Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.2.2019.

IzudinB

Recommended Posts

POZIV NA AKTIVNOST

Nakon zimske stanke pred nama su prve utakmice osmine finala Lige Prvaka!

Htio bi iskoristiti ovu priliku i pozvati sve članove na veću aktivnost jer izlika više ne bi trebalo biti! Pred nama je izuzetno bogat sportski dio godine sa duplim programom gotovo svakog tjedna do ljeta, koji neće biti jednostavno pratiti.

Ponuda je izuzetno bogata i svi barem ponekad možemo izdvojiti par minuta vremena i podijeliti svoja razmišljanja ili prenijeti kvalitetne informacije na forumu. Nitko nije ekspert za sve sportove i natjecanja, te u moru bogate ponude jedni drugima možemo itekako pomoći. 

Vjerujem da svi, barem ponekad, mogu doprinjeti radu foruma i pomoći drugim članovima i nadam se da će to biti i slučaj kako ne bi morali pribjegavati metodama poput prikazivanja (najboljih) informacija samo članovima koji imaju određeni broj objava u zadnjih n tjedana i slično.

Svrha foruma je da jedni drugima pomognemo, ukažemo na greške u ponudi, podijelimo kvalitetne informacije, ugodno se družimo, navijamo i veselimo te zajedno zaradimo što više. 

Borussia Dortmund nastupit će oslabljena u prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama. Marco Reus neće nastupiti zbog problema s ozljedom...

Marco Reus definitivno propušta prvi dvoboj protiv Tottenhama u osmini finala Lige prvaka. Reus je zaradio ozljedu mišića prošlog tjedna u Kup dvoboju protiv Werdera i neće biti u konkurenciji za nastup protiv Spursa.

Ove sezone postigao je čak 17 pogodaka za Borussiju u svim natjecanjima i prvi je strijelac kluba u dosadašnjem dijelu sezone te je njegovo neigranje svakako hendikep.

"Voljeli bi ga imati u Londonu jer je njegov nastup sam po sebi prijetnja za protivnika, ali nekako ćemo kompenzirati njegovo neigranje", istaknuo je Sebastian Kehl.

Njegovo mjesto u prvih 11 najvjerojatnije će zauzeti Jadon Sancho, 18-godišnjak koji je već ove sezone skupio osam golova i deset asistencija u svim natjecanjima.

Bet-at-home je lansirala fantastičnu promociju, za sve nove ali i postojeće igrače gdje daju 50% bonusa na uplatu do 150€. Dakle, ako uplatite 300€ dobit ćete 150€ na računu za klađenje potpuno besplatno.

w7J976k.jpg

Promocija vrijedi samo do 20. Veljače i toplo preporučujem da je iskoristite. Prilikom uzimanja bonusa napravio sam screenshotove kako bi svima bilo jednostavno i jasno kako do bonusa. 

UPUTE KAKO UZETI 150€ BONUSA ZA KLAĐENJE TE VIŠE O PROMOCIJI

DIREKTAN LINK ZA UZETI 150€ BONUSA

prije 11 minute, Goksim said:

Bet-at-home je lansirala fantastičnu promociju, za sve nove ali i postojeće igrače gdje daju 50% bonusa na uplatu do 150€. Dakle, ako uplatite 300€ dobit ćete 150€ na računu za klađenje potpuno besplatno.

w7J976k.jpg

Promocija vrijedi samo do 20. Veljače i toplo preporučujem da je iskoristite. Prilikom uzimanja bonusa napravio sam screenshotove kako bi svima bilo jednostavno i jasno kako do bonusa. 

UPUTE KAKO UZETI 150€ BONUSA ZA KLAĐENJE TE VIŠE O PROMOCIJI

DIREKTAN LINK ZA UZETI 150€ BONUSA

Ako dobro razumijem samo singlovi, kvota iznad 1,7 valjaju za obrnut taj bonus?

puck-nlpwo0nunattplhw9t9cssn0ehiln8opn17 Třinec - Liberec

Oceláři se po návratu ze Spenglerova poháru stále nemohou dostat do pohody, která je zdobila v měsících listopadu a prosinci. Hráči s drakem na hrudi v posledních duelech střídali lepší výkony s těmi horšími, nepravidelný sběr bodů pak Slezany stál vedoucí postavení v extraligové tabulce. Aktuálně se hráči s drakem na prsou drží na druhé příčce, čtyři body za vedoucím Libercem. V minulém týdnu si brankář Šimon Hrubec a obránci Milan Doudera s Davidem Musilem plnili reprezentační povinnosti, dres své země oblékl také útočník Aron Chmielewski. Bílí Tygři se po nepříliš povedeném vstupu do sezony rozjeli a spolu s Oceláři vládnou extraligovému pelotonu. Severočeši z posledních sedmi kol před reprezentační přestávkou zvítězili hned šestkrát a dostali se na první příčku extraligové tabulky. Jednoznačným lídrem liberecké produktivity je Marek Kvapil. Nejproduktivnější hráč celé Tipsport extraligy v odehraných třiceti devíti duelech posbíral úctyhodných třiapadesát bodů (22+31), Kvapil je tak nejlepším střelcem i nahrávačem svého týmu. Těžko srovnávat tyto dva týmy, ale je velmi pravděpodobné, že si Liberec z Třince nějaký bod odveze, proto volíme tip 02!,kurz 1,67

https://uzmi-ili-ostavi.blogspot.com/

Ajax - Real Madrid | Pobjeda Real Madrida i oba tima daju gol (3.20) bet365

Real Madrid je bio u dobroj formi i povećao je svoj niz bez poraza na sedam utakmica, uprkos teškom rasporedu, oni sada putuju u Amsterdam kako bi igrali protiv Ajaxa u osmini finala Lige prvaka. Los Blancosi su remizirali sa Barcelonom 1-1 u Kupu Kralja i pobijedili su Atletico Madrida u Primeri na posljednjem gostovanju, dok u posljednjih pet gostovanja imaju četiri pobjede i jedan remi. Mislim da će Real Madrid ovdje biti vrlo motivisan i vjerujem da će ostvariti pobjedu i stvoriti prednost pred drugi susret koji se igra na Santiago Bernabeu!

Ajax se na drugoj strani pokazao kao težak protivnik za pobijediti i oni su pobijedili tri utakmice, dok su remizirali isto toliko u skupini E. Završili su samo dva boda iza Bayerna i pokazali su karakter i sada imaju na čemu graditi svoju igru, ali ekipa Erika ten Haga će imati vrlo težak zadatak protiv Real Madrida, dok nemaju neku konstantnost u posljednje vrijeme. Ipak, mislim da Ajax nema ono što je potrebno da bi pobijedio Real Madrida, koji je u ovom trenutku u formi, tako da mi se čini da je u ovom susretu najbolja opcija igrati na pobjedu Real Madrida. Međutim, u svakom slučaju vjerujem da će Ajax postići gol, jer Real je poznat po tome da skoro u svakoj utakmici primi barem jedan gol što se i dogodilo u posljednjih osam utakmica i s obzirom da bet365 kladionica daje kombiniranu okladu pobjede Reala i da će oba tima dati gol, to je ono što ću odigrati! Sretno svima!

Screenshot_3.thumb.png.2873e9731bbf07a97e5cbd3b50866ab4.png

(Koeficijenti 13.2. u 10:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

prije 2 sati, IzudinB said:

Ajax - Real Madrid | Pobjeda Real Madrida i oba tima daju gol (3.20) bet365 online kladionica">bet365

Real Madrid je bio u dobroj formi i povećao je svoj niz bez poraza na sedam utakmica, uprkos teškom rasporedu, oni sada putuju u Amsterdam kako bi igrali protiv Ajaxa u osmini finala Lige prvaka. Los Blancosi su remizirali sa Barcelonom 1-1 u Kupu Kralja i pobijedili su Atletico Madrida u Primeri na posljednjem gostovanju, dok u posljednjih pet gostovanja imaju četiri pobjede i jedan remi. Mislim da će Real Madrid ovdje biti vrlo motivisan i vjerujem da će ostvariti pobjedu i stvoriti prednost pred drugi susret koji se igra na Santiago Bernabeu!

Ajax se na drugoj strani pokazao kao težak protivnik za pobijediti i oni su pobijedili tri utakmice, dok su remizirali isto toliko u skupini E. Završili su samo dva boda iza Bayerna i pokazali su karakter i sada imaju na čemu graditi svoju igru, ali ekipa Erika ten Haga će imati vrlo težak zadatak protiv Real Madrida, dok nemaju neku konstantnost u posljednje vrijeme. Ipak, mislim da Ajax nema ono što je potrebno da bi pobijedio Real Madrida, koji je u ovom trenutku u formi, tako da mi se čini da je u ovom susretu najbolja opcija igrati na pobjedu Real Madrida. Međutim, u svakom slučaju vjerujem da će Ajax postići gol, jer Real je poznat po tome da skoro u svakoj utakmici primi barem jedan gol što se i dogodilo u posljednjih osam utakmica i s obzirom da bet365 online kladionica">bet365 kladionica daje kombiniranu okladu pobjede Reala i da će oba tima dati gol, to je ono što ću odigrati! Sretno svima!

Screenshot_3.thumb.png.2873e9731bbf07a97e5cbd3b50866ab4.png

(Koeficijenti 13.2. u 10:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Real Madridov branič Raphael Varane bi mogao propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka nakon što je propustio trening u utorak. Navodno je bolestan i ima gripu.

problema s ozljedama imaju u Dortmundu. Danas Borussia ne može računati na Marca Reusa i Paca Alcacera, dvojicu ključnih igrača u momčadi. Uz to, izostat će Lukasz Piszczek, Julian Weigl i Manuel Akanji. Izgledno je kako će u špicu Mario Gotze, dok puno u redovima Borussije očekuju od mladog Engleza Jadona Sancha.

U redovima Ajaxa, nastupit će Frenkie de Jong koji na ljeto prelazi u Barcelonu za više od 75 milijuna eura. Mladi Nizozemac se oporavio od ozljede i prema riječima trenera Erika Ten Haga, iznimno je motiviran.

"Frenkie je spreman i igrat će utakmicu. Kao i svi mi, imat će dodatnu motivaciju, ali svjesni smo kako igramo protiv Real Madrida koji je osvojio tri puta u nizu Ligu prvaka", rekao je trener Ajaxa.

Panathinaikos - Olympiakos

U polufinalu grčkog kupa sastaju se Panathinaikos i Olympiakos, najveći rivali i protivnici kod kojih je forma najmanji faktor kada se međusobno sastaju. Panathinaikos je domaćin i samim time favorit. Naime gostujući navijači ne mogu u dvoranu iz sigurnosnih razloga i kada igraju ovi protivnici, domaćin je uvijek priličan favorit upravo iz tog razloga. Nema nikakve sumnja da će tribine biti u zelenom, dvorana je već rasprodana i ulaznica nema. Panathinaikos će imati iza svojih leđa vojsku navijača, veliku podršku i Olympiakosu neće biti nimalo jednostavno. Ove sezone PAO ne briljira, ali niti Olympiakos u zadnjim nastupima nije se pokazao kao sigurna i razigrana momčad.

U grčkom prvenstvu Panathinaikos je zasad stopostotan i ima svih 15 pobjeda dok Olympiakos ima jedan poraz i to protiv Panathinaikosa. U Euroligi je drugačija priča, tu je Panathinaikos u problemima i tek na 12. mjestu dok je Olympiakos s tri pobjede više na šestom mjestu. Ali Blattova momčad je u negativnoj seriji u tom natjecanju i upisala je tri uzastopna poraza. U zadnjih šest međusobnih dvoboja domaćin je odnosio pobjedu i to prilično glatko. Ove sezone Panathinaikos je slavio dva puta, Olympiakos jednom. U ovom susretu PAO ne može računati na pomoć Nikosa Pappasa i Matta Lojeskog, Nick Calathes bit će spreman za nastup, a o Keithu Langfordu odlučit će se uoči susreta. Olympiakos potresa afera u kojoj je u javnost puštena snimke gdje Giorgios Printezis uoči susreta s Himkijem priznaje suigračima da već neko vrijeme nije dobio plaću što je uzburkalo duhove oko kluba. Inače, u ovom susretu Blatt lako moguće neće moći računati na Kostasa Papanikolaoua.

Ivo Karlović - Radu Albot

Ivo Karlović u prvom kolu turnira u New Yorku igra protiv Moldavca Radua Albota. Karlović je blagi favorit u ovom dvoboju, ali mora biti oprezan, Albot je prošlog tjedna u Montpellieru igrao jako dobro. Moldavac je dogurao do polufinala na turniru na kojem je Karlović ispao već u prvom kolu protiv Marcela Granollersa. Ovdje će hrvatski tenisač tražiti prolaz u drugo kolo, a očekuje se vrlo tijesan i neizvjestan meč, kakvi su gotovo svi u kojima nastupa Div sa Šalate. Naime prošli meč protiv Granollersa Karlović je izgubio sa 7:6, 6:7, 7:6, protiv Nishikorija sa 6:3, 7:6, 5:7, 5:7, 7:6, Hurkacza je dobio u četiri seta, sva četiri otišla su u tie-break, s Andersonom je igrao tri tie-breaka pa je tako u zadnjih 15 odigranih setova njih čak 12 otišlo u tie-break.

Albotova forma govori kako bi mogao stvoriti problema Karloviću pa ne bi bilo nikakvo čudo da setovi opet završe u tie-breaku ili, pak, da se odluči o prolazu u tri seta. Bit će im ovo prvi međusobni dvoboj, Karloviću bi trebala više odgovarati ova podloga, ali pitanje je koliko će uspjeti pritisnuti servis Moldavca koji je ispred njega i na ATP ljestvici.

26 ili više gemova

Ajax - Real // -1,5 AH Real bet365 - 3,30

Nekoliko puta sam se opekao na Real ove sezone, ganjao sam ih na hendikep u ligi protiv slabiji ekipa ali u vrijeme kada su igrali u lošoj formi. Niko mi nije bio kriv, sam sam se opekao tada. Opet ću pokušati isto i mislim da bi ovo moglo doći.  Dakle, Real je ušao u ritam. Dovljni dokazi su dva meča protiv Barce i Atletica. Većš enko vrijeme ne znaju za poraz, uključili su se u utrku za šampiona La lige i u pravo vrijeme počinju put u njihovom NAJDRAŽEM takmičenju - Ligi prvaka.

Ja mislim da bi u ovoj ekipi potpisali da nikada više ne osvoje domaće prvenstvoi iu zamjenu za Ligu prvaka, jer ipak, za njih je LP prestiž i učinit će sve da i ove godine dođu baarem do finala. Slična priča je bila i prošle godine, Real se mučio do februara-marta, Ronaldo nije bio u formi, kao i ostatak ekipa, nakon čega su svi proradili. 

3,30 koeficijent koji nudi bet365 je ogroman s obzirom na to da Real može pobjediti bilo koga sa dva kola razlike a posebno ekipu koja je prije nekoliko dana izgubila od Heraclesa.

2.jpg.f568ea49574f2c3941392f366d0bf25c.jpg

Tottenham - Dortmund // Oba tima daju gol bet365 - 1,61

Susret dvije napadačke ekipe u osmini finala znači samo jedno - golovi. Najgori mogući scenarijo, posebno za gostujuću ekipu je poraz bez postignutog pogodka, a s obzirom da Tottenham često prima golove, vjerujemo da se to neće desiti Dortmudnu. Sa druge strane i zadnja linija Dortmunda je vrlo loša, a to su pokazaali i u zadnjem meču protiv Hoffenheima.

Odsustvo Reusa se itekako primjeti na igrama Dortmunda, a kapiten i najbolji igrač ekipe u ovoj sezoni propustit će i večerašnji meč. Shmelzer i Zagadou bi ponovo mogli započeti susret od prve minute dok je u sastavu najvaljen i Paco Alcacer.

Tottenham je pokazao veličinu i karakter jer već mjesec dana igraju bez dva ponajbolja igrača Kanea i Allia a za ovaj meč također su upitni Dier i Lamela.

VIŠE O UTAKMICI: https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/tottenham-dortmund/

11.thumb.jpg.2eb3c7679eada745ca347a379cbf9522.jpg

prije 10 minute, crash1 said:

Ajax - Real // -1,5 AH Real bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 3,30

Nekoliko puta sam se opekao na Real ove sezone, ganjao sam ih na hendikep u ligi protiv slabiji ekipa ali u vrijeme kada su igrali u lošoj formi. Niko mi nije bio kriv, sam sam se opekao tada. Opet ću pokušati isto i mislim da bi ovo moglo doći.  Dakle, Real je ušao u ritam. Dovljni dokazi su dva meča protiv Barce i Atletica. Većš enko vrijeme ne znaju za poraz, uključili su se u utrku za šampiona La lige i u pravo vrijeme počinju put u njihovom NAJDRAŽEM takmičenju - Ligi prvaka.

Ja mislim da bi u ovoj ekipi potpisali da nikada više ne osvoje domaće prvenstvoi iu zamjenu za Ligu prvaka, jer ipak, za njih je LP prestiž i učinit će sve da i ove godine dođu baarem do finala. Slična priča je bila i prošle godine, Real se mučio do februara-marta, Ronaldo nije bio u formi, kao i ostatak ekipa, nakon čega su svi proradili. 

3,30 koeficijent koji nudi bet365 online kladionica" rel="">bet365 je ogroman s obzirom na to da Real može pobjediti bilo koga sa dva kola razlike a posebno ekipu koja je prije nekoliko dana izgubila od Heraclesa.

2.jpg.f568ea49574f2c3941392f366d0bf25c.jpg

Vjerujem da Real ovdje moze slaviti u hendikepu,ali bi radije probao ovu -1 opciju po 2,6 kvoti koja mi se cini odlicna.Znao je Real nakon visokih pobjeda slaviti minimalno pogotovo na gostovanjima,ali sretno bilo u oba slucaja...

ovako ovi iz germanije vide današnju  utakmicu

TOTTENHAM – DORTMUND (dvoznak na domaćina i zbroj golova, tip 1X i 0-3, tečaj 1,78)

Zbog ozljede gležnja, napadač Harry Kane neće biti u sastavu Mauricija Pochettina, a upitni su nastupi i Erica Diera te njegovog argentinskog imenjaka Lamele. Uz to, i dalje su van pogona Dele Alli i Vincent Janssen, stoga će Spursi imati težak posao. Ipak, samopouzdanje će im uliti činjenica da su upisali tri uzastopne pobjede u prvenstvu, nad Leicesterom, Newcastleom i Watfordom. Kao i Spursi, i gosti imaju velikih problema s ozljedama. Za ovaj susret, trener Lucien Favre neće moći računati na glavnog igrača Marca Reusa, ubojitog napadača Paca Alcacera, polivalentnog veznjaka – koji je pokrivao i stoperske pozicije – Juliana Weigla te bočnog veterana Lukasza Piszczeka. Uz kadrovske probleme, klub sa Signal Idune malo je rezultatski posustao u ovoj kalendarskoj godini. Nakon početne četiri pobjede, upali su u svojevrsnu rezultatsku krizu upisavši dva remija u Bundesligi u posljednje dvije utakmice te su šokantno ispali u kupu od Werdera. Domaćini su zasigurno u prednosti i neće izgubiti, a s obzirom na nedostatak kvalitetnih napadačkih rješenja vjerujemo da nećemo vidjeti više od tri gola na utakmici.

Ipswich - Derby // Pobjeda domaćina bet365 - 4,75

Ovo je možda slučajnost, ali ipak mi je zapalo za oko. U svakoj sezoni u zadnje tri, ove dvije ekipe su igrale "1 za 1"  a ono što me je natjeralo da vam predložim ovo su koeficijenti.  Dakle, Ipsquch svaki puta u zadnje tri godine kada je slavio koeficijent je bio preko 4. Dakle, i u tim mečevima su bili veliki autsajderi, baš kao i večeras. Derby je slavio u prvoj utakmici u sezoni kod kuće, sada je vrijeme da i Ipswich slavi pred domaćim navijačima. 

222.thumb.jpg.6c09caa239f5808fe5b08b980369c2b9.jpg

Izvor: bet365

Derby također ima velike probleme sa povredama, dok su domaćini kompletni.

44.jpg.9302c0685eae55a08d75c99b87ee8e9f.jpg

11.thumb.jpg.50e9960fb83d28971e52afa5d9fbe301.jpg

Cedevita u Split ide s najjačim timom, a Zabok se nada ponoviti prošlu sezonu kad su otežali život istom suparniku
Da Cedevita ima veliki motiv i ove sezone doći do dvostruke krune, pokazao je i roster s kojim su nastupili u Osijeku u osmini finala. Iako su sve utakmice u domaćoj ligi odradili s B ekipom, tada su svojim mladim igračima pridodali košarkaše kao što su Pullen, Cobbs, Stipanović, Ramljak itd..
Kup Krešimira Ćosića osvajali su ukupno šest puta, a pet puta u nizu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Serie A SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:08 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Primera PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Bundesliga BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! Ligue 1 LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU! HNL HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 19.11. u 20:06 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • U potpunosti se slazem sa kolegom LeonardoDrugim,neka se napravi izuzetak od pravila postavljanja za druge makar za ovaj put,mozda kolega fic se predomisli i vrati ,treba mu pruziti sansu,apelujem i na druge kolege da podrze LeonardaDrugi makar za ovaj put,neka stoji prijedlog sto je kolega postavio bio pogodjen ili ne
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use