Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.2.2019.


IzudinB

Recommended Posts

WBA - Brighton // under 2,5 golova bet365 - 1,70

Vrlo dobar drugoligaš i prosječan prvoligaš = under na golove. Tako je bilo i u prvom susretu, koji je završen bez pobjednika a i u ovom meču očekujem vrlo malo ili nikako golova. Ekipe igraju vrlo loš ofanzivni nogomet tokom cijele sezone a posebno u zadnjih 5 utakmica. WBA je postigao samo 6 golova dok je Brighton samo tri puta pogađao. Za obje ekipe je ovo odlična prilika da se dokopaju osmine finala te očekujem vrlo oprezan meč.

Bet365 ponovo daje odličan koeficijent na under od čak 1,70! 

under.thumb.jpg.232bfac6a0d58fb4e4cd32325b1e6376.jpg

Link to comment
Share on other sites

Messi je spreman za El Clasico. Ovo su vjerojatni sastavi

KAPETAN Barcelone Leo Messi trenirao je u utorak, dan prije prvog polufinalnog dvoboja španjolskog Kupa kralja, u kojem će branitelj naslova u srijedu (21 sat) ugostiti Real Madrid na Nou Campu, što bi moglo značiti i da će Argentinac zaigrati u toj utakmici, unatoč ozljedi lista iz subotnjeg prvenstvenog dvoboja s Valencijom u kojem je postigao dva pogotka. 

"Najvažnije je ono što vam igrač kaže, je li spreman ili nije. Bez obzira na to što pokažu liječničke pretrage, ako se igrač ne osjeća spremnim, morate ga izostaviti", izjavio je Barcelonin trener Ernesto Valverde na konferenciji za medije uoči El Clasica.

"S obzirom na to da je pred nama još mnogo utakmica, nisam sklon riskirati. Da sezona završava sutra, bilo bi drugačije. Kad postoji rizik od ozljede, igrači su pod 'ručnom kočnicom', a to ne želiš u utakmici kakva nas čeka u srijedu", zaključio je Valverde.

Njegov suparnik, trener Reala Santiago Solari, rekao je kako bi volio da Messi bude u sastavu, ali da to neće utjecati na pripremu njegove momčad za ovaj dvoboj.

"Uvijek je dobro kad najbolji igrači igraju, ali bez obzira na to hoće li on igrati ili ne, mi ćemo se pripremati na isti način", izjavio je Solari.

Real u prvenstvu za Barcelonom zaostaje osam bodova, a Katalonci su posljednje četiri godine osvajali Kup kralja. 'Kraljevski klub' je posljednji put slavio u tom natjecanju 2014. godine, kad je u finalu nadigrao Barcelonu s 2:1.

Očekuje se da će u početnoj postavi Barcelone biti Ivan Rakitić te da će, s druge strane, Realovu momčad predvoditi kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. 

Barcelona bi trebala zaigrati u sastavu: Ter Stegen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Suarez, Coutinho; a Real s ovih 11: Navas; Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Vinicius Junior.

Izvor: https://www.index.hr/sport/clanak/messi-je-spreman-za-el-clasico-ovo-su-vjerojatni-sastavi/2061803.aspx

Link to comment
Share on other sites

Everton - Manchester City 2 + prvi do pet kornera (2.16) bet365

Vlasnik nogometnog kluba Everton, Farham Moshiri, ponovo je izašao i podržao Marco Silvu, ali menadžer mora osjetiti pritisak nakon što je njegova momčad bila izviždana nakon poraza od Wolvesa sa 1-3 kod kuće u subotu. Činjenica da je ova utakmica sa Manchester Cityjem došla u krivo vrijeme, pogotovo kada su domaćin navijači vjerojatno na rubu od početka utakmice. Bilo je to teških nekoliko mjeseci za Everton, koji je pao na 9. mjesto na tabeli Premier lige i već je ispao iz oba domaća kupa. Bilo je i nekoliko znakova borbe kod kuće gdje Everton ima rekord od šest pobjeda, tri remija i četiri poraza u Premier ligi, dok su postigli 21, a primili 19 golova.

Everton je sada izgubio sedam od posljednjih deset utakmica na svim natjecanjima, a šest od posljednjih devet u Premier ligi završilo je porazom pred ovaj susret. Goodison Park je bio kao tvrđava ranije ove sezone, ali Everton je izgubio tri od posljednjih pet utakmica na ovom stadionu i jedan od tih izuzetaka je bila pobjeda nad timom iz League 2 Lincoln Cityjem u trećem krugu FA kupa. Idrisssa Gueye se očekuje u prvoj postavi, ali Yerry Mina i Leighton Baines su van terena. Lucas Digne bi se trebao vratiti na teren, nakon što je odradio jednu utakmicu suspenzije.

Nakon što su izgubili od Newcastle Uniteda prije osam dana, dok je Liverpool imao utakmicu manje koju je igrao sljedećeg dana, većina navijača je izgubila nadu da će se približiti Liverpoolu do ovog kola. Umjesto toga, Liverpool je posustao i Pep Guardiola sada mora potaknuti svoje igrače da iskoriste prednost. Oni se nalaze samo tri boda iza Liverpoola na drugoj poziciji. Po drugu utakmicu zaredom, Manchester City je napravio brz start postižući gol u prvoj minuti, ali opet ih je protivnik porazio. Ovaj put Manchester City je ponovo otkrio svoju smirenost i uspio pobijediti Arsenala, dok je Liverpool ispustio neke bodove u ponedjeljak navečer, što sada znači da su samo tri boda iza lidera, koji neće igrati do subote. Ekipa sada ima sedam pobjeda, dva remija i tri poraza u gostima u Premier ligi, gdje su postigli 23, a primili samo 9 golova.

Manchester City se u nedelju popodne vratio na pobjedničke staze, kako bi ostvario svoju devetu pobjedu u posljednjih deset utakmica na svim natjecanjima. Međutim, njihov niz od tri pobjede zaredom u gostima je prekinut sa porazom od 2-1 protiv Newcastlea. Manchester City je sada izgubio dvije od posljednjih pet utakmica na svojim putovanjima, uprkos tome što su vodili prvi u tim utakmicama. Vincent Kompany ostaje van terena, ali Manchester City osim njega ima cijelu momčad na raspolaganju. Danilo, John Stones, Leroy Sane i Gabriel Jesus bi mogli da osvježe početnih 11, dok bi se Benjamin Mendy mogao naći na klupi.

Moguće postave

Everton: Pickford; Coleman, Keane, Zouma, Digne; Davies, Gomes; Bernard, Sigurdsson, Richarlison; Calvert-Lewin

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Delph; Bernardo, Fernandinho, D.Silva; Mahrez, Jesus, Sane

Očekujem totalnu dominaciju gostiju u ovoj utakmici. Ekipa Marco Silve je bez pobjede u pet od posljednjih sedam utakmica i jedna od dvije pobjede u tom periodu su došle protiv Lincolna, a to je tim iz četvrte divizije u Engleskoj. 
Vjerujem da Everton nije spreman i nema dovoljno dubine da igra protiv mnogo jače i kvalitetnije ekipe Cityja. Tim iz Liverpola je također bez pobjede u deset od posljednjih 14 utakmica, gdje su njihovi protivnici pobijedili devet od posljednjih deset utakmica.

Screenshot_2.thumb.png.6e9650ab5e0178e1c4ceb89f9103eea6.png

Očekujem da će City krenuti kao i uvijek od prve minute i da će vrlo rano i postići gol ili dva, kao što se to događalo i u prethodnim utakmicama, tako da zbog toga očekujem da će Manchester City pobijediti u prvom poluvremenu. Uz ovu okladu u bet365 kladionici možemo kombinirati i utrku do pet kornera, što će nam dati ukupni koeficijent od 2.16. Ova razrada mi se čini vrlo razumljivom, jer je Manchester City u 21 od 25 utakmica stigao prvi do pet kornera. Prvi su po toj statistici u Engleskoj. Sretno!

Screenshot_3.thumb.png.c43ee47e85425d694cd181ef7c0b4b2f.pngScreenshot_4.png.49846dfbbb76b784885a8e4e20d6686a.png

(Koeficijenti 6.2. u 12:28 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Benfica - Sporting BTTS (1.90) bet365

Benfica je pobijedila sedam od deset utakmica na svim natjecanjima sa preciznošću dodavanja od 80%. Oni su taktički jaka ekipa, koja uspijeva održati svoju formu. Postižu po 2.3 gola po utakmici i to pokazuje koliko je konstantna njihova napadačka linija. Kreiranje šansi i završnica pokazuje koliko je napadački nastrojena ova ekipa. Haris Seferović je njihov glavni napadač sa 11 golova postignutih, uz tri asistencije ove sezone. Ekipa Bruno Lagea je jedna kvalitetna ekipa i u obrani, jer su do sada primili samo 18 golova. U nizu do polufinala, oni su pobijedili Guimaresa sa 1-0.

Na drugoj strani imamo Sporting, koji je izgubio dvije od posljednjih deset utakmica kod kuće. Posjed lopte i kratki pasovi su njihov stil igre. Glavna snaga ove ekipe su prekidi i povratak iz teških pozicija kako bi pobijedili utakmicu. Oni postižu 1.9 golova po utakmici i Bas Dost je glavni golgeter sa 12 golova. Marcel Keizerova ekipa će se nadati mjestu u finalu ove godine u ovom kupu, jer žele da se osvete svojim rivalima.

Ovo će biti druga utakmica ova dva tima u posljednja tri dana. Benfica će tražiti svoju drugu pobjedu zaredom. Njihov napad trenutno radi prilično dobro. Gostujuća ekipa će vjerujem biti mnogo defanzivnije nastrojena i pokušat će da frustriraju domaću ekipu kako bi napravili koju grešku. Mislim da u ovoj utakmici domaća ekipa ima veliku prednost i siguran sam da će se Benfica kvalificirati za to mjesto u finalu. Oba tima postižu golove na regularnoj bazi. Zbog pritiska od ovog velikog meča, siguran sam da će biti mnogo greški i vjerujem da će biti postignuti golovi na obje strane upravo zbog toga. Sretno svima!

Screenshot_5.thumb.png.0470883fdb914f9176366ee2bb1b3326.png

(Koeficijenti 6.2. u 13:08 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Rennes - Lille | Nicolas Pepe daje gol (2.75) bet365

Rennes će ugostiti Lillea u kupu Francuske. Gosti će u ovu utakmicu ući u dobrom raspoloženju nakon fantastičnog niza od šest pobjeda zaredom na svim natjecanjima. Posljednja pobjeda je bila posebno impresivna jer su postigli četiri gola protiv Nicea bez primljenog gola u petak navečer. Rafael Leao, Nicolas Pepe, Jonathan Bamba i Loic Remy su bili strijelci u toj utakmici. Pep je nastavio da igra odlično u ligi nakon što je postigao 16 golova u 23 utakmice do sada. On je postigao tri gola u posljednje dvije utakmice i siguran sam da će on biti najveća prijetnja u ovom susretu. Pogledao sam koeficijente i bet365 kladionica nam daje zaista odličan koeficijent na Pepea da će postići gol u bilo koje vrijeme na utakmici. Oprobat ću se sa manjim ulogom. Sretno!

Screenshot_6.thumb.png.f5d6602718749b2e66764ba26eeb4395.png

(Koeficijenti 6.2. u 13:53 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Schalke - Dusseldorf 1 (1.72) bet365

Osmina finala njemačkog kupa i susret dva tima iz Bundeslige. U ligi su oba tima dosta loša i imaju čak jednak broj bodova. Fortuna je svakako očekivala borbu za opstanak, ali Schalke je zaista sve iznenadio svojom lošom formom ove sezone, opstanak ne bi trebao doćo u pitanje, ali ova sezona nikako nije opravdala očekivanja. Potencijalni trofej u kupu ili barem ulazak u finale bi dosta popravio sezonu, te bi uveo Schalke u Europu. Neupitno je da je Schalke zaista kvalitetnija ekipa od ovog protivnika, a dodatni plus je što igraju na svom terenu, dok vjerujem da će mnogo ozbiljnije pristupiti ovoj utakmici. Ove dvije ekipe su se već sastale ove sezone, a Schlake je u gostima slavio sa 2-0. Danas očekujem laganu pobjedu domaćina i prolaz u sljedeću fazu! Sretno!

Screenshot_7.thumb.png.a096701bbdc5c794699b09e129992482.png

(Koeficijenti 6.2. u 14:15 CET)
 Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real Madrid // bet365 - 2,35

Mislim da će ovo kao i obično biti golijada, jer jednostavno drugačije ne može biti kad igraju Barca i Real. Real DOSTA dosta opuštenije ulazi u ovaj susret jer je Barcelona favorit, što su dokazali i u prvom El Clasicu ali ipak nikada posebno u ovakvim mečevima ne treba otpisivati ekipu Reala. Golovi ne bi trebali izostati a u zadnje vrijeme je evidentna nervoza u katalonskom klubu te je za očekivati kartone u meču protiv najljućeg rivala. Barci popuste živci ako je rezultat egal ili ako gube što su dokazali protiv Valencie gdje su dobili tri žuta kartona.

Mislim da bet365 daje velik koeficijent na over 2,5 kartona za Barcu. Više o meču pročitajte na linku ispod!

➡️➡️➡️ https://www.svijetkladjenja.com/najave-utakmica/barcelona-real-madrid/

betbilder.jpg.ed408072b07f6b25bef75d49df0b1c6d.jpg

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Real Madrid se žali da je Barcelona privilegirana

U Realu se čude zašto oni moraju igrati u nedjelju, a Barcelona može igrati u subotu. Ako ostane takav raspored, Katalonci će u uzvrat polufinala Kupa kralja, koji je u srijedu, ući odmorniji. 

Ovo nije prvi put i u Real Madridu se osjećaju kao da svi klubovi u La Ligi nemaju isti tretman, počinje tekst pozicioniran na naslovnici najčitaniji španjolski dnevnik Marca, novina sa sjedištem u Madridu i tradicionalno sklona Realu i Atleticu.

U Realu nisu zadovoljni satnicom utakmica i smatraju kako će Barcelona biti u prednosti uoči uzvratne utakmice Kupa kralja jer će imati 28 sati odmora više.

O čemu se radi? Barcelona i Real igraju 6. veljače na Nou Campu u prvoj utakmici polufinala kupa (21 sat). Uzvratna utakmica je 27. veljače na Santiago Bernabeuu u 21 sat. E sad, problem je nastao oko satnica utakmica koje prethode uzvratu.

Vodstvo La Lige je odredilo da Barca protiv Seville u La ligi igra u subotu 23. veljače u 16.15. Real igra dan kasnije u 20.45. Kako je uzvrat kupa na Bernabeuu 27. veljače, u Realu su nezadovoljni jer će Katalonci imati 28 sati više odmora.

Izvor: 24sata.hr

 

Već jučer su počela prepucavanja, ma ovdje idu kartoni kao ludi. Meč sudi Lahoz, koji je ove sezone u La ligi u 11 utakmica pokazao čak 51 žuti i 2 crvena kartona. 

Zanimljivo je i ovo... Da će Suarez dobit žuti koeficijent iznosi čak 2,87 a podatak da je on na zadnjih 10 El Clasica dobio čak 7 žutih mi govori da vrijedi riskirati i odigrati ovo. 

suki.thumb.jpg.8fc9beafce62cd5ca3f1056172019b00.jpg

Link to comment
Share on other sites

RB Leipzig - Wolfsburg oba tima daju gol (1.80) bet365

"Bikovi" su favoriti u ovom duelu, ali ne treba tako lako otpisivati Wolfsburg koji je u posljednje vrijeme dosta dobar na gostovanjima (6 pobjeda u prethodnih 8 utakmica), i na svakoj od tih 8 utakmica su postigli gol, dok Leipzig u posljednjih 11 mečeva ima samo jedna poraz na svom terenu, a samo u dva susreta nisu postigli gol. Koeficijent na BTS je dosta dobar i mislim da ovo vrijedi uzeti.

Link to comment
Share on other sites

Barcelona - Real Madrid oba tima daju gol (1.50) bet365

U El Clasicu ovo je po pravilu jedna od 'najsigurnijih' opklada, zanimljivo je da na Camp Nou još od 2011. godine nije odigran El Clasico u kojem oba tima nisu postigla gol, a od tada je odigrano čak 15 utakmica. Barca je generalno u boljoj formi, ali odbrana u posljednje vrijeme pokazuje znake slabosti, dok je Real nakon turbulentnog perioda podigao formu i ostvario pet pobjeda zaredom, i bez obzira na to što su autsajderi u ovoj utakmici, sigurno neće doći na Camp Nou sa namjerom da se brane. Benzema je u odličnoj formi u posljednje vrijeme i večeras će biti Solarijev glavni napadački adut, u taboru Blaugrane, naravno, najveća prijetnja po Courtoisa će biti Messi (ukoliko bude igrao, a sve su prilike da hoće).

PIpBv1j.png

Link to comment
Share on other sites

PSG je sve gori i gori ?

 

Nikad nisam razumio logiku trenera da odmara the best koji imaju tekmu za 4 dana,a ubaci rezerve,pa onda kada ne ide guraj the best da spase stvar.Pa stavi the best ,ulovi rezultat pa mijenjaj......Ovako si samo "skidaš" ugled,a i izazivaš podsmijeh...Jer ti 65min ne možeš probiti trećeligaša koji vrijedi koliko ti najveća zvijezda ima plaću....

 

Klap,klap...Pljesak molim  ??

 

Inače,na onom 1x2 sajtu je netko prognozirao under 4,5.... Svaka mu čast.

Link to comment
Share on other sites

Hertha Berlin - Bayern Munchen više od 2.5 gola & oba tima daju gol (2.00) bet365

Bayern je svakako favorit u večerašnjem okršaju, ali tradicionalno imaju mnogo problema protiv Herthe, tako da bismo mogli gledati jako zanimljiv duel na Olimpijskom stadionu. Posljednji put su savladali plavo-bijele još 2016. godine, koji su neporaženi u prethodna 4 međusobna susreta, te posljednja tri na svom terenu, U 4 od prethodnih 5 utakmice Herthe u Bundesligi viđeno je po 4 gola, kao i na posljednje tri Bayernove. Prosjek domaćih je 3.1, a gostiju 3.4 ove sezone, tako da vjerujem da ćemo večeras vidjeti najmanje 3 gola, uz pogotke na obe strane.

Everton - Manchester City 2 (1.32) 1xbet

Mislim da City ne smije ispustiti ovu priliku, nakon drugog uzastopnog kiksa Liverpoola prišli su na samo tri boda zaostatka, tako da bi se večeras pobjedom izjednačili sa Redsima, koji svoj meč igraju u subotu. City u posljednjih 10 utakmica ima 9 pobjeda u svim takmičenjima, jedini poraz doživjeli su protiv Newcastlea, a nizu koji je prethodio tom porazu, savladali su i Liverpool. Everton je poražen u 3 od prethodna 4 susreta, za vikend su na svom terenu izgubili od Wolvesa (1:3).

Link to comment
Share on other sites

Budući da je prvi susret polufinala i da Lahoz sudi neću dirati kartone barem ne za sad. Eventualno na liveu kod bet365 . Prva opcija mi je pobjeda Barcelone bar u jednom poluvremenu. Uz navedeno i over nije loša opcija ali Real me toliko razočarao ove sezone da jednostavno mislim da je oklada na Barcelonu najbolji odabir. Vidjet ćemo je li to i bila dobra odluka. 

Evo sastava

XTWCCZu.png

 

Prijenos utakmice možete gledati na bet365 ;)

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, crash1 said:

Već jučer su počela prepucavanja, ma ovdje idu kartoni kao ludi. Meč sudi Lahoz, koji je ove sezone u La ligi u 11 utakmica pokazao čak 51 žuti i 2 crvena kartona. 

Zanimljivo je i ovo... Da će Suarez dobit žuti koeficijent iznosi čak 2,87 a podatak da je on na zadnjih 10 El Clasica dobio čak 7 žutih mi govori da vrijedi riskirati i odigrati ovo. 

suki.thumb.jpg.8fc9beafce62cd5ca3f1056172019b00.jpg

Požutio Suarez još na početku drugog poluvremena :D WIN!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use