Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

prije 59 minute, juratigatura said:

Pozdrav. Ajde da probamo iskombinirat okladu za onih 25€ što daje bet365 online kladionica" rel="">bet365, za utakmicu između Manchestera i PSG, možda prije tekme na više od 2.5 gola pa kad krene, onda na manje, il kartone.. 

Gledam sad azijske hendikepe 0.0,-0.5 daje 1.95 a 0.0,+0.5 1.975

Tko ima kakvu ideju, pa da okrenemo lovu

Živili

Danas ti prijatelju jako tesko za prognozirati,ja iskreno virujen u pobjedu Uniteda ali ka sta je @crash1 napomenia obrana Uniteda i Nemanja Matić koji ove sezone stvarno izvan forme a pogotovo u zadnjim utakmicama protiv Lestera i Fulhama jako los,previše agresivan,dosta trom,loše ocjenjuje situacije i budimo realni previše je predriblan tako da msln da bi on moga možda biti najloša karika u Unitedu vcrs ako zaigra iako bi ja volia iskreno viditi Freda umisto toj poziciji defazivnog veznog jer dosta podsica na N´Golo Kaneta po trkačkoj i neumoljivoj trki

Link to comment
Share on other sites

Da se nadovežem na opasku @MaliMisko12. Istina, meni se također ne sviđa kako Matić igra u posljednje vrijeme, on sam je dosta trom, dok primi loptu, pa dok se okrene, dosta puta je izgubi, a onda isto tako i pogubi živce i napravi start za karton. Tako da, shodno tome:

Player to be booked - Nemanja Matić @4.00 bet365

eSIodeY.png

Link to comment
Share on other sites

Hull City - Rotherham 1 (1.70) bet365

Hull City je posljednjih nekoliko tjedana bio zadovoljavajući u gostima, dok su najsnažniji bili kod kuće. Problem koji imaju na utakmicama koje igraju u gostima morat će da riješe, ali za sada, njihovi igrači će morati da igraju pred svojim navijačima. Nigel Adkinsovi igrači su trenutno u nizu od pet pobjeda zaredom na svom stadionu.

Na drugoj strani je Rotherham se bori da ostane van zone ispadanja tijekom cijele sezone. Oni ostaju jedina ekipa koja nije zabilježila pobjedu u gostima do sada ove sezone. Još gore je to da su oni u gostima postigli tek osam golova u 15 utakmica, što je najgori rekord u ligi. Rotherham, kao što sam već spomenuo nije pobijedio niti jednu utakmicu u gostima do sada. Tim ima niz od 18 utakmica bez pobjede u gostujućim utakmicama i 13 tih utakmica su bili porazi. Posljednji put su u gostima pobijedili u prijatljskoj utakmiic, a prije toga su pobijedili kada su bili u League One.

Domaćin je apsolutna zvijer kod kuće. Pobijedili su posljednjih pet utkamica zaredom i zadržali su mrežu netaknutom u četiri te utakmice. Također su igrači uspjeli pronaći mrežu protivnika barem po dva puta u svakoj od tih utakmica. U stvari, kombinirani rezultat iz tih utakmica glasi 16-2. Vjerujem u pobjedu Hull Cityja!

Screenshot_6.thumb.png.7d6d1648e6433142c0f75f47886da18a.png

(Koeficijenti 12.2. u 19:28 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

AS Roma - Porto / Clean Sheet Roma - No (1.40) bet365

Roma je primila gol u 11 od prethodnih 17 utakmica u Ligi prvaka, a u posljednjih 8 utakmica na svom terenu u svim takmičenjima samo jednom su sačuvali mrežu, dok je Porto ove sezone u prosjeku postizao 2.5 gola po utakmici u Ligi prvaka. Rimljani su ove sezone na 23 utakmice u Serie A primili 30 golova, odbrana im definitivno nije jači dio tima. Porto je ove sezone samo jednom poražen u gostima na svim takmičenjima, a postizali su golove na 15 od 18 utakmica. U svakom slučaju, iako je Roma favorit na ovoj utakmici, mislim da se Porto može izvući i kao neporažen, a da će svakako postići barem jedan gol na Olimpicu.

42d83d31-abdd-4f77-91d4-2e2eddef2a5b.png

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use