ali uz pomoc nekih clanaka iz novina dosao sam do nekih informacija koje nam mogu pomoci..

Domaci tim Petro dolazi iz Angole, i takmici se u prvj ligi Angole tkz Girabola... Proslo kolo su porazeni na strani od ekipe Hussein Dey iz Alzira rezultatom 2:1... Danas imaju sansu doci do 3 boda jer imu goste dolazi ekpa Gor Mahia... Gor Mahia je ekika koja dolazi iz Kenije. U proslom kolu su na iznenadjenje dobili ekipe Zamaleka 4:2 na sbom terenu...

Ovde mozemo zakljuciti da sve ekipe dolaze do pobede na domacem terenu, da su van svojih terena vrece za punjenje... Problem je taj sto ekipa Gor Mahia treba da putuje cak 2550 km, sto nije mali put... Za dansnji mec imaju probelma sa povredama... Danas su im odsutni cak 5 kljucnih igraca.. OUT: Dennis Oliech, Wellington Ochieng, Ernest Wendo, Philemon Otieno, Jacques Tuyisenge.. U prilog ide i cinjenica da je ekipa Gor Mahia mozemo slobodno reci ocajna na strani, sto u sampionatu Kenije tako i kupu konfederacija..

Kvota je pala sa nekih 2.00 na 1.60!

6666666.thumb.jpg.571ae8605c23d46d798672754a9192c1.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 42 minute, tihi372 said:

Cedevita u Split ide s najjačim timom, a Zabok se nada ponoviti prošlu sezonu kad su otežali život istom suparniku
Da Cedevita ima veliki motiv i ove sezone doći do dvostruke krune, pokazao je i roster s kojim su nastupili u Osijeku u osmini finala. Iako su sve utakmice u domaćoj ligi odradili s B ekipom, tada su svojim mladim igračima pridodali košarkaše kao što su Pullen, Cobbs, Stipanović, Ramljak itd..
Kup Krešimira Ćosića osvajali su ukupno šest puta, a pet puta u nizu

Cedevita ne ide nigdje vec docekuje Zabok, a Gorica ide u Split

Link to comment
Share on other sites

Ipswich - Derby 2 (1.85) bet365

Ovo je Engleska druga liga. Gosti imaju imperativ pobjede kako bi se zadržali u borbi za doigravanja i ulaza u Premier ligu, a to bi im danas moglo biti mnogo lakše uraditi jer igraju protiv Ipswicha najlakšeg protivnika. Ekipa Ipswicha je na posljednjem mjestu i imaju veliki bodovni zaostatak. Ipswich je zaista u groznoj formi i opstanak trenutno izgleda kao naučna fantastika za njih. Mislim da će ekipa Frank Lamparda pokazati da su mnogo kvalitetnija momčad i vjerujem da bi lagano trebali doći do pobjede u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.da558801f9e020dc4ff9d64cf3eb667d.png

(Koeficijenti 13.2. u 14:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 29 minute, Markob300 said:

Granica na hendi sa -15,5 na -19,5.

Vjerovatno najjači sastav.

Koliko je realno da bude razlike pobjeda?

Pa tih 20ak razlike i jest realno,samo aj ti znaj,vjerojatno ce vecu minutazu u prvim utakmicama odigrati oni koji su manje igrali,odnosno bit ce dosta rotacija,primjer sada igraju cibona skrljevo poluvrijeme je 57:51,samo 6 razlike s puno koseva iako je realno puno vise

Link to comment
Share on other sites

Kazan - CSKA | Više od 4 (2.00) bet365 | HOKEJ

Dvoumio sam se između pobjede CSKA i overa. Ipak sam izabrao više od 4 gola, jer se nadam da će Kazan postići gol ili dva i tako natjerati CSKA da igra mnogo ozbiljnije. Gledao sam mnogo utakmica ove sezone u kojima je CSKA igrala samo onoliko koliko im treba. Posljednji put prije dva dana protiv Slovana su u 35 minuta igrali sa pola snage, a onda im je Slovan postigao gol i nakon toga su počeli igrati ozbiljno i u narednih 12-13 minuta postigli četiri gola. Oni su dominanta ekipa, ali samo im treba jedna pljuska po glavi kako bi se uozbiljili. Podsjećaju me na ekipu koju je imao Kazan prije 3-4 godine.

Ova dva tima su igrala tri puta do sada ove sezone, sve tri utakmice je dobila CSKA, ali su i sve tri išle preko ove granice. Posljednji put su igrali prije dva tjedna i tada je postignuto ukupno devet golova. Danas će biti dovoljno i pet, jer riječ je o dvije vrhunske momčadi i nadam se da će postignuti gol u prvoj trećini, što bi otvorilo utakmicu i natjerali bi jedni druge da igraju sa malo više rizika. Sretno svima!

Screenshot_7.thumb.png.3c2bbc54093986a31f2b4336369d2d34.png

(Koeficijenti 13.2. u 14:27 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Borussia Dortmund 

Uzbudljivo će večeras biti na Wembleyu gdje će igrati Tottenham i Borussia Dortmund. Kuglice vole spojiti ove dvije momčadi i u zadnje četiri Lige prvaka gledati ćemo treći puta njihov sraz, ali prvi puta u knockout fazi. 

Tottenham je oslabljen za neigranje Kanea, Allija i Daviesa no u odličnoj su formi. Momčad Mauricia Pochettina u Premier League je čak i u utrci za naslov. U nedelju su kod kuće slavili 3:1 protiv Leicestera i nastavili sa dobrim igrama i ovo im je treća uzastopna pobjeda. Borussia je pak s druge strane u zadnjem bundesligaškom kolu prosula nemoguće i umjesto lagnih 3 boda jedva izvukli bod na domaćem terenu protiv Hoffenheima. Ekipa Luciena Favrea ispustila je vodstvo od 3-0 u zadnjih 15tak minuta utakmice i tako i treću utakmicu zaredom u svim natjecanjima ostali bez pobjede. 

Obrana Spursa je ranjiva, zanimljivo kako je londonska momčad jedina ušla u knockout fazu sa više primljenih nego postignutih golova u grupnoj fazi. Unatoč izostanku Allija i Kanea, Spursi pronalze način za postitazi golove pa očekujem da i pred svojim navijačima postignu barem jedan. Borussia igra atraktivno i najefikasnija su momčad njemačke Bundeslige sa 54 postignuta gola nakon 21 kola. Niti oni nisu granitni u obrani stoga očekujem utakmicu gdje će obje momčadi pronaći način za postignuti gol. 

TIP: Oba daju gol 

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Borussia Dortmund BTTS (1.61) bet365

Borussia Dortmund je izgubila svoju konstantnost pred ovaj susret nakon što su ispali iz kupa od Werder Bremena na penale nakon rezultata od 3-3. Zatim su podijelili bodove sa Frankfurtom i Hoffenheimom u dvije utakmice ovog mjeseca. Borussia Dortmund se sada nada da će pronaći rješenje i pozitivan rezultat na Wembleyu, ali Lucien Favre će sigurno imati mnogo toga na umu, nakon što su njegovi igrači primili sedam golova u posljednja tri susreta.

Tottenham na drugoj strani, ulazi u ovu utakmicu sa velikim samopouzdanjem nakon što su ostvarili tri pobjede zaredom, gdje su pobijedili Watforda, Newcastlea i Leciestera pred svojom domaćom publikom. Primili su samo dva gola u tom procesu također, ali je Son Heung-Min bio ključan za momčad Tottenhama nakon što je postigao gol u svakoj od tih utakmica i on se nada da će to ponovo uraditi u ovoj protiv Dortmunda. Međutim, Tottenhamu će nedostajati Harry Kane, Dele Alli i Danny Rose, dok će za njih još van terena biti i Davies. Znači Tottenham će biti bez lijevog beka, to jest bez igrača kojem je to prirodna pozicija. 

Na drugoj strani će nedostajati Alcacer, Akanji, Reus, Piszczek i Wigl, tako da su obje ekipe poprilično oštećene pred ovaj susret. U svakom slučaju vjerujem da će u ovoj utakmici biti golova na obje strane. U posljednja tri od četiri susreta koja su ove dvije ekipe odigrali bilo je golova na obje strane terena, tako da očekujem nešto slično i ovdje. Sretno svima!

Screenshot_8.thumb.png.fe34ee7364bfbaf46eab7e9a5c2b9140.png

(Koeficijenti 13.2. u 16:12 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Tottenham-Borussia Dortmund 1 2.10 bet365

Dakle Son i Moura naprid,a stil igre Tottenhama u ovoj formaciji kojoj su izasli je duga lopta u for di ce doci definitivno do izrazaja brzina napadackog dua.Sa druge strane Tottenham ima problem sa branjenjem prekida ali sto se tice otovorene igre di su dva radnika na terenu(sissoko i winks) mogli bi definitvno unistiti sredinu BVB.U fazi defanzive ce se vjerovatno prebacivati u 5-4-1 di xe foyth pomagati verthogenu na krilu da cuva sancho od driblinga,stoga msln da defitivno dolaze do pobjede vcrs

Link to comment
Share on other sites

Ajax - Real Madrid oba tima daju gol & više od 2.5 gola (1.66) bet365

Ajax je odlično igrao u grupnoj fazi, i bili su nadomak pobjede protiv Bayerna u obe utakmice, ali su se Bavarci na kraju ipak provukli i završili kao prvi u grupi.  Postigli su barem jedan gol na svih 17 utakmica na svom terenu ove sezone, a prosjek u ligi im je čak 4.8 golova po utakmici. Udarna igrla Ajaxa je sjajni Dušan Tadić, strijelac 5 golova u Ligi prvaka ove sezone. Real svakako ide s namjerom da postigne barem jedan gol, pa eventualno i riješi pitanje prolaza, u posljednje vrijeme igraju sve bolje i bolje, a u golgeterskoj formi je Karim Benzema. Na 5 od prethodnih 8 utakmica Reala viđena su najmanje 4 gola, dok je na posljednjih 6 utakmica Ajaxa zaredom postignuto 4 ili više golova, a s obzirom na to da se i od jednih i od drugih večeras u Amsterdamu očekuje napadački pristup, za očekivati je najmanje 3 gola na utakmici.

Link to comment
Share on other sites

Tottenham - Borussia Dortmund oba tima daju gol (1.80) bet365

Slažem se sa kolegama iznad koje su takođe prognozirale BTS, mislim da ova utakmica itekako ima potencijal za golove, ni jednima ni drugima odbrana nije jača strana a posjeduju izrazit ofanzivni kvalitet (bez obzira na povrede Kanea kod Spursa) i ne vjerujem da će previše kalkulisati večeras na Wembleyu. Koeficijent je vrlo dobar i mislim da u ovakvoj utakmici svakako ima value.

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, CarpMaster said:

Tottenham - Dortmund - over kartoni

Ja sam se odlucio za ovu utakmicu. Domacin u LS ima 2.5 kartona po mecu, od toga oko 65% kod kuce, dok gost dobija 1.67 po mecu od toga 70% u gostima. Sudija neje neki overas ali ima svoje trenutke, pa se tako nadam da ce i danas. Srecno!!181915522_Screenshot_2019-02-13-16-37-132.thumb.png.f7029879ee7c3243632973abe2469be3.png620079654_Screenshot_2019-02-13-16-37-202.thumb.png.6a4af92e692a54ee7639a81a8dc1a51a.png77268279_Screenshot_2019-02-13-16-37-242.thumb.png.af496e85fb70999654081157a217fe48.png

Mora i ovakav dan da dodje. Idemo dalje, novo kolo nova sreca! 

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use